

- И защо си толкова радостен?
- Защото ми отказа!...

- Защото на балконите в Белгия няма място за големи бидони.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка
В следващите редове ще ви разкрием рецептата за едно истинско изкушение за душата
Апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
Цялата къща ухае на тази вкусотия, чиито корени са в съседна Македония
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря
Ако искате ги наричайте локумки
Златисти на цвят, неустоими на вкус
Перфектен за следобедната неделна закуска
Разхлаждащо, вкусно и сладко сорбе от череши за незабравими летни моменти