×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семейство Диневи не искам да ги коментирам, защото имам връзка с Митко, а не с родителите му


Семейство Диневи не искам да ги коментирам, защото имам връзка с Митко, а не с родителите му
Г-н Динев учи децата си на работа и колкото си изработят, толкова получават. Аз си вадя парите сама и си издържам децата, заяви певицата
11 Юли 2015, Събота, 09:58 ч.
Автор: Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: в. ШОУ

Дали Динко Динев ме приема или не?! Това само той си го знае!



Топзвездата в попфолка Емануела обяви, че напуска музикалната си компания. За момента изпълнителката ще се продуцира сама. Певицата с изумрудените очи не е давала почти никакви интервюта след раждането на своя втори син, плод на любовта й с милионерския наследник Димитър Динев.

Младата майка реши пред „ШОУ“ да открехне малко вратата на личния си живот и да опровергае слуховете, които се носят за нея от няколко месеца. Единствено пред народното издание певицата разкрива дали е разделена с бащата на втория си син, имат ли финансови затруднения, приета ли е от семейство Диневи, мисли ли за сватба и трето дете и още, и още.



- Еми, поради какви причини реши да напуснеш музикалната компания, с която стартира кариерата си преди години?

- От самото начало на моята кариера съм работила с тази музикална компания, но в момента тя не ме развива по никакъв начин. Откакто се върнах от майчинство, не ми направиха нито един проект. Аз съм човек, който иска да се развива. Така или иначе, моят договор с тях изтича и аз никога не съм имала намерение да го подновя. А това, че те искат да остана във фирмата, си е лично техен проблем. Всеки е свободен да избира с кого да работи.

- Носят се слухове, че ще се присъединиш към каталога на „Пайнер”?

- Това са спекулации - не съм разговаряла с никого от „Пайнер“. Това се появи в някои издания, вероятно платени - не искам да визирам никого и да обвинявам, всеки може да си направи изводите сам. Абсолютно никаква договорка нямам с г-н Димитров. Моето решение за напускането на фирмата не е продиктувано от друга компания. За момента ще бъда самопродуциращ се изпълнител.

- Изненадващо се включи в новата песен на Крум. Не бяхте ли скарани с него? Той дори напусна фирмата заради теб, ако не се лъжа?

- Не смятам, че е напуснал заради мен. Крум е напуснал фирмата поради негови си причини. Много съм щастлива за нашето съвместно парче „Скорпион“ и че ме покани да се включа. Разбрахме кой е бил дразнителят на взаимоотношенията ни и дрязгите помежду ни. Видяхме се на едно участие, разбрахме за какво става въпрос и отношенията ни са прекрасни, каквито бяха и едно време. Трети човек ни беше завъртял интрига и с Крум не си говорехме.

- А отношенията ви с Преслава в момента какви са? По едно време бяхте доста близки, но май разтрогнахте тази силна връзка помежду си? Може ли да има приятелство в тези среди?

- Да, защо да няма?!

С Преслава просто сме на различни полюси

– аз бях бременна, а тя е свободна жена, може да си ходи където иска, а аз не бях тогава за излизания и за купони. Това не значи, че нямаме добри и приятелски отношения. От време на време си пишем и се уговаряме да се видим, дано скоро се уцелим. Мен ме влекат едни неща, нея - съвсем други. Малко ни се разминава времето, ежедневието също ни е малко по-различно, тя не гледа деца (смее се). Но ми е домъчняло за нея, трябва да се видим и да си поприказваме малко глупости. Аз уважавам Преслава, тя е прекрасен човек и няма какво лошо да кажа за нея.

- Спомена деца и няма как да не те попитам за малкия Митко – как е, помага ли ти някой в грижите за него?

- Помагат ми, да ти кажа честно. Когато сме в София и имам участия, се доверявам на детегледачки, а сега лятото сме на морето и за него се грижат татко му и баба му. През останалото време си го гледам аз. Сама съм си отгледала първото дете и ще е много нечестно да си хвърля второто да го гледа някой друг. Предпочитам да си го гледам аз, малко ми е трудно, не се наспивам, да не звучи като оплакване, но много му се радвам и това е най-важното.

- Самата бременност лека ли беше и големият ти син Христо ревнува ли от брат си?

- Лека ми беше бременността като цяло, макар че… абе, не беше много лека, добре че мина! Христо никога не е ревнувал, не е проявявал ревност, дори напротив – много обича брат си и е силно привързан към него. В началото се страхуваше да го гушка, но сега, доколкото може, ми помага с грижите.

- За теб се изписаха какви ли не неща - била си от певиците, които живеят като баровки, в следващия момент път се пише, че семейство Диневи са ти били шута и не помагат за издръжката на детето...?

- Какво означава да си баровка в България и този имидж, който медиите създават на певици, че сме страшните баровки?!

Семейство Диневи не искам да ги коментирам, защото имам отношения с Митко, а не със семейството. Г-н Динев учи децата си на работа и колкото си изработят, толкова получават. Аз си пожелавам да ми се сбъднат всичките тези неща с баровката, които ги говорят.

Искрено си го пожелавам! Никога и по никакъв начин не бих разкрила истината за това с какво разполагаме или не разполагаме.

Ако го кажа, никой няма да ми повярва! Ако кажа сега, че не живея като баровка, ще ме изкарат лъжкиня. Ако кажа, че живея като баровка, пак ще кажат, че лъжа и се изхвърлям. Предпочитам това нещо да го запазя за себе си, няма да кажа истината за тези неща. Мога да ти кажа само, че аз работя и си изкарвам парите сама, издържам си децата.

- Кажи все пак дали имаш някакви проблеми със свекър ти Динко Динев? Приема ли те като жена на неговия син? Радва ли се на внука си?

- Не искам да коментирам семейството на Митко, защото то е неговото семейство. Не съм имала никакви проблеми и разправии с него. Изписаха се някакви неща… По никакъв начин този човек не ме е обидил, нито пък аз съм си позволила такова нещо. За мен той е един успял човек, който в момента дава работа на толкова много семейства, имат голяма фирма и такива хора в България са достойни за уважение. А това дали ме приема или не ме приема – само той си го знае. Не съм го питала… (смее се) Не е казал лоша дума никога срещу мен и затова не искам да коментирам тяхното семейство.

- А с Митко Динев имате ли някакви кризи, тъй като през ден медиите ви разделят?

- Това идва от моя Фейсбук, тъй като понякога намирам нещо красиво написано, готин цитат, нещо преживяно от моя приятелка и го публикувам. Медиите вземат това нещо за моя преживяна история и навсякъде гръмва, че ние сме разделени. Оттам идват тези простотии с раздялата, със събирането…

А дали преживяваме кризи - това са съвсем нормални неща - във всяко семейство има караници. В нашата връзка също има караници, но хубавото е, че има и много любов. По време на бременността бях по-нервничка и беше трудно на Митко и големия ми син да ме изтърпят. Доста им нервничих и капризничих. Не знаех и аз какво искам – първо ми е топло, после студено, искам да гледаме нещо, после не искам да го гледаме и т.н. Имало е някакви такива моменти, но това ако е криза за някого… В някои семейства това е всекидневие, при нас е рядко. Надявам се така да си остане и за в бъдеще, пък ще видим…

- Колко е разликата ви в годините и притеснява ли те това?

- Спекулира се с това, тъй като бяха изкарали снимки на Димитър от 18-годишнината му. Те си мислят, че той е на 18, а аз едва ли не на 40. Ужас! Няма такова нещо - нашата разлика в годините изобщо не е голяма. Няма да кажа колко е, защото ще спрат да пишат.

Нека продължават да пишат „20-30 години разлика”, нека и аз малко се почувствам от модерните жени с по-младо гадже! /смях/

- Преди време беше споделила, че отмъщаваш на мъжете, тъй като си била огорчена от тях. Успя ли Митко да промени тава чувство в теб? Смяташ ли, че е любовта на живота ти?

- Този имидж беше, преди да се появи Митко и се изграждаше от музикалната ми компания. Нормално е във всяка компания, когато има един нов продукт, да му се създава някакъв имидж, за да може по-бързо да успее. Вероятно заради това съм направила подобно изказване. Но в България наблюдавам, че и мъжете са разочаровани от жените. Откакто се събрахме с Митко, аз промених много неща в характера му, както и той в моя. В крайна сметка ние израстваме и се учим. За да успее един брак, трябва да има много компромиси, и то от двете страни, колкото и да е неприятно. А кой кого ще опознае, дали ще се опознаем изобщо – пак не знам (смее се).

- За сватба не смея да питам, но нека все пак повдигнем и този въпрос...

- Ние свършихме работата преди сватбата (смее се). Може би на определен момент ще се решим на такова нещо, но засега не ни е на дневен ред. Хубаво ще е един ден да направим сватба, ама нали ти казвам, че ние свършихме по-скоро другата работа преди сватбата. Май за сватба няма да ни остане време.

- А за още едно дете дали ще се намери време?

- Защо не?! Обмисляме го, между другото. Трябват деца на България, ако изобщо останем да живеем тук. Където е мъжът, там е и жената.

В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Емануела
11.07.2015 20:21:39
0
13
Много обичам спермата на дъртите Диневи! Супер яка е и много я гълтам! Поне по 4 пъти на ден, 7 дни в седмицата!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори