Шеф Петров в шок, кренвиршите не губят тегло при термична обработка
25 Март 2015, Сряда, 10:45 ч.
Нормално е кебапчетата и месото да загубят до 40% от теглото си, но кренвиршите не губят, почти нищо, ядем пластмаса, коментира кулинарят
Ядем пластмасови кренвирши, каза кулинарят Шеф Петров след експеримент, направен в ефира на ТВ7. Според него е нормално в този продукт да има мазнини и част от теглото да се стопи, но се оказва, че

„Нормално е местните продукти да загубят до 40% от теглото си, защото в тях има мазнини. Кебапчетата олекват значително. А кренвиршите, които използвах за експеримента, са сякаш пластмасови. Как е възможно да сложим нещо, което знаем, че е мазнина и месо на скарата и то да не загуби нищо?“, заяви кулинарят.
В категории:
Животът






Продадоха най-скъпата Лабубу, милиони хора работят цяла година за тези пари
04/08/2025, Понеделник 08:57
0



Почитаме светица, чието има означава "добра воля", личен празник имат хора с редки за България имена
04/08/2025, Понеделник 07:24
2



Ето защо кафето е полезно: Ново проучване разкрива изненадващи ползи за здравето
03/08/2025, Неделя 21:59
0

Изпомпват вода от Струма за квартали с режим в Кюстендил
03/08/2025, Неделя 21:40
0





Обявиха извънредно положение в 39 гръцки общини
03/08/2025, Неделя 21:09
0

Правете тази процедура при разширени вени и ниско кръвно
03/08/2025, Неделя 20:59
0



