Шеф Петров в шок, кренвиршите не губят тегло при термична обработка
25 Март 2015, Сряда, 10:45 ч.
Нормално е кебапчетата и месото да загубят до 40% от теглото си, но кренвиршите не губят, почти нищо, ядем пластмаса, коментира кулинарят
Ядем пластмасови кренвирши, каза кулинарят Шеф Петров след експеримент, направен в ефира на ТВ7. Според него е нормално в този продукт да има мазнини и част от теглото да се стопи, но се оказва, че

„Нормално е местните продукти да загубят до 40% от теглото си, защото в тях има мазнини. Кебапчетата олекват значително. А кренвиршите, които използвах за експеримента, са сякаш пластмасови. Как е възможно да сложим нещо, което знаем, че е мазнина и месо на скарата и то да не загуби нищо?“, заяви кулинарят.
В категории:
Животът






Г-7: Израел има право на самоотбрана, Иран не може да има ядрено оръжие
17/06/2025, Вторник 10:40
2

Всяка зодия трябва да внимава с тези храни
17/06/2025, Вторник 10:20
1







Разпространиха много грозна лъжа за него
17/06/2025, Вторник 08:30
0

Могат да почерпят хора с редки за България имена
17/06/2025, Вторник 08:00
0





Показа безкрайни крака
16/06/2025, Понеделник 21:57
1

Стегна куфарите за Гърция
16/06/2025, Понеделник 21:40
3

Закъса много
16/06/2025, Понеделник 21:20
4