Шеф Петров в шок, кренвиршите не губят тегло при термична обработка
25 Март 2015, Сряда, 10:45 ч.
Нормално е кебапчетата и месото да загубят до 40% от теглото си, но кренвиршите не губят, почти нищо, ядем пластмаса, коментира кулинарят
Ядем пластмасови кренвирши, каза кулинарят Шеф Петров след експеримент, направен в ефира на ТВ7. Според него е нормално в този продукт да има мазнини и част от теглото да се стопи, но се оказва, че

„Нормално е местните продукти да загубят до 40% от теглото си, защото в тях има мазнини. Кебапчетата олекват значително. А кренвиршите, които използвах за експеримента, са сякаш пластмасови. Как е възможно да сложим нещо, което знаем, че е мазнина и месо на скарата и то да не загуби нищо?“, заяви кулинарят.
В категории:
Животът












Тръмп: Путин ме разочарова
18/09/2025, Четвъртък 22:00
3

39-годишен мъж нападна група ученици и изпрати в нокдаун едно от момчетата
18/09/2025, Четвъртък 21:33
0





Владимир Путин посочи колко руски войници се бият на фронта в Украйна
18/09/2025, Четвъртък 20:00
8





"Възраждане" протестира в центъра на София
18/09/2025, Четвъртък 18:50
1

Алкарас каза дали е гадже с тази красавица
18/09/2025, Четвъртък 18:33
0