

- Е па игнорирах я... вече два пъти...


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Препоръчва се преминаване на домашен режим на работа
Качеството на продуктите гарантира Глобалният стандарт за органичен текстил GOTS
Собственикът на имота „Билдинг-ЗАХ ЕООД” потънал в дългове към различни банки и институции
Светослав Каменов се извини в съда на близките на Десислава за извършеното престъпление
Заради глобалното затопляне реколтата от какао е изключително слаба
Епидемията може да окаже силен негативен ефект върху глобалната икономика
По-скъпи от 1 януари са брашното и ел.енергията, цената на тон пшеница вече е 350-360 лв.
След поскъпването на хляба, поскъпване с 10% се очаква и на колбасите
Палмовата мазнина трябва да е до 5%, а е повече и използват добавката Е476, която се прави от рицин, каза д-р Сергей Иванов
Повече захар, по-малко какао и добавено палмово масло – това съдържат най-разпространените марки в търговската мрежа у нас