×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хардлайнерът Аргир Бояджиев: Тишев провали изборите, няма капчица морал!


Хардлайнерът Аргир Бояджиев: Тишев провали изборите, няма капчица морал!
Тишев се беше барнал специално за конференцията, а колегите му се пошегуваха дали не е тръгнал на сватба
13 Декември 2015, Неделя, 04:35 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: Авторът

Областният лидер на БСП претърпя тотален провал на местните избори, не само не пое политическа отговорност, но се цанеше да стане и общински председател


Областният лидер на БСП-Бургас Николай Тишев е отговорен за тоталния провал на местния вот. Това каза хардлайнерът Аргир Бояджиев по време на днешната извънредна конференция на БСП, на която червените трябваше да изберат нов общински лидер на мястото на подалия оставка Евгений Мосинов.

Бояджиев потърси лична отговорност от Тишев за трагичното представяне на Столетницата в областта.

"Неморално е и не би трябвало да има съвестта той да се кандидатира за общински председател, той е изключително отговорен за лошото представяне на кандидатите в областта, както и за това, че в някои големи общини не са издигнати кандидати за кмет", отсече Бояджиев.

Такива нямаше в Сунгурларе, Малко Търново и Каблешково.

На днешната конференция Николай Тишев пристигна във видимо добро настроение. Той и д-р Красимира Каракашева бяха кандидатите с най-големи шансове да станат новият общински лидер на партията. Тишев доста се беше погрижил за външния си вид - пипнат с костюм и вратовръзка. Колегите му дори се пошегуваха с него с въпроса дали не е тръгнал на сватба. Депутатът Атанас Зафиров от своя страна подхвърли: „Тоя с вратовръзката ще стане общински лидер“.

В началото на конференцията, докато обстановката беше нажежена заради споровете в залата, Тишев бе ухилен до уши. Най-вероятно очакваше конференцията да приключи в негова полза. Това обаче така и не се случи, а изказванията на важните фигури в партията само сринаха самочувствието му. От взетото решение - Евгений Мосинов да остане председател на общинската структура, не беше доволен и лидерът в оставка. "Аз на редовната конференция няма да се кандидатирам и съм изненадан от случващото се днес. В личен план това не ми върши работа", каза Мосинов, като потвърди думите си и пред Флагман.Бг.

Знаковият социалист Аргир Бояджиев, на когото Николай Тишев дължи кариерното си развитие в партията, оттегли подкрепата си от него. Тишев си е повярвал прекалено много и тотално се провалил.

По време на заседанието Аргир Бояджиев разкритикува и Националния съвет на Столетницата. Изкара един списък от хора, напуснали партията. Сред тях са Татяна Дончева, Румен Петков, Георги Кадиев, Георги Първанов, Александър Малинов и други. Бояджиев бе категоричен, че те само през годините са използвали марката БСП. "Когато човек се ръкува с тях, да погледне дали всичките му пръсти са на ръката и дали не са му ги откраднали", каза Бояджиев, като добави, че те са откраднали честността на партията, необходимостта тя да бъде социална, гласът на хората и да се грижи за тях. Заместник-председателят на партията Атанас Мерджанов, който бе дошъл от столицата за извънредната конференция на БСП, поздрави Аргиров за изказването му и обещал речта му да бъде публикувана в партийния вестник "Дума".

В категории: Политика


15
Коментара по темата
15.
21-век
14.12.2015 16:25:33
2
4
Това ченге некадърник и крадец чете морал. Той е за затвора!Т. Дончева ;К. Паскалев;Г. Кадиев-това са стойностни хора напуснали бсп заради такива като яргир бозажиев-този некадърник и мръсник е за затвора.
14.
членБСП
14.12.2015 16:14:18
2
5
аРГИРЕ -нали избута Тишев на върха за да потули твойте кражби в пристанището .Не Тишев ти нямаш чест и достойнство.Набута порта със 6 000 000 мл. лева дългове в компания -сТоян ангелов финансов директор ;рУслан петков-производ. д-р ;Ончо арменеца с неговите фирми и като нагъл ченгесар от ДС четеш морал вместо да се пенсионираш. Точно ти използуваш БСП за лично облагодителствуване цял живот.Тишев е много по честен от теб.Ако той си отвори устата-прокуратурата трябва да те грабне за обществените поръчки в порта.Да се надяваме че това време ще дойде.
13.
мен
14.12.2015 13:49:19
1
6
Най некадърния директор на пристанище Бургас беше милиционера Аргир Бояджиев. Един от унищожителите на пристанището . Пиян боклук
12.
123
14.12.2015 12:33:33
2
8
Май е по правилно вместо "хардлайнер" да бъде "лайнар" :)
11.
kpasw
14.12.2015 11:19:25
2
11
Знаем те Аргире,цял Бургас.Ако някои новобургазлии не те познават ,,то ние те знаем .Цял живот на софрата-разпределител-по нареждане от софия.
10.
FREE BULGARIA
14.12.2015 11:16:00
2
2
Ама тоя парцал Татояна Дончева и тя ли се присламчила към комунистите. Как не ви е срам, тъпаци! Лустрация!!!!! Във затвора!!!!! За престъления срещу Царство България!!!!!
9.
OI
14.12.2015 11:02:10
1
4
Аргир не беше ли водещ офицер Държавна сигурност на едно лице, което после заедно с няколко други направиха атентата на гара Буново!?
За един прЕател, питам...
8.
кеде са
14.12.2015 10:40:50
0
6
Къде са младите кадри на бсп синове и дъщери на партийците . Ами в Берлин ,Париж,Виена,Лондон както и младите кадри на сдс.Тука само тикви останаха.
7.
един
14.12.2015 10:34:34
1
7
Партията столетница продължава да се доминира от ей такива "вождове" на по 60+ години.
Иначе все реват, че няма кадри и свежи хора.
6.
y9s58slurairisgsooys6sp6xh
14.12.2015 09:47:23
2
5
ПАРТИЯ СЕ СЪЗДАВА С ГОЛЯМА ЧЛЕНСКА МАСА , КОЯТО ДА ГОРИ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТА , ЗА ДА ИНТУСИАЗИРАНА ДА КРАДЕ , ТОВА СЕ ПРАВИ С МНОГО ПАРИ , ПЛАТЕНИ ОТВЪН , ЗА ДА СЕ ДОПЪЛНИ ЧЛЕНСКАТА МАСА С АСАН СЪС ЗЛАТНИТЕ ЗЪБИ , И КАТО СА НАСТРОЙ И ТВЪРДИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ТАЯ ПАРТИЯ ЧЕ КАТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЩЕ КОЛИ И БЕСИ , КАКТО СЕ КАЗВА , ТОГАВА ЕДНА ПАРТИЯ , ВЗИМА ВЛАСТА , ПРИ БСП ИМА ЛИ ГИ ТИЯ УСЛОВИЯ , .....ПРИ КОЙТО ГИ ИМА СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА ........
5.
Дернев
14.12.2015 09:28:57
2
6
Татяна Дончева не е сред тях. А тя, заедно с К. Паскалев, като лидер на БСП, могат да създадат така необходимото ляво крило в политиката. Това е единственият път левите да се върнат в управлението на страната. Иначе ви чака поредната изборна катастрофа.
4.
МИТИЧ
14.12.2015 08:43:58
1
9
Бате Данчо е пич.
Не си губете времето с други кандидати.
3.
Мечо Кух
14.12.2015 00:31:17
0
17
Бах туй барване мале , като от 1992-ра , на концерт на Лепа Брена .
2.
Социал
13.12.2015 23:24:50
5
29
Аргире...заради нагли крадци които затриха Пристанище Бургас и си остана ненаказан се отдръпнаха от партията.Вземи да се пенсионираш вече и да не си навираш Гагата че заради тебе още едни 4 години ще сме като селска партийка в Бс
1.
евохцнуихбзенитобзедуиътб1ецдион1ецивэхецдиътцедъ
13.12.2015 21:57:12
1
4
ТИКВАТА И МЕСТАН , ТОЖЕ .........
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори