×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал! Кичка е жертва на заговор, продуцентите й отмъщават заради високия хонорар, който си е изпросила


Скандал! Кичка е жертва на заговор, продуцентите й отмъщават заради високия хонорар, който си е изпросила
Продуцентите непрекъснато насъскват съквартирантите срещу бургазлийката и извадиха на показ единствено нейния контакт с външния свят, докато другите излизат през ден навън
29 Октомври 2015, Четвъртък, 21:28 ч.

Докато я накарат да влезе в Къщата й сваляха звезди, а сега й изкарват всеки лев през носа, ядосват се зрителите

След като скандалът с „Ритон” утихна, продуцентите на „ВИП Брадър” си намират други начини да унижават Кичка Бодурова.


Поредните приумици на създаделите на риалитито са всевъзможни безумни класации, чрез които да принизяват качествата на Бодурова, поставяйки я на най-долните позиции. Последната провокация бе допитването „Най-успелите в Къщата на „ВИП Брадър“, според което вотът на публиката определя като победител именно колегите й Здравко и Катя.


Такава анкета не бе обявена никъде, а измислените резулати бяха съобщени с цел да се злепостави Кичка, категорични са феновете на предаването.


След като „Ритон“ бяха фаворизирани за пореден път, фейсбук страницата на предаването бе залята от възмутителни коментари, сред които преобладава мнението, че продуцентите нарочно бутат дуета напред.


Почитателите на естрададжийката Бодурова изразяват убеждението си, че тя е станала жертва на заговор и тенденциозно била подлагана на унижения с цел сриване на авторитета.



„На публиката се внуши, че „Ритон“ имат повече хитове от Кичка, което е абсурд. Та те имат 2 песни – „Елате ни на гости“ и „Джалма“, докато Кичето има над 20 хита“, възмутени са в гилдията.


„Кичка се укроти и Биг Брадър реши да я провокира, за да има скандали. Абсолютно манипулирани резултати... брех, тези дует „Ритон“, масово тук не ги подкрепят, ама във вота са уж №1“, недоволства още публиката.


Запознати разкриват, че причината за тенденциозно негативното отношение към Кичка в риалитито е огромният хонорар, който е успяла да си изкрънка от продуцентите. Рекордната сума от 180 000 лева ги разгневила.


„Този хонорар ще й излезе през задника! Като е толкова алчна, ще види на какво ще я направим“, заинатил се босът Нико Тупарев. Но все пак, не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.


Скандалът между Бодурова и „Ритон” във ВИП Къщата учуди мнозина, защото певицата винаги е имала добро отношение към колегите си от бранша. Затова свидетелства гостоприемството й, когато те са в Щатите за концерти, пише „Всеки ден”.


Кичето винаги приютявала своите колеги, сред които са били и Катя и Здравко. Те обаче показаха своята „благодарност” с непростимите обиди, които изрекоха по неин адрес. Също така и с подлагането под съмнение на изявата й в „Сизърс Палас“, която обаче е абсолютен факт.


„Как не ги е срам! Докато бяха в Америка, те 23 дни спаха в къщата на Кичка и се хранеха на масата й“, възмутени са в гилдията. Когато Бодурова им напомни в шоуто, че са били в дома им, Катя нагло отвърна: „Ама да не си ни канила, бе“.
Явно продуцентите очакват бургазлийката да побеснее и да напусне Къщата по собствено желание. Тя обаче издържа стоически, плаче унизена, но е готова да изтърпи всичко докрай.

В категории: Лайфстайл


10
Коментара
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 7
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
10
Коментара по темата
10.
Ели
02.11.2015 12:39:29
0
3
"Биг Брадър е проект, който протича в рамките на няколко прости правила. Тези правила изрично осъждат всякакви форми на физическа саморазправа, както и вербална агресия на основата на увреждания, възраст, раса, етническа принадлежност, сексуална ориентация, пол." Това са думите на Биг Брадър от предния сезон "100% натурален". За вербалната агресия на основа възраст oт страна на Здравко, а именно думите "баба Кица", дует Ритон трябваше да бъдат изгонени от къщата. Отдавна.
9.
Краси
30.10.2015 19:53:13
1
12
Очевадно е отношението на екипа на Брадъра към К. Бодурова. Използват доверените си хора Ернестина, Гъмов, Ритон, за да сринат Кичка Ерна побесня при първото излизане на номинация и всички коментатори от Нова, съпругът започнаха да я възхваляват колко е велика, добронамерена, грижовна, силна... Ние гледаме една отмъстителна жена, която не търпи критика. А какво би станало, ако с нея се държаха така , както обиждат и нараняват Бодурова? Ами Катя от Ритон. Много "достойно и тактично" беше да коментира браковете на колежката си. Чухме фалшивото пеене на Катя и Здравко на живо, но самочувствието им е голямо.
Дано Кичка осъзнае, че заради хонорара даден от алчни хора с дребни душици като Тупарев и екипа му не си струва да съсипва здраве и кариера.
8.
zlatena
30.10.2015 19:29:32
10
5
Сценаристите на вип брадър 2015 много точно описаха баба Кичка Бодурова даже през екраните се вижда ,че тя е себичен егоистичен и самовлюбен човек а нейните глупави фенове не го вижда защото са заслепени от нейната величествена осанка и други освен нея за тях не съществува.Ха ха Гъмео и Пресиета отива им страхотни сладури са двамата.
7.
КоШиЯм
30.10.2015 13:23:19
7
2
Това тъпо предаване Вип Брадър кой го гледа? Малко ли ни е сеира в държавата, че да гледаме още сеир по телевизията.
6.
Зрител
30.10.2015 06:47:56
5
13
Кичка е сдържана и никога не е обидила някой от съквартирантите,а Здравко се разкрещя дори и на жена си!
Наградата ще я вземе Ернестина!И тя колко пъти излиза за представления и Гъмов също и разбраха мнението на зрителите от вън,но никой не каза нищо,а Кичка я оплюват постоянно!Здравко какво подскача като някое петле,какви хитови има той да каже,защото ние не го знаем!Да целува Г..а на Катя,покрай нея и той на голяма звезда се прави!Дайте им мисия да изпеят по една песен на живо по отделно двамата с Катя да го види злобното човече как ще пее!!!!
5.
Dani83
30.10.2015 06:07:59
4
15
Здравко е пълен комплексар.сценария на е ясен.Кичка е номер 1
4.
Dani83
30.10.2015 06:07:59
4
11
Здравко е пълен комплексар.сценария на е ясен.Кичка е номер 1
3.
iwanko до ЗЛАТЕНА
30.10.2015 00:38:11
2
7
НАУЧИ СЕ КОГА СЕ ПИШЕ "В" И КОГА "ВЪВ". НЕУКО СЪЩЕСТВО
2.
zlatena
29.10.2015 19:44:11
38
6
Истината обаче е друга и тя е ,че самозваната баба Кичка Бодурова е платила огромна сума пари на свой фенове да си направят фалшив феисбук профил и да я защитават усърдно в страницата на вип брадър 2015 .За мен баба Кичка е най недостойна да стане победител в вип брадър 2015.Гъмов ,Ерна,Джино както и Ритон също си имат фенове които ги обичат и подкрепят но не пишат в феисбука на вип брадър 2015 за да не си тровят нервите със глупавите платени фенове на баба Кичка.
1.
АСПАРУХ
29.10.2015 19:13:07
8
37
тези ритонците са пълен смях КИЧКА ЕСВЕТЛИННИ ГОДИНИ НАПРЕД
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори