

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
"Нещото" има вкус на телешко, но е направено от мицел, създаден в големи резервоари за ферментация
Тук ще се наслаждавате на изискана кухня и цени, които ще Ви изненадат приятно
1-годишната им наследничка встъпила в христовата вяра в черквата „Св. Димитър“ в село Малки Цалим, където се намира огромната ферма на Яневи
Може да откриете варен канадски лобстер, марокански октопод и черен хайвер от руска есетра
Има 57 националности
Новата услуга „Сканирай и поръчай“ веднага привлече вниманието на клиентите
Чисто вземат около 2 хил.евро, но рисковете са големи
Заведенията нямат право да посочват цените на грамаж, а за партия
В евтината Гърция тази поръчка ще ти струва 1600 лева
Готви за Лейди Гага, Адел и Джейсън Стейтъм, а сега и за всеки гост на ресторант Maison“s Premium в Бургас