×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дъщерята на Митьо Очите залюби руски олигарх


Дъщерята на Митьо Очите залюби руски олигарх
Митьо бдеше като квачка над децата си и успя да ги предпази от кривия път
04 Януари 2016, Понеделник, 21:11 ч.
Източник: Всеки ден

Станислава грабнала сърцето на Денис Ким, който живее с майка си в руския квартал в Поморие

Морският ъндърграунд герой Димитър Желязков – Очите е на път да се сроди с безбожно богата руска фамилия.
Голямата щерка на Митьо от трагично загиналата му жена Тянка – Станислава, се е загаджила с източния левент Денис Ким, милиардерски наследник, който вече 3 години живее у нас с майка си и двете си сестри, узна Всеки ден. Младежът е племенник на олигарха Соломон Ким, чието състояние е оценено от „Форбс“ на над 1,3 млрд. долара. Бизнесинтересите му са в областта на строителството и инфраструктурните проекти.

Очарователната брюнетка Станислава се запознала с Денис на пищен купон на таксиметровата фирма, която от години върти от името на прочутия си татко. Младежът, който живее в палат с 20 стаи в руския квартал на Поморие, известен като „Малката Москва“, бил очарован от размаха и предприемаческия нюх на Желязкова. Двамата започнали да се срещат едва преди няколко месеца, но отношенията им бързо се задълбочили, а доволният Митьо само се усмихвал, когато авери го бъзикали, че скоро може да стане Дядо Очите.

Преди повече от 14 години Станислава загуби майка си Тянка в жесток атентат срещу Митьо Очите. През ноември 2001-а пред дома на Желязкови в Несебър избухна бомба с 2 килограма тротилов еквивалент, заложена в изоставена лека кола „Жигули“. Тогава загинаха съпругата на Митьо, брат й Славчо Дерелиев и бодигардът им Николай Бъчваров – Бъчето.
Очите гледаше двете си деца като писани яйца и много внимаваше да не тръгнат по лош път. По-късно босът се залюби с настоящата си половинка – Антигона, от която има син. Станислава – най-голямото му отроче, винаги е била и най-оправна в голямата фамилия.
По тази причина още преди да навърши 20 Желязков й повери сериозна част от бизнеса си. Брюнетката бръмчи из Бургас с брониран джип за 800 000 лева, подарен й от баща й и движи половин дузина фирми. Сега младата дама е на път да сключи най-успешната сделка в кратката си кариера, като се сроди с милиардерска фамилия от Русия. Според запознати Очите напълно одобрявал избора на щерка си и бил много доволен, че тя не си пада по лоши момчета като него.

В категории: Животът


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
fg
05.01.2016 08:27:29
0
4
Каква е тази кола струваща 800 000 лева?
9.
Неразбрал
04.01.2016 23:48:55
0
6
Кой е тоз Вили, пояснете?
8.
Chavdar
04.01.2016 23:48:25
3
7
Супер какво лошо е направило момичето, като всеки човек ще се ожени един ден и ще има деца.А дали богат или беден, по - редно е да е по- имащ да и пасне на партията. Живи и здрави
7.
Do 4
04.01.2016 23:44:57
4
4
Къде си ти бе мишок,на теб да ти го кажа и покажа посерко...
6.
Neda
04.01.2016 23:21:39
1
24
Руски милиардери, живеещи в Поморие?!?! Уау, наистина се впечатлих.
5.
a
04.01.2016 22:22:56
0
12
Flagman,като пишете глупости поне проверявайте...Такън индивид Соломон Ким няма из Google.
Проверих къде ли не и такъв "олигарх" няма.
4.
do 3
04.01.2016 22:13:52
6
6
OTIDI I MU KAJI NA VILITO V OCHITE!!!!!!!!!!!! MISHKA OLIGOFREN PRAZNQR!!!!!!!!
3.
Jj
04.01.2016 19:25:45
8
13
Ай сега да го видим Вили...А в дупето боли ли???
2.
@@@@@
04.01.2016 19:03:40
2
31
Представям си как този ултра, хипер, гига, бизнесмен от "безбожно богата руска фамилия" се занимава с таксиметрова дейност в метрополиса на родното черноморието Поморие.
Още малко и Швепссссс ...
1.
Неа
04.01.2016 18:37:23
7
38
"Младежът е племенник на олигарха Соломон Ким" Тук ключовата дума е племенник , демек никой и никакъв . Това че някой от роднините ти е богат , не те прави и теб автоматично такъв , ама както е да е .... Вярвайте си ..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична Откриха труп на жена в Кюстендил, има задържан Откриха труп на жена в Кюстендил, има задържан Следи от насилие не са открити Тази певица май го закъса, продава звездния си пентахаус Тази певица май го закъса, продава звездния си пентахаус Луна пусна за продажба мезонета, стяга куфарите за морето
Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори