×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой и защо влиза в Big Brother “All Stars”?


Кой и защо влиза в Big Brother “All Stars”?
Това са част от звездите, които ще влязат в къщата на Биг Брадър
18 Ноември 2014, Вторник, 15:47 ч.
Източник: Блог на Елза Парини

Понеделник вечер завършва тазгодишния „Образцов Дом” на Вип Брадър, къщата обаче ще утихне само за два дни, защото още в сряда ще посрещне участниците в “All Stars” сезона.

В него по традиция продуцентите събират съквартиранти от различни риалити формати включително и Биг Брадър. Престоят на кандидатите за поредна доза показност ще бъде само месец, което ограничава и бройката им като цяло.

Спряганите за участие имена на мъжете са Тодор Славков, Люси Иларионов, Боби Турбото и Ники Китаеца, а за останалите можем само да гадаем.

Внукът на тоталитарният лидер Тодор Живков, Тодор Славков се изяви преди време във Вип сезон на формата и остави впечатлението за нонстоп опиянен нехранимайко, в чиито вени тече водка, а не кръв. Мнозина са на мнение, че малък Тошко е на „ти” със забранените субстанции.

Дали недостига на пари или желанието за публична изява е причината за участието му можем само да гадаем. Като познавач на манталитета на разглезените наследници на бившите първи, мога да заключа, че най-вероятната причина за повторното му влизане в Къщата е любовта към алкохола на аванта.

Вече стана ясно, че в къщата със сигурност ще присъства и Ники Китеца. Той се прочу покрай изпепеляващата си гей връзка с Азис, с който заедно участваха в един от Вип сезоните на Брадъра. След като стана известен, мускулестия „батка” от Люлин заряза нежната си половинка и се задоми с истинска жена, пак от фолк средите, но не чак толкова известна. Този път обаче, любовта им не беше безплодна както с брадата му изгора.

Последва неуспешен опит на продуцентското поприще, където Китаеца се изявяваше като музикален издател на безизвестни фолкаджийки. След поредният провал, бившият съпруг на Азис отново се обърна към мъжката любов.

По познатата вече рецепта Ники се закачи за друг, не по-малко известен и скандален персонаж от публичното пространство, самият Евгени Минчев. В продължение на няколко месеца двамата бяха неразделни, появяваха се заедно на светски събития.

На едно такова дори се засякоха с Азис, който напусна партито демонстративно. Минчев дори заведе своят „китайски посланик” на петзвездна почивка в Гранд Хотел Варна, но както се казва „всяко чудо за три дни” и скоро напористия мускуляга отново потъна в забвение, до сега, когато ще изплува в ефира на “All Stars”.

Според изявленията му, той влизал в къщата за да изчисти името си от гей историите в живота си и да покажел на синът си, че баща му е мъжкар.

Боби Турбото, станал известен с изявите си в шоуто „Сблъсък” също е бивш участник от танцово риалити и по-всяка вероятност е още един от бъдещите съквартиранти. Най-вероятно той ще разсмива зрителите и участниците с умопомрачителното си чувство за хумор и богат набор от смешки и закачки. Той обаче влиза с мисията да изчисти имиджа си от етикета на „олигофрен”, който си навлече покрай изявите си в „Сблъсък”.

Списъка със женското присъствие в Къщата е може би малко по-обстоен, за зарибени участнички се спрягат имената на Петя Буюклиева, Катето Евро, певиците Бони и Пламена както и скандалните и провокативни Калина Паскалева и Анжелика Петрова, освен това усилено се заговори, че майката на Албена Вулева също ще участва като равноправен състезател в предстоящият сезон.

Петя Буюклиева, изпълнителката на „Баба ми е фаталната жена” участва в музикалния формат „Музикална Академия”, където бе център на не един и два скандала. Нуждата от пари и евентуални бъдещи участия са най-вероятната причина „българската Тина Търнър” отново да далдиса в дълбоките води на телевизионното риалити.

Катерина Евро, която се прочу на младини с участието си в култовия филм „Оркестър без име” също е бивш съквартирант, който има спешна нужда от пари. Изявяващата се в последно време като тв водещ Евро внезапно остана без работа и средства за преживяване, когато финансовите потоци към ТВ7 секнаха и редица предавания паднаха от ефир. Оттогава тя разчита на помощта на приятелите и синът си Сашо Кадиев, който е водещ в сутрешният блок на bTV и актьор в театъра.

Катето Евро ще бъде една от щатните готвачки в Къщата, защото е прочута с кулинарните си умения, но се знае, че няма да „цепи басма” на нкой с безцеремонното си отношение към неправдата и безочливото отношение. Освен това тя също е любител на чашката и ще прави компания на татовия внук, малък Тошко в пиянските му запои.

Всеобщо е мнението, че по-скучното попълнение ще бъдат певиците Бони и Пламена. Въпреки, че са от различни браншове, фолк и поп, двете едва ли ще кръстосат шпаги на това ниво.

Още две скандални представителки на дамите се очакват да озарят ефира със знойните си прелести.

Калина Паскалева, чието лице и тяло изгряха в неуспешния формат „Островът на изкушението” ще се вихри в къщата този сезон. Порасналата изкусителка разказа много пикантни тайни на столичният ъндърграунд в книгата си „Дневникът на една к*рва”, но може би има още завеси, които да повдигне.

Слухове „вкарват” в къщата и провокативната Анжелика от фемили сезона на Биг Брадър, която ощастливи съпруга си Радо пред очите на цяла България. Ромката с руски произход може би ще продължи следваната скандалджийска линия на провокатор започната от Захажаева във ВИП сезона.

Участниците в „Ол Старс” са по-ниско платени от състезателите във Вип сезона заради по-краткия престой, а може би и заради недостатъчната си известност.

В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори