Шеф Петров в шок, кренвиршите не губят тегло при термична обработка
25 Март 2015, Сряда, 10:45 ч.
Нормално е кебапчетата и месото да загубят до 40% от теглото си, но кренвиршите не губят, почти нищо, ядем пластмаса, коментира кулинарят
Ядем пластмасови кренвирши, каза кулинарят Шеф Петров след експеримент, направен в ефира на ТВ7. Според него е нормално в този продукт да има мазнини и част от теглото да се стопи, но се оказва, че

„Нормално е местните продукти да загубят до 40% от теглото си, защото в тях има мазнини. Кебапчетата олекват значително. А кренвиршите, които използвах за експеримента, са сякаш пластмасови. Как е възможно да сложим нещо, което знаем, че е мазнина и месо на скарата и то да не загуби нищо?“, заяви кулинарят.
В категории:
Животът






Историята на първи май – Деня на труда
01/05/2025, Четвъртък 09:20
0

Април 2025 - по-студен от миналогодишния
01/05/2025, Четвъртък 09:00
0

Внимание! 3 зодии ще получат нож в гърба от най-близките си до дни
01/05/2025, Четвъртък 08:40
0

Дъжд, гръмотевици и високи температури днес
01/05/2025, Четвъртък 08:20
0

149 години от Априлското въстание
01/05/2025, Четвъртък 08:00
0

Нафтата с ново попълнение
30/04/2025, Сряда 22:00
0

Каза, че има опит с...
30/04/2025, Сряда 21:48
0



Прави любопитен ход?
30/04/2025, Сряда 21:00
0

Тръмп с интересно изказване за Путин
30/04/2025, Сряда 20:48
5

Земетресение близо до България
30/04/2025, Сряда 20:24
1

Огромна трагедия в Индия
30/04/2025, Сряда 20:00
1