

- Иванчо, как звучи в бъдеще време "женя се"?
- Развеждам се...

- Госпожо, вече ви казах - аз съм ветеринар!
- Ох... и аз съм една патка!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Наистина си струва да опитате, ще получите перфектното ястие
Вероятно вече разполагате с необходимите съставки у дома, само трябва да следвате обяснението или да гледате видеото на линка по-долу в текста
Преди го правех с газирана вода, а сега с Фанта (или друга газирана напитка) и има неподражаем вкус
Приготвянето му не изисква кой знае какъв майсторлък и начинаещите биха се справили със задачата
Контролирайте влажността на шкафа
Ето как да го превърнеш в уникална вкусотия за нула време
Тайната на всичко е маринатата, в която ги правя
Архангеловден е вторият по значимост след Димитровден есенен празник на Българската православна църква
За всички любители на меките, лесни и бързи рецепти
Правя ги с мармалад от сини сливи, но каквото и да сложите - ще станат уникални