

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецепта от старите тефтери
Така приготвените патладжани в буркан могат да се сервират както като предястие, така и като добавка към месни ястия
Хрупкави, ароматни, апетитни… За първи път ги приготвям по този начин, но определено ще повторя догодина
Минимум мръсни чинии и пропилени усилия! Идеално за заети домакини
В рецептата месото се овкусява в оригинална марината, приготвена в азиатски стил
Ето как ги приготвя тя
Представяме ви рецептата за уникални Пикантни арабски кюфтенца от леща – арабска вкусотия, на която никой не може да устои
Само с няколко съставки и минимално време ще приготвите хрупкаво предястие или гарнитура, която ще зарадва всички
Ето рецепта стъпка по стъпка, за да се насладите и вие на този невероятен вкус
Вкусотията си заслужава усилията