×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Боят между ученици до ТОХ-а се оказа тийнейджърска разправия с два шамара


Боят между ученици до ТОХ-а се оказа тийнейджърска разправия с два шамара
Инцидентът е станал вчера до двора на Гимназията по туризъм
22 Януари 2016, Петък, 10:04 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ

Пострадалият деветокласник е в „Неврохирургия” с леки ожулвания по устната




„Пребитият” деветокласник от Професионалната гимназия по туризъм се оказа със съвсем леки ожулвания по устната и без никакви травми по лицето, съобщиха за Флагман.БГ от МБАЛ-Бургас. В момента ученикът е  в „Неврохирургия” на рутинен преглед, имал комоцио. 

По-рано днес се появиха информации, че вчера около 16:20 ч. три момчета от Гимназията по механотехника са налагали с юмруци младежа в голямото междучасие след скандал. Причината за „побоя” била спор пред павилионче за храна. Инцидентът е станал вчера до двора на Гимназията по туризъм. /ВИЖ ТУК/

Полицейска проверка е установила, че става въпрос за разправия, завършила с два шамара. „Няма никакъв побой. Касае се за лека телесна повреда или по-точно за два шамара”, съобщиха за Флагман.БГ от пресцентъра на ОДМВР.

До момента в полицията не е постъпвал сигнал от родителите на нападнатото момче.

В категории: Бургас


29
Коментара по темата
29.
Николай Мечков и Кюфтето ВТА трафиканти мигранти
23.01.2016 23:04:13
0
0
Николай Мечков и Петър Биберков - трафиканти на мигранти
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
28.
Николай Мечков и Кюфтето ВТА трафиканти мигранти
23.01.2016 23:04:12
0
0
Николай Мечков и Петър Биберков - трафиканти на мигранти
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
27.
Do 16
23.01.2016 20:03:32
0
0
Kazva se Emigaraciq moi, Imigraciq e drugo haha
26.
do vs komentirali
23.01.2016 14:07:07
1
0
Ave hora dva shamara kai vie ne ste vred tva se pak e boi i zakakvo zaradi nqkva tupa prechina trqqlod a biqt deteto haha te kato ne sa go prebili pak biva Utrepki mrusni...
25.
23.01.2016 11:23:19
0
1
Авторе, ти деца имаш ли? Няколкото леки шамара, ако са на твоето дете, пак ли така ще пишеш? Или момчетата от Механото са деца на твои близки? Всички знаем как се пишат поръчкови статии.
24.
pak 7mi
23.01.2016 01:27:15
0
1
На всички им е ясно,че има и нормални деца,но са вече една шепа дето се вика и ги съжалявам,че трябва да съжителстват с такива субекти.Самия факт,че когато ние бяхме ученици не пишеха всеки ден за поне 2-3 инцидента,които да завършват в болници е показателен какво е нивото при вас и какво бе при нас.Никъде не съм казал,че сме поколението-идеал.Никъде не се и изкарвам някакъв кой знае какъв.И при нас имаше хулигани и такива,които са вървели по кривия път ама не се вършеха тия работи така явно,не бяха и толкова много тия хора...
Никога не съм си спомнял в моето училище да се стигало до някакви конфликти,които да завършват с комоцио,избити зъби,глътнати езици и т.н.Да не говорим за това,че вече немалко хора се разхождат с боксове,ножове и палки,с които при афект стават страшни бели.Излезте от тоя филм,че може да се млатите като ММА-ци, да станете, да се поотупате и кой откъдето е.Прекалено филми гледате...
А за тревата недей ми обяснява,че съм краен.Постоянно ме спират по улицата някакви и ми търсят листчета.Да не говорим,че от всеки ъгъл смърди,по кафетата се пуши...Аз не си спомням да сме си позволявали толкова без притеснение да са се случвали нещата преди.
Ако някой не е част от тоя стереотип го поздравявам и не виждам за какво има да се сърди.За останалите е долния пост.
23.
До 7
22.01.2016 23:58:51
1
1
Гостидине, не ми стана ясно как успяхте да съчетаете думи, като "гамен,наркоман, анцузи с качулки, треви (понеже е жаргонен израз)" със думи като "култура, отношение, маниери и умения" аз съм от това "поколение", от края на 90-те и не смятам, че хора с ограничено мислене и субективен поглед биха могли да критикуват и порицават едно цяло "поколение" !!!!!
22.
НикОдиМ
22.01.2016 21:46:47
0
3
Нашите журналисти са царе да проявяват търпимост към всичко гадно , което се случва тук . Сега омаловажават един бой между момченца . Другаде журналята биха проучили кои са побойниците , кои са им родителите , защо са така агресивни и много други неща , за да респектират общественото мнение и да покажат , че такова безобразие няма как да остане безнаказано . Тук говорим "за два шамара ", като за нещо нормално и маловажно и един хулигански побой се принизява до безобидна потъпка . В Америка тези биячи досега щяха да бъдат осъдени , а семействата им щяха да бъдат показани и разнищени .
В нашия случай излиза , че е станало нещо нормално и естествено , на което ще ръкопляскаме пак , когато се случи дледващия път . А малките мутри медиите направиха звезди - нито една тежка дума по техен адрес .
21.
най-важното
22.01.2016 20:23:14
2
4
Да се заема сериозно тази Виолета Маркова Илиева , така наречената шеф на Инспектората, че рибата мирише откъм главата - работата, която тя върши или по-точно не върши е пълна порнография и срам за образованието в Бургас.
Занимава се само с клюки, комисионни и внедряване на слухове, които нямат нищи общо с работата и ...
Да се вземе в ръце, защото , както я смениха първия път и я назначиха без конкурс втори-просто трети няма да има , няма да има и болнични от Дева Мария и скривалище в Южното Черноморие при сестрата на Лазова, край вече...
20.
Бат Гой
22.01.2016 20:20:10
1
1
Съзнателно ли омаловажават подобни инциденти и журналисти, и полицаи? Имам чувството, че покривайки извършителите, медиите си ги запазват за следващите им прояви, при които пак ще създават новини от тези, които се четат повече от позитивните. А полицията иска бързо да отмести общественото внимание от факта, че отново не е била там, където е била нужна и че дори пуберите нямат респект от нея и от евентуалната и намеса.
Истината е, че очевидци казаха, че боят е бил ужасяващ. В последните години е практика да се наемат хора, които да пребият някого за минутка и да избягат. Такива малоумници трябва да се изключват от училищата веднага и без право да продължат образованието си.
19.
bg
22.01.2016 19:14:16
0
7
утре на митинга да протестираме където трябва - на трапезица!
18.
До 17
22.01.2016 19:14:00
0
6
Като правиш забележки на останалите,поне си пооправи твоята пунктОация :D
17.
Hollow Bear
22.01.2016 18:25:48
3
6
До 15 :
Анцуг , без "Н" и като поуправиш малко пунктоацията , всичко ще е "6" / шест /.
16.
БАТИНКА
22.01.2016 18:16:41
0
10
Бахти шамарите откъде е тая сила на 15 годишен :D Хора вземете се в ръце бъдещето поколение израстват като мутри и гангстери до колко са такива не знам но всички се правят на много големи и за тва стават убийства и побои майка му да еба ко си мислят, че като се бият много ще станат милиардери ли ? То и да учат много пак няма да станат :D На 98% от хората в България единственият им шанс за реализация е имиграция!
15.
Данита
22.01.2016 17:12:09
8
9
Мисля , че коментара на №7 е доста пресилен и черноглед . Нека не забравяме , уви че това са нашите деца и за това какви са те си е вината на 90% наша /все пак са продукт на "семейното " Ни възпитание . И в нашето поколение имаше боища , разправии , лоши момчета и разюздани момичета , но обществото беше силно и заклеймяваше посредствеността. Сега уви младите нямат авторитети , нямат лидери на които искат да приличат и да се стремят да са като тях - това може да ти е треньора , учителя по английски който има енциклопедични знания или просто съседа , който е пръв на международна олимпиада например ... Сега моделите на подражание са Мишо Шамара , Криско , Азис и изрисуваните кифли на Пайнер . В цяла Европа децата са объркани и там имат проблеми с това поколение , но обществото е непримиримо към посредствеността и грозотата . Давам прост пример : сина ми учи в Германия , прибира се от тренировка по тенис в 21,30 вечерта по анцунг с вдигната качулка . Три деца на възраст между 11-15 години се смеят с глас като го виждат и го сочат , една възрастна жена около 80-те се приближава с бастуна и му казва "Млади господине , не можете във спортно облекло да посещавате обществени места , не е красиво , не е добре за Вас и за околните , направете всичко възможно да сте в приличен вид следващият път , защото кондуктора може да Ви глоби за неприличен външен вид ; сега си свалете качулката защото гледката е още по-неприятна с нея" . Е аз и сина ми "умряхме" от срам и друг път това не се е случило . Та питам , колко от Вас са направили добронамерена забележка на тези млади хора и са се опитали да поговорят нормално с тях. Това е проблема на двете поколения - едните плюят , другите си го връщат с пренебрежение и "зачукване"
14.
Ц.ЦВЕТАНОВ
22.01.2016 17:07:45
0
5
КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КОЛКО СА ЛЕКИ РАНИТЕ ЗАЩО ИЗОБЩО ТРЯБВА ДА СЕ СТИГА ДО ТУК ЕБАТИ ИЗЛИШНАТА АГРЕСИЯ
13.
d
22.01.2016 16:54:20
1
7
"леки ожулвания по устната " "„Пребитият” деветокласник от Професионалната гимназия по туризъм се оказа със съвсем леки ожулвания по устната и без никакви травми по лицето, ".. ?! хайде дайте някой лев за един свестен редактор де....
12.
...
22.01.2016 16:00:50
1
12
Напълно покрепям номер 7... Диваци...
11.
phk
22.01.2016 15:41:48
14
6
Има нещо вярно, номер 7, ама прекалено генерализираш и драматизираш. Това вече е част от един конфликт между поколенията, назад във времето стига до периода, през който сме слизали от дърветата сигурно. Всяко поколение си има зрънца и винаги за бабите и майките, дъщерите са като отвързани. Заради работата си, имам досег с младото поколение - не всичко е мутри, кифли и чалга. Да има ги, но има много, много умни и културни деца, които да ни сменят, спокойно. Не е толкова черно.
10.
Мечо Кух
22.01.2016 15:34:12
3
15
Всъщност , трябва да отбележа , че на фона на цялата утайка , все пак се намират и не малко свестни деца .
9.
Мечо Кух
22.01.2016 15:30:31
1
29
До 7 , брадъре чудесно изказване .
" пропаднало поколение на празняри,курви,наркомани и малоумници! " , това е тъжната истина .
8.
Дипаяров
22.01.2016 15:07:54
1
35
До 7 : Много Сложно им го Обясни. Няма да те Разберат. Браво ! Много Точно си го написал. Те са си Аутсайдери голяма част от тях. Това са им целите в Живота.
Момчета , Момичета , живеят в някакъв си техен Измислен Свят. Селфита , Наркотици и ЧАЛГА !!!!
7.
DO 4
22.01.2016 14:25:18
2
80
Като те гледам явно си свидетел и съответно ученик от някое от двете училища.Ще ти дам един съвет.Вземайте се в ръце,защото изглеждате жалки вече...Всеки ден се трепете за глупости.Що за поколение сте вие?! Масово сте неграмотни.Вълнуват ви само някакви празни работи като фитнес,татуировки,треви и наркотици,анцузи с качулки,мутреене пред дюнерите,боища за глупости,които завършват нерядко със сериозни последици...Да не говорим,че сте неграмотници една голяма част.Не само не можете да пишете нормално ами не можете и да говорите нормално.Хилите се и подскачате като примати по улиците.Винаги съм си мислел,че нашето поколение(края на 80-те и началото на 90-те да го наречем) бе изтървано,но вие ни "задминахте" по всички параграфи.Неграмотни,немислещи,НО с огромно самочувствие.Как я смятате тая работа? Няма да сте вечно ученици.Аз такива типове като вас никога не бих ви взел насериозно и единствената работа,за която бих ви наел е да копаете ями за кабели,защото техническата ви мисъл се простира до там.Момичетата ви са празни фейсбук кифли дето не умеят нищо друго освен да си правят селфита,а вие сте едни гамени,в чиито свят мъжествеността не се измерва в култура,отношение,маниери,умения ами в селски прояви.Никога няма да станете мъже и жени ми ще си останете ей такива елементарни същества дето даже не знам дали може да се нарекат хора.Нагледен пример за пропаднало поколение на празняри,курви,наркомани и малоумници!
6.
sss
22.01.2016 14:11:19
2
9
Kolko sa tupi v policiqta edno kazvat a v komentarite se opravdavat
5.
Do vs kom
22.01.2016 14:08:38
2
4
Seltaci
4.
shahshshshshhhh
22.01.2016 13:43:45
22
3
ei shmatki isipani nqma nishto takova sprete da preuvelichavate boq si beshe 3v3 shnatki umreli
3.
за два шамара в болница?
22.01.2016 13:43:12
1
26
комоцио е сътресение на мозъка, което може да доведе до сериозни последици. за охлузвания по устната след шамар не се лежи в неврохирургия.
2.
zapoznat
22.01.2016 13:41:56
1
26
от тоха момичетата най-много секс им се прави
1.
Винету
22.01.2016 13:31:03
6
13
Пак не уцелихте рибата Флагман. Няма я Борянчето Тенчева и пишете глупости
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите
Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори