×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас през 2015 г.: Мащабни проекти преобразиха града


Бургас през 2015 г.: Мащабни проекти преобразиха града
Община Бургас създаде Флората с много желание и внимание към детайлите, което беше оценено от хората. Модерният Експоцентър бе избран за "Сграда на годината"
Тема в развитие
виж още
скрий
27 Декември 2015, Неделя, 05:52 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Вижте най-важните от тях, които промениха облика на града


През последните години Бургас стана първенец в страната по реализирането на мащабни проекти. Доброто местно управление промени изцяло облика на града. Бургас не спря да се развива и през 2015 година. Бяха завършени започнати големи проекти, благодарение на които градът придоби още по-европейски вид.

Вижте най-важните от тях:

Автогара "Юг"




Реконструкцията на Терминала започна още през ноември 2014 г. През цялата година се извършваха строително-монтажни дейности, които затрудниха и движението в района. Ремонтът създаде неудобства и на гражданите, на които им се наложи да ползват другата автогара - "Запад", за международните и вътрешните направления. Но едно нещо няма как да се направи без да има неудобства. Цялостната реконструкция на сградата приключи в началото на декември. А официалното откриване на Терминала ще бъде на 29-ти декември, вторник.

Автогара Юг е изцяло нова многофункционална сграда. На първия етаж има информационен център, гардероб, каси за купуване на билети и карти, чакалня, служебни помещения, панорамен асансьор. На втория етаж са разположени офиси за шофьори и инспектори, красив детски кът, малко кафене с тераса, предлагаща гледка към морето.

Автогарата и пространството около нея са цялостно реконструирани със средства по проекта "Интегриран градски транспорт на Бургас", финансиран по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007 - 2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България.

Терминалът в най-големия бургаски комплекс "Меден рудник"





Друг важен за града реализиран проект е автобусният терминал в най-големия бургаски комплекс "Меден рудник". Обектът бе открит през ноември тази година. От терминал "Меден рудник" започва модерният обществен транспорт на Бургас - това е началото на Бързата автобусна линия. Терминал "Меден рудник" има интересна архитектура, а около него е засадена много нова зеленина. Благоустроеният терен е с площ 10 декара. Той включва и обръщалото за автобуси и тролейбуси, което е цялостно преасфалтирано.

Терминалът представлява комплекс от съоръжения, предоставящи възможност за безпрепятствено опериране на линиите на градския транспорт. В обхвата му са включени отопляеми рампи на автобусните сектори и незаледяеми спирки. Осигурена е маркировка с тактилни плочи за всички зони, специализирани места за слизане и качване, места за изчакване на трудноподвижни хора.
Той е изграден със средства по проекта "Интегриран градски транспорт на Бургас", финансиран по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007 - 2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България

Централна автобусна спирка

Друг проект, който е част от Интегрирания градски транспорт, е Централната автобусна спирка, която се намира на бул. "Сан Стефано" пред БСУ. Първата копка на обекта бе направена през лятото на 2014 г., а изграждането приключи година по-късно. Тя е и основен акцент при въвеждането на Бързата автобусна линия и гарантира безпрепятственото преминаване на масовия транспорт.



Централна автобусна спирка е оборудвана с отопляеми рампи и платформи и е осигурен лесен достъп на хора с увреждания.

Подземната улица

Друг значим проект за града, чието изграждане приключи през 2015 г., е този за подземната улица. Ремонтните дейности започнаха успоредно с реконструкцията на пл. "Тройката", а официалното откриване на пътния участък беше през април тази година. Тя свързва "Генерал Гурко" и "Княз Борис", двупосочна е, а дължината й е 245 м. С функционирането на подземната улица се осигурява транзитно и безконфликтно подземно преминаване на автомобилния трафик в най-натоварената част от града.



Изпълнени са мерки за шумоизолация и обезопасяване на надземната част от обекта. На кръстовището на ул. "Христо Ботев" с "Княз Борис" е монтирана и светофарна уредба. Новата улица е част от изпълнението на "Интегриран проект за обновяване на значими пространства в град Бургас", финансирано със средства по ОП "Регионално развитие" 2007- 2013.

Реконструкцията на част от пътя Бургас - Сарафово

През 2015 година беше извършен и дългоочакваният ремонт на главния път до Сарафово. Реконструкцията започна точно в началото на летния сезон - 9-ти юни, когато трафикът е много натоварен към курортите на север. Строителните дейности създадоха много неудобства, трафикът беше повече от кошмарен, а шофьорите чакаха в задръстване понякога и над 2-3 часа.
Реконструкцията на пътя завърши в срок - в края на юни. Тогава беше напълно възстановено движението в двете посоки.



Ремонтирани са 1,95 км от първокласния път. Инвестицията е за близо 2,6 млн. лв. и е осигурена изцяло от бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Така наречената вътрешна магистрала в "Меден рудник"

В най-големия бургаски комплекс се изгради и така наречена вътрешна магистрала. Тя свързва бензиностанция "Лукойл" с бул. "Захари Стоянов" . Дължината на новия път е 1 километър. Габаритът на улицата включва две платна за движение с по три ленти по 3.50 м. В дясната страна се изгради нова велоалея с ширина 2 м.  Проектът има за цел да разтовари движението в комплекса и хората от целия "Меден рудник" да имат възможност по-бързо да се придвижват до центъра на града и обратно.
На кръстовищата са монтирани светофарни уредби, чието управление ще даде предимство на градския транспорт. Изграждането на вътрешната магистрала започна в началото на годината и приключи в края на лятото.



Реконструкция на Източна районна артерия - Меден рудник" е част от изпълнението на Лот 2 на проект "Интегриран градски транспорт" ДБФП № BG161PO001/1.5-01/2010/01, изпълняван от Община Бургас в качеството й на бенефициент по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие.

Трафик кулата

През 2015 г. бе открит и друг важен не само за Бургас, но и за страната ни, проект. Изграждането на Трафик кулата започна през април 2014 г., а официалното откриване беше през август тази година.
Бреговият център в Бургас ще контролира трафика  южно от нос Емине до река Резовска, като има възможност да поеме наблюдението и на целия български Черноморски бряг, тъй като разполага с последно поколение радари.



Надеждите са, че контролът на корабния трафик ще сложи край на контрабандата на горива, която протича в морето.

Трафик кулите в Бургас и Варна бяха построени с общо 32 724 313,87 лв. по ОП "Транспорт" с бенефициент е ДП "Пристанищна инфраструктура".

Експозиционен център "Флора Бургас"

Безспорно реконструкцията на Флората е един от най-значимите проекти на Бургас. Модерна сграда смени амортизираните шатри, за чиито ремонти Общината всяка година наливаше по 50 хиляди лева. Обновената Флора отвори врати на 20-ти май тази година. Лентата прерязаха лично премиерът Бойко Борисов с кмета на Бургас Димитър Николов.



Експозиционен център "Флора" е с изключително иновативна архитектура и е изграден с екологични материали, което го прави едно от най-модерните съоръжения в България. Проектът е дело на млади бургаски архитекти и е с енергоефективни модули. Флора Бургас разполага със собствена фотоволтаична централа, която произвежда електроенергия за нуждите на експозиционния център.
Фасадните повърхности са покрити с вечнозелена растителност, която се поддържа от модерна система за напояване. Част от покрива е превърнат в зелена градина, аранжирана с декоративни камъни.

Архитектурата на експозиционния център е допълнена от десетки видове вечно зелени растения, а околното пространство е обогатено с красиви цветни фигури.
Модерната Флора събра най-много от гласовете на хората от цяла България в класацията "Сградата на годината 2015".

Туристически комплекс "Акве Калиде"

Мястото, събрало в себе си хилядолетна история привлича своите посетители с множество разнообразни възможности за релакс и забавления - това е туристическият комплекс "Акве Калиде". Откриването се състоя през септември тази година и за много кратко време се превърна в едно от най-посещаваните места в Бургас.



Комплексът дава възможност на гражданите и гостите на Бургас да посетят изцяло реставрираната баня на Сюлейман Великолепни. При възстановяването и точно е спазена оригиналната визия, облицована е с мрамор и характерната за Ориента керамика. Автентичността й се допълва от естествено и художествено осветление. Тя изпълнява функцията на действащ музей, в който посетителите могат да гледат филм, създаден на базата на 3D мапинга. Той повежда туристите на една виртуална разходка от времето на траките и легендата за Свещения извор на трите нимфи-изцелителки, през римската епоха, кръстоносните походи - до времето на Сюлейман Великолепни.
Комплексът разполага също с многофункционална сграда с кафене и магазин за сувенири. Цялото околно пространство е благоустроено и превърнато в приятно място за отдих с много зеленина, паркова мебел и фонтани.

Пристанище Сарафово

В бургаския квартал Сарафово вече действа първото рибарско пристанище в България.
Рибарско пристанище „Сарафово“ е първият одобрен и реализиран български проект по мярка 3.3 „Инвестиции за реконструкция и модернизация на рибарски пристанища, кейови места за разтоварване и покрити лодкостоянки“ от Оперативна програма „Рибарство“.
Съоръжението има капацитет от над 100 места за плавателни съдове до десет метра, 20 места за лодки от 10 до 15 м. и десет места за кораби до 20 метра.



Чрез изграждането на специален пункт е предоставена възможност на рибарите за директна продажбана улова. Същевременно крайният потребител може да се снабди с риба от първа ръкабез участието на прекупвачи, което е своеобразен регулатор за цените на пазара на риба в града.
По проекта са изградени още обслужваща пристанищна сграда и паркинг. Непосредствено до тях е покритото тържище за първа продажба на улова с 20 броя маси. В пристанището има хелинг, осигуряващ пускането на вода и ваденето на плавателните съдове.

За ремонтната дейност е изградена покрита работилница, разположена непосредствено до хелинга. В зоните за акостиране и швартоване на плавателни съдове има колонки за електрозахранване и водоснабдяване.


Скейт парк в к-с "Изгрев"



Любителите на скейта вече имат собствен парк в Бургас. Той се намира в к-с "Изгрев", близо до РУМ "Велека".

Освен самата спортна зона, в "Изгрев" е изпълнена реконструкция на околната алейна мрежа, облагородяване на зелени площи и доставка на парково обзавеждане. Пространството е проектирано така, че дава възможност за бързо развитие на начинаещите и приятни моменти при карането за по-напредналите.

Обектът е реализиран със средства по "Интегриран проект за обновяване на значими пространства в град Бургас", договор № BG161PO001/1.4-09/2012/019, финансиран по ОП "Регионално развитие" 2007 -2013 г. 

През 2015 година в Бургас бяха реализирани още много проекти - реконструкция на улици, тротоари, саниране на детски заведения и други сгради. Градът ще продължава да се развива и през следващата година. Освен че ще се даде старт на още важни проекти, ще се завършват и такива, чието изграждане започна през 2015 г.

В категории: Бургас


29
Коментара по темата
29.
до 24,25,26 и 27
29.12.2015 13:53:14
0
2
Лудия,който се е активизирал от няколко дни и пише с различни имена,пий си редовно хапчетата.
28.
Спас
29.12.2015 13:22:50
1
0
На гол гъз чифте пищови
27.
Атанас
28.12.2015 13:30:05
7
4
Волен е истинския българин.
Напред,Волене.
26.
Aнгел
28.12.2015 13:27:59
5
3
И аз съжалявамче гласувах за Винкела.Следващият път и аз ще гласувам за Волен.Винкаела и Каракачана подмениха вота на избирателите.
Волене.ние сме с теб.
25.
Иван
28.12.2015 13:25:38
4
4
Съжалявам че гласувах за Винкела.Следващият пъ ще гласувам за Атака и Волен.Волен е автентичния патриот.
24.
С нами Бог
28.12.2015 13:22:46
8
3
Следващият кмет на Бургас ще е от Атака.
Винкела е евреин.
Кара Качана е влах.
Коалицията за Боко Тиквоа е еврейско-влашка коялиция.
С Бог и Волен за България НАПРЕД
23.
браво
28.12.2015 12:15:03
3
10
да промени се Бургас браво! но всичко е направено без мисъл и супер мърливо! толкова пари дават от европа а вие пак теглите кредити .. масово крадене! Митето е подобрена версия на старият кмет (пиянката) ! и защо нищо не се прави за работни места някакво развитие нещо ???
22.
a3
28.12.2015 10:08:09
1
4
До 7. С,
шизо, от България НЯМА директни полети до Америка, дори от София...
21.
един
28.12.2015 10:04:22
1
7
Обгазяване, какво пбгазяване.
ЛУКОЙЛ са "рекламодател" без реклама на всички бургаски "медии", само и само думичка да не се обелва за тях.
А мобилната измервателна станция (един бял бус, дето го паркират из града да "мери" нива за намърсяване) е с техника от 80-те години.
Дишайте дълбоко.
20.
Toi
28.12.2015 07:53:39
9
8
Имаше една идея да се въведат винетки за пребиваване в града на автомобили с чужда Регистрация- У СН Х, паркингите са пълни с тези номера, като искат да живеят в Бс да си платят данаците за това удоволствие. Може би и трафика значително ще намалее че и простотията. А за безумните проекти - дълъг размисъл
19.
Toi
28.12.2015 07:51:01
8
10
Имаше една идея да се въведат винетки на за пребиваване в града на автомобили с чужда Регистрация- У СН Х, паркингите са пълни с тези номера, като искат да живеят в Бс да си платят данните за това удоволствие. Може би и трафика значително ще намалее че и простотията. А за безумните проекти - дълъг размисъл
18.
8888
28.12.2015 06:24:28
7
27
Интересно, защо наричате навесите терминали, а подлезът подземна улица?
17.
шафера
28.12.2015 04:24:50
13
18
А КРОНОШПАН КОГА ЩЕ СПРЕ ДА НИ ТРОВИ ТИЯ ВЕЛОАЛЕЙ ЗА КЪВ ЧЕП СА НИ В БЪЛГАРИЯ КАРАНЕТО НА КОЛЕЛО НЕ Е ТРАДИЦИЯ КАКТО В УНГАРИЯ НАПРИМЕР НО ОБЪРКАХТЕ ДВИЖЕНИЕТО В ЦЕЛИЯ ГРАД НЯМА ПАРКИНГИ ЗА КОЛИ НИКЪДЕ НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА Е ПЪЛНО С НЕИЗПОЛЗВАЕМИ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ
16.
КЕМАЛ ЧАТРАК
28.12.2015 04:17:57
7
22
А ОБЩИНА БУРГАС ДЕТО ЗАРАДИ НЕЯ СИ ПОТРОШИХМЕ КОЛИТЕ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГИ ТРОШИМ С ДЪЛГОТРАЙНИТЕ И НЕКАЧЕСТВЕНИ РЕМОНТИ ТАКА ЛИ НИ СЕ ОТБЛАГОДАРИ С ВДИГАНЕТО НА ДАНЪЦИТЕ КРЪГОВОТО НА ТРАПЕЗИЦА КОГА ЩЕ Е ГОТОВО ВСЕКИ ДЕН СИ ТРОШИМ КОЛИТЕ
15.
KML
28.12.2015 01:28:43
3
23
Обгазяването,обгазяването от Лукойл, за това пишете - тия всеки ден ни тровят а не ни разпраяите за нещата които вече са капитализирани за герб на изборите.
14.
мгътйгймгйкйкймкакакйкй
27.12.2015 23:54:40
8
9
ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ СКОРО ГЛЕДАХ КАКВО СА НАПРАВИЛИ ГЕРМАНЦИ АНГЛИЧАНИ ФРАНЦУЗИ БЕЛГИЙЦИ ХОЛАНДЦИ НОВО В СВОИТЕ ГРАДОВЕ ОТ 5 ГОДИНИ НАСАМ .............НУЛА ....ZERO ...... ГРАДОВЕТЕ ИМ СА ПЪЛНИ ГЕТА ПЪЛНИ С ЧАРШАФИ ОТ МАГРЕБА И АЗИЯ , ВСИЧКО Е НАДРАСКАНО ИСПОЧУПЕНО МРЪСНО .......ОСТАНАХ ИЗУМЕН .......ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРОЧУТАТА СОФИЯ .... ЧЕСТНО КАТО ХОДЯ ПРИ ШОПИТЕ ЧУВСТВАМ БЛАГОРОДНА ЗАВИСТ .....И НАИСТИНА ОСВЕН ВИТОШКА ...ЧЕСТНО ....НЕ МОЖЕШ РАЗБРА ЧЕ СИ В СТОЛИЦА ......НОООО ....ИМАШЕ ЕДНА РАЗЛИКА КОЯТО МЕ ПОРАЗИ И КОЯТО ТУКА Я НЯМА И СКОРО МА СЪМНЯВА ДА Я ИМА ......ВСЕКИ ТАМ СЪЩО СА ПРАВИ НА ВЕЛИК И БЕЗЦЕНЕН .....НООООО.....СИ ЗНАЕ МЯСТОТО ПОД СЛЪНЦЕТО .....РЯДКО НЯКОЙ ВЛИЗА В ТЕРИТОРИЯ КОЯТО НЕ Е ПО ДЖОБА МУ И НЕ Е НА КЛАСАТА И МЯСТОТО В ОБЩЕСТВОТО .......АКО В БУРГАС СЪЧЕТАЕМ УСВОЯВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОГРАМИ С МИСЪЛТА ЧЕ ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО .......ЩЕ БЪДЕМ ГРАД ЗА ПРИМЕР .....ЗАСЕГА ИМАМЕ САМО ЕДНОТО .....ЗА ЖАЛОСТ .....
13.
Юрий
27.12.2015 23:25:42
9
18
Панелките и блоковете в центъра са пълен хаос занемарени и грозни. Трябва да има закон за подържане или за отнемане на собственост която не е подържана и на която вноските на се плащат.

Трябва да има закон за външния вид на сградата --- ако не се подновява всико 15 години на световен стандарт, се отнема право на собственост или глоба.

Само така ше се привличат богати хора в града.

А града всяка нощ се обгазява от някакъв завод така че туристите трябва да затварят прозорци.

Също нито една сграда няма централен климатик и всеки е накачил климатици и жици без да мисли --- без разрешения --- и държавата спи и се право че не ги вижда!
12.
гето
27.12.2015 23:20:40
12
19
Нямате един представителен храм в целия град. Утре ако дойде Меркел да ви посете няма какво да и покажете да я впечатлите.
11.
Руско гето
27.12.2015 23:19:12
20
8
60% от хората още нямат интернет или не могат да си го позволят.
10.
Слабаци!!!!!
27.12.2015 23:17:28
23
4
Няма никакви екологични храни. Затова бабичките са ви дебели и прости. И не могат да говорят Английски.
9.
Щ
27.12.2015 23:15:55
23
25
Застроен, замърсен, прост и обгазяван град. Ако не беше морската градина, щяхте да сте една сбирка от селяни задушаващи града.
8.
ърни Турос
27.12.2015 23:12:48
16
6
Много сива икономика. Счетоводителскоте къщи нямат табели. Не се събират данъци. А като се съберат --- няма визия как да допринесат икономически.

Общината трябва да прави сбирки на световно бизнесмени тук.
7.
C
27.12.2015 23:09:56
13
26
Тръгнете из града и наблюдавайте не-качеството на тротоарите и евтините пропуски при слагането на плочки и бордюри. Навсякъде плочките са счупени или треви се показват между напуканите плочки. Некадърници! Качеството е по ниско от турското.

Града няма няма работа, няма никакъв икономически напредък, няма студенти, няма летище което да има директни полети до Америка.
6.
раковски
27.12.2015 22:51:47
6
33
Пишете колко са се увеличили заплатите. Пишете колко е намаляла бедността.
5.
Мнение
27.12.2015 22:50:34
12
33
Обезличиха хубавия град със селските си изпълнения.. Изсякоха дърветата, нацвъкаха евтини грозотии и прибраха комисионни.. Гадна работа.. ((
4.
НИКОЛОВ МИЛИОНЕР В ЕВРО
27.12.2015 22:28:17
9
28
НИКОЛОВ ,СТОЙЧЕВ И ИЛИЕВА ВЕЧЕ СА МУЛТИ МИЛИОНЕРИ В ЕВРО
3.
mnenie
27.12.2015 22:21:50
15
26
Пълен смях, а трафик кулата е обърната с гръб към трафика Жалко, че с толкова много пари се сътвориха тези мемориали на глупостта. Сега след като тръгне и т.нар. Бърз автобус ще стане още по добре. Надявам се да доживея нещо качествени в този град но за моменра уви.
2.
5
27.12.2015 22:18:13
8
27
Я кажете за пристанощето в Сарафово,което кмета чрез своето подставено лице Живлопоо Ованов се готви за концесия
1.
да бе
27.12.2015 22:09:57
11
28
А пък плувния басейн и подземния град които отдаавна трябваше да са готови нищо не пишете. Като за умряло или само хубаво или нищо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори