×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пролетната диета на Катя от “Ритон”


Пролетната диета на Катя от “Ритон”
Катя и Здравко на сцената преди години, когато певицата беше приятно закръглена
06 Март 2016, Неделя, 03:57 ч.
Източник: "24 часа"

Вече 30 години всяка сутрин певицата пие на гладно по една чаша топла вода с половин лимон. Сега добавя и годжи бери


Деветдесет дни Катя от “Ритон” ще яде само месо, сирене, яйца, млечни продукти, соя и зеленчуци. Приготвя си малки порции по пет пъти на ден и добавя годжи бери преди всяко ядене. Не смесва храните и никакъв алкохол. Всяка сутрин пие топла вода с лимон.

Певицата започна пролетна диета заради концерта, който ѝ предстои на 6 април в НДК. Тогава силуетът ѝ ще е най-малката новина, защото двамата с мъжа си и партньор в дуета - Здравко, ще изнесат съвсем нов репертоар. По-точно ще изпеят старите си песни по друг начин - като латино парчета.

Спектакълът им е наречен “В ритъма латино” и освен хитовете в него са включени мултимедия, танцьори и допълнителни ефекти.

Концертът е една

от причините за

отслабването

на Катя. Всъщност подобно пречистване на организма тя прави всяка пролет. Изпълнителката внимава какво яде целогодишно. Храната си разпределя по дни и следва стъпките на деветдесетдневната диета.

“Всяка пролет си правя пролетно прочистване на организма, което се базира на разделното хранене. Аз се опитвам целогодишно да се храня разделно, но когато дойде пролетта, се подлагам на 90-дневна диета. Тази диета е много известна и разпространена, но аз добавих и нещо ново!”, разказва Катя.

Новото, което певицата сама е включила към нея, е, че яде годжи бери. Плодът засилва метаболизма и съдържа много витамини, антиоксиданти, минерали - всичко необходимо за организма. Според Катя в периода след зимата е много полезно да се яде годжи бери, защото плодът засилва имунитета. Тя разказва, че вече повече от 30 години всяка сутрин пие на гладно една чаша топла вода с половин лимон, а сега добавя и залято с вряла вода 50 грама годжи бери. Преди всяко хранене пие от тази вода и яде малко от плодчетата. “По възможност гледам да се храня по-малко и на често - около 5 пъти дневно.”

Според нея Здравко няма нужда от такива диети, защото

когато намали

месото и алкохола,

веднага отслабва

Катя твърди, че обикновено при Здравко излишните килограми са до 3-4 и той за седмица влиза във форма. Бързият метаболизъм му помага, за което човек само може да му завиди. Певицата добавя: “Няма никакви проблеми за разлика от мен, аз свалям 4 килограма много по-трудно и по-бавно.”

Идеята за концерта се поражда от техни стари хитове, аранжирани в стил латино. Както и от разговорите с десетки техни приятели, които често им казвали как свързват дуета с латино музиката и този стил им пасва най-много. “Сред тях няма чужди песни, всички са български”, казва Катя. Такива са “Дон Кихот и Дулсинея”, “Как си, амиго”, “Музика и любов”,“Джалма”, “Сто пъти”. Имат и много нови песни, написани специално за концерта, които ще бъдат представени на сцената в зала 1 на НДК. Например една от тях се казва “Живот като на кино”.

“Ритон” ще представи и някои от най-големите си хитове, но преаранжирани отново в латино. Така “Някога, но не сега”, “Прегърни ме”, “Замълчи, замълчи”, “Накъдето ми видят очите”, “Спор” ще зазвучат по съвсем различен начин.

За всички промени в познатите хитове и създаването на нови се грижи човекът, с когото дуетът работи през последните 4 години - аранжорът Алекс Нушев. Той свири на бас китара в техния бенд. Различното в състава ще са новите музиканти, защото Здравко и Катя са взели решение да увеличат бенда.

“От 4 години работим с едни и същи хора, но до този момент бендът ни беше от шестима музиканти и три вокалистки. Сега ще имаме девет души музиканти плюс три вокалистки. Песните стават уникално добре, вече имахме репетиции и с нетърпение чакаме да дойде концертът, за да ги представим и на публиката”, разказва певицата.

На сцената ще има две танцови формации плюс латино танцьори. Част от шоуто ще бъдат и специалните гости, които певицата пази като изненада, но разкри, че те не са певци. Всъщност по сценарий на всяко парче на сцената ще има поне по 10 души.


В момента се работи върху мултимедията и осветлението на концерта. Очакванията на дуета са, че

залата ще бъде

препълнена,

както на всички техни концерти до момента. Катя се радва и на факта, че продажбата на билетите върви много добре.

Някои от музикалните проекти на “Ритон” за кратко бяха спрени, когато дуетът влезе в риалити шоуто “Биг Брадър”. Вече е факт обаче новият им албум - “Пътят към твоето сърце”, който се появи на пазара в две версии, едната като CD, а другата - по-луксозно издание като книга. В нея има два диска. Освен диска с песните има и автобиографичен филм, който се казва “Брак по любов”. Всеки момент Катя и Здравко чакат от Италия да пристигне и виниловата им плоча на същия този албум. Тя не е в типичното черно, а грее в яркочервено. Произведена е в бутиков тираж само за ценители.

Различният цвят очевидно допада на “Ритон”, тъй като вече са поръчали нова винилова плоча - нито черна, нито червена. Тя ще съдържа съвсем нов албум, който на практика ще бъде представен на предстоящия им концерт. Тъй като новите песни, написани за концерта, са точно колкото един албум, двойката реши да ги пусне на CD и на грамофонна плоча.


В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори