×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джамбазки: Турция е най-големият трафикант на хора, ислямизират Европа, за да върнат Османската империя


Джамбазки: Турция е най-големият трафикант на хора, ислямизират Европа, за да върнат Османската империя
Вината за бежанската вълна, която залива Европа, е на Турция, защото тя води войната в Сирия и насочва бежанците към нас с цел да се ислямизира старият континент, каза Ангел Джамбазки
04 Септември 2015, Петък, 09:30 ч.

Има два варианта  - или ще има Европа на отечествата, или Обединен европейски халифат, каза евродепутатът

Вината за бежанската вълна, която залива Европа, е на Турция, защото тя води войната в Сирия и насочва бежанците към нас с цел да се ислямизира старият континент и да се възроди Османската империя. Това каза в „Здравей, България“ евродепутатът Ангел Джамбазки. Той заяви, че умишлено сирийските християни се оставят в лагери край турско-сирийската граница, а насам се насочват само мюсюлмани.
„На територията на Сирия живееше народът, който говореше езика на Исус Христос – арамейският. Къде са те? Ислямска държава унищожи техните селища. Има два варианта – или са избили тези християни, или те са останали на територията на Турция. Анкара се опитва да възстанови бившата Османска империя. Тя води войната в Сирия и подпомага „Ислямска държава“. Забелязвате ли, че Турция бомбардира кюрдите, които се бият с джихадистите?“, попита Джамбазки.
„Вълната досега идваше от Турция, защото най-големият трафикант на хора е тази страна. Тя я организира. Поради тази причина, някои държави връщат оградите по границите. Има два варианта – или ще има Европа на отечествата, или ще има Обединен европейски халифат“, коментира евродепутатът.
„Не сме длъжни да издържаме всеки, който е решил, че иска европейски социални помощи.  В момента се получава ново велико преселение на народите. Само за един месец 300 000 души са пристигнали на гарата в Будапеща. Повечето от тези хора не са бежанци, а икономически имигранти. Войната в Сирия не започна от само себе си, това е геополитически сблъсък. Гърция пък е решена да си отмъсти за натиска, който оказа Германия върху нея и от около година не регистрира хората, които нелегално влизат на нейна територия, не взима отпечатъци, не им прави антропологичен портрет. Всички тези хора след това отиват в Македония, а след това – в Сърбия и Унгария. Това помогна да ни заобиколи големият поток“, обяснява заместник-председателят на ВМРО.
Той припомни, че според регламента на ЕС от 1990 г., приет в Дъблин, всеки бежанец, който е регистриран на определено място, трябва да бъде върнат обратно там. „Гърция не го прави, но България е държавата, която отговаря на повече от 90% от молбите за бежански статут. Това означава, че ако някога Германия, Австрия решат да спазват регламента, трябва да върнат тези хора обратно в страната ни“, добавя Джамбазки.
Той определи новината за намерено 3-годишно сирийче на плаж в Турция като ужасна трагедия. „Трудно може да се коментира това, но семейството е от сирийския град Кобане, който е на сирийско-турската граница. Там се водят сражения между кюрдите и „Ислямска държава“. Турция уж, претендирайки че води война с джихадистите, бомбардира Кобане, т.е. вината за тази бежанска война не е на Европа. Тя е на властите в Анкара“, уточнява патриотът.
„В Сирия има геополитически сблъсък. Държавите, които водят война там, са водени от определени интереси. Неслучайно се разпространява тази снимка по този начин, за да предизвика съчувствие у европейските народи. Видях лицата на тези хора, които пристигат в Будапеща. Това са икономически имигранти, а не бежанци. Повечето от тях не молят за милост или за помощ, а ясно заявяват, че целта им е да стигнат до Германия, защото искат пари и по-добро здравеопазване“, заяви евродепутатът.
Не е грях да искаш по-добър живот, възкликна водещият Виктор Николаев.
Не сме обаче длъжни да издържаме всеки, който иска европейски социални помощи, отговори Ангел Джамбазки. 
Много подобни кадри, като този с удавеното дете, има и на територията на България, свързани с бедност и липса на образование, но те не се споделят така в социалните мрежи, каза още европейският депутат.

В категории: Политика


Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
1
Коментара по темата
1.
ЧИНОВНИКА
04.09.2015 10:57:52
1
5
ДЖАМБА ...... АКО СИ ИСТИНСКИ МЪЖ И ВОЕВОДИТЕ ОКОЛО ТЕБЕ .....СТИГА ПЛЯМПА ИЗЛИШНО ........ ХВЪРЛЯЙ СЮРТУКА ........ ВЗИМАЙТЕ ДЖЕПАНЕ С ВОЙВОДИТЕ .......ВЗЕМИ И КАРАКАЧАНКАТА СЪС СЕБЕ СИ , И С ВАЛЕРКАТА НАПРЕД ТОЙ ПОЗНАВА ТОЯ КРАЙ , ПОМОГНЕТЕ НА ХОРАТА КОИТО СЕ ОРГАНИЗИРАТ ДА ТЪРСЯТ ТАЙНИТЕ ДЖИХАДИСТКИ СЕЛА ДО СВИЛЕНГРАД, ТЕ ПО ВАС ВОЖДОВЕТЕ , ДЖИХАДИСТИТЕ НЯМА ДА СТРЕЛЯТ ............ ТЕ ЗНАЯТ ЧЕ ИМАТЕ ПАРЛАМЕНТАРЕН ИМУНИТЕТ ........И ОЩЕ КАТ ВА ВИДЯТ ША ТЪРТЯТ ДА БЯГАТ ............НАПРАВЕТЕ С ВАЛЕРКАТА ДОБРО ДЕЛО .........СПАСИ СЕЛО .......СПАСИ ......БЪЛГАРИЯ..........
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл
Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори