×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Булсатком“ спря СКАТ, за да пречат на Патриотичния фронт да влезе в парламента


„Булсатком“ спря СКАТ, за да пречат на Патриотичния фронт да влезе в парламента
По време на тази предизборна кампания най-големият ни противник е ДПС, трябва да направим всичко възможно Хюсеин Хафъзов да не ваканцува в Народното събрание, смята собственикът на СКАТ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери Симеонов
03 Септември 2014, Сряда, 08:05 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Няма друго логично обяснение, защото договорът ни за излъчване с оператора е до края на годината и никой не е променял клаузи по него

- Г-н Симеонов, Булсатком спря изненадващо излъчването на СКАТ ТВ, мотивирираха ли се пред вас за това решение?

- Нямам никаква информация за това какви са мотивите им. Имаме договор до края на годината за излъчването на програмата. Не са се променяли никакви клаузи от нито една старана. Договорът е подписан е за цялата година. Съгласно него прекратяването му трябва да става с тримесечно предизвестие. Такова ние нямаме.  Нямам никакво обяснение за това, което се случва. Но пък имам подозрение.

- След като няма основания за спирането заради неуредени отношения, означава ли, че подозирате политически причини, в момента сме на старта на предизборната кампания?

- Не виждам друга причина, защото няма никаква финансово, нито юридическо основание. Спряха програмата без никакъв мотив. Хората заляха телефоните да звънят.

- Колко зрители в момента не могат да гледат СКАТ ТВ и на каква територия?

- Над половин милион зрители на територията на цялата страна. Може и доста повече да са.

- Но кой би могъл да използва Булсатком с цел предизборна атака към СКАТ?

- Не мога да кажа, но започвам да си мисля, че е поръчка от някой, който няма интерес от влизането на Патриотичния фронт в парламента.  Виждате, че обясненията, които дават от „Булсатком“ на хората, са всевъзможни и не отговарят на истината – че сме били в период на договаряне, че това щяло да продължи няколко дни. Няма такова нещо, защото си има договор. Затова смятам, че причините могат да бъдат само политически и да е поръчка от някоя партийна централа. Нямам друго обяснение. Не искам да развивам теория на конспирацията, но в крайна сметка нормалната логика води до това. Как така изведнъж ще спрат СКАТ без да има причини и без никой нищо да обясни.

- Само след няколко дни започва активната предизборна кампания. Вече са ясни листите на партиите в Бургас. Кой виждате като свой основен противник?

- Най-вредната партия за България  е ДПС. Приемам, че трябва да се направи всичко възможно водачът на листата и в региона Хюсеин Хафъзов да не бъде пращан втори път да ваканцува в парламента.



29
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 0
29
Коментара по темата
29.
Патриот
05.09.2014 16:45:56
0
1
"По пладне войници изкараха Иоакима из килията му и го поведоха към североизточната порта. Извън портата се спущаше стръмна урва към Янтра. На горния край на тая урва се подаваше като нос една скала. Тя стърчеше високо над пропастта, в подножието на която реката шумеше зловещо. Сега там в един вир се клатушкаха няколко болярски трупове, хвърлени вчера оттук. От тая скала се хвърляха важните държавни престъпници. Тая заран оттам беше хвърлен Михаил, у когото хванаха Андрониковото писмо, и в това писмо бяха видели, че Иоаким го е просил за военна намеса в полза на Михаила Тиха. ..."
28.
Патриот
05.09.2014 16:25:36
0
1
От постъпката на Булсатком се разбира, кой е
антибългарин и кои са истинските Патриоти на България.
Навремето, когато българин си е позволявал да действа
против интересите на българската държава, той е бил
хвърлян от "скалата на смъртта" в Царевец, като се
е пребивал върху скалите на река Янтра. Добре е всеки
пълнолетен гражданин на България да бъде запознаван с
това място, за да знае, как се лекува еничарско
поведение.
27.
Боян Максимов
05.09.2014 08:20:36
2
0
Тоя боклук трябваше някой да го изфитка докато беше време. Сега първо че тая измет е гербаджийска подлога, и второ заради тези обиди по Атака, няма заима истинско обединение. Тоя все едно бачка за ДПС и Бойко...ПЪЛЕН БОКЛУК.... СА УМРЕШ ДАНО МАЙКА ТИ ДА ЕБА, СЕГА ПАК ДПС СА 2 ДОРИ ИЛИ ПАК ТРЕТА СИЛА... А МОЖЕШЕ ТИЕ ДА СМЕ....
26.
wladimir
05.09.2014 00:51:50
2
1
През к...ра ми скат ,булскат,тарикати ,собственици мераклии,,Абе Симеонов ,ти на волен трябва всеки ден да му целуваш портрета ,че те вкара в политиката ,ама тва не значи че си станал политик ,,КАТО СЕ ОПИТВАШ ДА КОПИРАШ ПАТРОНА СИ,,ТИ ВАЛЕРИ ПОЛИТИК НЕ СТАВАШ ,,ГОЛЯМ ПОТРОШ НА ПАРИ ЗА ТОЯ ДЕТО ДУХА,,НЕ ТЕ ХАРЕСВАТ ХОРАТА БЕ ,НЕ РАЗБРА ЛИ,,НЯМАШ Я ХАРИЗМАТА ,,ЧЕРЕН СИ,, ГРОЗЕН,ПРИЛИЧАШ НА ЦИГАНИН,,ГАДНЯРЧЕ СИ ,ЗЛОБЕН,,И ХОРАТА ГО ВИЖДАТ ,,НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ ,,ПЪК ЗА ДЯСНАТА ТИ РЪКА ,,ДА НЕ ГОВОРИМ ,,КАСАБОВ,,--как да гласувам за вас една свястна приказка нямате,,НЯМА ДА СТАНЕ И ТОЗИ ПЪТ,,АМА НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ АКО ИСКАТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СКРИЕТЕ ,,ИМЕТО НА ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА СМЕНИТЕ ,И МОЖЕ ДА СТАНЕ РАБОТАТА, ,,,,,господа СКАТАДЖИИ
25.
Демокрация или робство
04.09.2014 21:23:52
0
2
Когато в България гражданите (суверенът) прехвърлят законодателна власт за определен период от време, през който гражданите са ЛИШЕНИ от законодателна инициатива и решение, и същевременно гражданите са се ОТКАЗАЛИ от КОНТРОЛ. Тогава настъпва най-опасният момент за гражданите, защото гражданите на практика поверяват ВЛАСТТА БЕЗКОНТРОЛНО и НЕОГРАНИЧЕНО. Това от своя страна ВИНАГИ води до открита УЗУРПАЦИЯ на властта през този период, в който суверенът на гражданите е фактически ПОДМЕНЕН. В този момент, върховенството на закона е НЕВЪЗМОЖНО, защото, на практика, гражданите (суверенът) е само НАБЛЮДАТЕЛ без да има някаква РЕАЛНА власт и РЕАЛНА информация в своите ръце. Демокрация е само едно - ПОСТОЯННА ВЛАСТ и достъп до пълна, и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин!
24.
Демокрация или бандитизъм
04.09.2014 21:18:27
0
2
Първи сме по детски самоубийства в Европа, а на три ромчета се пада по едно българче сред новородените. В края на 21 век ще останем 300 000 в държавата на 7 млн. роми, категоричен е изследователят проф. Петър Иванов. Всяка година българските граждани намаляват с около 80 000 души годишно. На всеки 4-5 ромчета се ражда по едно българче и това е от няколко години. Тези данни се крият от обществото, но подобни данни има и в образователното министерство. Ромите са над 1,8 млн. души сега. Още по-страшно е, че България е на първо място по самоубийства или опити за такива в цяла Европа, а може би е и сред челните места в света. В страната ни сами край на живота си годишно слагат 1 600 души, 20% от тях са деца. Т.е., днес са се самоубили трима души. България е като заклана кокошка, която с последни сили пърха с крила обезглавена из Европа, но тези послeдни конвулсии ще спрат скоро.
23.
Демокрация или робство
04.09.2014 20:40:59
0
2
Съществуват само ДВА вида диктатура - ОТКРИТА (фашизъм и социализъм) и СКРИТА, маскирана като свобода, и представителна демокрация. Понеже хората не въстават срещу това, че са свободни, когато МИСЛЯТ, че са свободни, тази форма е много по-опасна, защото тя МАНИПУЛИРА съзнанието на стотици милиони хора по света и ги ПРЕВРЪЩА в послушни РОБИ. Основната сила, която решава КОЙ да спечели в днешно време при представителната демокрация (скрита диктатура) - това са насилието, парите и свобода (средствата за масово контролирано осведомяване и дезинформация - медии). С тези инструменти работят шепа алчни и болни мозъци (политици и духовници) "представители" на представителната демокрация (скрита диктатура). Републиканската форма на управление е СЪЩО скрита диктатура, маскирана като свобода и демокрация, защото и тя включва ВИНАГИ ограничена форма на демокрация, при която ПЪЛНИТЕ й права се държат ВИНАГИ само от ОПРЕДЕЛЕНА група (шепа) хора (политици и духовници). С една дума - ПРЕДСТАВИ си демокрация, защото ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА има САМО в мислите Ви, но не и реално. Демокрация ВИНАГИ е само едно - постоянна ВЛАСТ и достъп до реална (пълна) ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин (ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ). Чрез фалшиви и фасадни "избори" се изземва от шепа представителни политици и духовници ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин, и се налага ВИНАГИ върху ВСЕКИ гражданин ЗАБРАНА за достъп до реална (пълна) ИНФОРМАЦИЯ, а това се нарича просто, психо-соматична ДИКТАТУРА! Запомнете това добре, робите НИКОГА нямат право на постоянна власт и постоянна реална (пълна) информация. Робите имат САМО едно право, а то е, ти робът, ВИНАГИ трябва да се подчиняваш (гласуваш) безусловно на господарите си (шепа "хора"). Това е ВСИЧКО.
22.
Демокрация или робство
04.09.2014 20:18:31
0
2
Основният ЗАКОН на обществото, или както се нарича още общественият договор, посочва ИЗТОЧНИКА на властта или суверена. Този закон е ВЪРХОВЕН и стои НАД всички други закони и те от своя страна могат да се създават САМО в СЪГЛАСИЕ с него. Ето защо, върховенство на закона означава само ЕДНО - РЕАЛНА ВЛАСТ И РЕАЛНА ИНФОРМАЦИЯ В РЪЦЕТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ. В противен случай е НЕВЪЗМОЖНО да има суверенна власт. Така, гражданите РАЗПОЛАГАТ с властта да съставят законите, да извършват изпълнителска дейност, да правораздават и съставят органите на управление. Когато гражданите извършват всички тези дейности ПРЯКО, БЕЗ да ПРЕХВЪРЛЯТ ДРУГИМУ ПРАВА, върховенството на закона е НЕОСПОРИМО и БЕЗУСЛОВНО, защото ВЛАСТТА се ПРИЛАГА БЕЗ УГОВОРКИ. Именно това е ДЕМОКРАЦИЯ - ПОСТОЯННА ВЛАСТ И РЕАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН. Ако гражданите бяха свободни, НИКОГА нямаше да се управлява чрез приятелски кръгове и братовчеди, така, както при абсолютните монархии ВЛАДЕТЕЛЯТ се обгражда с ВЯРНА свита. Мнозина МИСЛЯТ, че свободата е да можеш да правиш каквото си ИСКАШ. Това не е свобода. Свободата е да се упражнява ВЛАСТ ОТ ВСЕКИ ГРАЖДАНИН и да се носи ОТГОВОРНОСТ за СВОИТЕ постъпки. Ето защо, когато някой започне ПРОТЕСТИ, то това е или израз на БЕЗПРАВИЕ, или ПРОПАГАНДА на малцинството от гражданите. Ако гражданите са свободни, те не протестират, а упражняват ВЛАСТТА си. Правото на протест ЗАМЕСТВА правото на власт и е доказателство за ЛИПСАТА на граждански суверенитет. Правото на протест е манипулация над гражданите, защото упражняването на свободно ПОВЕДЕНИЕ не е свобода. СВОБОДАТА е само когато РЕАЛНО се упражнява ВЛАСТТА от ВСЕКИ гражданин винаги и ВСЕКИ ден(ТУК и СЕГА), само тогава може да съществува реално, а не само в мислите Ви - "СВОБОДА" и "ДЕМОКРАЦИЯ".
21.
Демокрация или прозрачност
04.09.2014 20:14:22
0
2
Когато в една държава няма пълна прозрачност за гражданите, тогава там никога няма демокрация (власт за гражданите), а там винаги има мутрокрация (власт на мутрите). В 21 век е много лесно да има пълна прозрачност за гражданите, но въпреки това политиците-мутри винаги налагат непрозрачност (тъмнина), защото само чрез тази непрозрачност, политиците-мутри могат да съществуват. Политиците-мутри ще изчезнат в този момент, когато се появи пълната прозрачност (светлина) в едно обществото. Пълната прозрачност в държавата е както светлината за всеки човек, когато е светло, всеки МОЖЕ да види това което е, но когато е тъмно (непрозрачност), всеки САМО слуша и ВЯРВА на някой, което ТОЙ му КАЗВА какво е, това което е. Не живей в тъмнина (непрозрачност), просто събори изкуствената стена около теб, стената създадена от шепа хора, тогава светлината (прозрачност) ВЕДНАГА ще ти покаже всичко, тогава ти вече сам МОЖЕ да видиш това което е. И тогава ти ще се разсмееш, че свободата е била винаги до теб, но ти никога НЕ си я забелязвал досега, нали.
20.
Демокрация или бандитизъм
04.09.2014 20:12:57
0
2
В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а само гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на определена шепа от хора. В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото "гласуване" стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят никаква лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи лична индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната демокрация са винаги АНОНИМНИ и ГРУПОВИ. Никой от тези анонимни и групови уж "избиратели" също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ, и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо, представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н.
19.
dino
03.09.2014 21:44:43
12
8
ЕЙ ВАЛЕРКО,КАК НЯМА ДА ТИ СПРАТ ТЕЛЕВИЗИЯТА,КАТО Е МАНИПУЛАТИВНА? ВСИЧКО,КОЕТО СЕ ПРАВИ В БУРГАС Е ДАЛАВЕРА ЗА ТЕБЕ.ЗАПОМНИ,ТИ СИ ИДИОТЧЕ НОМЕР ЕДНО НА БУРГАС.ПОЧТИ НЯМАШЕ ПРОЕКТ ЗА БУРГАС И ТИ ДА НЕ СИ БИЛ ПРОТИВ.ДАНО И ДРУГИТЕ ОПЕРАТОРИ ТЕ ИЗХВЪРЛЯТ ИДИОТЧЕ КРЪГЛО.
18.
Иван
03.09.2014 18:44:58
5
9
СКАТ ако искат да ги гледат повече хора, щяха да пуснат онлайн излъчване. А те сега не искат това, за да се изкарват жертва и да карат хората да ги съжаляват. Даже през 2006 год. Валери Симеонов нарочно сам си спря телевизията поради тази причина!
17.
Бай мангал
03.09.2014 18:21:57
11
12
Милия Валери, пак жертва, пак всички се сговорили срещу него. Нали си има и ефирен канал, какъв му е проблема. И без това те са 2-3 предавания, кое от тъпо по тъпо, които се въртят постоянно. Водещите, които са всички в листите им, даже нямат журналистическо образование, приличат на хванати от гората, нито визия имат, нито облекло. Да не говорим за откровените лъжи, които се говорят без абсолютно никакви доказателства, документи и без да се търси другата страна, и т. н. и т.н. . И на цялата тази непълно очертана картинка искат големи такси от всички оператори да ги излъчват и за какво???
16.
ЧАЕ ШУКАРИЕ
03.09.2014 17:04:32
5
8
АХАХАХАХ
15.
ЧАЕ ШУКАРИЕ
03.09.2014 17:04:32
3
4
АХАХАХАХ
14.
Поля
03.09.2014 16:58:28
7
21
Не е редно това което правят Булсатков.Грозно е.Всеки има право на избор да гледа каквото си иска!
13.
до чае шукарие
03.09.2014 16:56:53
12
10
Ей мръснико-мафиот ,крадльо,подлец, Българомразец-плюя на теб и семейството ти- Обичаш паричките и мразиш България а долен червей
12.
do 10
03.09.2014 16:54:21
5
3
evala na komentara
11.
МАФИЯ
03.09.2014 16:52:52
7
8
Валери-ако влезеш в парламента, и ако не им се Подчиниш- ще та смачкат- Те са Политически олигарси НЯМАШ ШАНС СРЕЩУ МАФИЯТА,ЗАЩОТО ТЕ СА СРАСТНАЛИ И СА И МАФИЯ И ДЪРЖАВА
10.
DO ВАЛЕРИ
03.09.2014 16:52:08
6
16
ВАЛЕРИИИИ......ПОКАНЕН СИ В НАЙ-ПАТРИОТИЧНОТО ПРЕДАВАНЕ НА ГОСТИ
==ЧАЕ ШУКАРИЕ== ТАМ СА САМО ПАТРИОТИ
9.
ДО ВАЛЕРИ
03.09.2014 16:44:48
7
8
Валери- И да влезнеш в парламента политическата мафия на ГЕРБ,БСП,ДПС,ББЦ И РБ Ще те съсипе ако откажеш да бъдеш тяхна СЛУГА !
8.
до Валери
03.09.2014 16:08:27
7
19
ВАЛЕРИ КО СА ПРАИШ СЕГА?!?! И ТИ РЕЖЕШ КАБЕЛИТЕ НА ХОРА КОИТО НЕ ТИ ХАРЕСВАТ ИЛИ УСТРОЙВАТ, АМА НИКОЙ НИЩО НЕ ТИ КАЗВА НАЛИ ?!!?
7.
Нора
03.09.2014 16:03:08
25
18
Всички които дават коментар срещу най-истинската и нацинално-патриотична тв.СКАТ,са малоумници. Успех и сигурна победа за Националния Фронт!
6.
Димитър
03.09.2014 15:48:00
14
21
Не искаме да ви гледаме Ската.Веднъж вече вкарахте една партия в парламента.Видяхме какво стана.Втори Волен не ни трябва.
5.
arus
03.09.2014 15:09:12
5
7
gb,чичка и дядка от махалата си ти !
4.
wi-fi
03.09.2014 14:38:20
3
5
west EUROPE bez skat. kak shte gledame sya v evropataa ? samo alfatv ima online. sigurno nyama faida kat gledam bezplatno. avtorski prava sigurno.parlament drug pat. mnoogo alchni be?
3.
1234
03.09.2014 14:11:21
3
18
Броячът за гласове отчита обратно и то не за първи път - натискаш + отчита - или обратно.
2.
Al
03.09.2014 14:11:00
7
7
i v internet nyama skat. no ima alfa tv.free. ne se plashta
1.
gb
03.09.2014 13:58:50
25
38
Еми пич, тъпо е БСК да хабят честотна лента на транспондера за да ви разпространяват пропагандния боклук наречен "Телевизия Скат".
Чички и дядки събрани от пейките в махалата, проскубани лелки сричащи новини, техника и студия с декор от 90-те. И едни "предавания" ... ум да ти зайде и за темите и за гостите.
Смях в залата - и Алфа и Скат трябва да бъдат отрязани и на тяхно място да се пуснат наистина родолюбивите Тянков ТВ и Фолклор ТВ :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори