

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Български търговци сменят датите на производство на вносните яйца и ги пускат в търговската мрежа
Свинското е внос от Испания
Обновяването в рецептите и процедурите при приготвянето на бургерите на "Макдоналдс" се оценява като повратен момент в стратегията на световната марка
Празничната брошура е в сила от днес до 7 декември включително
Агнешкото месо на българския пазар бива няколко вида, основното от които е охладеното
Заради инфлацията над 70 на сто от българите през тази година ще празнуват вкъщи вместо на хотел, ресторант или в чужбина
В магазините на дребно отдавна средната цена, при която се продава кашкавалът, е с 50 на сто по-висока и продуктът се търгува средно за около 30 лева, показва справка в бакалии
Умрели хлебарки са открити и в помещението за приготвяне на храни
За срок до 24 часа е задържан 26-годишен мъж
В Гранд маркет „Жанет“ може да избирате между 3200 вида алкохолни напитки