×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Последното секс табу падна, жените мастурбират колкото мъжете, но не си признават /18+/


Последното секс табу падна, жените мастурбират колкото мъжете, но не си признават /18+/
Щом мъжете го могат, ние да не сме по-различни?
22 Април 2015, Сряда, 22:03 ч.

Вижте как да си доставите удоволствие сами и да не ви пука какво ще си помислят другите

Мъжете и мастурбацията. Можеш ли да кажеш, че си срещала мъж, който не би си признал, че се отдава на соло изпълнения? И ние не сме. Когато става дума за секс, мъжете не изпитват срам по отношение на самообслужването. Но при жените изведнъж настъпва свян. Дори и тук в Cosmo, където едва ли можем да минем за пример за срамежливки, имаше момент на стъписване, когато се изплъзна думичката с М.

Според нашето проучване, 96 процента от жените се пипат, като 56 процента успяват да „вмъкнат” поне по един път през ден. Но когато ви попитахме дали искате да поговорите за това, повече от половината казахте, че ще ви е неудобно или че ви е срам.

И така, защо ставаме толкова свенливи, когато става въпрос за любов с нас самите? „Жените все още изпитват много вина и срам по отношение на сексуалното удоволствие, казва треньорката по постигане на оргазъм Лиза Търнър. На нас едва напоследък ни е „позволено” да се наслаждаваме на секса и мастурбацията май още не е на дневен ред. Но тя е полезна в толкова много отношения - като се започне от това, че освобождава хормони и химикали, които повишават настроението и здравето, и се стигне до по-добър секс, добавя експертката. Като започнат да говорят открито за мастурбацията, жените могат да си изградят сексуално самочувствие и да научат повече за телата си и затова как да им се наслаждават без отрицателни чувства”.

С това потвърждение наум Cosmo се зае да открие всичко, което трябва да знаеш, за да извлечеш максималното от този интимен момент, както и защо мастурбацията не е мръсна дума.

Кога, защо и колко често?

Може да не сме приказвали толкова за това, колкото момчетата в училище, но повечето момичета откриват соло-секса някъде по средата на тийнейджърските си години. Според Рейчъл Фу, преподавател по секс и отношения, може би е време да обновиш тази информация. „Много хора мастурбират по същия начин, както когато са започнали да опознават тялото си, казва тя. Трябва да познаваш всички центрове на удоволствие – от клитора до G-точката до външните срамни устни. Дори позата на тялото е важна”.

Нашето проучване показа, че мъжете, които го правят всеки ден, са повече от жените (три към едно), но и ние, жените все пак инвестираме доста време в това. Тридесет процента го правят до 20 минути, и над една трета удрят джакпота с многократни оргазми всеки път (така че получаваш количество и качество). Повечето (90 процента) се придържат към спалнята, но други са го правили навсядкъде, като се почне от библиотеката и се стигне до езеро. И почти една на всеки пет го е правила на работа!

И едно признание, което дойде, докато говорехме за тези неща, от една 27-годишна жена. „Всеки ден, когато приятелят ми заспи, мастурбирам, така че го чувствам по-лично. Не е защото не искам да изпитам оргазъм с него или се чувствам незадоволена след секс, но понякога искам повече. Тогава оргазмът, който си докарвам, се случва по-бързо, защото знам какво да правя и контролирам ситуацията, докато тези, които получавам с приятеля си, са различни. Но ми харесват и двата вида – защо моето сексуално удоволствие трябва да зависи от него?”.

За постигане на максимално удоволствие трябва да отдеш време да се отпуснеш и да са настроиш на вълната на личния ти цикъл на физическа възбуда. Мъжете стигат до върха и рязко слизат надолу, но при жените има поредица от върхове и падини, така че те могат да се носят по вълните на удоволствието и да изпитат многократни оргазми. Когато наближиш оргазъм, се опитай да спреш за малко преди отново да се засилиш натам или пък когато стигнеш до някакъв връх, се опитай да задържиш това усещане и да продължиш още по-нагоре.

Нещата, които възбуждат

Много жени (83%), използват въображението си, за да се възбудят, като почти половината си избират непознат за главната роля. „Фантазиите обикновено включват някакво прегрешение - а това да правиш секс с непознат може да повиши възбудата”, обяснява писателката на еротична литература Виктория Блис. „Жените, които фантазират за партньора си, може би си представят неща, свързани с преминаването на сексуални ограничения – нещо, което не биха се чувствали удобно да направят в истинския живот, например да доминират или да бъдат доминирани или пък да включат трети човек”.

Повече от 4 на 10 гледат порно, за да се възбудят, докато 21 процента използват еротична литература. Нели, 22, споделя: „Понякога гледам софт порно с лесбийки онлайн, но също така съм използвала и порно литература. Чета ги, докато мастурбирам, или си припомням определена сцена и я използвам за вдъхновение по-късно. Също така ми харесва да си представям как аз и партньорът ми се срещаме като непознати и правим секс”.

Почти две трети от жените използват ръцете си, но 30 процента предпочитат вибратор или друга секс играчка. Използването на секс играчки е прекрасен начин да експериментираш сексуално, да намираш нови ерогенни зони и нещата, които те възбуждат. Добрият секс зависи изцяло от общуването, увереността, от това да знаеш какво ти харесва и експериментирането на различни варианти с партньора. Така че когато използваш вибратор, това може да подобри усещането ти както при соло секса, така и с партньор.

Някои неща трябва да се споделят

Мастурбацията може би още не е тема, която да обсъждаш свободно с приятелките си, но повече от 30% от жените нямат нищо против да го правят с партньора си. Тридесет и пет процента оставят партньора си да гледа, докато мастурбират, и 69 процента с удоволствие информират партньора си за това, че го правят.

„Често мастурбирам пред приятеля си - признава Ж., 30. - Определено смятам, че това се отразява добре на нашия сексуален живот. Той го обожава – мисли, че е настина възбуждащо да го правя пред него и е хубаво да вижда какво ми харесва, за да може и той да ми го прави”.

Рейчъл Фу е съгласна с това. „Добрият секс зависи от откровеността, общуването и интимността - твърди тя. - Споделянето на мастурбирането е прекрасен начин да се постигнат и трите и да покажеш на партньора си какво ти харесва. Също така ти помага да разбереш сексуалното си желание и неговите промени. Някои дни ще те възбужда едно нещо, друг ден ще откриеш нещо съвсем различно”.

Не е странно, че повечето жени (цели 53 процента) мастурбират повече, когато нямат партньор – но една на четири практикува същото количество лични ласки независимо от това дали има партньор или не и независимо към коя категория си ти, това е полезен навик. „Като прекарваш повече време да си доставяш сексуално удоволствие, ти ставаш по-уверена в тялото си и неговите желания - обяснява Рейчъл Фу. - Това означава, че има по-голяма вероятност да изпиташ оргазъм, когато си с партньор - като по този начин създаваш по-здрава интимна връзка и по-добър секс. Това е невероятно позитивен цикъл”




2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
Аз
23.04.2015 10:19:10
2
2
Регистрирай се и печели от първия български сайт за гледане на реклами
http://bux.bg/?ref=1567
1.
ЧУк
22.04.2015 22:20:09
0
6
Даже и повече аааахахаха
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока 5 начина да накарате бившият да съжалява 5 начина да накарате бившият да съжалява Ето кои са те  5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка 5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка Ето кои са те Зодиите, които имат най-борбен дух Зодиите, които имат най-борбен дух Дали вашият зодиакален знак е един от тях?
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори