

- Ако ти живееш щастливо, аз няма да издържа дълго.

- Ай стига бе! Верно ли?
- Да бе, преди да се оженя не бях виждал...!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Биволското мляко е продукт, който в последните години все по-често привлича вниманието на специалисти, потребители и производители
Макар че в България най-разпространено е кравето мляко, биволското заема специално място в традициите и кухнята
Истинското сирене трябва да съдържа само мляко, закваска, мая и сол
Прозиводството на истинско сирене намалява
Излиза много по-евтино
Потребителят няма никакъв контрол върху продуктите, които му сервират в ресторанти и закусвални, или които се влагат в банички и други закуски
Много е трудно да се каже какво е съотношението между българската и вносната продукция в момента
Българските производители не са ревльовци за пари, а искат да доставят продукти на достъпни цени, уверява Димитър Зоров
През студените месеци много се купуват и сурово-сушените продукти и колбаси