×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Знаковите адвокати Потеров и Дичев искат да са апелативни съдии


Знаковите адвокати Потеров и Дичев искат да са апелативни съдии
Йордан Дичев и Благой Потеров искат да сменят тогата си със съдийска, вероятно за да се докажат и във висшата магистратурата
17 Март 2016, Четвъртък, 13:33 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

И главният секретар на Община Бургас Божидар Кънчев е подал документи
Бургаските адвокати Благой Потеров и Йордан Дичев са кандидати за апелативни съдии, научи Флагман.бг. Двамата са подали документи за четирите свободни позиции в наказателните колегии на съдилищата  - в Бургас (1 свободно място), Варна (1 свободно място) и Пловдив (2 свободни места).

За двамата, особено за Потеров, е известно, че поемат защитите на подсъдими за тежки криминални престъпления.

На Благой Потеров се носи славата като защитник в най-тежките наказателни дела, извеждащ процеса до възможно най-добрия край за клиента си. Потеров нашумя особено много, след като бе нает от обвинения като поръчител на убийството на Георги Николов-Мечката руски бизнесмен Анатолий Домнушкин през 1996 г. Потеров бе възлова фигура в процеса срещу  Атанаска Георгиева, която уби малката Алекс от Поморие м.г.. Той представлява и Димитър Димитров, арестуван за гангстерското убийство на наркодилъра Иван Попов-Костов в Поморие. Малцина знаят, че Благой Потеров е бил съдия през 90-те години.

Другият виден кандидат Йордан Дичев се е специализирал в наказателните дела за причиняване на смърт на пътя, където често представлява обвиняемите. Той е любимият адвокат на бившето ръководство на Университет „Асен Златаров”, представлявайки ексректора инж.Николай Ралев, който години наред мачкаше в съдебните зали журналисти, дръзнали да оповестят безобразията във вуз под негово ръководство. Тези дни Дичев отново нашумя като пое защитата на бившия шеф на СИК в Бургас Димитър Вергиев по делото му срещу журналиста Божидар Божков.

Като адвокат Дичев е известен с безцеремонното си поведение в съдебната зала.

Освен кандидат за апелативен съдия адвокат Дичев участва и в конкурса за апелативен прокурор, обявен от Висшия съдебен съвет. Дичев е с най-високата сборна оценка преди предпоследния етап „решаване на казус“. За едно място в Апелативна прокуратура-Бургас се борят 26 човека.

В конкурса за апелативен съдия конкуренцията е още по-сериозна. Сред подалите документи са още няколко известни адвокати от Бургас. Сред тях са адвокатите Манол Чакъров, Цветелина Куманова, служителят на БОП Бургас Надя Митева, Светослав Патронов и старши разследващ полицай Ренета Пеева. За мястото в най-висшата инстанция на Темида в региона се състезава и главният секретар на Община Бургас Божидар Кънчев, който е юрист по образование(ВИЖ ЦЕЛИЯ СПИСЪК ТУК). Кандидатите ще се явят на писмен изпит на 2 април в Националния институт на правосъдието в София.

В категории: Темида


54
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
54
Коментара по темата
54.
до 9
12.05.2016 13:46:01
0
1
Вероятно сте юрист, излезнахте много прав - защото от шест брилянтни юристи вчера не беше избран / достоен/ нито един за Апелативен съдия, макар, че дори и за не запознатите в тази сфера е ясно защо !!!
53.
случайна
12.05.2016 13:33:11
0
0
За Ваше сведение - Йордан Дичев никога не е кандидатствал за съдия в Апелативен съд, а за прокурор и ...спечели мястото.
52.
Колега
24.03.2016 08:07:13
1
2
Информация на ухо- Йордан Дичев вече спечели конкурса за прокурор в Апелативна прокуратура-гр. Бургас. Благой Потеров ще стане съдия в Апелативен съд-Бургас. Да им пожелаем крепко здраве, че са на възраст милите, и дано да опровергаят с работата си в съдебната система, написаното тук за тях!
51.
стига
22.03.2016 14:19:24
0
5
Стига вече с тези отвратителни физиономии. Какъв позор допуснали ги до изпит
50.
Благой Потеров, вече почти съдия
20.03.2016 14:11:39
3
5
Дичев, не та знам какви съдийски тоги сънуваш, понеже аз съм вече почти избран. Приготвил съм една адвокатска кантора, която ще работи само за мен и мангизът ще потече като пълноводна река към банковата ми сметка. А твоето синче ще лапа мухите.
49.
Йордан Дичев, бъдещ съдия
20.03.2016 14:07:52
3
5
Ох, мане, такъв списък съм приготвил за осъждания, че лигите ми текат от нетърпение да стана съдия и да ви почвам. Това Касабова, това Божков - ще ви скъсам от присъди. По 10000 лева ще ви нахакам да видите кой командва парада в тая страна. Вергиев, не се притеснявай, моето момче, чичо ти Дичев ще свърши мръсната работа.
48.
НОВА БЪЛГАРИЯ
20.03.2016 05:52:49
1
0
Гнилите ябълки и опраскваните съдийки хвърлиха сянка върху волята за съдебна реформа
0
Препоръчай (0)
България 2015-а: Туристи-бежанци, протести и ....

И британският премиер Дейвид Камерън дойде на посещение и се увери как България охранява границите на ЕС. Снимка: Ройтерс

Бежанци, протести, ремонти, роми, акушерки, катастрофи, туристи, присъди… Така вероятно изглежда България през 2015 г. на думи. Зад тях, разбира се, се крият много конкретни имена, дати, факти, съдби, истории... Едни помним, други най-вероятно - не.

Но годините се сливат, събитията ги разграфяват, а обзорите… припомнят. За да се види накрая колко въпроси са останали без отговор под чертата.

Бежанците и Вълкан

Вълкан Хараламбиев. Това вероятно ще е името, което търсачките у нас ще вадят като синоним на бежанската криза през тази година. Вълкан Хараламбиев - граничният полицай, изстрелял куршума, който първи уби нелегален бежанец в Европа. Това се случи през октомври – край Средец, близо до границата ни с Турция.

И едно нарицателно ще изскача като кошмар от търсачките – камионът-ковчег. Историята от края на август е за 71 бежанци, които бяха открити мъртви в български камион на една магистрала в Унгария. Каналджиите, също българи, бяха арестувани, чакат присъди.

Иначе - "24 нелегални задържани в София", "36 бежанци спипани в хотели и хостели" , "Хванаха камион със сирийци"…тези новини станаха ежедневие. Но поне голямата бежанска вълна ни отмина. Остана само метафората, че и бежанците не искат в България.

Плажовете ни празни, но пък мръсни

Плажът, шезлонгът, цената, водата, туристът – български, но особено руски…2015-а ги постави на особено изпитание.

От една страна заради войната в Украйна, от друга - заради подкрепата ни за санкциите срещу Русия.

И да, няма какво да се спори - отлив имаше. Но най-вече български - към гръцките плажове.

Дори се наложи премиерът от трибуната на парламента да ни "спусне" да ходим на нашето море. Всички, даже депутатите и министрите.

А синонимът на морето ни в търсачките ще е Лозенец - емблема на сезон 2015. Сигурно си спомняте... плажът с фекалиите.

Дупка, дупка, лентичка, асфалт...

Нови магистрали и отсечки, открити тържествено с рязане на лентички в присъствието на президента, премиера и почти целия кабинет. Това бе един от често повтарящите се сюжети и през 2015 година. Ремонтите станаха повод за много задръствания, дори и за убийство на магистрала "Струма".

Но пък и чакането си струваше – магистрала "Марица" вече е цяла - чак до границата ни с Турция. А премиерът ни прати по нея да пием кафе в Истанбул.

Ремонтирани и пуснати бяха едни от "най-разораните" участъци на "Тракия", а "Струма" подмина Дупница и стигна до Благоевград. Метрото пък стигна летището.

Но годината мина и в броене на дупки. В една от най-известните се превърна тази в "Дружба". Тя бързо стана трап и яма и запуши движението в София през пролетта.

Хубавите пътища обаче "дадоха газ" на една опасна традиция, която пред 2015 година взе много жертви:

Газ, спирачка, гонка... и войната на джигитите

В разгара на лятото гонка край Лесидрен уби две невинни деца – 16-годишно момиче и 15-годишно момче. Гонка през август доведе до смъртта и на 10-годишно момиче в Ловеч. Жертвите и ранените на пътя тази година отново са стотици.

Не мина и без зрелища. Едно от най-големите, за щастие бе с щастлив край. Помните, нали, полупълната цистерна, която увисна на магистрала "Хемус" на 80 метра височина. Само чудо спаси шофьора, който вися на мускули часове наред и бе изваден малко преди да остане без сили.

И още една голяма трагедия на пътя – през октомври над 50 коли се сблъскаха в тунел на магистрала "Хемус". В адското меле, невиждано у нас, загинаха трима, но експертите казаха, че жертвите е можело да бъдат много повече.

Многото катастрофи принудиха управляващите да променят Закона за движение по пътищата, да криминализират гонките и да вдигнат глобите. Дали това ще помогне – ще отчитаме догодина.

Темида – тука има, тука няма... престъпление

Няколко ключови клиенти на Темида чуха оправдателна присъда тази година. Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов вече е невинен по всички обвинения срещу него. Зам-шефът на ГЕРБ чу оправдателна присъда и по делото за шестте "НЕ" - единственото, по което бе осъден на две инстанции на 4 г. затвор. В крайна сметка през септември Апелативният съд го оправда окончателно и по него.

В края на годината за невинна бе обявена и бившата социална министърка Емилия Масларова. Тя бе обвинена за присвояването на 11 млн. лв. при ремонт на социален дом в Стара Загора. Делото се точи 5 години, а прокуратурата поиска 20 години затвор за бившата министърка. В крайна сметка Масларова дочака да чуе, че е невинна.

"Невинен" чу в съдебната зала и бившият зам.-шеф на ДПС и парламента Христо Бисеров. Той бе обвинен за неплащане на данъци в особено големи размери, за недеклариране на сделки, както и за посочване на фалшиви данни в декларацията му пред Сметната палата.

Още една оправдателна присъда по ключово дело се чу тази година. Бившият главен секретар на Министерския съвет в служебното правителство на Марин Райков, Росен Желязков, бе оправдан за аферата "Костинброд". Скандалът за надпечатани над 300 000 незаконни бюлетини гръмна преди изборите през 2013 година.

Филип Златанов, прочул се като Филип Тефтерчето, заради бележника със записки с инструкции кого да обвини в конфликт на интереси, също се размина със затвора. Вместо поисканите 3 години зад решетките той получи условна присъда.

Още едно дело доби популярност тази година. Но то завърши с присъда. Мъж от врачанското село Градешница бе осъден на половин година затвор, защото е... откраднал 16 л. ракия от съседката.

И всичко това на фона гнили ябълки и опрасквани съдийки.

Протест ли бе да го опишеш…

И протестите станаха ежедневие. Сигурно няма да стигне и страница да се изброят всички, които излязоха да търсят справедливост на улицата.

Протестираха таксиметрови шофьори, родители, учители, журналисти, ученици, железничари, природозащитници, библиотекари, вложители в КТБ. Протестирахме срещу ТПТИ и срещу ромите, а ромите протестираха срещу нас. Протест имаше срещу вселенския патриарх Вартоломей, срещу Давутоглу, срещу по-скъпите винетки, срещу спирането на предаването на Петър Волгин, срещу Цацаров. Артисти протестираха срещу Волен Сидеров, националисти протестираха срещу полицията.

Полицията протестира срещу държавата. Униформените, които цяла година пазиха протестите на другите, в края й сами блокираха кръстовища и затвориха улици, недоволни от орязаните им пари и бонуси. Полицаите постигнаха своето, за другите – не стана ясно.

И още един невиждан протест затвори годината със заявка, че ще премине в другата – на съдиите. Те излязоха с тоги на улицата, редом до тези, които утре може да съдят и заедно поискаха справедливост.

Българите на кайма, циганите – в… забавачка

Българите на кайма, викаха настървени роми в Сливен в телевизионния ефир през март. Мургавите ни сънародници бяха герои в не един и друг сюжет. Това, разбира се, е традиционна нишка в ежедневието не само през 2015 година. Но през 2015 г. ромите бяха герои почти във всичко – от бунтовете в Гърмен и Орландовци до промените в Закона за социалните помощи.

Вероятно, защото мургавите ни събратя за сефте станаха официален електорален таргет на ДПС. Още в началото на годината тогавашният лидер Лютви Местан поиска детска градина във всяко гето и обяви за своя цел №1 образованието на ромите.

Покрай новата роля на ромите Ивайло Калфин и Лютви Местан влязоха в сблъсък. Първият предложи (и наложи) родителите на непълнолетните родители да не получават детски, а вторият отвърна, че моделът "деца раждат деца" е традиционен за ромската общност. Но през нея ромите се оказаха особено активни и в центъра на важни събития.

Пази детето... в Борисовата и от акушерки

Стара истина е, че отношението към децата е мерило за качествата на всяко общество. А децата на България и през 2015 година бяха подложени на сериозни изпитания. През пролетта акушерката Емилия Ковачева стана известна в цялата страна, след като на нощно дежурство преби почти до смърт бебето Никол. Момичнцето се възстанови макар и трудно, а акушерката е в затвора.

През юли друга жестокост към дете накара България да настръхне – малкият Еци бе пребит от двама тинейджъри, на които бе поверен от майка му да ги гледа. Детето изпадна в кома и се бори за живота си, но за щастие и тук краят бе щастлив.

На 2 юни, по време на сирените в памет на Ботев, Борисовата градина отново стана лобно място – на деветокласника Георги. Момчето бе убито с нож, а убиецът му все още е неизвестен на полицията.

Добрата новина:

Годината не беше само в черни краски. Доброто обаче по традиция е по-тихо от злото, затова и много често не разбираме за него.

Ето някои от добрите новини. "Три деца са намерили дом, любов и грижа, благодарение на Стойна Митрева от санданското село Ново Делчево. В продължение на 16 години тя се опитвала да има своя рожба, но безуспешно. Затова решила да осинови Ради, Влади и Мария и да изпълни живота им с обич".

Или "Треньор по танци вече 4 години учи младежи с двигателни увреждания в София да танцуват".

И още: "Инженер от Варна от години изработва и дарява на българските болници медицинска апаратура. До сега Кирил Малеев е направил близо 20 дарения за над 100 000 лева. Изделията му са иновативни инструменти, които се прилагат в ортопедията и хирургията", "Бизнесмен обзавежда старчески дом в Хасково"...

Със сигурност има и още. Дано доброто се множи, а лошото - заспива... тази година.

Още подобни новини и анализи четете в Dnes.bg!
47.
БЪЛГАРИЯ
20.03.2016 05:45:47
0
0
Въпреки предприетите от правителството мерки за справяне с банковата криза от 2014 г. и прекомерния бюджетен дефицит България остава в групата на държавите в Европейския съюз (ЕС) с прекомерни макроикономически дисбаланси. Там тя дели място с Хърватия, Франция, Италия и Португалия, които имат прекомерни дефицити и свръхзадлъжнялост. Европейската комисия е взела своето решение на база задълбочен преглед на напредъка при изпълнението на специфичните за всяка държава препоръки, издадени миналата година. Това е последната стъпка преди започване на формална процедура, която на теория може да доведе и до финансови санкции.

За пръв път страната ни беше вкарана в най-тежката група през 2015 г. (базирайки се на наблюдения от предходната година), като тогава за основна причина бяха посочени проблемите във финансовия сектор, особено при банките с българско участие. В най-новия си доклад за България в рамките на Процедурата по макроикономически дисбаланси Европейската комисия посочва, че банковият сектор в България се е стабилизирал след кризата от 2014 г., но все още не са решени много проблеми във финансовия сектор. Такива има по линия на свързаните лица, качеството на активите и липсата на адекватна диверсификация на портфейлите.

Символичен напредък

Европейската комисия посочва в своя доклад, че действията на правителството относно отправените през март 2015 г. препоръки са довели до "ограничен" или "някакъв" напредък. На езика на Брюксел това означава, че кабинетът е обявил началото на определени мерки, но те или са недостатъчни, или прилагането им не е започнало, а може и да не започне.

Експертите все още виждат проблеми, свързани със сделки между свързани лица при банките, застрахователите и пенсионните фондове. Това според комисията е слабост на надзора и трябва да се намери решение след провеждането на прегледа на активите във финансовия сектор. Процедурата обаче трябва да бъде извършена съгласно най-добрите международни практики и впоследствие да бъдат предприети конкретни действия от страна на компетентните институции за отстраняване на проблемите, пише в документа.

Комисията отбелязва мерките на правителството да намали бюджетния дефицит и да повиши събираемостта на данъците. Най-важните стъпки са при мерките за контрол на акцизните стоки, по-голямата събираемост на косвените данъци и подписаните споразумения с други държави за обмяна на данъчна информация.

Отвъд финансовите проблеми Брюксел посочва множество други слабости, които пречат на икономическото развитие на страната. При старите проблеми - прекомерни регулации и административна тежест, неефективна съдебна система, некачествено законодателство, особено при процедурите по несъстоятелност и ширеща се корупция, напредъкът почти липсва.
Дългите процедури по несъстоятелност водят до обезценяване на активите и губят както кредиторите, така и длъжникът. Затова компаниите предпочитат да трупат просрочени задължения, вместо да влизат в процедура по несъстоятелност. Това създава несигурност и намалява цялостната атрактивност на икономиката за инвеститорите, пише в доклада. Некачественото законодателство пък води до правна несигурност, както и до непрозрачни и непредвидими процедури. Липсата на независима, качествена и ефективна на съдебната система отблъсква инвеститорите, е заключението на ЕК.

Други напредват

Като цяло през тази година по-малко държави членки са засегнати от икономически дисбаланси в сравнение с предходната година (виж графиката). Вече има шест страни, при които липсват дисбаланси по тази процедура на ЕК. Сред тях е и Румъния, която е постигнала напредък спрямо миналата година.

"Може ясно да се види, че държавите, предприели най-всеобхватни и най-своевременни реформи в своите икономики, вече усещат тяхното положително въздействие. Останалите държави трябва да положат повече усилия, ако искат да създадат повече работни места и растеж за своите граждани", коментира комисарят по икономическите и финансовите въпроси Пиер Московиси.

Всички държави членки, за които е установено, че са засегнати от дисбаланси или прекомерни дисбаланси, ще бъдат подложени на специфичен мониторинг, адаптиран към степента и естеството им. По този начин ще се засили надзорът на ответните мерки на политиката на държавите членки чрез по-активен диалог с националните органи, чрез мисии и доклади за напредъка, се казва в становището на ЕК.

През март и април комисията ще проведе допълнителни двустранни срещи с държавите. На тях ще се обсъждат докладите с националните органи. През април страните от ЕС трябва да представят своите национални програми за реформи и своите програми за стабилност (за страните от еврозоната) или конвергенция (за страните извън валутния съюз).

Въз основа на всички тези източници през пролетта комисията ще представи своите предложения за нов набор от специфични за всяка държава препоръки, насочени към основните предизвикателства, които трябва да бъдат преодолени. Препоръките ще съдържат и фискални насоки и ще се основават на прогнозата на ЕК от пролетта, която ще включва окончателни бюджетни данни за 2015 г., потвърдени от Евростат.
46.
123
20.03.2016 05:42:35
0
0
Февруари

Санстефанският мирен договор е прелиминарен (предварителен) мирен договор между Русия и Османската империя, който слага край на Руско-турската война от 1877-1878 г. и урежда, макар и не окончателно, обособяване на българска държава след близо пет века османско владичество над България.
Договорът е подписан около 17 ч. на 3 март (19 февруари стар стил) 1878 г. в Сан Стефано (днес село Йешилкьой западно от Истанбул), от граф Николай Игнатиев и Александър Нелидов от руска страна и от външния министър Савфет Мехмед паша и посланика в Германия Садулах бей от страна на Османската империя.
Преговорите и решенията на Санстефанския договор изострят силно отношенията между Русия и останалите Велики сили. Споровете помежду им намират временно решение през юли 1878 г. с Берлинския договор, който преразглежда условията, договорени в Сан Стефано. Противоречията относно санстефанските клаузи са сред предпоставките за разпадането на Съюза на тримата императори седем години по-късно.още »
Март

Сръбско-българската война започва на 14 ноември (2 ноември стар стил) 1885 г., когато Сърбия, недоволна от осъщественото Съединение на Княжество България с Източна Румелия, обявява война на България. Българската победа в тази кратка война е предпоставка за международното признаване на Съединението на Княжеството с Източна Румелия.
Съединението на Източна Румелия с Княжество България на 6 септември 1885 г. не е добре прието от съседните балкански държави, тъй като появата на удвоена българска държава се превръща в заплаха за техните експанзионистични планове на полуострова.
След Съединението Гърция извършва незабавна мобилизация. Правителството ѝ заплашва Русия, Османската империя и западните Велики сили, че ще нахлуе в турската територия, за да присъедини части от Македония, като компенсация за териториалното разширение на България, тъй като няма обща граница с България и не може да иска преки компенсации от нея. още »
Април

Първата българска държава (наричана още Дунавска България в отличие от Волжка България) е държава на ранните прабългари и славяни, просъществувала на Балканския полуостров и прилежащите му части от Югоизточна Европа от 680 до 1018 г. Неин основател е кан Аспарух, който след разпадането на Велика България довежда част от прабългарските племена в днешни Бесарабия и Добруджа, влиза в контакт с местните славянски племена и принуждава Византия да му плаща данък през 681 г. Първоначално столицата ѝ е в Онгъла, впоследствие се установява в Плиска, в края на 9 век - във Велики Преслав, а след превземането и от византийците в края на 10 век се премества в Охрид.
Най-голямото си териториално разширение Първата българска държава достига през 9 век, когато към първоначалните територии по Долен Дунав са присъединени области в Тракия и Македония, части от днешни Албания, Сърбия и Румъния, а също и част от Северното Черноморие (до река Днепър). През същия период настъпва централизация на държавното управление. Тя е съпроводена с процеси на асимилация и консолидиране на разнородните групи от населението в средновековната българска народност, общият език на която се развива на основата на славянския. През 864-866 г. при княз Борис I християнството става държавна религия, което води до значителни промени в културния живот на държавата и т. нар. Златен век на цар Симеон I. При същия владетел българите правят продължителни, но безуспешни опити да завладеят столицата на Византия, Константинопол.
Българо-византийските войни, наред с нашествията на унгарци, печенеги и руси, водят до отслабване на държавата и падане на столицата Преслав под византийска власт през 971 г. Движението на комитопулите води до възраждане на държавността в Югозападна България, но близо половинвековната борба на цар Самуил с император Василий II завършва с окончателна победа на Византия и край на Първата българска държава. Още...
Май
Дойран (паралелно име Полин, Поленин, Полянин, варианти Дорян, Догрян, на македонски литературен език: Дојран, на гръцки: Δοϊράνη, Дойрани) е исторически град в Македония, разположен на югозападния бряг на Дойранското езеро, разрушен напълно през Първата световна война.
Първите засвидетелствани от античните автори обитатели на района около Дойранското езеро (в античността Празиас или Празиада) са пеоните. Хипократ в 5 век пр.н.е. пише, че страната около Празиас е гореща и блатиста и страда от много наводнения. Жителите й живеят в къщи от дърво и тръстика, построени в самата вода и използват лодки еднодръвки. Херодот също в 5 век пр.н.е. казва в Пета книга на своята „История“, че пеоните около езерото Празиас, тогава заемащо почти цялата Дойранска котловина, са многоженци и живеят в къщи върху наколни платформи, до които се стига по един единствен тесен мост.

Още...

Юли
Ноември

Сръбско-българската война започва на 14 ноември (2 ноември стар стил) 1885 г., когато Сърбия, недоволна от осъщественото Съединение на Княжество България с Източна Румелия, обявява война на България. Българската победа в тази кратка война е предпоставка за международното признаване на Съединението на Княжеството с Източна Румелия.
Съединението на Източна Румелия с Княжество България на 6 септември 1885 г. не е добре прието от съседните балкански държави, тъй като появата на удвоена българска държава се превръща в заплаха за техните експанзионистични планове на полуострова.
След Съединението Гърция извършва незабавна мобилизация. Правителството ѝ заплашва Русия, Османската империя и западните Велики сили, че ще нахлуе в турската територия, за да присъедини части от Македония, като компенсация за териториалното разширение на България, тъй като няма обща граница с България и не може да иска преки компенсации от нея. още »
45.
кой
20.03.2016 05:37:43
0
0
Откажете цигарите! Заради Пеевски.

ДВ: Медии, които са близки до Делян Пеевски, веднага Ви обвиниха, че сте написали статията си под влиянието на Иво Прокопиев и „Икономедиа”. Вярно ли е това?
Щир: Не е вярно. Тук се задействаха едни механизми, които са обичайни за някои български медии, особено за медиите, близки до Пеевски. Който критикува, веднага бива дискредитиран. Вярно е обаче, че смятам медиите на Прокопиев („Капитал”, „Дневник”, а и „Медиапул”) за по-сериозни от медиите, близки до Пеевски, като „Блиц”, „Пик”, „Всеки ден” или „Телеграф” - изобщо, цялата група. В този смисъл наистина съм повлиян от медиите на Прокопиев, но просто защото ги смятам за по-сериозни.
ДВ: С други думи, статията Ви не е поръчкова, така ли?
Щир: Не! Категорично не! Но прочетох и един коментар от анализатор, който е критично настроен към медиите на Пеевски. Според този автор, моята статия е знак, че германското правителство използва авторитета на „Шпигел”, за да предупреди България да внимава какви хора има във властта. Такава интерпретация е точно толкова погрешна, колкото и интерпретацията, че Прокопиев ме използва като инструмент за написването на тази статия. На германското правителство и през ум не му минава да използва „Шпигел”, за да окаже въздействие върху някоя държава. Моята статия е просто продукт на един журналист на свободна практика, който публикува в „Шпигел” своята гледна точка за случващото се в България.
ДВ: В статията си твърдите, че Еврокомисията ще обърне внимание на случая „Пеевски”. Какво точно имате предвид?
Щир: Формулировката в окончателния вариант на статията не е съвсем ясна. Аз бях написал само, че според доклада на ЕК за България, Брюксел възнамерява да подпомогне работата на българската прокуратура с чуждестранни наблюдатели. И че в България е разпространено мнението, че между главния прокурор Цацаров и Пеевски съществува известна близост. Но в резултат от редакторската намеса, в окончателния вид на статията двете теми някак се преплитат. За да го кажа ясно: аз не съм писал, че Еврокомисията възнамерява да наблюдава Пеевски. Писах само, че Брюксел смята да изпрати независими експерти, които да наблюдават работата на прокуратурата.
44.
кой
20.03.2016 05:32:55
0
0
Авторът на портрета на депутата от ДПС Делян Пеевски в германското издание "Шпигел" Франк Щир отговори на обвиненията, че статията му е поръчкова. Щир дава кратко интервю за "Дойче веле" по повод публикацията си "Българският политик Пеевски: айсберг на корупцията", в която проследява възхода на 35-годишния депутат и казва, че еврокомисията възнамерява да натовари международни наблюдатели с проверка. След излизането ѝ близките до Пеевски медии обвиниха автора, че статията му е поръчкова.

"Дневник" публикува без редакторска намеса интервюто на "Дойче веле" с германския журналист.

Г-н Щир, Вашата статия за Делян Пеевски в "Шпигел" предизвика в България голям интерес. Очаквахте ли такава реакция?
- Всъщност да. Защото и друг път се е случвало. Например когато "Дойче веле" цитира мои статии за България.

Медии, които са близки до Делян Пеевски, веднага Ви обвиниха, че сте написали статията си под влиянието на Иво Прокопиев и "Икономедиа". Вярно ли е това?
- Не е вярно. Тук се задействаха едни механизми, които са обичайни за някои български медии, особено за медиите, близки до Пеевски. Който критикува, веднага бива дискредитиран. Вярно е обаче, че смятам медиите на Прокопиев ("Капитал", "Дневник", а и "Медиапул") за по-сериозни от медиите, близки до Пеевски, като "Блиц", "Пик", "Всеки ден" или "Телеграф" - изобщо, цялата група. В този смисъл наистина съм повлиян от медиите на Прокопиев, но просто защото ги смятам за по-сериозни.

С други думи, статията Ви не е поръчкова, така ли?
- Не! Категорично не! Но прочетох и един коментар от анализатор, който е критично настроен към медиите на Пеевски. Според този автор моята статия е знак, че германското правителство използва авторитета на "Шпигел", за да предупреди България да внимава какви хора има във властта. Такава интерпретация е точно толкова погрешна, колкото и интерпретацията, че Прокопиев ме използва като инструмент за написването на тази статия. На германското правителство и през ум не му минава да използва "Шпигел", за да окаже въздействие върху някоя държава. Моята статия е просто продукт на един журналист на свободна практика, който публикува в "Шпигел" своята гледна точка за случващото се в България.

В статията си твърдите, че еврокомисията ще обърне внимание на случая "Пеевски". Какво точно имате предвид?
- Формулировката в окончателния вариант на статията не е съвсем ясна. Аз бях написал само, че според доклада на ЕК за България, Брюксел възнамерява да подпомогне работата на българската прокуратура с чуждестранни наблюдатели. И че в България е разпространено мнението, че между главния прокурор Цацаров и Пеевски съществува известна близост. Но в резултат от редакторската намеса, в окончателния вид на статията двете теми някак се преплитат. За да го кажа ясно: аз не съм писал, че еврокомисията възнамерява да наблюдава Пеевски. Писах само, че Брюксел смята да изпрати независими експерти, които да наблюдават работата на прокуратурата.
43.
тумбел
20.03.2016 03:04:29
3
2
тоя Потъра е яко алчно копеле,мръсник
42.
Кой
19.03.2016 20:44:23
0
0
Кой пак иска да гаси лампата бе хора
41.
Кате
19.03.2016 20:43:01
1
1
Защо да закриваме темата. За какви парички говориш.Аз си изказвам мнението безплатно.
Ех Кате , ех Касабова не всичко е пари. Съществуват още достойнство,морал,професионална чест и пр. Ти не ги ли знаеш тези работи скъпа.
40.
Касабова
18.03.2016 22:37:05
2
10
Хайде мои мили тролчета, мои мили развълнувани врабчета, да закриваме темата. Сравнихме ги със земята всичките гадове, получихме си и паричките!
39.
въпрос
18.03.2016 18:40:25
1
15
Ако работиш десетина години в Общината, какъв ще ти е морала
38.
неюрист
18.03.2016 17:39:18
10
8
Хайде стига големи думи-познаваме се добре в Бургас.Правилно разделяне напарите на клиента между защита,обвинение и съдия винаги печелят делото.Издишащия вечер потер,хистеричния данчо с проточен мъжки климакс,стари моми е какви ли не с усилието да си осигурят добра пенсия.Голям смях,но тъжен.Не знам нито един от тези да са с морал,а казват,че за съдия морала бил основно изискване,но едва ли и в България.№ 9 ,ти действително или нямаш критерии,,или си платен клакьор да наричаш съответните "брилянтни" юрисдти.
37.
към номер 20
18.03.2016 15:22:18
3
8
Що се отнася до делото с граничния полицай пази боже да те срещне мечка.Ти сигурно шофираш по пиян от всички останали.
36.
До Потеров
18.03.2016 13:40:52
12
5
Потеров, разпознавам твоя "брилянтен" изказ в позитивните мнения.
Какво ще кажеш за съдбата на следственото дело срещу теб по повод освободената от държавна такса частна фирма. Кой успя да го потурчи.
Помощ от приятел май е имало.
35.
брилянти ли? да ама не
18.03.2016 13:36:21
8
8
А бе с такива прокурори не ти трябват изобщо адвокати. Печелили делата тези двама главуняци.А знаете ли как след като не работят с правни средства. А връзката на Потера с Емил Христов, чиито назначения са както в прокуратурата така и в съда.
34.
Страхувам ли се, №33??
18.03.2016 12:59:04
8
7
Дали аз и другите се страхуваме - ДА, очевидно от постовете - страхуваме се. Но не от това, че еди кой си бил блестящ юрист. Освен блестящ юрист, магистратът трябва да има и МОРАЛ, ПРИНЦИПИ, ГРАНИЦИ КОИТО НЕ БИВА ДА ПРЕМИНАВА. Преди всичко трябва да има СЪВЕСТ. Иначе всички виждаме какво се получава през последните 20-30 години по родните съдилища и какви циркове се играят в стил "аз на тебе, ти на мене". Ай, сектир, на народа му писна вече от наглост и безочие.
33.
бургазлия
18.03.2016 11:38:46
5
14
Явно много хора се страхуват ,да не станат апелативни съдии брилянтните юристи Потеров и Дичев!Хора ,които знаят,могат и имат логично и точно мислене!НИКОЙ НЕ ОБИЧА МОЖЕЩИТЕ И ЗНАЕЩИТЕ!
32.
От Унивирситета на доцент-доктура-инжиниера
18.03.2016 00:12:01
0
6
Елати вий при нас, да ни дойдим ний при вас!!!
Да ни стават тука нидуразумениа с нашийя дивиз, затва изричну оточнявами, чи въ каним да учити при нас, щот да ни разкривами излишни филийали ний при вас.
Аве, некой от форума да познава един Капо ди тути капи или нешо такова като капа му й прякура. Мноо бил печен тойя, чи затва гу издирвами.
31.
До № 27. Димитар виргиeв
18.03.2016 00:04:38
2
5
Специално за теб означава, че Джеймс Бонд играе под прикритие в кенефа, щот го е напънала голямата нужда
30.
до всички
17.03.2016 22:06:02
3
10
"Конкурса" ще се спечели от ГЕРБ Кънчев.
29.
Цацаров
17.03.2016 21:57:56
0
9
Колеги, виждам, че участвате бурно в дискусията. Но е късно и ви спирам тока. Лягайте си, че утре мафията пак на нас ще разчита.
28.
Гунчо
17.03.2016 21:49:19
7
2
До 23.Потеров. Доста далече си от размера на заплатите на апелативните магистрати.
27.
Димитар виргиeв
17.03.2016 21:46:53
6
2
тва 007 клозет 7 ли значи ве
26.
007
17.03.2016 21:41:25
2
18
Като чета коментарите ми се струва,че най важния кандидат е този адвокат- Потеров, като че ли не са интересни например Манол Чакъров и Куманова, пък и другите? Правилно номер 21 поставя въпроса как така секретаря на общината-който е политическо лице има смелостта да се яви на конкурс за наказателен съдия без да има нито един ден работа с наказателна материя? защо се взирате в несъществени неща като това кой и на кого е бил адвокат и не погледнете в дълбочина- вижте скритите "лимонки", които са политически кандидатури - например Чакъров на една партия, Кънчев на друга?Накрая ще излезе че не е важно колко добър специалист си а кого представляваш? Явно доста прост народ се е навъдил, само глупости пишете в коментарите си. Не осмисляте ли че с измененията на ЗСВ които ударно се приемат до дни ще има чисто политически назначения ?!нито Потеров, нито Дичев които са най сериозните юристи измежду Бургаските кандидатури ще имат шанс да се преборят с поставените от определени политически сили кандидати. Пък вие продължавайте да си пишете глупостите!
25.
Димитар виргиeв
17.03.2016 21:34:42
0
6
ае дичаф аз ко та питам ти ко гувориш тукъ
кой ше мъ заштитава ся ве
24.
Дичев
17.03.2016 21:32:24
12
8
Потеров, ще станеш съдия, когато аз поема наркопазара и те наема за адвокат, демек никога. Ако правилно разбираш накъде бия. Забрави за 20-те заплати, защото съм си ги заплюл аз.
23.
Потеров
17.03.2016 21:28:05
13
6
Виждам, че щкоментирате неподготвени. За да няма неразбрали, казвам ви да си знаете - целта ми е да получавам 2500 лева месечна заплата, сигурна, плюс там каквото падне допълнително. Няма да уточнявам какво и откъде ще пада. А накрая - да взема 20 заплати накуп при пенсиониране. Това ми е план програмата. А вие си пишете тука, карайте си се един друг, наричайте ме най-принципен адвокат или най-непринципен. Боли ме гъза за вас.
22.
Ю
17.03.2016 21:10:21
11
11
Ако тази сволач стане магистрати, закривайте държавата хора, това е пародия тотална, тези нямат никва принципност, искат преди пенсиониране да гушнат и след това да вземат максимално от държавата издръжка.
21.
до останалите
17.03.2016 21:08:52
1
18
А защо никой не коментира секретаря на ОБЩИНАТА КЪНЧЕВ и защо ли се е забързал към съда. Жена му в административния съд, а той в апелативния, чудно. А Дали не става нещо в Общината, дали не се усеща ЖЕГАТА
20.
Гражданин
17.03.2016 21:00:27
13
6
Потеров е мазен измамник ! Няма да има по корумпиран съдия в Бг. Ще задмине Емил Христов с когото бяха и са "партия". Спомнете си делото на граничния полицай който прегази детенцето пиян идрогиран ! Христов прокурор,Потеров адвокат ! КРАСОТА
19.
до старото
17.03.2016 20:38:49
10
7
КЕЛЕМЕТО -НЕГРАМОТНИК СИ ТИ ПОТЕРОВ БЕШЕ АДВОКАТ ДОКАТО ЕМИЛ ХРИСТОВ МУ СЕ ВЪРЗВАШЕ НА АКЪЛА СЕГА ЩО НЕ Е ВЪРВЕЖЕН В БЪЛГАРИЯ ОПЦИЯТА "ДОБЪР" АДВОКАТ НЕСЪЩЕСТВУВА ОСОБЕННО ЗА ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ВСИЧКО Е ПАРИ И ВРЪЗКИ
18.
До "Старото"???
17.03.2016 20:18:32
16
8
Келеме е на Майка ти СИНА и,първо.И Потеров е Не адвокат,а посредник м/у съдии и обвиняеми,говоря от личен "опит".А за Дичев ,човек ДОСТОЕН да се нарече юрист,и който ще бъде Истински съдия.
17.
СТАРОТО
17.03.2016 18:46:53
9
19
Келемета, Потеров е един от най-добрите адвокати каквото и да говорите. Благодарности от всички, на които си помогнал. Отличен юрист и мъж на място.
16.
До №15 Димитар виргиeв
17.03.2016 18:40:44
0
5
Хах-хаха..... велик си, ве №15!!! Това е най-автентичния лаф на лицето. Правописът е строго спазен- направо върхът!!!
Дай още цитати в натурален вид.
15.
Димитар виргиeв
17.03.2016 18:19:23
0
10
дичав нъ кой ма уставяш
кой ше гледъ ся делуту
кажи кат та питам ве дичаф
14.
gravdanski sydnik
17.03.2016 18:03:12
8
6
4udq se i se maq kakvo im lipsva na tiq hora vlast ili pari qvno za tolkova godini a i kato sydqt po panov usetiha kyde e resursa az nemislq 4e go pravqt v imeto na demokraciqta ili za homosapiensa nare4en 4ovek otgovora e edin VLAST
13.
Потеров
17.03.2016 17:46:33
14
13
Касабова, пак си пропуснала, че бях любимия адвокат на Митю Очите. Все ме тургате при незначителни хора, а Очите го пропускате. Нарочно ли го правите?
12.
КАСАБОВА
17.03.2016 17:14:56
1
6
НЕКАЗВАЙ НА ВЕРГИЕВ БИВШ ШЕФ НА СИК ТОЙ НЕ Е ТАКЪВ
11.
до 9
17.03.2016 17:14:06
10
12
АМИ КВО ДА ГЛЕДАМ УМНИК ПОЗНАЙ ПАК КАКВИ СХЕМИ ЩЕ ИМА С АДВОКАТИ,ПРОКУРОРИ И СЪДИЙ ЩОМ ПИШЕШ ТАКИВА ТЪПОТИЙ ЯВНО НЕСИ ОТ БУРГАС И НЕЗНАЕШ КАКВО СЕ Е СЛУЧВАЛО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ АЙ СТИГА ЩУРОТИЙ МОЛЯ ТЕ ОСВЕН КОРУПЦИЯ И МЪТНИ ДЕЛА НИЩО ДРУГО НЕОЧАКВАЙ
10.
до 9
17.03.2016 17:12:38
13
10
АМИ КВО ДА ГЛЕДАМ УМНИК ПОЗНАЙ ПАК КАКВИ СХЕМИ ЩЕ ИМА С АДВОКАТИ,ПРОКУРОРИ И СЪДИЙ ЩОМ ПИШЕШ ТАКИВА ТЪПОТИЙ ЯВНО НЕСИ ОТ БУРГАС И НЕЗНАЕШ КАКВО СЕ Е СЛУЧВАЛО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ АЙ СТИГА ЩУРОТИЙ МОЛЯ ТЕ ОСВЕН КОРУПЦИЯ И МЪТНИ ДЕЛА НИЩО ДРУГО НЕОЧАКВАЙ
9.
Бургазлия
17.03.2016 17:06:32
15
22
Като чета коментарите съм потресен от това колко дребни души има, колко невежи и озлобени люде има. Как може да отъждествяват адвокатите с техните клиенти? По голяма глупост не може да има. Нали това им е работата , това е обществената им функция, адвокатите са част от правосъдието...но кой от примитивите, които пишат хейтърските коментари може да го осъзнае? И двамата кандидати - Потеров и Дичев са брилянтни юристи и ако бъдат избрани правосъдието само може да спечели от това. Но сигурно няма да бъдат избрани, защото не се вписват в арогантната и слабо квалифицирана напаст, която пълзи към върховете на съдебната ни система...най вероятно независимо от резултатите ще бъде назначен така наречения : "наш" или "ваш" човек по политически или ченгеджийски критерии. Ще почакаме и ще видим какво ще се случи.
8.
СИК, ВИС и ДРИС
17.03.2016 16:41:23
6
13
Като гледам какво става в таз нещастна държавица и ми домъчнява за онези мътни времена, когато парада командваха босовете на криминални групировки. Тогава поне знаехме кой е врагът и как да се пазим от него. Пък и "врагът" в лицето на дебеловратите някак беше по-достоен и имаше чувство за мярка. Освен това онези "трибуквените" ги избиваше на чест и достойнство, за разлика от сегашните, които не знаят нито какво е срам от хората, нито имат страх от бога.
7.
Предложение
17.03.2016 15:55:22
14
28
Пуснете Потера да стане съдия, за да могат с Емил Христов да си делкат мангизи.
Пуснете Дичев да стане прокурор в апелативна, за да продължат кооперацията с Кошничаров.
Боклук до боклука, майно льо...
6.
123
17.03.2016 15:39:49
14
16
Най алчния Потеров,сложете го съдия белким се наеде.
5.
е браво
17.03.2016 15:26:29
11
15
Баш юнаци са се наредили на опашката за съдии
4.
ПОТЕРОВ И ДИЧЕВ
17.03.2016 15:16:32
10
16
ЗНАЧИ СЕ ВРЪЩАМЕ В 92' ГОДИНА КАК МОЖЕ ИЗОБЩО ДА ИМ ВЗЕМАТ МОЛБИТЕ ТЕ СА БИЛИ ЗАЩИТНИЦИ НА НАЙ ГОЛЕМИТЕ РАЗБОЙНИЦИ
3.
въпрос
17.03.2016 15:16:10
15
11
Има много въпроси, които ме страхуват.
Срещу Потера нямаше ли заведено дело затова ,че освободи от държавна такса една частна фирма .Той скоропостижно напусна работата си като съдия.В известен период беше съдия в Бургас. Каква е съдбата на това дело след като по грешка беше унищожено. Беше ли възобновено.
Е преди да се знае това, как тогава го допуснаха до конкурса. Кой беше героят от култовата фраза " верни денги" по делото на Домнушкин .
2.
Ето кой е недопуснатият
17.03.2016 15:07:35
0
8
43-годишният адвокат от Шумен Николай Миланов Николов, задържан в понеделник във Варна, е известен с рекордния брой дела, които почти от 10 години води срещу своите опоненти. Той съди магистрати, полицаи, следователи, журналисти, редакции. Николов е член на Варненската адвокатска колегия, след като през март 2001 г. Дисциплинарният съд на колегията в Шумен му отне правата за 1 г. с мотив, че уронва престижа на гилдията, но Върховният го отмени. Делата, които той води срещу опонентите си, са повече от 40.

Онзи ден той бе задържан във Варна след като бе издирван по следствено дело за измами. Според наблюдаващия прокурор Васил Ангелов от Търговище на адвоката е предявено обвинение за 5 измами на граждани от Шумен.
1.
ние
17.03.2016 15:05:00
11
17
Какви хора са се запътили към храма на Темида. Вижте списъка. Един недопуснат заради липса на морални и професионални качества, а останалите? Срам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори