×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спецполицаите атакували митничарите на Лесово откъм Турция, рушветите вземани заради пътни такси


Спецполицаите атакували митничарите на Лесово откъм Турция, рушветите вземани заради пътни такси
Най-големите рушвети били прибирани от пътни такси, по време на акцията пликовете с пари били във всяко претърсено помещение. Спецполицаите нахлули директно в гишетата, за да нямат време служителите да се усетят
Тема в развитие
Прокуратурата: Бургаският митнически шеф Димитър Колев печелел по 50 хил.лв. на месец от рушвети Митница Бургас лъска имиджа си след арестите на Лесово с кух PR Специализираният апелативен съд остави в ареста митничарите от Лесово Гей връзка на Лесово разкрита със СРС-ата, шефът на митницата Димитър Колев иска засекретяване на делото Специализираният съд остави Димитър Колев и трима от митничарите зад решетките Братовчедка на висш политик от БСП се изнесла от митницата в Лесово точно преди акцията на ДАНС Извадиха интимни СРС-а на митническия шеф Димитър Колев в спецсъда Ваньо Танов: Не аз съм назначавал корумпираните митничари от Лесово Спецполицаите атакували митничарите на Лесово откъм Турция, рушветите вземани заради пътни такси Прокуратурата: Димитър Колев е тартор на корумпираните митничари, намерихме в дома му 82 хил.лв.(СНИМКИ) И бременна в 6-тия месец сред задържаните митничари Само във Флагман.бг: В паниката арестуваните митничари на ГКПП „Лесово“ хвърляли рушветите в тоалетната. Вижте задържаните Трийсет бургаски митничари, начело с шефа си Димитър Колев, натикани в ареста след акцията на ДАНС в ГКПП Лесово Сигналът срещу митничарите на Лесово бил за изнудване на граждани ДАНС затвори ГКПП "Лесово", лови корумпирани митничари
виж още
скрий
03 Ноември 2014, Понеделник, 21:25 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Акцията на ДАНС била точно преди предаването на смените, когато събраните пари били навсякъде

Спецполицаите щурмували митническия пункт на ГКПП Лесово откъм Турция, за да нямат време митничарите да покрият пликовете с рушвети. Паниката сред служителите е била страшна, защото качулките нахлули изневиделица в гишетата и всички възможни помещения. Акцията е била предприета умишлено час преди приключването на първа смяна в събота, когато се предполага, че вече сумите от рушветите са в наличност, научи Флагман.бг. Щурмът на ДАНС не е бил по конкретен сигнал в същия ден, а очевидно планиран след наблюдение на случващото се на границата.

В настъпилата масова психоза, дори неподлежащи на проверката хора са хвърляли пари от джобовете си от страх да не бъдат уличени, сред тях е бил и граничен полицай (виж темата ни в развитие). Пликовете с пари са били навсякъде, като на място са били открити около 7 хил. евро, останалите са били по автомобилите и домовете на задържаните. В събота вечер са претърсени над 100 обекта, казаха запознати пред Флагман.бг. Пари са били открити дори у бременната Йоланта, която чака след три месеца близнаци. „Няма начин да работиш в подобна схема на границата и да останеш изолиран”, казаха бивши митнически служители.

Както Флагман.бг вече съобщи в дома на шефа на пункта Димитър Колев, който има две деца, които отглежда сам като вдовец, са намерени 82 хил. лева и злато. Жена му, на 38 години, починала от рак преди месеци.

Претърсен е бил и кабинет в отдел Приходи в Митница-Бургас, но в него не е било открито нищо, съобщиха източници от разследването.

Според запознати най-големите подкупи били прибирани от пътни такси. „В случай на претоварен камион вместо да се наложи глоба или такса – е бил искан рушвет”, казаха те.
Част от задържаните в събота вече са на работа, седем са с повдигнати обвинения, сред които и Димитър Колев. Той е  назначен за шеф на митническия пункт 2 години след откриването му. През 2010 година е бил отстранен за кратко от работа, но после е възстановен. На смяна в пункта работят по около 15-17 души.



В категории: Животът


Флагман.БГ САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? 06/05/2024, Понеделник 08:31 24
Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
11
Коментара по темата
11.
n
08.11.2014 01:24:30
0
0
Не заделяли за Таню,другите митници да не би да не правят същото
10.
данс
04.11.2014 14:26:53
1
0
Я да видим кой пише така срещу проверката. Да не е близък на някой митничар и да укрива парите му? Я да му спретнем една бърза проверка и на него.
9.
gadost
03.11.2014 22:23:06
0
9
Незабвно Чапкънова да бъде свалена от поста си за несправяне с работата,за прикриване на умишлени престъпления, за нарушение и неизпълнени на служебните си задължения с цел да набави имотна облага на Зорница Атанасова и мъжа и от Данс и е причинила вреда за прокуратурата от присвояването на папари ивещрисворите и другите вещи
8.
dans liks
03.11.2014 22:13:17
0
8
Данс ли е, не ми го хвали- най-големите престъпници , облечени в костюми,безконтролно вършещи престъпления.Ето на този от Данс жена му крала години наред пари в прокуратурата Бургас и вземала фалшиви болнични да отлага делото в съда, а хората даже не знаят изобщо за този случай? Да се провери този човек,който подслушва телефоните на други хора, а неговите и не жена му кой ще ги провери? А фаршивите болнични ? КОЙ,КОЙ,КОЙ!
7.
dans liks
03.11.2014 22:13:17
1
9
Данс ли е, не ми го хвали- най-големите престъпници , облечени в костюми,безконтролно вършещи престъпления.Ето на този от Данс жена му крала години наред пари в прокуратурата Бургас и вземала фалшиви болнични да отлага делото в съда, а хората даже не знаят изобщо за този случай? Да се провери този човек,който подслушва телефоните на други хора, а неговите и не жена му кой ще ги провери? А фаршивите болнични ? КОЙ,КОЙ,КОЙ!
6.
Галицин
03.11.2014 22:10:07
1
9
Ред е на гранична полиция.И там е страшно.............
5.
dans
03.11.2014 21:54:35
1
10
и какви са тези корумпирани служители в ДаНС, с крадливи жени-престъпнички,назначени с дебели връзки в прокуратурата, за да крадат парите и скъпите вещи от делата и да строят огромни апартаменти , прикривани от Окръжния прокурор на Бургас? Позор!!!
4.
ало 2
03.11.2014 21:44:24
0
14
Ало, Митниците?! Нали ги избирате честни, некорумпирани?! Нали назначавате хора, минаващи конкурси, тестове за интелигентност, за интегритет- крадат ли, лъжат ли и т.н. Само детектор на лъжата къде не минават, а назначавате май други- пълни противоположности с дебели връзки, пълни крадци и престъпници! Какви са сега тези истории?! Кой се е подписал за назначаването им и КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА за това?! Какви са тези шуробаджанашки истории- тъща, зет, любовници и ала-бала...Нагли, пренагли, долни типове! Всичките сте за затвора!
3.
alooo
03.11.2014 21:26:35
2
17
Ало,Флагман, нали сте много запознати,защо нищо не споменавате за далаверите,по-точно длъжностните престъпления, които са се вихрили в Ожръжна прокуратура Бургас,ръководена от вашата любима прехвалвана Калина Чапкънова?? От сума ти време е приключено и внесено от прокурора Камен Господинов наказателно дело срещу Зорница Атанасова,архивар в ОП-Бургас,която е присвоила веществени доказателства по дела- пари - хибяди левове,евра и долари, злато, бижута, и какви ли не още, прикривана от Чапкънова и Ангел Георгиев,землячка на Ангел Ангелов,? Нали сте много обективни"? И нея прикривате, защото мъжа и/ с който живее на семейни начала / в чисто нов огромен апартамент РАБОТИ в прословутатаДАНС - Бургас,дето правят прословути акции срещу други, а прикриват престъпленията на близките и любовниците си! ТОВА ЛИ СА ЧЕСТНИТЕ ДАНСАДЖИИ?? чиито жени са престъпници в прокуратурата, и две години взема фалшиви болнични, за да отлага започванено на делото! ЗАЕМЕТЕ СЕ СЪС СЛУЧАЯ! ИНАЧЕ никой НЯМА ДА ВИ ВЯРВА НА ГЛУПОСТИТЕ!
2.
най-важното
03.11.2014 21:07:04
1
13
Всичките "отговорни" длъжности в митниците са създадени с даване на огромни рушвети,които стигат до най-високото ниво-жалко е,че тези хора са лицето на държавата и са изпаднали до такава низост и мерзост да прибират парите безнаказано !
Другото,което е много важно е , че заплатите са им срамно ниски за държава член на ЕС.Само километър по-навътре в Турция колегите им вземат месечно по 1500 долара в държава ,която не е членка на ЕС! В Сърбия митничаря прибира по около 800 евро месечно,а в Румъния -600 евро-съдете сами!
1.
Паляк
03.11.2014 20:45:36
1
11
Ясно и сега ще слажат някой който Една стотинка няма да Вземе
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Хороскоп за деня – 6 май 2024, понеделник Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов
Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори