×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Седем начина, които могат да доведат жената до луд оргазъм /18+/


Седем начина, които могат да доведат жената до луд оргазъм /18+/
Някои от позите ще ви накарат буквално да изгубите съзнание от сладост
08 Октомври 2015, Четвъртък, 23:20 ч.

Може да си изберете няколко и да експериментирате, но ви трябва и добър любовник

Всяка жена мечтае да изпита дълбок, разтърсващ оргазъм. Съгласни сте, нали? Освен че това е едно от най-хубавите неща, които можете да изпитате, оргазмът освобождава напрежението, оправя настроението, стяга фигурата, а същото така е много полезен за здравето ви. Абе, все хубави неща.

А знаете ли колко вида оргазми има? Много. И ако не сте запознати с това, никога не е късно да научите нещо ново.

Ето и някои от най-разтърсващите женски оргазми.

Вагинален оргазъм

Това е един от най-често изпитваните оргазми по време на вагинален секс. Той не изисква допълнителни ласки и стимули от страна на партньора по време на половия акт. Разбира се, силата и продължителността на вагиналния оргазъм зависи от размера на члена, от скоростта на движението му, от начина, по който го правите

А как да го изпитате? Едно от най-сигурните неща е да поставите възглавница и да качите краката си на врата на партньора. Тази поза е идеална, защото позволява максимално проникване. Неговият член ще докосва матката ви с всяко движение, което ще ви достави страхотно удоволствие. А контактът очи в очи ще ви направи по-близки и ще създаде още по-горещо чувство.

Клиторен оргазъм

Този изключително приятен оргазъм настъпва при стимулирането на клитора с ръка, език, устни... Може би ще се изненадате, но пенисът също може да предизвика клиторен оргазъм. Това става чрез триене главичката на члена в клитора, без проникване, в продължение на няколко минути. Вие или вашият партньор леко хванете с ръка члена му и започнете с главичката да масажирате клитора и половите устни. Чувството е просто страхотно

Маточен оргазъм

Получава се в случаите, когато членът достигне до матката и преди всичко зависи от дължината на мъжкия полов орган. Хубавото на този вид оргазъм е, че той продължава дори няколко минути, след като пенисът е вече извън вагината. Кулминационната точка се крие в уцелването на правилния момент на проникване. Някои жени могат да достигнат до него без дори да е необходимо такова. Нужно е само лека стимулация с пръст или език. Този вид оргазъм може лесно да получите при анален секс.

Оргазъм при стимулиране на "G“-точката

Много малко жени са имали възможността да изпитат този вид оргазъм. Някои дори не вярват съществуването на "G“-точката.

Ако сте от жените, които искат да опитат нещо ново и да изпитат ефекта "оргазъм при стимулиране на "G“-точката“ , това може да постигнете при въздействие на главичката на члена върху нея. Запомнете, че важен е правилният ъгъл на позата. Най-удобна поза в случая е, когато жената е отдолу, а под кръста и е поставена възглавница.

Може да опитате и позата “лъжички”, при която той прониква зад вас, а двамата сте в легнало положение. Преметнете крака върху неговия – така ще може да проникне дълбоко и да стимулира предната страна на влагалището. С малко повече практика и желание ви гарантираме, че ще усетите желаното удоволствие.

Оргазъм на U-точката

Можете да изпитате този разтърсващ оргазъм по няколко начина: седнали, прави или коленичещи, ако неговите тласъци са кратки и силни, а вие обвиете краката си плътно в него.

Можете да пробвате, като го “обяздите” наклонени към него, с максимално разтворени крака, така че колкото се може от областта на влагалището да е в контакт с пениса му.

Какво прави оргазъма на U-точката толкова страхотен? Вие сте отгоре, вие диктувате правилата и сами можете да определите от какво точно се нуждаете

Анален оргазъм

Този вид оргазъм може да бъде много чувствен, а ако го съчетаете с клиторен или маточен, ще изпитате нещо наистина разтърсващо, гарантираме ви. Той е за тези, които обичат предизвикателствата и са готови да опитат от всичко.

Накарайте партньора си да ви погали нежно с пръсти, леко увеличавайки натиска. Може да оближе областта с език, а може да сложи и презерватив на езика си.

Пробвате ли това веднъж, ще разберете колко много сте изпуснали и ще искате още, и още... Ако партньорът ви не е много настроен за такава любовна игра, пъхнете лубрикант точно преди секса за по-дълбок и силен оргазъм.

Аналният оргазъм е много силен и продължителен, но само при условие, че жената е наистина отпусната. Протича като вълни и конвулсии, които отначало не са толкова силни, но нарастват с последващите тласъци.

Продължителен и силен оргазъм

Оргазъм – мечта за всяка жена! Това е дълбок, интензивен клиторен оргазъм, който може да продължи неопределено време. Това е оргазъм, при който вие сте на ръба на кулминационна точка много дълго време, без да я достигате.

Как да изпитате това удоволствие?

Първо, трябва да се отпуснете добре и да започнете с дълбоко дишане с корема. Партньорът ви може да стартира с лека орална любов или да играе нежно с клитора ви.

Много подходяща е техниката "закрепите на ръба”, което значи мъжът да ви възбужда все повече и повече, редувайки интензивни движения с нежни ласки. Не си позволявайте да достигнете до пиковата точка. Когато почувствате, че кулминационната точка наближи, сменете позата. Правилната техника гарантира невероятен взрив в края на упражнението.

Това е едно от най-страхотните усещания, защото можете да контролирате напълно колко дълъг и силен да бъде оргазма ви./iwoman.bg

В категории: Животът


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
*********
11.07.2020 11:47:03
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
7.
женски оргазъм
15.04.2017 10:09:09
0
2
Вагиналният оргазъм е напълно възможен. За целта е необходимо да бъдат на лице няколко елемента. На първо място най-важното е да освободиш съзнанието си и да наслаждаваш на всяка една секунда от сексуалният акт. След това твоя приятел трябва да отдели доста време да те предразположи в любовната игра, така че да се чувстваш максимално комфортно. Добре е да те стимулира орално и по всички ерогенни зони. По време на същинският акт го напътствай и изучете заедно тялото ти и това кое движение точно те доближава до оргазма и финала и те кара да се чувстваш най-възбудена. Сменяйте и различни секс пози например вземете книга на кама сутра и експериментирайте. Ако след всичко изброено също не се получи винаги може да вземете и някой вибратор http://www.sex-erotika.com/vibratori който допълнително ще стимулира с вибрации и пулсации. Също така можеш да избереш подходящ размер като дължина и дебелина, които да ти паснат най-добре и да те изпълват достатъчно. Може да го използваш сама или твоят партньор да те задоволи с него и да ти помогне да свършиш.
6.
jena
10.10.2015 18:05:53
1
2
Оргазъм от G-точката и анален са по същество едно и също при мен. Няма точно анален оргазъм. Защото се стимулира същата точка,но по-косвено и някой смятат, че това означава различен оргазъм.
5.
jeni
09.10.2015 15:15:41
1
6
Орален оргазъм съм получавала като студентка от едно много навито гадже. От тогава, нищо.
4.
Аня
09.10.2015 15:01:16
1
4
Получавам клиторен и няколко пъти анален оргазъм. Като втория е по-скоро изключение, защото само с един мъж ми се случвало.
3.
AIDE SEGA
09.10.2015 06:00:34
0
3
SHA SA PRAIM NA PURITANI.
EDNA KURVA KATO OSTAREE, STAVA NAI GOLEMIA MORALIST.
2.
Енчо
08.10.2015 22:03:42
3
2
Касабова- Този сайт май е порно сайт
1.
ivo
08.10.2015 20:35:19
7
16
порно сайт ! помислете че и дете може да прочете това (което може би е мечта на Касабова) !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“ Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание
Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници 
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори