×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хванаха полицай с нож и брадва, бракониерствал край Бургас


Хванаха полицай с нож и брадва, бракониерствал край Бургас
Ставало въпрос за много жестоко отношение към животните. Някои се задушавали, други умирали от глад, ако дълго време никой не проверява капаните
09 Март 2016, Сряда, 08:51 ч.
Източник: Gamofona.com

Според следите, които са открити в гората става ясно, че с подобни капани е ловувано поне няколко месеца


Бракониер, ловил кошути и елени с примки е задържан около снощи 17 часа вчера в района на село Росен. Три дни горски служители са дебнали в землището на селото, за да разберат кой поставя капаните. Вчера се появил и мъж, въоръжен с нож и брадва.

Бил с хладно оръжие, за да не се чуват изстрели. Оказало се, че бракониерът е бургаски полицай, твърди сайтът Gramofona.com, позовавайки се на свои източници. Успял да се изхитри и хвърлил ножа в близката река. За инцидента е уведомена и Областната дирекция на МВР. Горските са засекли и брата на бракониера, който изчаквал на метри от заложените примки.

"Става въпрос за изключително жестоко отношение към животните. Примката не подбира дали в нея ще се залови бременно животно, или не. Някои се задушават, други могат да умрат и от глад ако дълго време никой не проверява капаните", обясниха горски служители.

Според следите, които са открити в гората става ясно, че с подобни капани е ловувано поне няколко месеца. "Хубаво е да се знае, че горите вече се охраняват, не може безнаказано да се убиват животните", обясниха от Югоизточно държавно предприятие. От там сформираха екипи, които обикалят горите в региона. Преди по-малко от месец мобилна група задържа друг баркониер. Той също се оказа служител на МВР.

В категории: Крими


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
vvt honda
09.03.2016 21:25:59
0
2
Ot 1-vo RPU li,deto Goran izbqga hahaha, kak kaza Valio ot Rosen mi na4alnika mu kakvo go nakaza i vyop6te vze li nqkakvi disciplinarni merki ili pak pokriva
13.
Койчо
09.03.2016 18:08:08
0
4
До 10 ужасно си прав мисля че е Вальо от 1во Бургас хората от Росен говорят че и баща му е примкаджия но трябва да се докаже.
12.
Рейзи Голям
09.03.2016 15:36:41
1
13
Тия мишоци дето сформираха новите екипи да ми пръднат на К.У.Р.А.Стоян Дженезов от Зидарово си сложи шофьорчето(Динко) в екипа за да му снася информацийка къде се патрулира и да го пази от колегите,Стойчо Манджата от Равадиново си сложи солтъшака(Жоро) в другия екип и той да си бракониерства безнаказано.Полицаите забравиха да си сложат човек и сега си патят.Публична тайна е ,че всички от подвижната горска охрана са дивечовъди по часните полета на тарикатите и им слугуват.
11.
SISI
09.03.2016 13:02:37
3
9
С КАКВО ЩЕ ДОКАЖАТ ЧЕ ТОЙ Е СЛОЖИЛ ПРИМКИТЕ.ДА БЯХА ГО ХВАНАЛИ С УБИТО ЖИВОТНО
10.
Не се хабете бе хора. . .
09.03.2016 11:47:37
1
25
Тоя полицай го хващаха пак из тези гори с разни туби и го съдиха и какво от това, той пак си е на работа. Не е виновен полицая, Рейзито или който и да е друг. Виновни сме си ние, защото като има избори за двадесет лева сме готови на всичко, или пък си ходим на почивка и си казваме "абе да не ме занимават". Ако пребиват или обират някого правим клипове и се постваме къде ли не, но до там се свършва с отговорността и морала ни. А когато трябва да заемем отговорна позиция, тропаме по масата в къщи страхливо, да не би да е много силно и да ни чуе някой или се крием зад удобните монитори на компютри и телефони. Беден народ, бедни душички, това сме ние. . . .
9.
abat
09.03.2016 11:21:36
1
16
Флагман Кой е полицая, напишете нещо повече за него, къде е полицай, има ли други провинения, къде служи, кои са началниците му, е вече мирише много тая работа, кво става тука бе малеее да не го прикривате нещо или да се дистанцирате от него сега А. Брееееййй тия много са се отпуснали там. Недоумяваме позорно е положението.
8.
AA
09.03.2016 11:20:57
6
16
Типичен странджанец - милиционер и бракониер.
7.
Евгения Колева
09.03.2016 11:14:15
9
28
Няма по-долно сьщество от бьлгарския милиционер.Прост,дебел,некьпан и с комплекс за малоценност,не дай боже сутрин да седне до тебе в маршрутката -омирисва ти душата.Да убива беззащитни животни ,и да тормози по-слаби,там му е силата.Обаче ако види по улицата някой от така наречените ьндьрграунд босове,се крие като мишок и се хили угоднически.
6.
Пипи Чорапчето
09.03.2016 10:27:04
0
26
Е, той и Рейзито бракониерстваше бременни кошути, но не чухме да му е наложена някаква санкция за това!
Та и ченгето на същия принцип е действал - щом кмета може, значи мога и аз!
Аман от диви селяци!
5.
Матю
09.03.2016 10:13:30
4
16
Кой ли ще е този милиционер а? Някой див селянин ще да е,то в тази система само такива безхаберни същества има дето за нищо друго не стават.
4.
П.Рейзи
09.03.2016 10:11:29
5
14
Абе тъпанари, човека е природозащитник, ходил да освобождава хванатите животни и да реже примките
3.
Бивш горски
09.03.2016 10:09:35
1
22
Ловил ? .... а нещо видяхте ли да е хванал ? На тъпанари Рейзито в ръцете им беше с веществени доказателства, а тоя само с предположения...шибана държава
2.
Анна
09.03.2016 10:04:59
4
24
Сега му сложете на този изрод една примка около врата и му съдерете ануса до кръв да плати за убийствата и смърта на майка природа. Направо го накажете със два куршума във главата!!!!!!
1.
Аз
09.03.2016 10:03:52
2
34
Рейзито с пушката и кошутата го хванаха и ....НИЩО , че тоя ли няма да е ходил за гъби
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори