×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутат плаши с тояги, зове БСП и ДПС да спрат да питат кой им изцапа гащите


Депутат плаши с тояги, зове БСП и ДПС да спрат да питат кой им изцапа гащите
Рашидов нарече Пеевски кредитен милионер и въшка, превърнала се в динозавър и предупреди, че ако не си вземат държавата обратно, дълго време ще сме слуги на Доган.
10 Юли 2014, Четвъртък, 13:22 ч.

Ако не си вземат държавата обратно, дълго време ще сме слуги на един човек, каза Вежди Рашидов и призна, че е готов да поведе хората с тояга в ръка срещу олигарсите

Цацаров прокурор на българската държава ли е или на Пеевски и Доган? Защо не издаде заповед да се докара Цветан Василев, който управляваше КТБ, но сега се крие в Австрия с чужди пари? Защо мълча и Орешарски? Дават ли си сметка, че ако нямаме държава и власт, утре ще станем и с тояги ще изхвърлим крадците от сараите им? Дотам ме докарват, че съм готов да поведа хората. Това каза в „Здравей, България“ депутатът Вежди Рашидов. Той сравни Делян Пеевски с въшка и след като водещият не можа да му отговори, кога гладният „паразит“ се е превърнал в динозавър, припомни, че още в правителството на царя „насекомото“ се е пръкнало на белия свят. В ГЕРБ се нахрани малко, но сега тази дебела въшка стана огромен динозавър, който управлява държавата, каза Рашидов. Той призова Румен Гечев да мълчи, а да не търси друг виновен за това, че гащите му били изцапани.
„Вчера го слушах. Някой със закон трябва да му забрани да говори, защото си досъсипва и партията. Не може от градушката до банките Бойко да е виновен за всичко! Забравиха сякаш кой предизвика скандала. Борисов ли? Кой разклати банковата система? Не бяха ли Цветан Василев и Делян Пеевски и техният хидроенергиен „инженер“, който диктува отгоре как да фалират банките?“, коментира народният представител.
„Някой се е изакал в гащите на другаря и цяла година повтаря, че все Бойко бил им виновен. Но хората, които работят като мравки по 8 часа на ден, и тези, които си оставят парите в банките, не трябва да треперят като мен от нерви. Аз не желая парите на бедния българин, който за един телевизор или апартамент си е вложил парите в банката. Не искам нито неговите, нито моите някой да ги краде. Ако трябва аз ще оглавя хората от улицата, защото е крайно време да се промени олигархичният модел“, подчерта депутатът от ГЕРБ.
„Когато няма държава, която да защити моите човешки интереси и ме е поставила в ситуация да се треса от нерви, какво мога да направя? Вдигал съм кръвно. Може ли да ти вземат всичко и да ти кажат „спокойно, някой ден ще те оправим“. На 64 години съм. Човешкият живот е до 70. Дали аз ще живея още шест години до памперсите, когато се наложи да ги вземам, е все тая. Никога не съм си крил парите. Преди да стана министър, съм си качил информацията за тях в сайта като честен и почтен човек. Искам останалите години да си ги изкарам като Вежди Рашидов и да имам пари за бронз. Да не треперя като плащам по 4 000 евро за отливането на една скулптора и да си направя песента на живота. Някой иска да ми я открадне“, каза политикът, който има 2.5 милиона лева блокирани в Корпоративна търговска банка.
„Цял живот съм събирал парите, платил съм прогресивен данък, т.е. това са парите, които отиват в държавната кофичка, където се разпределят за пенсии, за здраве и т.н. Моят дан, както и този на всички други на опашката пред банките, сме си го дали. Много говорят управниците, но никой не защитава интересите на хората. Дали имаш 500 лева или повече, няма значение, защото това са прозрачните пари на българския данъкоплатец, благодарение на което ние формираме кредитни милионери. Такъв е Пеевски, който казва „аз съм успешен човек“, а има 50 000 лева спестени пари. Платил е данък върху тях. Дал е за българския народ толкова, докато аз съм сложил милиони и съм си ги докарал отвън, защото в България не продавам скулптури. Бил съм почтен и честен гражданин. Кой от държавата защити интересите на българския вложител?“, попита скулпторът.
„Идва един човек „симпатичен“ като Пеевски, тегли едни 100 млн. кредит и изведнъж притиска банката да фалира. Няма банка, няма пари на вложители,. Това е схемата на кредитните милионери. Изживяхме периода на пирамидите, на фараоните, на банковите фалити. Хората останаха на нула. Ако това се повтори, трябва народът да разбере, че някой му краде парите. Цацаров, който всеки ден даваше изявления пред асансьора, да изплюе шнорхела и отново да излезе пред камерата, за да защити интереса на българския вложител! А Борисов като председател на най-голямата партия не е нормално да не се обади и да не е обезпокоен, че държавата се клати. БСП и ДПС да спрат непрекъснато да питат кой им изцапа гащите!“, каза още Вежди Рашидов. Той призова държавните служители да спрат да ходят на килимчето в хотел „Берлин“, а да застанат до българите на опашката.
„Много хора ходят на килимчето и сред тях са и Моника, и Сергей. Там се раздават пайовете. Ако хората не си вземат държавата обратно, дълго време ще сме слуги на един човек“, подчерта Рашидов, визирайки Ахмед Доган.

В категории: Политика


4
Коментара по темата
4.
Хахо
10.07.2014 20:24:17
2
1
Ами на тебе защо са ти милионите при КТБ?
Щото Боко ви нареди да си сложите парите там, нали! Сега се кръвно дигаш, ами той и Боко дигаше кръвно па сега пак за кокала искате да се хванете - ЛЕШОЯДИ! Плачете ама не ви вярваме - само бедните, но алчни за високи лихви хорица за пореден път ги преебахте! Не се научиха ей , прости хорицааааа.
3.
123
10.07.2014 15:23:19
0
4
Какво чака този народ мачкан години наред..
2.
Крали Марко
10.07.2014 13:41:18
1
6
До 1 тоя ако дойде на власт пак ще сте с БЪЛГАРСКИ имена и на който не му харесва ще хване пътя за любимата ви държава...
1.
ташак бей
10.07.2014 13:36:25
11
3
Този алкохолик защо се прави на политически разбирач .Да отиде да си удари няколко мастики и да си трае , ДПСарите не се интересуват от мнението на един пропаднал алкохолик.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори