×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъже, вижте как да доставите неописуемо орално удоволствие на любимата си!


Мъже, вижте как да доставите неописуемо орално удоволствие на любимата си!
Задоволите ли я качествено, тя ще ви го върне с огромно удоволствие
14 Юли 2015, Вторник, 22:38 ч.

Методът "метла", или "изписване на букви" ще я прати на седмото небе

Оралният секс при жените, може да постави началото на една незабравима вечер. Но за съжаление, не е толкова лесно, колко ни се иска, тъй като е много чувствителна зона и трябва да действате деликатно. Ако успеете да овладеете някои прости техники, ще можете да накарате вашето момиче да изпита наистина мощен оргазъм. Почти няма жена, която да не харесва оралната любов. Клиторът е много чувствителен, за да му бъде правена директна стимулация още в началото. Много мъже ентусиазирани от силната си възбуда правят точно това. Директно се насочват към него, а това в някои случаи може да се окаже неприятно за жената. Главичката на клитора е защитен от малка външна качулчица, която го предпазва от пряк допир. Не е необходимо веднага да оголите клитора, когато правите орална любов на партньорката си. Това може да предизвика дискомфорт и в някои случаи дори болка. Не забравяйте, че трябва да се стараете да я държите до точка близка до оргазма. Вижте няколко техники, за оптимално добър орален секс.

1.Метла

Тя винаги ще се наслаждава на това движение и така ще я накарате да се чувства страхотно. Това трябва да е неизменна част от началото на оралната любов. Езикът ви трябва да се намира от едната страна на нейния клитор и с леки движения да го преместите от другата страна. Извършването му напомня метене, за което е и получило това име.

2.Кръгове
Това също е приятна и предпочитана техника за орален секс. Обикновено се използва и като основна, защото по този начин се стимулира цялата област около клитора. Трябва да разположите вашия език върху главичката на клитора, като при движението се стараете да описвате кръг около него. Това може да бъде както по часовниковата стрелка, така и обратно на нея.
Така ще я накарате да изпита голямо удоволствие защото по този начин се стимулира не само клитора, но и цялата област около него.

3.Засмукване
За това движение е задължително вашата партньорка да бъде напълно възбудена. Засмукването на клитора твърде рано може да предизвика болка и да сложи край на любовната игра. Не забравяйте, че тази зона е много деликатна. Засмуквайте все едно пиете от сламка и запомнете, че непрекъснато е необходимо да следите за сигналите, които изпраща нейното тяло. Ако по време на този вид движение забележите, че леко се отдръпва или се опитва да нагласи позата си, значи нещо не е наред и трябва да намалите натиска или да смените техниката.

4.Изписване на букви

Може би сте чували за тази техника, но нека споменем и нея, за тези, които са я забравили. Този начин на орална любов изисква езикът ви да бъде малко по-твърд и заострен. Поставете го от едната страна на нейния клитор и започнете да изписвате буквите А,Б, В. Този метод дава усещането за кръговите усещания за които вече стана дума, но разликата е в това, че при „изписването“ на буквите езикът ви стимулира както качулката, която обгръща клитора, така и самия него. Това ще я накара да се чувства божествено. Само тези три букви са напълно достатъчни за клиторната стимулация стига да усетите ритъма по, който да ги правите. Имайте предвид, че не всички дават достатъчен контакт на зоните върху и около клитора. /themainline.bg

В категории: Животът


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
jajg
14.07.2015 22:32:32
0
2
Tropicheska fioharmoniq
2.
jajg
14.07.2015 21:25:19
0
2
Troicheska fioharmoniq
1.
флегмена
14.07.2015 21:06:45
1
4
Уау! Това езиче сигурно прави страхотна свирка!
Мацка, ела да правим 69! Страхотна си!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите
Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори