

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пробвайте различни комбинации и се наслаждавайте на вашата творба
Само 5 часа печене ви делят от идеалната празнична капама
Такива сарми не сте опитвали скоро Майсторски, мераклийски, чифликчийски сарми в гювеч
Шаранът е класика, която трудно се променя
Този ден обаче е наричан още Зимен Петковден и в българските вярвания бележи прехода към зимата
Гювечът е идеалният начин за приготвяне на котлети, защото запазва тяхната сочност и крехкост
Свежо лятно ястие
Компромис с качеството не може да правим, каза управителят й Таня Бурдева
Страхотен гювеч, богат на вкусове и аромати
Когато се налага всеки ден да измисляме нещо ново и различно, често забравяме и най-лесните и банални рецепти