×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стефка Емилова изпъчи пищна гръд на „Бургас и морето”, убеди журито, но не и публиката (СНИМКИ)


Стефка Емилова изпъчи пищна гръд на „Бургас и морето”, убеди журито, но не и публиката (СНИМКИ)
В моментите, когато певицата се вживяваше в изпълнението си и ръкомахаше, видяхме отблизо част от пищните й форми. Тя обаче не се смути и пя и втори път, след като обявиха, че печели
04 Август 2013, Неделя, 17:11 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА Снимки Радостина ГЕОРГИЕВА

Докато журито избираше призьорите, на сцената излезе  проектът „Фондацията” с едночасов концерт

Победителката Стефка Емилова показа глас, но и пищна гръд пред публиката на „Бургас и морето”. Така тя успя да спечели наградата на журито, но не убеди гостите на Летния театър в морския град, които избраха за свой фаворит закачливото лятно изпълнение на Орлин Горанов и Кристина Димитрова „Хелоу без гудбай”.

Вокалът на „GRAS” Стефка Емилова участва и на миналогодишния конкурс, когато взе трета награда с песента „Разни мъже”. И тогава изпълнителната излезе с провокативна визия - предизвикателна синьо-зелена рокличка с дълбоко деколте. Тя представи песента си, придружавана от хореографията на секси балета „Мулен Руж”. Тогава публиката се чудеше как може журито да допусне до конкурса такъв тип песен, подходяща по-скоро за атмосферата на кабаре. "Разни мъже" обаче взе третата награда миналата година и хвърли зрителите в недоумение... Това се случи и на тазгодишния конкурс, но този път баладата "Как да ти кажа" спечели първа награда, въпреки че отново беше далеч-далеч от лятното настроение, което трябва да струи от песента-победител на "Бургас и морето". Явно Стефка Емилова е родена под щастлива звезда. Или пък има друго обяснение...

Стефка Емилова и снощи бе избрала силно провокативен външен вид. От стилната дълга червена рокля с гол гръб и дълбоко деколте, публиката успя да се наслади и на някои от прелестите на певицата. В моментите, когато тя се вживяваше в изпълнението си и ръкомахаше, видяхме част от пищните й форми, гърдите й за малко не изскочиха навън, но това беше достатъчно и мъжете зяпнаха пред нейните изящни извивки.

Журито с председател Митко Щерев и членове - Йорданка Христова, Гриша Трифонов, Тома Спространов, Йордан Георгиев, Атанас Стоянов, Драгомир Симеонов, Светослав Николов, Георги Янакиев и Димитър Маджаров имаше нелеката задача да избере своя фаворит измежду 12-те изпълнения. В крайна сметка песента „Как да ти кажа” на Стефка Емилова спечели първо място на конкурса. Музиката и аранжиментът са дело на Светослав Михайлов, а автор на текста е изпълнителката на парчето Стефка Емилова, която грабна статуетката и награда от 5 000 лв., връчени й от зам.-кмета по култура и образование в Община Бургас Йорданка Ананиева.

На второ и трето място журито нареди „Малка песен за любов” в изпълнение на Неделяна Христова и „Хелоу без гудбай” на Кристина Димитрова и Орлин Горанов. Автор на текста на „Малка песен за любов” е Марияна Попова, а музиката е на Дани Милев. Второто място получи  статуетка и 3 000 лева. Третото място в класацията на журито зае „Хелоу без гудбай” с награда от 1000 лева, но те грабнаха и най-важния приз, като станаха избраници на публиката и добавиха към наградата още 2 000 лева.

Изпълненията на 12-те песни бяха подплатени с уникално светлинно шоу, а песните, които спечелиха първите две места бяха изпети повторно и съпроводени с цветни фойерверки.

Песента „Бургас и морето” на Радо Иванов и Гюлсюм Али бе едно от най-обсъжданите изпълнения не само заради едноименното заглавие с наслова на конкурса, а и с това, че те замениха оттеглилите се от „Бургас и морето” Асен Масларски и група „Тоника”.

С бурни и неспирни аплодисменти публиката възнагради и изпълнението на песента „Устрем” от Маргарита Хранова. Тя успя да трогне всички и да изправи цялата зала на крака с изпълнението в памет на автора на песента Найден Андреев, който почина наскоро.

Близо 3 часа гостите в Летния театър на Бургас пяха, танцуваха и се забавляваха с едни от най-известните български поп и рок изпълнители. На няколко пъти публиката ставаше на крака и награждаваше с бурни овации артистите на сцената. Хората танцуваха, държаха се за ръце, пееха песните на изпълнителите, светеха със запалки и викаха на бис.

12 песни участваха в конкурсната част на фестивала. След тяхното представяне, докато журито избираше призьорите, на сцената излезе  проектът „Фондацията” и подари на гостите на Летния театър едночасов концерт, с който си припомнихме едни от най-великите български песни от последните 30 години, любими на няколко поколения българи. А Кирил Маричков от „Щурците”, Иван Лечев от ФСБ, Славчо Николов  от Б.Т.Р. , Венко Поромански  от „Те”  и  Дони на няколко пъти изправяха публиката на крака и предизвикваха неспирни и бурни аплодисменти. Хитове като „Две следи”, „След 10 години”, „Малкият принц”, „Ближи си сладоледа”, „Клетва”, "Бира, секс и рок енд рол" и „Спасение” взривиха публиката, която на три пъти върна групата на бис с викове „още”. Аплодисментите не стихваха, а публиката стоя на крака при изпълнението на „След 10 години”, „Клетва”, „Малкият принц”, „Пак ще се прегърнем” и още много други с нов аранжимент и акустичен звук.

„Знаете ли?!  Хубавото при нас е, че когато приключим с репертоара, ще имаме поне още 30-40 песни, които да ви изпеем. И те ще са хитове,  а след това ще има още толкова”, пошегува се Кирил Маричков.




В категории: Бургас


Флагман.БГ Румен Радев ще открие летния сезон в Несебър Румен Радев ще открие летния сезон в Несебър 16/05/2024, Четвъртък 17:21 0
9
Коментара по темата
9.
Боян
05.08.2013 13:20:41
1
2
до 8 - ама трябва да не си надрусан комплексар с претенции, за да разбереш в какъв смисъл е употребена!
8.
НеВиЛиПиснаДаКритикувате
05.08.2013 13:18:20
2
3
Още малко и мегаполис го изкарахте, а всички тук се познаваме... Така е, като човек не вижда по-далеч от носа си. Думата "градче" има и друг смисъл, извън повърхностните ви прочити... Означава и емоционалност, сантименталност, романтика!
7.
Сайбър
05.08.2013 13:08:25
1
3
Радиостинке, градче е Несебър. Градче е Поморие. И Созопол даже. Бургас е 250 хиляден град, бе кифличке.
6.
Бургас
05.08.2013 10:58:43
1
3
не е морско ГРАДЧЕ.
5.
КУЛТУРА
05.08.2013 07:27:14
0
5
Група "ФОНДАЦИЯТА" направи голямата вечер.Невероятно едночасово изпълнение на живо.Големи музиканти.Това беше силата на "Бургас и морето".
4.
Фери
05.08.2013 06:24:14
3
0
Ако е последният уж конкурс ,няма да е лошо.По-добре тези пари за децата да ги дадете.
3.
?!
04.08.2013 19:41:46
1
2
Е и... какво му търсиш кусур на момичето?! Виж как хубаво си е написало текста. И не са ли гости, според теб?! Купили са си билети и са дошли да гледат концерт, да не са си вкъщи, я...
2.
Joslain Beaumont
04.08.2013 19:40:42
4
4
Радостинке, хич те няма, моето момиче.
1.
Радостинке,
04.08.2013 18:59:31
2
4
"... гостите на Летния театър в морското градче" ???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
МВР: Отстранени са проблемите при част от процедурите за издаване и замяна на шофьорски книжки МВР: Отстранени са проблемите при част от процедурите за издаване и замяна на шофьорски книжки Системите работят в нормален режим Елена Параскова във Ф Студио – за цените на недвижимите имоти и тенденциите на пазара Елена Параскова във Ф Студио – за цените на недвижимите имоти и тенденциите на пазара Все по-често се търси ново строителство, в затворени комплекси с паркомясто  Баба си купи масажор и „подаръци“ за 4390 лв. от презентация Баба си купи масажор и „подаръци“ за 4390 лв. от презентация Това ми бяха всичките пари, казва потърпевшата Карнобатски студент спечели титла от Национален шампионат Карнобатски студент спечели титла от Национален шампионат Проблем: Все повече ученици употребяват алкохол Проблем: Все повече ученици употребяват алкохол Специалистите съветват да се потърси навременна помощ Кирил Петков катастрофира с кола на НСО Кирил Петков катастрофира с кола на НСО Не е ранен, но има пострадали от другия автомобил  37-ото Европейско първенство по карате киокушин ще се проведе във Варна 37-ото Европейско първенство по карате киокушин ще се проведе във Варна Мащабното мероприятие се организира от БКА – ИКО България, с председател световният шампион Шихан Емил Костов Хванаха криминоген от Средец с 9 гр канабис Хванаха криминоген от Средец с 9 гр канабис В раницата му ченгетата намерили буркан с глави суха зелена тревна маса Каквото е новото нормално: Детето ти да отиде училище преоблечени като котка и да мяукат в час по математика ли? Каквото е новото нормално: Детето ти да отиде училище преоблечени като котка и да мяукат в час по математика ли? Това, разбира се е голям купон, а и учителката е притисната от новите морални норми и няма да може да го изхвърли от стаята за да не бъде дадена под съд за дискриминация Скандални разкрития за федерацията по вдигане на тежести, парите отишли за екскурзии в Куба и Швейцария Скандални разкрития за федерацията по вдигане на тежести, парите отишли за екскурзии в Куба и Швейцария Извършени били много сериозни нарушения, което е причина за спряното финансиране от страна на Министерството на младежта и спорта към нея
Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори