

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Толкова са вкусни и леки
Идеална рецепта за неочаквани гости
Това е предложението ни към всички сладкоядци днес – фантастичен вкус и лесна подготовка
Напомнят много популярните скалички, но са по-вкусни от тях
Ще ви стане любима рецепта!
Ще се превърне в любима рецепта на всеки дом
Стойчо Георгиев е създател на популярната в миналото паста "Бачиново"
Вредни продукти и съставки в храната, причиняващи възпаления в кожата
При нас супата е с такава цена.,защото залагаме на качеството, а накрая при сервиране добавяме и шафран, който прибавя допълнителен аромат на супата, във Франция същият продукт струва 150 евро, казва главният готвач Теодора
Повече струват и хотелиерските услуги, развлеченията, здравните грижи