×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Издъхналият Раид пил вино с анаболи, родителите му искат повторна аутопсия


Издъхналият Раид пил вино с анаболи, родителите му искат повторна аутопсия
Раид Шемери се качил с бутилка вино в хотелската си стая, смъртоносната комбинация с анаболи го е убила
Тема в развитие
Ексклузивно за Флагман.бг! Бащата на мъртвия каратист Раид: синът ми е отровен, не е починал от инфаркт Съдебен лекар от Благоевград: Бургаският каратист Раид се е задушил от повръщано Погребват издъхналия бургаски каратист Раид Шемери в понеделник, правят му реаутопсия Издъхналият Раид пил вино с анаболи, родителите му искат повторна аутопсия Шок след аутопсията на бургаския каратист: Умрял е от инфаркт, преяждане и препиване! Първо във Флагман.бг: Мъртвият каратист от Бургас е син на виден арабски общественик Вижте как Тони Стораро се изнизва от хотела, в който намериха трупа на бургазлията Раид Шемери(СНИМКА) Първо във Флагман.бг: Ето го загиналия бургаски спортист в Благоевград Извадиха тялото на бургаския спортист от хотел „Луксор“, намериха анаболи до леглото му 22-годишен спортист от Бургас издъхна мистериозно в хотел в Благоевград (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
15 Ноември 2014, Събота, 13:01 ч.

Спортистът лекувал крака на сина на собственика на хотел „Луксор”, в който беше намерен мъртъв


Издъхналият Раид Шемери, бил личният терапевт на сина на Н. Левунлиев - собственик на хотел "Луксор"  в Благоевград, където спортистът беше намерен мъртъв. Левунлиев-младши имал проблеми с крака си и бил на терапия същия ден при Раид, който бил кинезитерапевт. След нея синът на хотелиера поканил Раид да му гостува. Вечерта двамата, заедно с други приятели вечеряли, пили вино. Около 2 часа след полунощ Раид се качил в стаята си с бутилка вино, там заедно с виното изпил и големи кафяви хапчета -анаболи, разказват запознати за Struma.com.

Комбинацията на анаболи и алкохол се оказала убийствена за младия мъж. Според полицията и лекарите, направили аутопсията той е издъхнал около 2.30 часа, а е открит около 12 часа на обяд. Родителите на Раид не вярват на заключенията на съдебните медици в Благоевград и искат повторна аутопсия. Те са заявили, че ще искат нова експертиза около причините за смъртта на сина си, която за момента е инфаркт.
Трупът е предаден на родителите и ще го закарат в София за реаутопсия, твърдят запознати пред Struma.com. Пред полицията бащата Алла Шемери, който е председател на иракската общност у нас е заявил, че не вярва детето му да е вземало каквито и да било помощни вещества, бил е в прекрасно здраве, спортувал и не близвал алкохол. От хотела засега отказват всякаква информация.



13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
K
15.11.2014 23:04:28
3
9
Kak e vuzmojno da govorite tolkova grozni neshta po adres na Raid ..... Toi beshe strahotno mom4e i dokazatelstvo za tova e, 4e po4ti cql burgas pla4e za nego, zashtoto mnogo hora go poznavaha i go znaqt kato dobur 4ovek! Prosto ne govorete za po4inalite lo6o, zashtoto nqkoi den vsi4ko se vrushta!!!
12.
free
15.11.2014 22:16:28
0
4
Свобода на словото. И все пак съобразителността не е излишна.
11.
Георги
15.11.2014 21:38:09
2
2
По-добре не коментирайте ..... оставете го да почива в мир,тези които ги е грижа за него ще разберат какво се е случило тази нощ....грозно е така да пишете за някой ,който дори не сте виждали на живо,камоли да го познавате.Сигурен съм , че никой от близките му , не би казал лоша дума за него.Раид , почивай в мир....нелепо си отиде.....
10.
!!!
15.11.2014 21:10:04
5
3
Taka..purvo-batka s matka na100% e niakoia mnogo goliama shmatka,50 kilogramov pedal.Vtoro-golemi kafiavi hapcheta anabolic-NIAMA.Ako e pil takiva hapcheta,to tova e bilo na 100%hranitelna dobavka
9.
rest in peace
15.11.2014 20:59:47
2
5
kompleksari gadni tvari kak ne vi e sram da pishete takiva raboti za momcheto uzrudi dolni mamicata vi
8.
burgas!
15.11.2014 20:44:16
3
2
poznavate li go,che da go sydite kucheta takiva.chovek sam izbira kakvo da pravi.kato ne ste kompetentni,ne komentiraite.moje da se sluchi i na vashi blizki.nikoi ne e zastrahovan heitari zavistlivi.
7.
Батка с матка
15.11.2014 19:08:03
4
11
Виното няма нищо общо с това.Тук са замесени евтини синтетични наркотици примесени със силни стероиди.Курвите който са му гълтали спермата да не му споделят само снимката във ФБ ами да кажат на майка му че редовно е употребявал пико.Стига с този фалшив морал -всички курви за пред родителите си са девствени и като умре някои такъв майка му какво вика тои не пиел.
6.
Маняка
15.11.2014 18:34:19
3
8
Вино? Ха че виното е елексир за здраве и дълголетие, доказано е французите живеят най дълго заради редовната консумация на вино. Който иска може да прочете. Аз съм изпивал вино в големи количества, както и мои приятели, но до сега няма някой умрял баш от вино. Един ученик от първи клас ще разбере от какво е умрял - още като го видиш на снимката. Тия неестествени "мускули" на всички е ясно от какво са - химията която е пил, за да изглежда "силен". Родителите като не са взели мерки да си възпитават децата, сега да си скубят косите! И както каза един по долу - един кандидат-мутра по малко. Такива сами се затриват. Всеки човек страда от главата си която носи на раменете си!
5.
BATKA- PATKA
15.11.2014 18:14:23
10
5
Edin bokluk po malko!!!
4.
Батка с матка
15.11.2014 16:18:43
4
6
Не са научиха тъпите батки да не смесват алкохол с наркотици и стероиди.Ама нека да продължават в същия дух че е пален града с такива кандидат мутри.Хубавото е че от зоб и наркотици половината не могат да имат деца вече и няма да оставят поколение.На идиотите трябва да им се забрани със закон да имат деца.
3.
akim
15.11.2014 14:23:02
5
26
предното лято работеше на катамарана на стив в несебър постоянно се друсаше ... жалко че такива младежи имат по две лица и за съжаление близките разбират последни за това почивай в мир
2.
db0c7
15.11.2014 13:24:15
7
16
Красив красив ама химик
1.
йккг
15.11.2014 13:15:40
5
12
Жалко. Много жалко. Млад красив мъж. Съболезнования.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори