×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаска област се отделя от България


22 Октомври 2015, Четвъртък, 18:56 ч.
Източник: БТВ

„След като Средец го водят за „граница”, имаме пълни основания да се отделим” – радостни са местните



На хората от Бургаска област им писна цяла седмица да четат и слушат как стрелбата в град Средец било „инцидент на границата”.

„Аман от снимки по медиите, визуализиращи случая в Средец с телени мрежи, каменни пирамиди и гранична бразда!” – възмутиха се хората, които имат понятие от география и знаят, че Средец е на 30 км от Бургас и на 40 км северно от най-близката гранична зона около село Белеврен.

„След като ни правят на балъци, че едва ли не мигрантите са притичали през браздата и малко след това е станала патакламата, ще отвърнем на отношението, като обявяваме независимост” – заяви пред „Дуплекс” един от инициаторите.

Новината предизвика огромна еуфория сред местните жители и във Фейсбук вече се организира спонтанен митинг-концерт в центъра на Бургас.

„Най-после приходите от туризма ще си остават само за нас... Сега ще им натрием носа на надутите варненци... Нали софиянци са много важни и твърдят, че ходели на море само в чужбина. Ето, вече сме чужбинско море!” – бяха първите коментари на бургазлии.

Носят се слухове, че една песен на Тони Димитрова ще бъде химнът на новата държава, а анцугът с три ленти отстрани ще бъде официалното облекло, но това не е потвърдено.


Източник: Vasko Bog

Всички факти и личности в този текст имат само косвена връзка с реалността. Текстът е резултат на авторовата фантазия и въображение. Целта му е да забавлява и да гледа с усмивка към актуалните събития от деня.

В категории: Животът


15
Коментара
Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 1
15
Коментара по темата
15.
Българин
25.10.2015 08:13:58
1
0
Този кмет ще удари Йоан в земята. Освен детски площадки и асфалтиране на десеткратни цени, ремонтиране на централния площад и сградата на жп гарата по веднъж за всеки мандат, сега съвсем откровено може да ни присъедини и към тУУУУрция! Работата му за чужди интереси е задачата му от гЕРб! Който гласува за гЕрб и компания е български предател, като цялото мафиотско управление, служещо не на български интереси, а на сАЩ, Израел и Турция! Мислете за собствените си деца, а не за децата на управляващите! За тях мисли Господ!
14.
Бай ИвАн
24.10.2015 07:34:36
1
2
Шопите да ходят на море да ахат на Искъро. Хехехе.
13.
Бургазлиев
24.10.2015 07:27:26
2
3
Имаме си рафинерия, пристанище и летище, безмитна зона, море. Всички приходи от акциз, ддс, данъци, туризъм да остават в Бургас. Ще станем като кувейт на балканите...
12.
АЛТ
23.10.2015 08:50:22
0
5
ВИП брадър да проведе курс по география на журналисти, политици и президент. Къде е Средец, Дюлево, Драчево и границата.
Не само на "лолитките"
11.
Unnamed
23.10.2015 06:52:39
0
2
IDIOTI
10.
фен
22.10.2015 20:12:03
3
3
е ако можеше това да стане!!!1
9.
2023
22.10.2015 19:39:23
11
5
и са присъединява към Турция става вилает на Одрин-Едрине ДимитЪр Николов става Демир Нихат пред община Бургазъ се вее червеният Турски флаг с полумесеца и*
8.
ДОБАВЯМ МНЕНИЕ
22.10.2015 19:17:40
2
11
В Комлука - Върховния Съд, а във Китен - Музикалният театър ! За мигрантите - Слънчев бряг.
7.
niki
22.10.2015 19:10:23
0
18
Една хубава новина. Ако можеше и да е истина. Бургас и бургаска област ще се роди. Интересно е какво ще правят столичани
6.
_nib_
22.10.2015 18:19:00
0
15
Разгеле доживях.Референдум бърже като за Каталуния.
5.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
22.10.2015 18:00:43
1
27
МЕДЕН РУДНИК СТОЛИЦА. В Средец ще е митницата.
4.
фен
22.10.2015 16:38:02
10
21
Николов - президент, на на на на на!
3.
Черноморски
22.10.2015 16:36:18
6
17
Лош вкус към шегата!
С независимостта шега не бива!
2.
Koki
22.10.2015 16:19:21
14
14
Само така, следващата стъпка ще е момата в затвора ;)
1.
:-) :-)
22.10.2015 16:14:03
3
34
Много сладка статия,хареса ми!Браво!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител Шансът да има правителство сега клони към 90% Шансът да има правителство сега клони към 90% Борисов се опитва да бъде максимално предпазлив, но и да не загуби държавата, склонен е на компромиси, но с мярка
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори