×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

1,66 промила алкохол открити в кръвта на 16-годишния Георги Костадинов от касапницата край с. Сърнево


1,66 промила алкохол открити в кръвта на 16-годишния Георги Костадинов от касапницата край с. Сърнево
Смачканото до неузнаваемост БМВ, в което загинаха четирима младежи – Георги, Елена, Божидар и Николай, бе открито от пазач около 6,20 ч сутринта на 25 юли, но се предполага, че трагедията се е разиграла няколко часа по-рано
Тема в развитие
1,66 промила алкохол открити в кръвта на 16-годишния Георги Костадинов от касапницата край с. Сърнево Мародери предлагат на родителите на 4-те загинали край Сърнево деца да изкарат пари от труповете им Твоят гроб ще бъде моят пристан! Само там ще чувствам близостта ти... Гошо от касапницата край с. Сърнево щял да лети за Белгия след 4 дни Потресаващи снимки от БМВ-ковчег! Ники бил без глава след удара Нова версия в Сърнево за тежката катастрофа: Не Гошо е карал БМВ-ковчег За по-малко от 3 г. Френската гимназия в Бургас загуби две красиви момичета – Габи и Ели Прокоба над Гимназията по селско стопанство в Карнобат: Единадесетокласникът Георги загина седмица след мистерията с Мюмюн Съучениците на хубавата Елена от Френската гимназия ще се сбогуват с нея в събота в 15 часа Майката на 17-годишния шофьор на БМВ-то ковчег не вярва, че е мъртъв, чака го у дома Френската гимназия потъна в скръб след нелепата смърт на хубавата Елена и приятелите й Бащата на непълнолетния шофьор припаднал край телата на децата в потъналото в кръв БМВ Георги се забил с над 150 км/ч в цистерната край Карнобат, вадили са с флекс телата на младежите (СНИМКИ) 17-годишният Георги, който уби още трима, откраднал БМВ-то от баща си, били без предпазни колани Жестока катастрофа край Карнобат: Шофьор без книжа уби четирима с БМВ
виж още
скрий
06 Август 2014, Сряда, 18:18 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА Снимка Евгения ДЖАМБАЗОВА

Това се равнява на 400 грама концентрат, предвид изминалото време до откриване на тялото, изчисляват разследващи



Цели 1.66 промила алкохол са открити в кръвта на  16-годишния Георги Костадинов, който загина в тежката катастрофа край с. Сърнево. Според данните на полицията, това се равнява на 4  питиета по 100 грама концентрат, предвид изминалото време до откриването на тялото. Смачканото до неузнаваемост БМВ, в което загинаха четирима младежи  – Георги Костадинов, Елена Георгиева, Божидар Недев и Николай Канев, бе открито от пазач около 6,20 ч сутринта на 25 юли, но се предполага, че трагедията се е разиграла няколко часа по-рано.

Според официалната полицейска версия именно Георги Костадинов е бил зад волана на БМВ-ковчег във фаталната нощ. Близки на момчето обаче продължават да настояват, че не той е шофирал автомобила. Сред тях е братовчедът на Божидар – 27-годишният Боян, който е разпознавал телата на загиналите пред служители на Гражданска защита. „Стискай зъби и гледай, трябва да ги разпознаеш“, му казали тогава униформените. Ето какво написа до редакцията на Флагман по този повод майката на Боян – Галя Анестиева. Предаваме думите й дословно, като оставяме последната дума на компетентните органи и съда.

„Знам това, което хората, които са вадили телата, са казали на моя син. Той няма как да си измисли какво е чул от тях. Те са записали всичко, което той им е казал, нали са го накарали да разпознае децата. Когато са посочили тялото, изкарано от шофьорското място, Боби се изненадал много, защото видял, че това е Ники.

"Никога няма да забравя черната му тениска с надпис....", ми каза Боби. Самият той питал хората от гражданска защита дали са сигурни, че това тяло са изкарали иззад волана и те са потвърдили. Той им е казал, че бащата на това момче е полицай. Настъпил е смут между тях и са започнали да звънят по телефоните. След това отново са извикали Боби за втори оглед, като са го питали дали е сигурен, посочвайки Ники, че това не е Гошо. Боби ги попитал: "Кажете какво точно искате да чуете"

Всичко това, което си пишем, е без значение, ако има снимки на колата преди да извадят децата от нея. Това е най-сигурното доказателство. Всичко останало може да се стъкми както им харесва на някои хора. Даже и да вземат кръв от всяка седалка, за да видят кой къде е седял, и това може да се фалшифицира.

Аз отново говорих със сина си, питах го дали е сигурен. Той ми каза, че и пред съда да застане, пак ще каже това, което е видял . "Единственият начин да греша е, хората, които са вадили телата, да са се объркали и да са ми дали грешна информация за това кой къде е седял. А телата ще помня цял живот, кой с какво е облечен, цвета на дрехите им, белите чорапки на Дарко с незнайно защо липсващи маратонки, черната тениска на Николай с надпис, шортите на Гошо... това не се забравя”
, разказал през сълзи Боби. В нощта след инцидента той бил толкова разстроен, че направил хипертонична криза и се наложило да викат бърза помощ.

1,66 промила алкохол са открити в кръвта на Георги Костадинов, за който се твърди, че е карал фаталното БМВ

 




Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
13
Коментара по темата
13.
ааа
08.08.2014 19:35:22
1
2
Как не ви е срам Ники не е познавал никой от тва шибано село.Не не е карал той на 100 %. Спрете с грозните клевети семейството на Ники преживя достатъчно!Да почива в мир това добро и скромно дете.
12.
протегната на време ръка може да спаси живот
07.08.2014 10:16:13
1
2
Поклон пред нелепо загиналите деца! Съболезнования на близките им! Кураж на родителите! Когато близките ти са по пътищата животът ти е с две думи страх и молитви. Такъв е и моят живот всекидневни молитви за живота и здравето на любичият ми мъж. Избрал съзнателно да подкрепя финансово семейството си като международен шофьор. 90 дена зад волана, 90 дена къщата му е кабината, 90 дена без семейство и близки. Най нормалното според мен е за тия 90 дена да има поне 1 ден, в който да вземеш моментно грешно решение и то не за облагодетелстваш себе си. Да, сгрешил е, да виновен е, да постъпката му е глупава, да трябва човек да носи последствията от постъпките си.Има постъпки и грешни решения обаче, с чиито последствия не можеш да се прибориш, неговата слава на Бога не е такава. Но да изоставиш човек на 2000 км. 6 дена като куче в чужда държава, това не приемам. Няма оправдание за постъпка от този род. Само ние неговото семейство, децата му ,баща му знаем какво сме прижевяли за тия 6 дена. Освен работната страна има и морална. Защо сме така устроени хората, когато става въпрос за наши близки можем всичко да оправдаем и болката е огромна.Когато обаче става въпрос за един човек , който ти си изпратил в чужбина и си го захвърлил като парцал , защото е уволнен – той престава да бъде човек за теб! Ама той е живо същество бе хора! Няма никаква сила на този свят, няма цена, която да върне близките ти хора отишли си от този свят. Затова моля ви, ценете чуждият живот, ценете здравето и достойнството на хората, които изоставят семействата си за да изкарват вашите пари! Борете се за интересите им , така както сега защитавате честа и паметта на близките си.Бъдете повече хора!
11.
friend
07.08.2014 08:36:26
0
0
Не знам за какви софийски адвокати говорите? Семейството на Гошо са съвсем обикновени, селски хора и едвам се оправят с финансите.
Едва ли някой ще иска обезщетение за кръвнина. Всички са виновни. Вижте им профилите във Фейскбук, кориците на всички са бързи и скоростни коли. Жалко за младия, погубен така нелепо живот ....
10.
Аз
07.08.2014 00:30:56
0
3
До всички коментиращи и всички журналисти от Флагман! Спрете да пишете непроверени информации и глупости. Не в 6,20, а в 5,50 пазачът е намерил колата и децата в нея! От личен разговор с него, при лично посещение на мястото на произшествието разбрах, че Николай е стоял отзад, а и не е ли логично той да стои при приятелката си??? Та той е познавал тези момчета едва от няколко дни? Пазачът много добре знае кой е Георги, лека му пръст на момчето, знае също и за подвизите му като изявявал се "шофьор" през цялото лято. Цитирам буквално думите на пазача: "На това момче Георги му се въртеше нещо около главата! Той цяло лято не спря с това БМВ, да кара с бясна скорост напред-назад". Това момче е карало постоянно, карал е не само лека кола, а и микробус (бял мерцедес спринтер с десен волан) и мотор! Нима постоянно е "крадял" въпросните возила??? Защо излезе първо пробата за алкохол на Георги, а не на останалите, защото ...Георги е бил зад волана, а??? Поклон пред паметта на всички загинали деца!
9.
До запознат
06.08.2014 23:06:07
2
2
Флагман не взема страна по случая, но дава възможност на Галя Анестиева и всеки друг да каже своята версия. Единствено съдът ще реши как точно са били нещата. Поклон пред децата!
8.
56
06.08.2014 21:01:37
1
7
Хей,Уважаеми коментиращи,
засрамете се и замълчете!Какви са тия грозни думи,упреци и клeтви към покойници?!Всичко е възможно,особено в Бъргария,нищо чудно и другото момче да е било зад волана?Щом очевидеца e бил лично на място,и го е разпознал,какво още търсите под вола теле???Който и да е шофирал,децата няма да се върнат никога.Светла им памет,и да почиват в мир!Ако,търсите вина,то определено я потърсете в безрасъдните и безотговорни родители,който разрешават да сядат непълнолетните им деца зад волана все още невръстни да се учат да карат,без да притежават опит,умения и най-важното СУМПС!
7.
Отвратен
06.08.2014 20:43:47
2
2
Колата на кого е че се чудете кой е карал? На Георги или на Николай какво ги въртите и обвинявате невинното момче,бог ще ви съди жестоко!Стига с тия български подлости!
6.
Ot eaten
06.08.2014 20:38:30
1
0
Как ще се качиш при този пияндур им тъпо говедо изби децата!
5.
До съсед и запознат
06.08.2014 18:44:42
3
4
И двамата грешите!
Пазачът дори не е бил на работа по това време, а ги е открил едва в 6 и 20 сутринта!
Освен това НЕ Георги, а Ники е стоял зад волана, това са казали полицаите
Не разбирам защо коментирате, след като въобще не сте наясно!!!
И другото, което искам да кажа - госпожа Галя Анестиева иска истината да излезе на яве, а не да се лъже и да се правят манипулации!
Съсед, какво общо имат софийските адвокати???
Пишете коментари, без изобщо да разсъждавате!!!
4.
Запознат
06.08.2014 17:30:14
3
7
Уважаема г-жо Гайтанджиева! Моля, като изявяващ се в ролята на разследващ журналист да се запознаете със случая и разследването до последния детайл към настоящия момент и тогава да излагате факти и мнения в статиите си. 90% от написаното до сега по случая е лъжа!!! Вие срещнахте ли се с пазача, който намери децата сутринта??? Публикувахте ли неговата версия по случая??? Или ... публикувате версии на лели и по точно на въросната г-жа Галя Анестиева, на която просто така и е удобно да нагласи случилото се, а Вие да го разпространите и да го вмените на читателите, които въобще не са запознати със случая! Моля още, ако държите на това, че сте обективна медия, да се запознаете от първо лице с всички веществени доказателсва от разследващите органи и по-точно с въпросните снимки, направени от полицията, преди да бъдат извадени телата на децата, за които снимки между другото споменава и г-жа Анестиева, която като, че ли иска да се застрахова предварително от това, че след време лъжливите и "откровени" писма ще излязат на яве!!!
3.
свидетел
06.08.2014 17:18:52
2
1
Да ядат кървавите пари............да им е сладко! Да си поемат вината и да не правят глупости.
2.
Краапин
06.08.2014 16:31:09
2
5
Флагман майка ви да еба ще ви изкола кво пишете бе кучета мръсни.
1.
съсед
06.08.2014 16:21:19
1
9
цялата работа е ,че софийските адвокати обещаха на втория баща на Гошо,че ще направят така,че Гошо не е карал и ще могат да вземат кръвнина те,а не роднините на Ники,гадно племе сме българите
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град
Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори