×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Психар от ж.к. „Лазур” стреля по птици и котки. Съседите: Като на война сме! (СНИМКИ)


Психар от ж.к. „Лазур” стреля по птици и котки. Съседите: Като на война сме! (СНИМКИ)
Начупени стъкла на апартаменти, надупчена котка и мъртви гълъби са само част от гледката край Краставицата
24 Март 2015, Вторник, 13:11 ч.
Автор: Лидия НИКОЛОВА Снимки Авторът

Районът около Краставицата е като гробница на гълъби, жителите на района са в паника




Психопат от ж.к. „Лазур” стреля ежедневно по птиците, а районът около Краставицата се е превърнал в гробница за гълъби. Самоличността на изверга до този момент е неустановена, но полицаите от Пето РУП вече работят по случая. Хората са наплашени от постоянните изстрели, които се чуват.
„Като на война сме!”, коментира бургазлийка от ж.к. „Лазур”.

Сигнал в полицията е подаден още в събота, когато седем гълъба са били уцелени от психаря. Възрастна жена ни посочи сврака и врабче, които са били поразени от сачмите вчера. Днес историята се повтаря. Убит е гълъб.

Според очевидците, стрелецът е използвал малокалибрено оръжие с оптика.

„Възмутени сме. Тук има майки с деца, детска градина, как е възможно да се стреля по птици. В каква страна живеем? Ами ако не уцели птицата, а някой човек на терасата? – възмутено попита жена, станала свидетел на стрелбата.

„Чу се пукане, като плясък. Първо веднъж, после към пет, шест пъти един след друг”
Оцелял гълъб е прибран от жител на квартала. Птичето е със счупени кости в крилото и не може да лети.

„Гълъбите кацат на покрива. На никому не пречат. След стрелбата започнаха да падат като круши отгоре” – възмущаваха се очевидци.

Хората оглеждат съседните блокове и най-вече високите етажи от където по всяка вероятност се е стреляло. Начупени са и стъклата на прозорци на апартаменти в крайния жилищен вход на бл 77. Само преди седмица надупчена със сачми беше и улична котка, която оцеляла по чудо.








В категории: Крими


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
51
Коментара по темата
51.
Александър
30.01.2022 11:31:20
0
1
Лично аз, не съм против стрелянето по птици които не са защитени, стига да не се заплашва здравето или психиката на другите хора. Аз също имам въздушна пушка, и си пуцам от терасата, но винаги се оглеждам дали не минават хора. Да аз пред терасата имам километри поле където знам че няма никого, и съм на края на градът (имам такъв късмет). Ако някой ще стреля, не стреляйте по неща зад които има згради или нечия лична собственост, като кола например. Не стреляйте по котки или кучета, освен ако нямат бяс, но се съмнявам че в България има, просто пяна в устата не означава че има бяс, прочетете нещо онлайн зада разберете повече ако смятате че някое животно е заразено, но ви се моля, по котки и кучета не стреляйте, плашете се от домашните животни а не бездомните. Бездомните са най-дружелюбните, а домашните са най-агресивните, дано няма нужда да обяснявам защо.
50.
някой
04.08.2020 17:50:30
1
0
Ненормалник!Когато утре нещо стане с него,или детето му,тогава се реве 'защо на мен''. Ами затова,защото има защо.Природата си връща за всяко невинно животно.
49.
Млякото и роснака
25.03.2015 19:19:07
3
0
Ние пратихме Килър да прочисти Лазур от всекви гадини, защото само серат кат видят че сме измисли Q7cata
48.
Gocho
25.03.2015 11:03:07
1
18
Vednaga streletsa da bade zaloven i da mu dadat bezplatno obshtinsko jilishte sreshtu parlamenta ! Tam da sportyva na volia choveka , zashtoto vatre ima edni 240 ,, galaba " za otstrel !
Ne go razbrahte , che ot tam tragva selianiata i problemite na BG !
47.
Неда
25.03.2015 10:08:56
3
8
Добро утро на всички. Това на снимката съм аз. Аз сигнализирах полицията и интересно след като те дойдоха, защо нямаше свидетели и изведнъж вчера се появиха. Вчера като дойдоха и от ТВ 7 също никой не се реши от района да даде показания освен мен и приятелката ми,която неволно стана свидетел на всичко това.Там се стреля по гълъби от две години. Ще помоля всички от Флагман да изнасят нещата такива каквито са. Води се разследване и се надявам скоро да се открие психото. А що се отнася до мръсотията, нея си я има навсякъде. Българина разсъждава така, щом плащам данъци ще правя каквото си искам.
46.
Сиса
25.03.2015 09:26:53
0
3
В някои села е много по-чисто от градовете!
Защо мислите,че "селяните", Ви хвърлят боклуците?
45.
...
25.03.2015 09:07:21
1
1
ж.к. Лузар...
44.
До 41
25.03.2015 07:40:19
0
7
Хората в Меден Рудник, Зорница Изгрев, Славейков и кварталите не могат ли да си купят недвижими имот в "Лазур" с работа ? Нещо ти се губят аргументите, пич. Всичките новопридошли в "Лазур" ,дето се държат все едно комплекса е прилежаща част към апартмента им, са си купили имота с работа.
Като си роден и израснал в ЦГЧ се дръж малко повече като бургазлия, а не като софийска надувка, че мога да ти спретна такъв списък със селяндурите в центъра, дето лайната на животните им са кацнали като брошки по "Александровска" и "Богориди" , а колите им са паркирани по пешеходни зони и тротоари - свят ще ти се завие.
43.
cbr
25.03.2015 02:11:29
0
9
Само искам да вметна, че аз живея зад Краставицата, кооперациите и първо всяка вечер наблюдавам как от красавицата разни "граждани" най редовно си хвърлят торбичките с боклуците от терасите - всяка вечер и второ в Краставицата хората или са разни ученици или студенти наематели или възрастни хора. Относно котките, ами с това хранене верно станаха много и на всякъде гледам разни тарелки с котешка храна. Много е неприятно като се разгонят, но не трябва да ги убиват а да ги прибират и кастрират че са източник на много зарази а и са агресивни, щом като си разхождам кучето и си позволяват да го нападат а то не е малко куче. Този с пушката рано или късно ще го хванат но това няма да промени нищо, дано го хванат преди да е направил някоя беля.
42.
za jalost byrgazliika
25.03.2015 00:45:42
0
9
Napravo me e sram che sym ot Byrgas,hora ubivat jivotni,a po-dolu se vodqt debati za tova koi kvartal e po mrysen i koi kyde jiveel,abe smeshnici....vsichkite ste na tolkova Tolkova nisko nivo,che e bezsmisleno dori da go pisha tova,tai kato nikoi nqma da go razbere poneje osnovno burgazlii chetat ,,Flagman,, ...
41.
do 38
24.03.2015 23:44:54
3
1
Kupih si go s rabota otvorko.
40.
pazete
24.03.2015 22:52:24
1
9
PAZETE JIVOTINKITE LOSHO NE SA ZASLUJILI!!!!!!
39.
До 38 и всички остнали
24.03.2015 22:48:23
0
9
Човекът с уикипедиа-та е много опасен. ;) Още два скрола надолу и ще разбереш жестоката истина , че и ти си от род на странджаски селяни.
Темата е за маняк с въздушна пушка, който стреля по птици и котки, да еа в кореняците.
Единия бил роден в центъра и сам си купил в апартамент в "Лазур" / Как си купи апартамента сам ве, лауреат? Десет пъти те питаха ти не можеш да вденеш!/ , другия тръгна да събира хайка за странджанско/сакарски селяни. Третия отвори границите на Бургас за добрите хора.
Незнам кой е по-зле честно ви казвам ! Хипито ? Шовинист-коренякът ? Специалистът по недвижими имоти със собствен апартамент ? ИЛИ ПСИХАРЯТ ДЕТО СТРЕЛЯ ПО ПТИЦИ И КОТКИ ?!
38.
Strandja special
24.03.2015 22:20:03
2
4
Тоз пък следващия в Изгрев били най-големите бургазлии къде ве селяк,през средата на миналият век комплекс Изгрев се е наричал село атанасово от там идва и името на атанасовското езеро ама ти едва ли го знаеш нищо че се наричаш истински бургазлия
37.
Вашето име:
24.03.2015 22:04:29
1
4
До 34 , братле , запетайките !
Къде са МЛЯКОТО И РОСНАКА САЗДАТЕЛИТЕ НА БОРГАСКАТА МАФИЯ ?
Нямам пари за запетайки,Млякото и Роснака пръднаха лайно.
36.
Уй
24.03.2015 21:59:01
3
1
До 34 , братле , запетайките !
Къде са МЛЯКОТО И РОСНАКА САЗДАТЕЛИТЕ НА БОРГАСКАТА МАФИЯ ?
35.
Милена
24.03.2015 21:46:38
3
8
хора извинявам се че пиша тук но ми е спешно,днес в даскало едни момичета дойдоха с много яки тениски на Млякото и Роснака с Q7цата зад тях,някой знае ли кьде ги продават?
34.
Вашето име:
24.03.2015 21:34:29
3
5
Много сте тъпи няма абсолютно никкаво значение от къде си къде си роден и какъв си има значение що за Човек си,може да си голяма работа даже с кралско потекло писател космонавт архитект доктор инжинер министър и сякакъв и пак може да се държиш като див селянин.А може и да си от работническата класа да си всеки ден на работа и да се прибираш пребит в 10 но да си Човек и всички тези архитекти да ги слагаш в задния си джоб. Така че не зависи кой от къде е и къде живее.Психопата където трепи гълъбите поне да ги яде да не е грях.Иначе по котки да стреля колкото си иска.Че и в мр станаха адски много.
33.
Лазур
24.03.2015 21:25:07
2
4
Явно говорим на различни езици.От Бургас съм .Роден съм и израстнал в центъра.Казвам че в Братята,Възраждане,Центъра и Зорница няма боклуци в градинките.За младото население съм съгласен , че е в М.Рудник ,но това какво значение има с простотията и селянията .Млади и стари без възпитание са все един дол селяни.Гражданин съм да и се държа като гражданин .Хвърляйте си на воля ,щом така ви харесва.Ще си газите собствените боклуци.И един ден като имате деца и те лапнат някой фас не им се карайте , а просто им подайте запалка.Тъпаци!
32.
Дон Каменте и Росен Тьпото
24.03.2015 21:15:34
0
9
i nie biahme tam i prebroihme ubitite ptici,osven sedemte galaba prebroihme oshte 3 pelikana, 8 fazana ,145 vrapcheta, 6 gugutki,2 shtrausa i 9 jirafa,i tochno kat si tragvahme psihara svali edin samolet ,Rosen Tapoto iziade 2 vrapcheta az pradnah i si tragnahme.
31.
Флекса и Ъглошлайфа
24.03.2015 21:00:00
0
5
До ЛАЗУР- като не си от лазур а си купил апартамент там ако така евала кажи от къде си защото ти май изброи всички квартали освен лазур че били селяни и прочеее значи и ти с селянин който се е нанесъл там по твоята логика или още по лошо въобще не си от бургас както казаха няма значение кой от къде е но шом ти така нападаш хората значи ти си простия и в теб стои селянията а знаеш ли че по голямата част от младото население живее в меден рудник но явно ти си някакъв комплексар защото в 21в да определяш хората какви са по това къде живеят говори само едно че си изключително ограничен моля те не се обиждай както хората от останалия град не ти се обиждат че ги наричаш селяни ГРАЖДАНИНО
30.
до Роза
24.03.2015 20:51:19
10
2
Много злоба има в теб.Ние като бяхме деца с ластиците убивахме птици по цял ден.Сега всеки стана защитник на животните.Луди хора.А и хуманно е да убиеш с пушка ,но не и с ластик ,лък....за да не се мъчи животното.Вие скоро и срещу ловджийте ще ревете.
29.
Лазур
24.03.2015 20:31:14
3
2
Тайната на успеха ли:)
Аз не съм роден в Лазур и не съм го и казвал.Купих си апартамента сам .Никога не съм хвърлил и един фас въпреки че пуша.В Братя Миладинови ,Зорница и дори Възраждане няма такива селяци да хвърлят от терасите, затова деля града на квартали.Всеки ден минавам през комплексите и се възмущавам колко е мръсно и как всеки хвърля какво ли не , все едно някой е длъжен да чисти след тях и само плюят кмета ,общината .....
28.
Роза
24.03.2015 20:13:36
0
9
Тя темата в коментарите обърната на комплекси, жители, селяни и прочие. А тук става въпрос за истински психар, който все тая от къде е и къде живее. Дано го хванат тоя изрод и да му надупчат задника на него със сачми от въздушна пушка! За всички животи дето е отнел! И да го съдят, по новия закон за нехуманно отношение към животни, мъчения, издевателства и убийство. И да лежи! И в панделата още да го дупчат по задника, ама вече не със сачми!
27.
Лазур друг път
24.03.2015 19:52:56
0
8
Проблемът ти не е в правописните грешки. Говориш за манталитет, а веднага сочиш региони от града и георграфски дестинации. Аз познавам лекари, юристи, стоматолози, психолози и хора дето са далеч по-добре от половината ми 3-то поколение жители на "Лазур". Живеят в Меден Рудник , Изгрев, Зорница и Славейков. Те не паркират като изтървани, не ми обясняват къв съм аз и от кога съм тук, като им направя забележка къде си хвърлят боклука и си разхождат кучетата въоръжени с найлонови торбички.
Като си толкова ербап по въпроса със семейните жилища, сподели тайната на успеха. Как така не живееш с вашите като си от "Лазур", където са най-скъпите апартаменти ? Да не би да дават по една торба с пари за родено дете комплекса? Или че си роден тук е ключа към успеха?
Когато "Лазур" стана популярен започнаха да го заселват с тогавашния соц елит. Тогава се появиха блокове като 2, краставицата и другаде, където и до днес живеят доста хора / да ме прощават свестните сред тях/ , които за нищо не стават.
Другите блокове - малките четири етажни и тия около флората са пълни със семействата на работници, военни и прочие от тогавашната трудова класа, половината, от които са жители на Дебелт, Константиново, Средец и прочие градове и села от западния регион.
Знаем от къде сме дошли и не ни е срам от това.
Поздрави на хората от другите комплекси и квартали. Не се вързвайте на глупостите им пичове.
В Бургас има място за всички свестни хора. Добре дошли сте навсякъде.
26.
Лазур
24.03.2015 19:40:02
4
2
извинявам се за правописните грешки ,но от телефона ми е малко трудно.
25.
Лазур
24.03.2015 19:37:27
5
2
Разбра се веднага кои са селяците.Под селянин нямам предвид кой от каде идва,а от манталитета на селяците от Изгрев,Славейков и М.Р.Повечето от вас живеят с родителите си и да искате неможете да си купите апартамент в Лазур ,но тези които се приселиха си хвърлят фасовете в градинки и където им падне ,защото така са свикнали от панелките и хоп в тревата.Марш на село!
24.
Българка
24.03.2015 19:35:26
0
6
Стига вече бе хора, спрете се направо вече ми писна да гледам и чета само Лоши работи,вярно е, че народа масово е полудял, но питам се Вие сърца нямате ли?
23.
!!!!
24.03.2015 19:21:08
0
1
едни фасове.......
граждани,селяни....
22.
детски площадки!
24.03.2015 19:12:35
3
3
Според мен на човека да си разхожда детето в кучешки лайна! Тая пенсия да не говори за майки и деца, че сигурно е от тия дето оставят храна в тарелка да храни котките! Около мен също има една пенсия, която оставя храна за котки, ама не пред нейния вход ами до нашия, поне 10 пъти сме й правили забележка, резултат никъв, а тия дето живеят е апартамент с голямо куче...там нямам коментар!
21.
До 13
24.03.2015 18:46:08
0
9
Ей , кълвач. Бях там като събаряха паметника "Толбухин". Заври си комунистическите имена отзад и спри да се правиш на кореняк, че тия дето сте най-местни от всички се оказвате най-дивите селяндури.
В Бургас всеки има право да идва да живее и работи, стига да мисли доброто на града и жителите му. НЕ СМЕ ТЪПИ ШОПИ И НЯМА ДА БЪДЕМ ! АКО НЯКОЙ ИМА НЕЩО ПРОТИВ ТОВА ДА СИ НАБИВА КАМШИЦИТЕ КЪМ СОФИЯ ЗА ДА МОЖЕ ВНУК МУ ДА СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМА РАБОТА ПРЕД ТАКСИДЖИИТЕ.
20.
Флекса и Ъглошлайфа
24.03.2015 18:41:12
0
9
До 17 fg на нас само mercedes G55 AMG ни е по-скъп от панелката в която живееш в лазур която е на над 20 години и сигурно живееш в 40кв а ако са повече живееш с мама и тати и на кака мъжа
19.
Zero
24.03.2015 18:21:01
1
11
Много ли е важно кой е от село и кой е от града?!?
Всичко е до възпитанието и манталитета!
18.
БР.МИЛАДИНОВИ
24.03.2015 18:18:34
9
3
КАРТИНАТА МИ Е ЯСНА ЗАЧЕСЪЛ Е КОТКИТЕ НА НЯКОЯ ПРЕВЪРТЯЛА ЛЕЛКА ОТ КОЙТО МУ Е ПИСНАЛО И ТЯ СЕГА РЕВЕ
17.
fg
24.03.2015 18:07:39
9
3
и да искате не може да си купите в лазур.само на картинка много е скъпо за това по гетата меден рудник и евтини панелки в изгрев и славейков
16.
Флекса и Ъглошлайфа
24.03.2015 18:04:30
2
5
До 8 Лазур- ние от Дебелт нямаме ли право да си купим апартамент в пенсионерския квартал лазур? Ти сигурно си кореняк бургазлия?
15.
АСПАРУХ
24.03.2015 17:48:14
0
11
прав си 10 аз учех м.рудник училище гани ганев преди 30 г нямаше комплекс а само баири на които си пасяха магаретата и конете
14.
m
24.03.2015 17:34:51
2
8
от ден на ден все по-зле става работата у морския перник
13.
До 10
24.03.2015 17:30:51
6
10
А бе,селски бек,я кажи как изглеждаше комплекс Меден Рудник преди 30 години или евентуално Славейков или Изгрев-имаше селце Меден Рудник,3 блока след гробището в Славейков и село Атаносово вместо Изгрев...а между другото преди 30 години нямаше к-с Лазур,а ж.к Толбухин,а ямболски или сливески бек от къде да знае това
12.
12
24.03.2015 17:20:58
3
10
на майка ти путката е от Изгрев ! млъквай и си лягай педал !
11.
Izgrev
24.03.2015 17:09:42
13
4
Istinskite burgazlii sa ot Izgrev.preseleni selqnduri da znaete.
10.
Бургазлия
24.03.2015 17:01:26
2
21
От 30 години живея в "Лазур" и бих зашлевил всеки, който нарече селяни жителите на М.Рудник, Славейков или Изгрев. Когато са строени първите блокове в Лазур по комунистическо време това е бил най-непредпочитания и избягван бургаски комплекс. Там са ходили да живеят само "селяните". Не забравяйте от къде сте тръгнали "Кореняци от Лазур"! Начинът ви на паркиране, изхвърляне на боклуци и кучешките фекалии по улиците ви го припомнят всеки ден.
А по темата, психарят с пушка като нищо да се окаже някое дете с хулигански подбуди, така че по-спокойно с квалификациите.
9.
do lazur
24.03.2015 16:43:28
3
15
Ей мърша лазур какво е зган на наркомани и селяндури я се скрий.Дано този стрелец да го хванат и покажат да го линчуваме
8.
Лазур
24.03.2015 16:33:41
21
7
Вземете си съберете фасовете от градинките!Не ви ли беше срам да ги снимате.Селяни ! Развалихте комплекса.Да бяхте си стояли на село( Славейков,М.Рудник и Изгрев)
7.
glarus
24.03.2015 16:27:20
3
18
До стрелеца:
Малоумнико, полицията ще те намери и ще те пишат по вестниците, а когато те пуснат ще те намеря аз.
6.
тя е ...
24.03.2015 16:18:32
8
1
Това е една болна женица , казва се Керанка , обикаля с камуфлаж и въздушна пушка , няма кой да я е.е и си го изкарва на животинките .
5.
da
24.03.2015 16:17:27
7
9
Ма той умрял ма ...
4.
mika
24.03.2015 16:06:28
2
20
е, защо бе????? То вече само откачалки , само извращения, само психични отклонения!!! Нямам думи.........
3.
Франки
24.03.2015 16:05:10
0
13
Лелеле педала скапан и аз се чудя оня ден кви са тия умрели гълаби .... жена убита !!!
2.
zapoznat
24.03.2015 15:53:10
3
16
голям мъж е сигурно
мазните селяндури в тоя град има най-добрия за живеене ще ми разправя кмета той е свестен човек де това се случва до тях той живее отзаде зад краставицата трябва да е най-запознат с проблема
1.
dani
24.03.2015 15:52:18
2
16
Убиец!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори