


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Рецепта директно от сладкар, вкусът е невероятен!
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса
Няма да ви се налага да купувате почти нищо, а ястието, което ще поднесете на близките ви, ще конкурира и най-големите специалитети
Много са вкусни, лесни са, стават много и се топят в устата
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите