

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тенденциите се обръщат – най-голямо увеличение се наблюдава в сектори с относително ниски равнище на заплащане
Ето къде е отчетен сериозен ръст на доходите...
За да стартира по-сериозно обучение, нужна е среща между кмета на Несебър, хотелиерите и ректора на Бургаския държавен университет, в който има и Факултет по туризъм. Министърът на туризма от своя страна също трябва да одобри идеята
Главеният готвач Шеф Николай Янев е верен на традицията в добрите ресторанти
Вместо да готви у дома, красавицата предпочита лукса и разкоша на скъпи ресторанти, като любимата им дестинация за подобни удоволствия е Солун
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
Следващия път ще ги накарам да ги сложат в найлонова торба, гневи се бургазлийка
Гледаш, но не пипаш непозволено е едно от правилата на борда
Преди да нахлуят в кухнята, Стефан и Цецо Добреви се похвалиха, че още преди 35 години дядо им е открил капанче на плажа във Варна
Да, баща му е бивш министър, но парите, които Мартин харчи са си негови