

- Как да кажат на продавачката: "Не ми става"...

- А какво стана с парашутизма?
- Десет скока и нищо.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В тях са открити и остатъци от дезинфектанти
Барът вече има и нова концепция. В менюто му ще откриете интересни кулинарни предложения, а програмата е препълнена с участия
Сервира се и топла и студена – еднакво божествен натурален вкус
Това е гръцко шишче, което в най-опростения традиционен вариант се състои само от парченца месо, наредени на дървен или метален шиш
Рецептата, която ще прочетете по-надолу, ще ви спести време и всъщност е много по-здравословна
Едно от основното правило при приготвяне на тиквички е да ги подсушите идеално, преди да ги сготвите
Трябват килограм и малко домати, 2 чушки, 2-3 средни глави лук, 3-4с.л. олио, 1.5ч.л. захар, по 1 щипка риган, мащерка и босилек, черен пипер и сол на вкус
Парчето пица върви най-много с чаша вкусна напитка, хубав филм и гушкане на дивана
Топят се в устата