×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Купувачът на 1,6 дка до Централния плаж на Бургас: Спазих закона и няма да изгоня децата от Дом „Ронкали“


Купувачът на 1,6 дка до Централния плаж на Бургас: Спазих закона и няма да изгоня децата от Дом „Ронкали“
Строителят Владимир Колев застана пред Флагман.бг и декларира, че е спазил всички законови процедури да инвестира в мегабилдинга върху апетитния парцел до морския бряг
Тема в развитие
виж още
скрий
11 Декември 2014, Четвъртък, 15:38 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Купих имота за 800 хил.евро на търг, по мое настояване има клауза в договора за тригодишно запазено право на ползване, казва Владимир Колев
Няма да изведа децата от дом „Ронкали“ на улицата, купих имота на търг, плащайки най-високата цена – 800 хил.евро! Спазих всички процедури. Ще започна строителство след две години. Дотогава приютът„Ронкали“ ще довърши своята нова модерна сграда в квартал Ветрен. Това заяви пред Флагман.бг съсобственикът на бургаската „Ти Ви хотел“ ООД Владимир Колев. Фирмата му ще изгражда модерен билдинг върху парцел от 1,6 дка, който досега бе собственост на Сдружението в обществена полза „Детски център Ронкали“, намиращ се на бургаската ул.“Александър Батенберг“ 1 – на няколко метра от Централния плаж (виж подробностите за бъдещия обект на Колев тук).

За инвестиционното намерение на компанията стана ясно от становище на директора на РИОСВ-Бургас Антоний Иванов, публикувано в официалния сайт на природозащитната държавна инспекция. В него екошефът отсича категорично, че за проекта не е нужно провеждането на процедура по Оценка за въздействието върху околната среда (ОВОС). Това становище разбуни духовете и стана причина за публикацията на Флагман.бг.


Историята според инвеститора Владимир Колев и адвоката на Дома

Сградата, където днес се помещава дом „Ронкали“, е собственост на държавната „Транспортна дезинфекционна станция“ до 2001 година. Тогава тази сграда е продадена на „Орфей ДВ“ ЕООД със собственик Васил Стефанов Джугларски.  Три години по-късно – на 1 декември 2004 година „Орфей ДВ“ ЕООД продава имота на Сдружението с идеална цел „Детски център Ронкали“, свързан с католическото вероизповедание.

През 2012 година, заради финансови затруднения, сдружението учредява договорна ипотека върху недвижимия имот за 150 хил.евро. Още тогава се заражда идеята да се търси друго място на дома за сираци. Причината е, че месечните разходи са изключително сериозни, а сградният фонд на бившата дезинфекционна станция не може да се използва оптимално, няма необходимите помещения и подходяща архитектура. Местата за спорт също не стигат. През 2013 година Сдружение „Детски център Ронкали“ обявява имота за продажба на търг. До финалния етап достигат три фирми. „Ти Ви хотел“ ЕООД предлага най-добрата цена – 650 хил.евро по банков път при подписването на договора, с които „Ронкали“ да покрие ипотеката си и с възможност веднага да започне проектирането и строителството на новия си дом във Ветрен.

За „Ронкали“ е осигурено  3-годишно право на ползване, в което време ще получават и по още 50 хил.евро на година, за да покриват текущите си разходи. Така цялата цена излиза 800 хиляди евро, договорени на четири вноски.

Това беше най-добрата цена, която успяхме да постигнем. Другите кандидат-купувачи хипотетично предлагаха да извършат строителството на новия ни дом, но нямаше гаранции, а само голи обещания. Заради това и приехме офертата на „Ти ви  хотел“ ЕООД“, каза пред Флагман.бг адвокатът на Сдружение „Детски център Ронкали“ Светослав Димитров, с когото  също разговаряхме коректно. Той бе категоричен, че сделката е прозрачна и предостави документи.

Бъдещето за обитателите на сиропиталището

Сдружение „Детски център Ронкали“ вече е харесало имота във Ветрен, близо до Минералните бани, което е тихо и спокойно място за 12-те деца. Има амбиция обитателите да станат до 50, затова и капацитетът ще е достатъчно голям, обещава адвокат Димитров. Все още обаче покупката на парцела във Ветрен не е финализирана. Адвокатът дава дума, че това щяло да стане до броени дни. Имали проект за  модерна и функционална сграда. Плановете са в близка до семейната среда там да се отглеждат 50 деца. Във Ветрен за малчуганите ще бъде направен модерен дом, с много места за отдих и спорт. Пак по думите на адвоката строежът щял да бъде завършен до края на 2016 година. От Флагман.бг декларираме, че ще проследим строежа на Дома. Още повече, че по думите на  предприемача Владимир Колев повече от две трети от дължимата сума по сделката вече е преведена в банковата сметка на неправителствената организация.

Кой е инвеститорът Владимир Колев

Бургаският бизнесмен Владимир Колев ще изгради билдинга до Централния плаж, в историческото ядро на Морската градина – между Морската гара и Гранд Хотел „Приморец“. Това ще е, може би, най-скъпият имот в града. Колев се оказа строител с доста обекти зад гърба си. Той е реализарал една от най-красивите сгради на ъгъла на ул.“Александровска“ и „Хан Крум“.  Ние не се съмняваме в почтеността му по отношение на клаузата за тригодишното запазено право на ползване на социалния Дом от Сдружение „Ронкали“. И той би трябвало да не носи отговорност за бъдещето на децата в неравностойно положение. Колев казва, че превежда по договора 50 хил.евро на година на сдружението, той е и един от най-големите му меценати.

Относно процедурата Владимир Колев е категоричен, че тя е прозрачна и е спазил закона до последната буква. ОВОС не бил нужен, защото има обща екоценка за целия район, а освен това обектът не попада в обхвата на закона за опазване на околната среда. Не е необходима преценка и дали парцелът е в зона „А“ по смисъла на Закона за устройство на Черноморското крайбрежие, защото ограниченията за строителство не важат за градски територии. Колев е сред крупните строители в Бургаска област.

Офисът на Владимир Колев е намира в сградата-бижу на ъгъла на главната улица „Александровска“ и „Хан Крум“. Зданието стана „Сграда на годината“ през 2009 година.

В категории: Бизнес


64
Коментара по темата
64.
Рони
22.12.2016 16:41:16
1
2
Дъщеря му няма нищо общо. И е свястно момиче. Има си годеник - Благой.
А, баща е боклук отвсякъде.
63.
Наглий
24.03.2015 09:56:23
0
0
Как не те е срам да се показваш бе наглец, скрий се
62.
Кабано
24.03.2015 09:55:43
0
0
защо плюете това момче , та той ни плати 2 лева да лъжем и крадем с него на гърба на бургазлии
61.
Ivan
24.03.2015 09:54:53
0
0
Владко владко , целия град май много те обича нещастник такъв , скрий се някъде че народа май няма да те трае дълго , измамник нагъл
А за танчето трипера няма да коментирам , питайте всеки втори в изгрев и несебър ;)
60.
Запознат
24.03.2015 09:40:05
0
2
Какво го плюете Владо Колев Несито - познавам го от 20 години - че е най големия нещастник такъв е , че е най големия измамник които нагло запали всички живущи в кооперацията която направи в Изгрев така е , но не разбирам защо му плюете на ЛИЛИПУТА дъщеря му Таня ТРИПЕРА , това че е правила 5торки какво общо има с темата тук ???? По скоро не трябва да се оставяме такива мазни същества като Несито да крадът и мамят а ние да гледаме !!!!!
59.
Goshe
09.02.2015 09:43:25
0
2
Ха ха ха,тоя смешник ли е баща на общата ни,е кви с.ирки прави само,браво.Мухльо Владо Колев ти си най нещастното копеленце за което съм чувал.
58.
Фууу
08.02.2015 21:30:16
1
1
Владимир Колев е мошеник ,ако чете жена му да знае че и изневерява постоянно,не плаща на партньорите си,мнозина му желаят смъртта ! ДАНООО
57.
Дете
14.12.2014 01:21:04
2
1
Изроде , благодарим ти за хубавия коледен подарък които ни направи заедно с общината , дано ти се върне и теб някой да изгони от дома ти също !!!!
56.
Софиянец
13.12.2014 15:10:00
2
9
Познавам отлично това семейство и децата на Владо! Бъди спокоен, Влади, децата ти са страхотни. Дъщеря ти е красива и това е проблема на копелетата
55.
Tancheto
13.12.2014 14:16:24
5
2
AHHAAHAHAH tova vladko na tancheto obstata basta i li e , tozi visok gospodincho koito si misli che moje da mami cql jivot i da ostane beznakazan - dobre li ste si jiveete v apartamentcheto kato izgonite decata bokluk takav, sto za naglost
54.
Платен
13.12.2014 10:43:27
5
5
Do Izgrev 27=mi, Платете на Иван Колев и ще получите статия :)
53.
Иван Колев
13.12.2014 10:40:26
6
3
Автора на статията е продажно копеле и сигурно е почерпен и от двете страни!!!!!!!!
52.
izgrev
13.12.2014 09:45:24
0
11
купувам апартамент в изгрев, бл.27, без посредник! 0885330477
51.
stroitel
13.12.2014 09:38:16
6
4
sobstvenik sam na brigada za el , tozi lajec mi dalji 15 hil lv ot 2 godini, nqma po dolno i mazno sazdanie kato nego. sega ot siracite li da hodq da si tarsq parite ili ot riosv ???? nqma li koi da go spre tozi lajec?
50.
Изгрев 27
13.12.2014 01:09:28
10
10
Флагман елате да видите този как ни измами всички в изгрев 27 с апартаментите които ни продаде и на какво приличат и тогава му слагайте ,,гордата,, снимчица на този . Не стига че с клиентите си се подигра ами сега и с бедните деца. Чакахме всички една година за акт 16 защото ни лъга с измислени документи
49.
ДО ВЪЗМОТЕНИЯ
12.12.2014 23:15:03
5
4
БОГАТ КРАДЕЦ,РАЗДАЙ ОТКРАДНАТОТО НА БЕДНИТЕ И ПОСЛЕ ИМАЙ ЛИЦЕ ДА ПИШЕШ!!!НЕЩАСТНИК -НЕ БЕДНИТЕ ,А ДРУГ ЩЕ ДАВА ЗА ТЕБ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!
48.
neo
12.12.2014 21:22:23
6
5
някой да знае лицето 1,5м Владо Колев откъде има пари и дали всички данъчни книжа са му в ред?????
Тая дребна крадлива гнида....
47.
Гражданин1
12.12.2014 17:13:03
7
5
Интересно ми е как е възможно министерството на екология да мълчи по въпроса с грешката на Антоний Иванов и документа от РИОСВ , или и на тях е платено за това ?
46.
ГЕРБ
12.12.2014 15:49:56
7
7
БРАВО ГЕРБ , БРАВО РИОСВ , ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗАХТЕ КОЛКО СТРУВАТЕ , ВМЕСТО ДА ОТКРИВАТЕ ДОМОВЕ , ВИЕ ГИ ЗАТРИВАТЕ С ЛЕСНА РЪКА И ВЗИМАТЕ РУШВЕТИ ОТ НАГЛИ ХОРА КОИТО С ГОРДОСТ СЕ СНИМАТ И СЕ ПОКАЗВАТ , СЕГА НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ НИЩО , НО ДОГОДИНА ИДВАТ ИЗБОРИ , ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ НАРОДА КАКВО ПОМНИ ОТ ВАШИТЕ ДЕЛА ....
45.
чужбина
12.12.2014 15:40:47
6
6
Прави сте , дайте да му дадем на този мошеник които е излъгал целия град всички училища , детски градини и домове за възрастни хора, да ги затвори, събори и да си построи апартаментите върху тях. За какви работни места говорите в сграда с апартаменти???? Това е безумие в нашата страна което се случва и затова все повече млади хора бягат навън.....
44.
monika
12.12.2014 15:38:42
4
13
Когато видиш успешен бизнес,това означава,че някой някога е взел мъдро решение.мили дами и господа нямате сили да рискувате Но сте силни да хулите.
43.
Uspeh!
12.12.2014 14:48:51
9
15
Желая успех на инвеститора! Нека лицемерието и злобата не попречат на един успял човек да допринася за развитието на града. Този проект ще създаде нови работни места и ще привлече още туристи в Бургас. Най-малко за това трябва да бъде уважаван!
42.
tova ne e normalno
12.12.2014 14:34:36
6
13
Може ли да има такава злоба? Явно да. Нека всеки да гледа собствения си живот, а не да се рови в живота на другите. Грозно е да се правят квалификации за някого, като не го познаваш. Спрете се!
41.
За Флагман
12.12.2014 14:28:45
4
13
Недопустимо е отношението на Флагман! Толкова лъжи и измислици, даващи храна за злобните и бедни хорица.
40.
Silas
12.12.2014 13:35:45
2
17
Имота е частен и като такъв могат да го продават на който си искат.Има сделка с две страни и доколкото разбирам никой никого не гони.Буря в чаша вода за да се оплюе пак някой неудобен опонент.
39.
възмутен 3
12.12.2014 11:57:22
8
8
Точно защото идват християнски празници, хора събудете се , до кога ще търпим наглостта на управляващите , този път прескочиха всякакви граници да дават рушвети , да събарят домове за деца сираци и да застрояват морската ни градина , само господ ще ви е съдник на всички. Не го познавам този красавец на снимката но по делата му мога да съдя че е за затвора наистина
38.
възмутен 2
12.12.2014 11:16:18
4
10
доказано: не можем да простим УСПЕХА.
Съжалявам всички,които изричат толкова злост.
идват християнски празници..
къде е редакцията на сайта?
37.
възмутен 2
12.12.2014 11:16:10
3
10
доказано: не можем да простим УСПЕХА.
Съжалявам всички,които изричат толкова злост.
идват християнски празници..
къде е редакцията на сайта?
36.
възмутен 2
12.12.2014 11:16:10
4
10
доказано: не можем да простим УСПЕХА.
Съжалявам всички,които изричат толкова злост.
идват християнски празници..
къде е редакцията на сайта?
35.
възмутен 2
12.12.2014 11:16:01
4
11
доказано: не можем да простим УСПЕХА.
Съжалявам всички,които изричат толкова злост.
идват християнски празници..
къде е редакцията на сайта?
34.
Възмутен
12.12.2014 11:09:56
6
10
Как може толкова злоба, завист и омраза... Бедни хора, спрете се.
33.
Закона
12.12.2014 10:00:08
4
15
Флагман нарушава етичния кодекс на българските медии по доста от посочените в закона и разпоредбите точки. Нецензурен език - следва да бъде премахнат. Това е в разрив със закона и етичния кодекс. Задължени са да премахват всички нецензурни, обидни и обидни коментари и да си спазят общите условия посочени В кодекса и общите условия посочени в тяхната медия. Не носят отговорност за публикации на 3ти лица, но носят отговорност, че не трият нецензурните коментари, което и както е посочено в етичния кодекс.
32.
for sale
12.12.2014 09:30:05
5
4
50 евро/м2 - cool......!!!!!!!!!!!!!!
31.
Кой си ти бе
12.12.2014 09:09:44
5
17
Флагман! Нямате ли контрол над тези коментари? Имате разбира се. Много сте долни боклуци. Не ви е срам, на 49 години съм и ме е срам да го чета. Познавам и бащата и дъщерята и майката, но такива неща няма. Детето е работливо и умно и не съм я виждала в компании на подобни субекти. Флагман могат да контролират всичко и това какво се пише и какво не. Гнусотия. Момичето не е такова и го познавам от много години.
30.
007
12.12.2014 00:23:04
3
2
който ми трие коментарите да му изсъхнат ръцети
29.
*********
12.12.2014 00:17:28
7
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
Tui
12.12.2014 00:09:36
2
11
Vie eerno ste hiper sburkani lajniari. Bil sum gadje na tanja I Moga da vi zabavja che tq e mnogo gotina I super milo momiche. Jad me hvana che pishete takiva mrusutii za neja. Stawa vupros za tehnite ne za momicheto. Jad me che ne sum s neja sega. Dano si ima svesten muj i da e jiva i zdrava. Tia go zasluzava. Kakvo ste se hvanali za gorkoto momiche. pishete si tam prostotiite ama ne za neia
27.
Тома Белев
12.12.2014 00:02:28
6
5
Този Колев е измамник от класа! Така лъже, че за малко да му се вържа на глупостите! Не попадал в приложенията на закона! Сега като ти съборя ПУПа в съда ще видиш дали не попадаш!
26.
GLAVEN ARHITEKT OBSTINA BURGAS
11.12.2014 23:28:50
7
3
Vladence , stom na RIOSV si dal i az te chakam za ostataka koito mi obesta
25.
Tapak
11.12.2014 23:26:03
6
3
Kak ne go e sram tozi i snimkata da si slaga , nqma li kade drugade da pravish pari be nestastnik che trqbva na garba na decata ... Ste se naigraesh i ti ili po skoro ste te naigraqt kato gledam kak te obicha celiq grad
24.
izgrev 27a
11.12.2014 22:29:21
6
5
flagman zapovqdaite da vidite kvi ne6ta e pravil vlado kolev v izgrev 27a
23.
йосиф франтищек
11.12.2014 22:10:14
7
7
Иван Колев пище ти онова момче на което се направи на отворен и скочи да ме биещ но не очакваще аз да реагирам така и аз да ти скоча защото аз не те разпознах кой си МИЩОК и тогава ти се развика и почна да даващ назад защото разбра че ще бъдещ нокалтиран и какво стана изкочи охраната ти от Черен Мерцедес МЛ с регистрация 3399 и отърва боя сега разбрах кой си ПАЛЯЧО и защо се мислещ за бесмъртен щматка като не се навредил на никой защо ходищ с охрана но ще дойде деня Х
22.
tanq
11.12.2014 21:22:42
14
12
Защо е толкоз голяма злобата ! Може,знае как кога и къде! Добър е! Успех Владо!
21.
ухаааааа
11.12.2014 20:47:54
8
15
МНОГО МАЗНИЧЪК ТОЗИ МАЙМУН-СЪЩО КАТО ДАНЧО МЕНТАТА ,А ОТКУДА ДЕНГИ???
20.
Художничка
11.12.2014 20:39:57
12
22
Този мъж дава мило и драго да свали бельото на по-младите художнички. Още пазя визитката му. Налита на всяка. Жена му не подозира.
19.
Antonii
11.12.2014 20:23:27
8
8
Vladence zasto lajesh horata che si dal samo 800 hil evro kato i na men mi dade priatelche moe za da izlajem horata che ne podlejat na ocenka podlite ti plancheta s hlapetata
18.
kolev
11.12.2014 20:07:55
8
7
predi godina drebniq liza4 izlaga dosta hora kato im prodade apartamenti v izgrev
17.
jjkkuik
11.12.2014 20:04:04
9
9
toq gnom mizeren ne spira da laje navsqkade
16.
MSC
11.12.2014 19:43:59
4
13
Оха рибно ресторантче и отгоре хотел за похотвли пенсионри с тльсти портфейли слизащи от КРУЗНИТЕ КОРАБИ
15.
Petkova
11.12.2014 18:58:19
8
19
Както вече казах Владо е подставено лице на Йордан Цонев , така че нещата се решават на най-високо ниво. Е ще му дадат някаква комисионна на Анатолий. Това са много дълбоки води и тези от Флагман нямат възможност да ги нагазят.
Владко е дружка с Данчо още от чейнчеджииските времена. Колко чейнчеджии са станали милионери без "гръб"?
14.
ceco
11.12.2014 18:44:04
9
10
kakva ogromna promqna pretarpq naglasata na flagman po temata za dva dni-nemoga da povqrvam!predlagam na gospodina ako iska da izchisti imeto si da dari 6est cifrena suma na balgarskata koleda ne na jurnalistite te si imat dostatachno
13.
hhhh
11.12.2014 18:33:51
10
11
А е мъж ли си къв си не те знам,само знам че не е мъжко да пишеш кой ,какво бил взимал.Тъпак.Обича секса да речем момичето.Нещо лошо ли има в това?Аман от такива мъжаги като тебе.
12.
николета
11.12.2014 18:04:54
6
15
и моя коментар беше изтрит а не виждам защо ? познавам таня - дъщеря му и просто исках да я защитя от нападките за поведението и . не мисля че трябва да обвинявате и него че си е платил да направи всичко това . отдавна искаха да затворят дома и да си построят луксозни жилища , не смятам че е виновен той а тези които са взели парите за да му разпишат всичко . а вие всички тук вместо да злобеете , работете и вие
11.
Maj
11.12.2014 17:57:54
8
8
zasto mi iztrihte komentara che dasterq mu vsichki sme q vzimali , neka go znaqt horata tozi principnia , che tq zarabotva nai starata profesia na sveta :) :) :)
10.
Юрист
11.12.2014 17:33:46
10
16
Обекта ти попада в Приложение 2 на Закона за опазване на околната среда! Кажи колко пари даде на Антоний Иванов за да излъже, че не попада там и да не правиш процедура!
9.
vvvv
11.12.2014 17:14:19
8
14
Таз мишка Владо Несито ,е за затвора ,а тъпите флагмани за малко герой да го изкарат .Атанаска художничката и лилипута Владо знаят на кой да се нагъзят те .
8.
Petkova
11.12.2014 17:01:08
9
18
Аз ще ви кажа защо точно Владо Колев- защото той е "човека" на Йордан Цонев за Бургаска област, неофициално разбира се. ДПС са навсякъде!
7.
....
11.12.2014 16:52:32
11
9
Izrod mrasen , kak ne te e sram da se pokazvash i da obqsnqvash ! ti si za zatvora , a te te izkarvat geroi !!!!!!
6.
II
11.12.2014 16:44:46
7
7
"Александровска" и "Хан Крум" нямат кръстовище.
5.
стига
11.12.2014 16:37:11
11
15
Не познавам дъщеря му и не мога да кажа дали е проститутка или не , но знам че е известен по скоро с отношението си с главния архитект на общината небезизвестната г-жа Илиева с която явно правят поредната далавера. Не разбирам само защо трябва да са толкова нагли и да стигат до правене на пари на гърба на детски центрове. А вие от Флагман вместо да сигнализирате всички власти за проверка по случея с Антоний Иванов , явно парите на този господин са Ви били по добрата опция . Има господ , той ще Ви съди всички а ние просто ще седим и ще гледаме за пореден път...
4.
Naglost
11.12.2014 16:26:29
11
13
Vie ot flagman naistina ste jalki - kak moje da go davate tozi nagal ,,biznesmen,, koito e tragnal da pravi pari na garba na decata - s kakvo go zaslujavat te i kade e prokuraturata da se namesi ??????? Kolko vi i plati i na vas kak to ochevidne e napravil i s drugite vlasti ????
3.
9
11.12.2014 16:10:37
11
26
Мазни журналисти сте. Така сте написали статията още малко сълзи ще ми се отранят. Свиркаджии мажете далаверката защото мястото ще стане след година супер атрактивно, а всичко по статийката е просто сюжет за драматичен бестселър. Палячовци всичко се продава това е истаната парите са над всичко но си има Господ за всеки
2.
цена
11.12.2014 16:10:09
8
8
В крайна сметка 800 хил. лева или евро???
1.
:)
11.12.2014 16:01:07
10
28
Направихте ли свирка сред репортажа на Владо Колев?

А знаете ли колко хора са окипазили тези измамници Владо и Неси Колеви ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори