Шеф Петров в шок, кренвиршите не губят тегло при термична обработка
25 Март 2015, Сряда, 10:45 ч.
Нормално е кебапчетата и месото да загубят до 40% от теглото си, но кренвиршите не губят, почти нищо, ядем пластмаса, коментира кулинарят
Ядем пластмасови кренвирши, каза кулинарят Шеф Петров след експеримент, направен в ефира на ТВ7. Според него е нормално в този продукт да има мазнини и част от теглото да се стопи, но се оказва, че
след термична обработка от теглото им, което е 84 грама, се губи едва един грам. Това е водното съдържание, обяснява Петров. Той сподели, че е шокиран, защото не е очаквал такъв резултат.„Нормално е местните продукти да загубят до 40% от теглото си, защото в тях има мазнини. Кебапчетата олекват значително. А кренвиршите, които използвах за експеримента, са сякаш пластмасови. Как е възможно да сложим нещо, което знаем, че е мазнина и месо на скарата и то да не загуби нищо?“, заяви кулинарят.
В категории:
Животът
Наказаха гребец за секс в самолет, животът му може да се разруши
04/11/2025, Вторник 22:03
1
Как шофьорите в Париж се справят без знака "Стоп"
04/11/2025, Вторник 21:33
0
Разби се военен хеликоптер, тръгнал на спасителна мисия
04/11/2025, Вторник 21:12
0
Необичайни светофари объркват водачите в големи градове
04/11/2025, Вторник 20:33
1
Огромно количество месо с неясен произход е отрито в складове в София
04/11/2025, Вторник 20:20
0
Зимни капани за шофьорите
Откриха 112 мъртви тюлена
04/11/2025, Вторник 19:20
0
Ще се разболеем ли, ако излезем с мокра коса в студено време
Габриела и Джан Микеле разкриха дали са заедно след "Ергенът"
04/11/2025, Вторник 18:40
0
Светлана призна, че има ново гадже и е богат бизнесмен
В Пловдив ще има зимен атракцион като във Виена
04/11/2025, Вторник 18:33
0
Цяла България ги гледа: Лавинна опасност за милионерите
