

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Швейцарците са сред най-големите потребители в света, изяждайки по над 10 кг годишно
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Ще ви покажем как да си направите най-красивите Мраморни яйца, без да използвате бои, фолио или други купешки „техники“
Този любим десерт е познат на много хора от детството и се приготвя за нула време
За да приготвите най-добрата баница, не е нужно да добавяте никакви скъпарски съставки, а само да нарежете корите на ивици и да ги нагънете в сместа, като ги напоите добре
Ако желаете да имате бързо направен домашен козунак – ето един вариант
Само 10 минути и няколко прости съставки – нахут, фурми и растително мляко – и ще се насладите на кремообразно, богато на протеини ледено изкушение
Днес ще ви предложим една отвара чудо, която може да ви избави от излишните килограми като с вълшебна пръчица
Съпругата му Яна Костова разкъса мрежата с емоционално послание: „Лети, Любими, към Светлината и Покоя“