

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Главеният готвач Шеф Николай Янев е верен на традицията в добрите ресторанти
Вместо да готви у дома, красавицата предпочита лукса и разкоша на скъпи ресторанти, като любимата им дестинация за подобни удоволствия е Солун
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
Следващия път ще ги накарам да ги сложат в найлонова торба, гневи се бургазлийка
Гледаш, но не пипаш непозволено е едно от правилата на борда
Преди да нахлуят в кухнята, Стефан и Цецо Добреви се похвалиха, че още преди 35 години дядо им е открил капанче на плажа във Варна
Да, баща му е бивш министър, но парите, които Мартин харчи са си негови
Плъзна слух, че бизнесменът върти веригата
Съгражданката й Тоби, която медиите изкарали мъжемелачка след връзките й с футболисти, май сбърка предаването с „Ергенът“ и се размечта за годежен пръстен
За щастие няма пострадали