×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гей връзка на Лесово разкрита със СРС-ата, шефът на митницата Димитър Колев иска засекретяване на делото


Гей връзка на Лесово разкрита със СРС-ата, шефът на митницата Димитър Колев иска засекретяване на делото
Освен с рушвети, митничарската афера е била скрепена и със скандален секс. Делото срещу задържаните митничари от ГКПП „Лесово” се гледаше при закрити врата по искане на Димитър Колев
Тема в развитие
Прокуратурата: Бургаският митнически шеф Димитър Колев печелел по 50 хил.лв. на месец от рушвети Митница Бургас лъска имиджа си след арестите на Лесово с кух PR Специализираният апелативен съд остави в ареста митничарите от Лесово Гей връзка на Лесово разкрита със СРС-ата, шефът на митницата Димитър Колев иска засекретяване на делото Специализираният съд остави Димитър Колев и трима от митничарите зад решетките Братовчедка на висш политик от БСП се изнесла от митницата в Лесово точно преди акцията на ДАНС Извадиха интимни СРС-а на митническия шеф Димитър Колев в спецсъда Ваньо Танов: Не аз съм назначавал корумпираните митничари от Лесово Спецполицаите атакували митничарите на Лесово откъм Турция, рушветите вземани заради пътни такси Прокуратурата: Димитър Колев е тартор на корумпираните митничари, намерихме в дома му 82 хил.лв.(СНИМКИ) И бременна в 6-тия месец сред задържаните митничари Само във Флагман.бг: В паниката арестуваните митничари на ГКПП „Лесово“ хвърляли рушветите в тоалетната. Вижте задържаните Трийсет бургаски митничари, начело с шефа си Димитър Колев, натикани в ареста след акцията на ДАНС в ГКПП Лесово Сигналът срещу митничарите на Лесово бил за изнудване на граждани ДАНС затвори ГКПП "Лесово", лови корумпирани митничари
виж още
скрий
06 Ноември 2014, Четвъртък, 12:40 ч.

За сексуалния привкус на митническата афера се подразбра на вчерашното заседание в съда

Специализираният наказателен съд освободи Димитър Шопов, но остави в ареста останалите задържани митничари от ГКПП „Лесово” - шефът на митническия пункт Димитър Колев, Георги Банев, Чавдар Дюлгеров, Юрий Кузнецов.

Делото срещу задържаните митничари от ГКПП „Лесово” се гледаше при закрити врата по искане на Димитър Колев. Той, заедно с Георги Банев, Чавдар Дюлгеров и Юрий Кузнецов, са обвинени в създаване на организирана престъпна група за събиране на подкупи.

Освен с рушвети, митничарската афера в ГКПП е била скрепена и със скандален секс, научи "Стандарт". Пикантните подробности са изплували от използваните при операцията на ДАНС специални разузнавателни средства. След акцията, която разкри схема за събиране на подкупи от преминаващите тираджии, в ареста се озоваха шефът на граничния пункт Димитър Колев и шестима негови подчинени. Единствената жена сред тях е инспекторката в "Пътни такси" Йоланта Бозукова. "Не става въпрос за връзка с нейно участие, по-скандално е", заявиха запознати с разследването. Те намекнаха, че подслушаните разговори сочат към гей връзка. Самата Йоланта беше пусната с обвинение, но срещу парична гаранция от 1000 лв.

За сексуалния привкус на митническата афера се подразбра на вчерашното заседание в съда, което гледаше мерките на петимата задържани.

Съдията по делото го засекрети, като се позова на искането на адвокатите на задържаните. Прокуратурата за първи път не опонира на защитата и също се съгласи. Журналистите и всички лица в залата, освен прокурори, адвокати и задържани, трябваше да напуснат заседанието.
Така, заради личния живот на митничарите, никой не чу какви доказателства са събрани до този момент.

Пръв с искането за гледане на делото при закрити врати бе адвокатът на Димитър Колев Лъчезар Таков. Той заяви, че е недопустимо любовният живот на клиента му да излиза на показ. Към искането му се присъединиха защитниците на всички задържани, а прокурорите не възразиха.
Според запознати любовната връзка, която е разкрило разследването, е по-скандална и от самата схема за събиране на рушвети.

По време на операцията на ДАНС бяха открити парични суми в различни валути за над 220 000 лв. Само в дома на Колев са намерени 82 000 лв., а в жилището на зам.-началника на смяна "Б" на пункта Димитър Шопов - $43 000, като $39 000 са били разпределени в 4 плика - вероятно за по-високите звена във веригата, смятат разследващите.

Четиримесечното разследване на агентите на ДАНС всъщност търсело кои са политическите покровители на митничарите. Целта е била да се разкрие на кого Димитър Колев ще предаде събраните от митническия пункт суми. Първоначално агентите подозирали червен депутат от Ямбол. Те се надявали, че в разгара на предизборните битки около вота митничарите ще "захранят" партийната каса. Подобни доказателства обаче не били събрани. Вместо това разследващите попаднали на скандални подробности от интимния живот на подслушваните митничари. Тези записи са попаднали в СРС-тата, приложени по делото.
Шефът на митническия пункт Димитър Колев влиза за втори път в ареста, след като през февруари 2010 г. е задържан за 24 часа. Тогава според свидетели той наредил на подчинените си да пуснат контрабанден тир с 50 000 броя оригинални парфюми за 4,8 млн. лева.
Като "тапа", която е прикривала истинския товар, е използван санитарен фаянс. Тогава в ареста се озовава и шефът на смяна Красимир Гочев. Срещу него се е водела дълга разработка, понеже били засичани няколко тира с контрабандни парфюми да минават през границата на Лесово по време на неговата смяна. Още 3-ма митничари бяха разследвани във връзка със случая. Задържан е и шефът на спедиторската фирма Мартин Марков.
В крайна сметка след шумно огласената акция на МВР преди 4 години разследването е прекратено от Бургаската окръжна прокуратура. Едва по-късно се оказва, че доказателствата по това дело, заедно с улики по още 17 други случаи, са изчезнали от архива на обвинението.

В категории: Темида


6
Коментара
Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
6
Коментара по темата
6.
ууууууу
06.11.2014 23:17:52
0
7
Кви педерасти кви 5лв готови са да се изложат публично но да не допуснат журналистите да слухтят а те с другите педерасти ит прокуратура и съд ще со поделят парите и ще замажат положениети тия повече в лесово няма да ги видите ще ги изпратят във видин
5.
митничар
06.11.2014 23:04:22
1
6
Това за червения депутат е вярно ама изтече инфо и всичко се прикри
4.
Бол
06.11.2014 18:25:53
1
13
Ако има гей-афера значи всичко е в хармония с европейските ценности.
3.
Учуден
06.11.2014 13:53:32
0
19
И как така става, че изчезват доказзателства съхранявани от държавното обвинение?
2.
Бат Цоко
06.11.2014 13:23:54
0
18
e 21ви век сме какво като са педерасчета хахахахаахах
1.
гого
06.11.2014 11:46:21
1
38
Нарочно създават Гей афера за да махнат журналистите да наблюдават делото.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът
Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори