×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Да ставам премиер? Не си и помислям


Да ставам премиер? Не си и помислям
В сряда се очаква кандидатурата на Димитър Николов за кмет на Бургас да бъде официално обявена от премиера Бойко Борисов
17 Май 2015, Неделя, 12:48 ч.
Източник: Румяна Стефанова, Агенция ПИК

Моята работа е тук, в Бургас, но естествено, че трябва да чуя мнението на  премиера Бойко Борисов, на колегите си преди да обява дали ще се кандидатирам
Димитър Николов е роден на 18 май 1967 г. в Бургас. Завършва Икономическия университет в Москва. Има професионална диплома по мениджмънт и професионален сертификат по мениджмънт от Open University и НБУ. В политиката влиза в края на 90-те години като областен секретар на СДС. А по-късно е регионален координатор и един от създателите на структурите на ГЕРБ в Бургас. А от миналата година е зам.-председател на партията. От 2007 г. е кмет на Бургас. Николов е баща на три деца – момиченце и две момчета. Съпругата му е преподавател в Математическата гимназия в морския град


-Г-н Николов, преди дни казахте, че ГЕРБ ще реши дали ще бъдете пак кмет. Ако ви предложат висок пост в столицата, ще обърнете ли гръб на Бургас в името на партийната кариера?

- Моята работа е тук, в Бургас. Естествено, че трябваше да чуя мнението на  премиера Бойко Борисов, на колегите си. Но никога не съм бил човек, който преследва кариера на всяка цена. Така че нямам намерение да обръщам гръб на Бургас. А и правителството се справя много добре.  Независимо от коалиционния формат, който изисква повече диалог и съобразяване, премиерът доста ясно и успешно е успял да разпредели отговорности, задачи и правомощия.  Като човек с опит много по-бързо взема правилни решения и резултатите са видими, а успехите неоспорими. За мен като кмет е важно, че всички програми са отворени, разплащанията по проектите в тях стават много бързо. Доволен съм, че вече се знаят насоките за новия програмен период, по програма регионално развитие – най-важната за местната власт и на общините, се дава по-голяма самостоятелност в решенията и действията, нещо което сме искали от години.

- Кога за последен път се чухте с Бойко Борисов и за какво?

- Нямам проблем в комуникацията с Бойко Борисов. Разбира се, винаги съм имал усещане за това, кое е важно и кое не. Не мога да си позволя да занимавам премиера с дребнотемия и мрънкания за щяло и нещяло. В същото време знам, че мога по всяко време да споделя проблем, който касае голяма общност от хора, независимо дали в Бургас или другаде.

- Миналата година името ви се споменаваше и за премиерски пост. Имали ли сте покана да оглавите кабинет?

- Не! Нито някога съм си помислял дори за миг това. Борисов е създател на ГЕРБ. Всеки един от нас е бил поканен от него. Той е доказано успешен премиер, така че никога не е стоял въпросът за това дали някой друг да поеме правителството. Преди всички избори политическият климат се „разнообразява“ с версии, догадки, интриги, жълтини и това е част от пейзажа. Хубавото на ГЕРБ е, че има достатъчно подготвени кадри за местна власт, за министри и зам.-министри, така че да няма кадрова криза.

- Ресорът ви като зам.-председател на ГЕРБ е местна власт, кметове и общини. На предстоящия през есента вот не ви ли се пресичат пътищата с Цветан Цветанов, който обикновено оглавява предизборния щаб?

- Голям плюс за ГЕРБ  - нещо, което не се забелязва в ръководството на другите партии, е, че в изпълнителната комисия сме трима действащи кметове – на София, Бургас и Стара Загора. И това по никакъв начин не само не ни прави конкуренти с Цветан Цветанов, а напротив. Ние, кметовете, можем да помагаме много по отношение на това, какви са принципите на функциониране на местната власт, какви са проблемите - независимо от регионите.  А Цветанов е човекът, който най-добре познава структурите и може да ги координира така, че проблемите по места да намират своето разрешение на национално ниво. Никога не е съществувала ревност между нас. Просто защото е нямало защо. Борисов е разпределил достатъчно добре отговорностите и правомощията на всеки. Никой не е затънал в егоцентрични амбиции. Всички помагаме с каквото можем.  И макар да звучи банално, знам, че всеки от нас иска доброто за страната си.

- В последните седмици сме свидетели на скандални разкрития за неясно как забогатели кметове. Това предизборни удари под кръста ли са – каквито намеци има, или действително става дума за местни феодали?

- Законите са еднакви за всички и всеки носи отговорност за действията си. Нито съм човекът, който ще сочи с пръст или ехидно ще се подсмихва, нито този, който ще казва „браво“. Уважавам всички свои колеги кметове. Знам, че няма кмет, който да не иска доброто за града си. Затова вярвам, че въпросните кметове ще успеят да докажат произхода на доходите си и ще излязат с достойнство от тази ситуация. Пожелавам им го. Защото хвърли ли се клеймото на някой кмет, това се пренася върху всички ни. Независимо от коя партия сме избрани.

- Според вас трябва ли да се ограничат кметските мандати до два?

- Колко мандата трябва да управлява един кмет, зависи изцяло от избирателите. И това е най-висшата и справедлива форма на демокрацията. Да не говорим, че и сега законът дава възможност кметът да бъде освободен от длъжност с решение на Общински съвет. Един кмет може да е такъв три или повече мандата, но може и правомощията му да бъдат прекратени още на първия или втория му месец. И това е хубаво. Защото действа отрезвяващо и лечебно против самозабравянето. Болест, която много лесно заразява, когато имаш власт. Ако знаеш симптомите – орди от ласкатели и усещане за мощ, няма как да бъдеш засегнат и ще се пазиш като дявол от тамян от тях.

- Какво интересно община Бургас ще предложи на гостите си за предстоящия туристически сезон?

- През последните години туристите вече не заобикалят Бургаст, защото тук постоянно се случват интересни неща. И тази година не само културната, но и спортната ни програма са пълни с атрактивни събития. Както знаете, Бургас е обявен за Европейски град на спорта 2015. Едно от големите събития в програмата е финалът на Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години, който ще е на 22 май на стадион „Лазур”. На трибуната ще видим президента на УЕФА Мишел Платини, както и най-големите ни футболни легенди. В края на май откриваме новопостроения целогодишен експо център „Флора” в Морската градина на Бургас. През август пък градът се превръща в световна музикална сцена. Хиляди фестивални номади от цяла Европа пристигат за Spirit of Burgas, за да слушат на живо една от най-големите звезди на световната музикална сцена – Роби Уилямс. Фестивал на пясъчните фигури, изложба на скъпоценни камъни в „Морското казино”, кулинарна фиеста с рибни деликатеси на остров Света Анастасия, релакс в  банята на Сюлейман Великолепни ще бъдат също част от туристическия гид на летен Бургас.

-  Ваши съграждани изразяват безпокойство за бъдещето на църквата „Св. Св. Кирил и Методий”. Вървят ли укрепителните работи на храма и кога той ще отвори врати?

-  Да, това е изключително болезнена тема за Бургас. За съжаление въпреки че причините за пропукването на църквата бяха заварени от мен като кмет, чувствам не по-малко притеснение и отговорност, както всички бургазлии. Слава Богу, успяхме да овладеем ситуацията и укрепването на църквата „Св. св. Кирил и Методий“ напредва и вече навлезе в нов етап. В запълването на пукнатините участват италиански специалисти, които прилагат най-модерни методи за укрепване. След реконструкцията църквата ще отговаря на всички конструктивни изисквания за сеизмична устойчивост. Храмът ще може да посреща миряните до края на годината. След това се надявам, че в бързи срокове ще успеем да реставрираме и стенописите.

- А какво ще има на мястото на зейналата от години дупка на площад „Тройката”?

- За съжаление две десетилетия този терен е голяма язва за града,  с която  няколко администрации не могат да се справят. Аз самият всеки път, като мина оттам, се ядосвам и ако имаше начин да вляза в чужда собственост, досега щях да съм реализирал един от най-прекрасните проекти за Бургас. За съжаление един кмет не е всесилен.   Около собствеността на терена има дългогодишни заплетени съдебни лабиринти, с много собственици, с отстъпени права на строеж на инвеститор, с десетки дела. Години съдебни спорове… Докато те не приключат, няма опция за предприемане на каквито и да е действия. Аз може би съм най- големият радетел на това, тази язва да се превърне в нещо хубаво за Бургас. Толкова усилия вложих за преобразяването на града, че не ми дава мира на фона на красивите неща да съществува този жабарник. Не съм се примирил. Чакам с нетърпение момента, в който ще имам фронт за действие.

- Имате три деца. От кметски и партийни задължения остава ли ви време и за тях?

- О, мога да ви кажа, че трите ми деца са най-големите ми критици. Особено големият ми син и дъщеря ми, които са тийнейджъри, естествено не ме възприемат като кмет и винаги ми натякват, ако не съм свършил нещо или са се натъкнали на нередност. Особено критични са, че не комуникирам достатъчно в социалната мрежа. Наричат ме „задръстен“ във фейсбук или се ядосват, че на Spirit of Burgas няма да дойдат техните любимци. Мисля, че се опазиха от звездоманията, че баща им е кмет, винаги съм ги държал в сянка, дано са успели да се съхранят и от негативите и завистта.

В категории: Политика


34
Коментара
34
Коментара по темата
34.
by the way
19.05.2015 22:23:40
0
1
Този селянин да не се пише за бргазлия!Бургас се напълни със селяни които станаха мнозинство и за това този селски крадец печели!Банкянския селяк тиквата идва да подкрепи селянина от с.Надър!
33.
KOMPETENTEN
18.05.2015 21:45:32
1
3
Ннай голямата заслуга на митко е че разби тотално БСП.Без да се усетят тарикатите от партията -майка ходеха при него, като мислеха че той е по- широко скроен.Но той практически показа ,че това , което е .... един еничарин.
32.
висшистите
18.05.2015 16:08:59
4
3
Постоянно пишете за бургаските университети. Кой пък ви каза, че няма умни хора в тях и че учат само тъпаци? Имате някакви наблюдения ли? Уча в Бургаския Свободен- право (да уточня - не исках в София). Убедена съм,че знам много повече от половината коментирали и най-вече от умничките студенти в София (които освен да се напиват в студентски град,друго май не знаят), Свищов и не знам си още къде. Нареждате кмета, университетите, града, все нещо не ви харесва... Ето за това България е на тоя ред, само мрънкалници!
31.
бургаско магаре
18.05.2015 15:06:01
0
4
И преди и сега ОБЩИНАТА В БУРГАС Е МАФИЯ.
30.
Таню
18.05.2015 10:29:31
4
7
Никоя голяма фирма няма да дойде в Бургас и да построи завод, защото тук няма кадри. Двата университета и половина са пълна скръб. Даже Свищовския е по - акредитиран от Асен Златаров и БСУ взети заедно. Няма какво да се лъжем, че всичко е една хубава опаковка, обаче с много лоша вътрешност.
29.
БСП -редови
17.05.2015 21:31:46
4
11
Г-н Кмете,
Умеете играта толкова добре. И не това което правите за Бургас се оценавя толкова, колкото умението Ви да сте винаги привидно чист и неопетнен. Поздравления! Спечелихте трети мандат преди да е започнала кампанията. Дано е успешен повече от първите 2.
28.
ноунейм
17.05.2015 21:22:47
9
12
И да си тръгне,и да остане все едно...Стига сте подмамвали младите хора,че видите ли Бургас в последните два мандата е станал изключителен град.Дори и да ви повярват ,е защото повечето от тях нямат пари да пътуват до София,да не говорим пък до някой от известните ,или по-малко известни европейски градове.За инвестиция на германски автомобилен производител не си и помисляйте дори,финансовото им разузнаване е на много високо ниво и никога Порше,Мерцедес,или Фолксваген няма да направят огромната грешка да построят завод в държава,в която пенсията е около 50 евро на месец,хората жулят масово ракия от безизходица,и чалгата е възприемана почти като национално богатство!
27.
иара
17.05.2015 20:49:43
11
8
митку тръгваи си за нищо не ставаш
26.
Ex Machine
17.05.2015 18:45:50
10
13
Много се радвам, когато изпълзят червените тролове на БСП и чобаните от НФСБ, и започнат да коментират така, че ниският им интелект и слабоумие лъсват блестящо!
25.
Митето до фенка
17.05.2015 18:13:13
4
5
Дерзая, фенке, дерзая!!!
24.
Фенка
17.05.2015 18:08:28
11
14
Мите ти си най-доброто което този град е имал до сега
Дерзай
23.
han asparuh
17.05.2015 16:29:12
19
19
Трагедията на Бургас е, че всичко що можеше да чете и пише - избяга още преди години. За това няма как да има алтернатива на проядения с корупция и послушник на мутрите - Николов. Останалият в града матрял и той е послушен, без значение от политическия цвят.
22.
Бургазлийка
17.05.2015 16:26:13
13
24
Как може да пишете такива неща? Ще кажете на черното бяло, само и само да нареждате и плюете... Съсипвал града ни, стига, това вашето не е нормално. Ще отречете всички хубави неща и вместо да кажете едно БРАВО, само простотии пишете. Да, ясно е, че има още недовършени неща, че има нередности и т.н, но все пак това е кмет, не вълшебник!!!
21.
San4o Pansa
17.05.2015 15:32:17
22
22
Митак не бъди скромен.Отивай в София да смениш бате Боко. Пожелавам на шопите да си им министър - председател че, да поразкопаем шоплука и ако може да катурнем св.Александър Невски , нали е руски светец.Може да им направиш едно каналче от морето до Горубляне стара тяхна мечта и едно хъбче за размножаване на малоумници.
20.
PESHO
17.05.2015 15:09:42
5
24
TAPO PARCHE SI.
19.
HASAN
17.05.2015 14:41:55
28
24
НЕКА В ТУРЦИЯ НЯКОЯ ФИРМА ДА СЪБОРИ ДЖАМИЯ КАКТО СТАНА С НАШИЯ ХРАМ ДА ВИДИШ ДАЛИ НАДРУГИЯ ДЕН ЩЕ СИ КМЕТ
18.
пешо кура
17.05.2015 14:38:34
24
18
То не е сигурно дали ще си кмет и стига си лъгал за храма събори го стройтелната фирма сега да висим кога другите разбойници ще си оправят фонтаните на тройката
17.
До 16
17.05.2015 14:24:10
7
25
А, на той от Вашингтон като дойде смятай ще цъфнем и вържем. Живеещите в чужбина българи хал хабер си нямат от нищо нашенско, че сега ме мързи да изброявам
16.
Александър
17.05.2015 13:35:24
6
3
Вярно ли е това което ми казаха познати от София, че БСП-Позитано водели сериозни разговори да продложат за Кмет на Бургас тукашен човек който сега работи във Вашингтон, в Световната банка и сега щял да се прибира в Бургас, понеже майка му била болна?
15.
Александър
17.05.2015 13:35:24
10
2
Вярно ли е това което ми казаха познати от София, че БСП-Позитано водели сериозни разговори да продложат за Кмет на Бургас тукашен човек който сега работи във Вашингтон, в Световната банка и сега щял да се прибира в Бургас, понеже майка му била болна?
14.
бургаско магаре
17.05.2015 13:34:32
38
21
Ако ще и еврокомисар ставай, само се махай от тук - съсипваш града ни.
13.
ГЕРВ
17.05.2015 13:27:07
19
21
като отидете на бензиностанция и ви излъжат с горивото - викате ли ? като ви излъжат с рестото в магазина - викате ли ? а защо си мажете задниците с вазелин ,като ви дялкат от общината ,бе мазохисти ? ярно е ,че няма читава кандидатура ,но това значи ли , че в целия град няма един честен човек или нито една партия не иска такъв в редиците си !?
12.
Иванов
17.05.2015 13:18:04
9
13
до 8.

Никъде не казвам, че кмета трябва да го построи г-н Пън. Лошото е, че не се създават предпоставки за това. За София и Пловдив даже не говоря, лошото е че не можем да се мерим нито с Варна, нито със Стара Загора по произвоствени предприятия. А причини много......местни данъци и такси, калпави университети и липса на кадри...
11.
byrgas
17.05.2015 13:17:20
9
32
Kolkoto I da govorqt I pihat prostotii za g-n Nikolov toi si e nai dobriq kmet v Balgariq FAKT cqla Balgariq go priznava kogato pochivat v byrgas! Zatva samo napred kmet! jiv zdrav I mnogo lichni I profesionalni yspehi!!!
10.
до Чер Вен Пън
17.05.2015 13:15:53
5
9
я седни на моя ТРЪН
9.
Коцето Марков
17.05.2015 13:13:31
24
33
г-н Николов инвеститорите няма да дойдат заради центъра, моста или спирита. Всички обществени поръчки са покварени, защото не е нормално да се изпълняват от 4-5 фирми. Не е нормално две сгради една до друга да са с различна етажност(справка Пантеона).....Не е нормално във Възраждане да противопоставяте хората с дефицита на паркоместа, тротоари и градинки и в същото време да давате разрешителни за строеж. Не е нормално да няма един качествен университет в града, който уж бил най - добрия за живеене. Не е нормално да няма качествено здравеопазване и доктори......
8.
Чер Вен Пън
17.05.2015 13:11:32
13
16
Заводите се строят от фирмите, не от кметовете...Иванов,имаш нет,провери фирми-гиганти като,Фолксваген,Опел,Хюндай,Киа.Мерцедес,Ауди,Самсунг,Филипс,Континентал,Пирели..да не ги редя всичките,къде имат заводи..Из целия бивш соц. лагер,само не и в България...И бургаският(пък и който и да е кмет) няма никаква вина за тази ситуация...Страна,която 40 години не сколаса да си свърже пристанищата с магистрали,ей така си стои без инвестиции..
7.
що бе
17.05.2015 13:08:14
30
14
Краденето там е по- ГОЛЕМО
6.
NE SAMO
17.05.2015 12:52:16
17
50
MLADITE. VSICHKI KOITO IMAT MALKO MOZAK V GLAVITE SI SHTE GO PODKREPIM.
EDIN DOBAR KMET NEMA ZVIAT. KATO NASHIA KMET.
NE SAM GERBERIST, NO KMETA SI E TOCHEN. FAKT.
5.
Иванов
17.05.2015 12:48:23
7
24
Мите всичко хубаво, ама кога голям завод в Бургас??? Ще ти стигнат ли още два мандата??
4.
Чер Вен Пън
17.05.2015 12:47:10
14
33
Ама каква опозиция му се заформи само?!БСП,НФСБ и дъртата, фурнаджийска лопата Каракачанов...Потресаваща сбирщина от бандити,ненормалници и некадърници..Дали сериозно си мислят,че имат шанс?
3.
Катерина Иванова
17.05.2015 12:43:52
27
61
Успех, Митко! Бургас те обича и се гордее с теб! Бъди здрав и следвай мечтите си!
2.
ссс
17.05.2015 12:39:29
65
35
Младите и глупавите хора ще го подкрепите.
1.
Красимир Савов
17.05.2015 12:10:57
37
71
Г-н Николов,
Младите и интелигентни хора винаги ще Ви подкрепим!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори