

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Лесна за запомняне рецепта, а съставките, които всички имате в кухнята, се вземат в равни количества
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Трябва ви извара и около час време
На борсите цената на яйцата не се променя
Ягодов „облак“ вместо торта
Приготвя се бързо, но още по-бързо се изяжда
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Колкото повече цвята изберете, толкова по-шарени и красиви ще бъдат великденските яйца
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята