×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте кой е най-авангардният клуб в Бургас (СНИМКИ)


Вижте кой е най-авангардният клуб в Бургас (СНИМКИ)
The Office e вашето място за бизнес срещи, работа и забавления. Концепцията му е иновативна за България
29 Декември 2015, Вторник, 11:26 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Концепцията му е нова и непозната за България
Търсите място в Бургас, където през деня да работите спокойно, да провеждате бизнес срещи, презентации и мероприятия, използвайки най-новите 3D проектори или просто да изпиете чаша ароматно кафе, а вечер да разпуснете с приятели. Спрете да го търсите! 

Най-новият авангарден клуб The Office отвори врати в центъра на града - на ул.“Александър Стамболийски“ №3(до ДНА, б.а.). Концепцията му е изцяло нова и непозната за Бургас и страната. В лондонското сити, този тип клубове са на особена почит.

През деня The Office е вашето място за бизнес срещи и работа. В приятната обстановка има всичко необходимо – високоскоростен интернет, принтер, скенер, офис консумативи, топли и освежаващи напитки и лека храна. Интериорният дизайн е изчистен, което създава стил, класа и уют.

Всяка вечер The Office се превръща в нощен клуб с тематични партита и разбира се добра музика. Това става и с помощта на мапинг шоуто, което е уникално за Бургас и определено впечатлява. Клубът е със 60 места и е идеалното място за вашето лично или фирмено парти, или просто за добро изживяване сред приятна компания.

Телефон за резервации: 0879-29-84-86






















 

















 

В категории: Лайфстайл


15
Коментара
Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 0
15
Коментара по темата
15.
Д. Димитров
31.12.2015 18:51:03
1
2
Много тясно, направо нагъчкано
14.
ЧОБАНИ
31.12.2015 18:48:37
0
3
ИНГЕЛИТЕ ОТ КАРАБАИР МНОГО ЩЕ СЕ ЗАРАДВАТ НА НОВИНАТА
13.
Анелия
31.12.2015 03:02:52
1
2
Чудесна идея,ужасно изпълнение. Разбирам че всеки се опитва да оползотвори максимално много възможностите на заведението си,но до колкото разбирам от масовата реклама както и очевидно-име,и то натъртващо целта на заведението,еми...не. Офис бар за бизнес срещи и място където да разпуснеш с приятели нещо не ми се връзва. Искаш нещо,конкретизираш с него,налагаш се с него, правиш го по най-добрия начин,съответно хората го оценят,и извличаш максималното от труда който си вложил. Покажете че можете да предложите най-доброто,във това с което разгласявате заведението,а не едва ли не "Еми ако не ви кефи като офис бар,може и вечер." Не не не и пак не! Отстояване на позиция,и никакъв компромис. И малко лично виждане и мнение от моя страна- такъв тип бар,би бил много по популярен с концепцията си,ако не беше забит в мазе. Най-малкото,консултация с HR,малко психология какво предразполага хората,предпочитащи да използват заведения,вместо офис. Иначе респект към старанието на хората,които са го направили, и успех за напред. :)
12.
Max
29.12.2015 19:11:16
0
12
Много ми се искаше да коментирам но като ви прочетох негативните глупости и ми мина мерака ,
Продължаваите така , с негативност и черногледие до никъде българина няма да стигне , а и не знам дали изобщо има намерение да тръгва за някъде ...
Много жалко !!!
11.
Бизнесмен
29.12.2015 19:06:05
1
6
Пуснете снимки на сервитьорките
10.
Георги
29.12.2015 15:43:06
2
8
Давам му половин година най-много.
9.
a taka
29.12.2015 10:30:55
5
15
dano se napalni s glladni leki momicheta :)))
8.
pop
29.12.2015 10:29:36
11
11
повърнат кич за селяни идеален.
7.
Хххх
29.12.2015 10:20:19
44
6
Клуб Азаро е Номер1
6.
dimityr
29.12.2015 10:02:07
3
20
Супер, точно това му трябва на нашият град.Само се надявам да не стане поредния пайнер клуб
5.
Бургадидаски маняк
29.12.2015 09:48:31
6
42
С официален анцуг ще може ли да организирам бизнес среща с местни дилъри на пико и трева? И дали заведението предлага охраняем паркинг, че бавареца от 93-та ми е много скъп!
4.
Rs
29.12.2015 09:11:04
2
21
Kefi qko yspeh I mn Qki momentiiiii Party time
3.
Йоана
29.12.2015 09:09:40
7
18
Извинете, но това не е авангарден стил. Бъдете малко по-информирани и компетентни.
2.
gb
29.12.2015 08:46:22
3
35
Много пари са наляти, но в град като Бургас трудно ще си ги възвърнат.
1.
Собственик на друго заведение.
29.12.2015 08:40:36
3
45
Поздравления! Идеята е много добра, а заведението изглежда много приятно.
Успех
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори