

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Събрахме за вас пет начина, благодарение на които натрупваната с години мръсотия никога повече няма да ви притеснява
Вниманието на Девата към детайлите и педантичността ви правят отлични анализатори, те са подходящи за системен администратор
Това не е първата инициатива, която обединява мотористите
Ето кои са те
Вече 25 години ресторантът е емблема на най-известната в света българска лятна дестинация
Каквото и да приготвите от него, става несравнимо
Освен всичко тя е и ефектна
"Беше перфектна, и театралната сцена я прехвърли в кулинарната, за което те поздравявам. Благодаря ти за участието", не спести суперлативи той
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
Милко Диков издъхна на 93 години