×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брутални убийства от ревност и кървави екзекуции на роднини белязаха 2015


Брутални убийства от ревност и кървави екзекуции на роднини белязаха 2015
33-годишният Сандо посече с брадва майка си и баща си пред очите на 7-годишното си дете
Тема в развитие
виж още
скрий
01 Януари 2016, Петък, 03:15 ч.
Автор: Флагман.бг

Голяма част от убийците са вече реабилитирани престъпници


Общо 11 убийства са извършени през 2015 г. в Бургаска област. Извършителите на всяко едно са разкрити, а някои вече са с влезли в сила присъди. Голяма част от убийствата са след употреба на сериозно количество алкохол. В някои от случаите жертвите са роднини, близки приятели и любовници на екзекутора си. Голяма част от убийците са криминално проявени, но вече излезажали присъдите си и реабилитирани в обществото.

Двойното убийство в Долно Езерово

В ранния следобед на 27 октомври мъртвопиянит Драгия Радневски нахлува в двора на къщата на ул. „Северна“ 14 в кв. „Долно езерово“ със заредена ловна пушка. 52-годишният автомонтьор застрелва от упор първо 46-годишната си любовница Иванка Стоянова, а след това и 67-годишната й майка Тонка Желева, докато двете садят чесън.

Минути преди показното двойно убийство, Драгия се разминава на вратата със 7-годишната Ванеса, която е внучка на Иванка. Труповете на двете жени са намерени от 13-годишния Божидар - другото дете на убитата Иванка Стоянова.

Веднага след екзекуцията Драгия барикадира в къщата си, която се намира също в „Долно Езерово“. След пристигането на спецполицаите обаче, убиецът се предава.

Според дъщерята на жертвата около месец преди убийството разбеснелият се Драгия запалил колата на Иванка. Бил задържан за палежа, но после е освободен. Преди три години Радневски е имал друга връзка с жена, малтретирана по същия начин и заплашвана с убийство, ако го изостави. Жертвата на издевателствата му тогава обаче разполагала с подкрепата на двамата си братя и така избегнала смъртта. Многобройните му заплахи за саморазправа с беззащитната жена са регистрирани от МВР, от където са взели също мерки и е подписвал ограничителна заповед.


Драгия Радневски е конвоиран от полицията след барикадата в дома му в Долно Езерово

Пиянска свада между любовници окървави ж. к. „Лазур“

На 5-ти октомври, около 3:30 ч. сутринта Димитър Радев убива по изключително жесток и мъчителен начин своята любовница Наталия Стаматова след поредния тежък скандал помежду им. 53-годишният мъж разбива с юмруци главата на рускинята, вследствие на което тя получила масивен кръвоизлив в мозъка. Открита е мъртва на дивана в стаичката й в бл. 113, вх. В в ж. к. „Лазур“. По време на жестокото убийство и двамата са мътрвопияни – Наталия с рекордните 4 промила, а Димитър – с 3.  Двамата били толкова пристрастени към алкохола, че често си купували спирт от аптеките и го пиели вместо водка, разкри адвокатът на убиеца.

Според разлседващите основният мотив за жестокото убийство е ревност. Димитър бил интимен приятел на Наталия от близо половин година, но през това време 56-годишната рускиня приютявала и други мъже в жилището си в ж. к. „Лазур". Димитър ревнувал и често посягал на изгората си заради безкрайните й похождения. Във фаталната нощ двамата отново се скарали на тема мъже. Понеже били мъртвопияни, скандалът бързо прераснал в бой до смърт.

Шизофреник насече с брадва майка си и баща си в Горица

Вечерта на 22 май, около 20 ч., 33-годишният Величко Адамов-Сандо побеснява, след като разбира, че баща му Паиско подал жалба срещу него. Шизофреникът помислил, че родителите му искат да го пратят принудително на лечение в Центъра за психично здраве. Буквално изригва и връхлита в къщата на ул. „Младост“ в поморийското с. Горица, където живее с родителите си и със 7-годишния си син Красимир. Сандо напръсква цялото жилище с мухозол. Дядото извиква на внука си да бяга, а той се опитва да помогне на болната си съпруга Анета, прикована в инвалидна количка след инсулт. Величко иска да отрови майка си Анета, но в този момент се намесва бащата, който изкарва жената от къщата. Това обаче още повече вбесява Валентин, който грабва брадвата и с цялата си сила я стоварвава върху родителите си на улицата. Удря жестоко, така че майка му и баща му да не могат да викат. Всичко става пред очите на малкия Красимир.
Въпреки бруталното престъпление, Сандо ще отърве в затвора и делото изобщо няма да влезе в съда. Наказателното производство е прекратено в края на септември, тъй като Адамов не носи отговорност за действията си поради невменяемост. Убиецът имал тежка форма на шизофрения.

Разчлененият труп край Приморско и детето в куфара

На четвърти март местни жители се натъкват на зловеща находка в района край резиденция „Перла“ до Приморско. По време на разходката си хората виждат разчленен труп – без глава и крака. Направената в последствие експертиза показа, че наръфаното от чакали тяло е на рускинята Анна Леонтиева. 20 дни след находката край Приморско любители фотографи правят още по-зловещо откритие до Пасарел. Те намират луксозен куфар, който плува в р. Искър. В него е натикано голото телце на 5-годишния Никита Плотников. Момчето се оказва син на намерената по-рано край Приморско Анна. По кърпата, в която е увито тялото на мъртвия Никита, разследващите намират ДНК на Герман Костин – бивш офицер от руската армия, служил в горещи точки като Афганистан и Чечня.
Герман и Анна имат общи бизнес отношения. Двамата си изкарват прехраната от недвижими имоти в Никозия и България. В Кипър имат общи фирми и с настоящата съпруга на Костин – Весела Вачева. Една от версиите е, че рускинята е убита именно заради голяма сума пари, която двойката й дължи. Известно време преди убийството Никита и Анна обитават апартамент в Приморско, който е собственост именно на Костин.
Според съдебната експертиза малчуганът е удушен от час до не повече от два дни след смрътта на Анна Леонтиева. Според една от версиите детето е убито, защото е станало неволен свидетел на смъртта на майка си. Случаят тепърва ще се разплита, а делото срещу Герман Костин продължава през настоящата 2016 г.


Разпространените от МВР снимки на Анна Леонтиева и сина й Никита Плотников

Майстор разби с чук главата на възрастен мъж в апартамент на ул. „Гладстон“

На 2 април, около 14 ч., майсторът Тихомир Трифонов се скарва за дребна сума пари с 84-годишния Георги Петров в апартамента на дядото на ул. „Гладстон“ 10. Възрастният мъж наел 49-годишния бидинчанин да смени плочките в банята, както и да поправи част от дограмите в жилището. На фаталната дата дядо Георги отива да нагледа вече проточилите се ремонтни дейности и тогава майсторът му иска още пари. Осъжданият за измама Тихомир не издържа, вдига чука и го стоварва с острата му част върху главата на стареца. Дядо Георги веднага пада безжизнен на пода, но бруталният убиец продължава да го налага, докато главата му не става на пихтия. За да прикрие следите, Тихомир нарязва с троин до хирургическа точност тялото на шест отделни части. Той набутва останките в чували и почиства старателно с белина апартамента, в който извършил зловещата екзекуция. След това качва чувалите в багажника на „Форда“ си и ги заравя в горичка край Горно Езерово. Тихомир решава да избяга към родния си град Видин. Случайно е спрян за рутинна проверка по бул. „Тодор Александров“ в Бургас. Оказало се, че няма нито книжка, нито каквито и да е било редовни документи за автомобила. При претърсването на колата криминалистите виждат захвърления акт от КАТ и го питат къде е ходил. Така постепенно разнищват случая и принуждават Тихомир сам да ги откара в гористата местност и да посочи на кои места е разхвърлял чувалите.

Тихомир Трифонов демонстрира особена изобретателност в опитите да прикрие убийството на дядо Георги на ул. "Гладстон"

Труп на издирван живтоновъд открит изпепелен до неузнаваемост край Банево

На 27 юни край Банево са открити изгорени човешки останки. Тялото е неознаваемо, защото убиецът запалил жертвата си с изгорели гуми, за да прикрие следите от престъплението. Разследващите веднага свързват останките с изчезналия преди повече от два месеца животновъд от Айтос Бехчет Ахмед. Фермерът отишъл в къшлата край Изворище, където Динко Вълчев отглеждал овце, за да закупи агнета. Между двамата обаче избухва скандал за цената. Динко удря няколко пъти Бехчет с метален кол по главата, след което със свой помощник затрупали тялото с гуми и го изгорили. Огънят обаче не успява да унищожи напълно вътрешностите на жертвата и той ги дава за храна на кучетата, за да прикрие следите. След това убиецът нарязава автомобила на айтозлията, предавайки металните части за скрап в различни пунктове. Допуска обаче сериозна грешка, оставяйки в района на къшлата двигателя на „Фолксвагена“.
В началото на декември обаче Бургаският окръжен съд освободи от ареста Динко Вълчев. Според мотивите на магистратите нямало достатъчо доказателства, че именно той е убил и послед изгорил животновъда, както и че открите останаки са точно на Бехчет Ахмед. Не е открито и оръжието на убийството.


Динко Вълчев се яви в доста неугледен вид в съдебната зала

Пиянски скандали със зловещ край

На 13-ти август, около 21:20 ч, бившият затворник Стоян Кусев наръгва с джобно ножче в корема Лъчезар Аврамов. Кървавото убийство става на кръстовището на поморийските ул. „Манастирска“ и „Панайот Волов“. Няколко минути преди това двамата се сбиват след скандал в близко заведение. Пияният ром съвсем случайно засича жертвата си до магазин, където Лъчезар отива, за да си купи цигари.
На 30 август, малко преди полунощ, Алдин Емилов наръгва в сърцето своя приятел Георги от Карнобат след скандал в сунгурларското с. Везенково. Ударът с ножа е само един, но в споследствие се оказва фатален за 32-годишния мъж.
В разгара на Трифон Зарезан, клошарят Димитър Стефанов размазва с дървен сап главата на своя събрат Асен Янков след спор за 200 гр ракия. Убийството става в изоставена постройка край Карнобат. Двамата мъже се скарват жестоко, тъй като с изкараните пари от върнато на вторични суровини желязо, вместо хляб Асен купил 0,5 л ракия, които обаче не споделил с убиеца си.
Късно вечерта на 7 юни в импровизиран катун до зеленчуковата борса край ж. к. „Славейков“ ромът Димитър Колев убива половинката си Руска. Осъжданият за кражби мъж обясни по-късно в съдебната зала, че бил пиян и затова посегнал към брадвата, за да защити племенника си, който изгората му опитала да удари.

Очаквайте във Флагман.БГ: Показната екзекуция на Костов - първото мафиотско убийство в Бургаско след Голямата Рижа.

В категории: Крими


4
Коментара
Крадец на песни ли е Фики?
Крадец на песни ли е Фики? 25/04/2024, Четвъртък 10:40 3
4
Коментара по темата
4.
Красимира
21.01.2017 15:55:41
0
0
Здравейте,

Бивша служителка съм на Хюлет, която е малтретирана като Арън. Побъркват ни и правят с нас каквото си пожелаят. Ако ви е малко инфото или ме смятате за луда, пишете! Ще ви пратя достатъчно научно инфо, което да потвърди думите ми. Те се смятат за перфектни и убиват без да се замислят.

Military contractors -- and information-technology creators not usually associated with weapons systems -- formed a consortium to develop the war net on Sept. 28. The group includes an A-list of military contractors and technology powerhouses: Boeing; Cisco Systems; Factiva, a joint venture of Dow Jones and Reuters; General Dynamics; Hewlett-Packard; Honeywell; I.B.M.; Lockheed Martin; Microsoft; Northrop Grumman; Oracle; Raytheon; and Sun Microsystems. They are working to weave weapons, intelligence and communications into a seamless web.

http://www.nytimes.com/2013/09/26/us/shooter-believed-mind-was-under-attack-official-says.html
https://www.google.bg/search?q=navy+directional+sound&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwict_X_qNPRAhVrGZoKHTWhC-kQ_AUICCgB&biw=1192&bih=556

>-------- Оригинално писмо --------
>От: Krasimira Krasteva [email protected]
>Относно: info
>До: [email protected]
>Изпратено на: 05.01.2017 16:59

Здравейте,

По-долу ще видите сестрата на замесена в предумишлено убийство. Би било хубаво да обърнете внимани. Аз съм нейна братовчедка, която карат да се самоубие на село при баба си Райна Иванова. Под вашата студентка са изброени други замесени в терора. От 4 години ме следят в реално време и побъркват с гласове. Свтлозара Здравкова Симеонова е злобна и ненормална като останалите замесени. Върнаха ме в България чрез този терор и смятат да стигнат докрай.

КЛАСИРАНЕ ЗА ОБЩЕЖИТИЯ ПО АЗБУЧЕН РЕД
uacg.bg/UserFiles/File/KSBVU/класиране%20по%20азб_ред_2016.pdf
15.07.2016 г. - КЛАСИРАНЕ ЗА ОБЩЕЖИТИЯ ПО АЗБУЧЕН РЕД ... 1322 Александър Симеонов Симеонов ...... 964 Златимира Здравкова Симеонова.

http://www.blitz.bg/article/45431 Това правят с мен.



https://www.linkedin.com/in/emiliya-pavlova-itil-f%C2%AE-12150217

https://www.linkedin.com/in/biliana-marinova-54877165

Мирослав Богданов (Miroslav Bogdanov) | LinkedIn

https://bg.linkedin.com/.../мирослав-богданов-miroslav-bogda... - Превод на страницата

Bulgaria - ‎Response Manager - ‎Hewlett Packard Enterprise

View Мирослав Богданов (Miroslav Bogdanov)'s professional profile on LinkedIn. ... service requests logged in by HP's external corporate customers (Centrica ...

https://bg.linkedin.com/in/vanya-kalnakova-b716823

https://www.linkedin.com/in/danailnachev

https://bg.linkedin.com/in/danina-ruseva-931a2239

Danina Ruseva | LinkedIn
bg.linkedin.com
View Danina Ruseva’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Danina Ruseva discover inside connections to recommended job candidates, industry experts, and business partners.

Danail Nachev | LinkedIn
www.linkedin.com
View Danail Nachev’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Danail Nachev discover inside ...

https://uk.linkedin.com/in/denitsa-dimitrova-48a20339
Denitsa Dimitrova | LinkedIn
uk.linkedin.com
View Denitsa Dimitrova’s professional profile on LinkedIn. LinkedIn is the world's largest business network, helping professionals like Denitsa Dimitrova discover inside connections to recommended job candidates, industry experts, and business partners.
Adecco Bulgaria - Как да управляваме конфликтите на... | Facebook

https://bg-bg.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10152536027847196&id...

Как да управляваме конфликтите на работното място? Прочетете повече в статията от Венцислав Касамски, мениджър "Стратегически проекти" в ...

http://advokatibg.eu/%D0%90%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B8/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/18774-%D0%9C%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%20%D0%95%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D0%99%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0



0888574006 – Cvetana Conkova

0886417268 – Raina Ivanova

095132565 – Police Boichinovtsi

0889201985 – Krasimir Kirilov

029828553 – Rachev

0888416321 – Magdalena crime police

0884267901 – BTK

0896650060 – GDBOP

0884914021 – Cvetkova Police





https://holosonics.com/

http://ultrasonic-audio.com/products/acouspade-directional-speaker/

http://mashable.com/2012/03/22/soundlazer-kickstarter-speaker/#26AShJwugkq3

http://hypersound.com/pro/products/

https://www.ted.com/talks/woody_norris_invents_amazing_things

https://www.youtube.com/watch?v=4eZVF1ouTT4

https://conservancy.umn.edu/handle/11299/96710

https://en.wikipedia.org/wiki/Sound_from_ultrasound

https://www.youtube.com/watch?v=vVxcvkIGTCI

https://www.youtube.com/watch?v=hmNzf9ztnAk

https://www.technologyreview.com/s/402725/the-sound-war/

https://www.google.bg/search?q=directional+sound&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjx86_1orzQAhVGlxQKHcp1AGYQ_AUICCgB&biw=1204&bih=560#imgrc=_ Отваряте темата до картинките и четете!

http://www.google.ch/patents/US20120245406

https://www.lradx.com/lrad_products/lrad-500rx/


С Уважение,
Красимира Кръстева
0899926389
3.
Здрасти пак
02.01.2016 14:01:52
0
2
Хайде да СЪДИМ ЧЕСАН
2.
Здрасти
02.01.2016 13:59:59
0
1
Маймуни неграмотни, САДЯТ ЧЕСАН, А ХАХАХ. Не че нещо, но откъде ги намирате тези ГРАНДИОЗНИ ИДИОТИ, НАЙ ДОБРЕ ГИ ПРАТЕТЕ ДА САДЪТ ЧЕСАН....
1.
Фф
01.01.2016 21:58:21
4
9
Тъпа медия.Не ставате за нищо.Рядко влизам в сайта ви,но вие сте пропаднали.Никаква култура,никаква етика.Защо не отидете пак да питате някое семейство,как се чувства след загубата на близък човек.Червей!!!Жална картинка сте
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Участниците почистиха парковите пространства в квартала, засадиха дръвчета и поставиха къщички за птички Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" След цялостния ремонт на “Патриарх Евтимий” ще продължим и с останалите улици във “Възраждане”, каза Димитър Николов ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите Станислав Балабанов уверява, че хората на Слави в парламента ще гласуват за оставката на парламентарния шеф, защото били истинска опозиция за разлика от ПП-ДБ Крадец на песни ли е Фики? Крадец на песни ли е Фики? Изпълнителят проговори за скандала с Мира 
Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори