×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

РЗИ-Бургас шмекерува за каменната кариера в Маринка: Не ни е работа да ходим по селата


РЗИ-Бургас шмекерува за каменната кариера в Маринка: Не ни е работа да ходим по селата
Хората очакваха да чуят становището на инспекторите от РЗИ по повод изграждането на каменната кариера на метри от домовете им, но останаха с пръст в уста
Тема в развитие
виж още
скрий
29 Юни 2014, Неделя, 18:53 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки Авторът

Ще вдигнем гражданско неподчинение, няма да Ви оставим да отровите децата ни, заканиха се местните


От РЗИ-Бургас финтираха хората от Маринка за каменната кариера, която вдигна на бунт най-хубавото бургаско село. От здравната инспекция обещаха да дойдат за среща в кметството миналия четвъртък. На събранието хората очакваха да чуят становището на инспекторите от РЗИ по повод изграждането на каменната кариера на метри от домовете им от фирма "Берил ООД", но останаха с пръст в уста. /ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ ВДЯСНО/

„Най-безцеремонно ни казаха, че не им влизало в работата да ходят по селата. Първо уговориха среща с нас, пък не дойдоха, има нещо тука”, чудят се местните жители. „Няма да се откажем. Ще легнем на пътя за Турция, ако трябва там ще спим. Ще вдигнем гражданско неподчинение. Няма да Ви оставим да отровите децата ни”, заканиха се хората. 

Наложи се на следващия ден кметът на Маринка Лъчезар Колев, заедно с представителите на Инициативния комитет, който защитава интересите на хората в Маринка, да отидат на крака до РЗИ-Бургас, за да чуят становището им. И така по старата максима: „Ако Мохамед не отиде при планината, планината слиза при Мохамед”, хората все пак получиха някаква информация, макар и не достатъчно категорична. „Шефката Вергиния Цанова обеща да дойде и да посети мястото, където трябва да бъде кариерата. Имаме надежда, че ще променят становището си, казаха, че предишното е било много старо и вече има доста други фактори, които трябва да бъдат отчетени”, коментираха пред Флагман.Бг от Инициативния комитет за Маринка.

Дали временно управляващата Здравната инспекция в Бургас д-р Вергиния Цанова ще изпълни поетия пред хората ангажимент, след като директорът на РЗИ д-р Георги Паздеров е тежко болен от месеци и няма как да отпуши поста? Ще видим утре!




Кметът на с. Маринка Лъчезар Колев (вдясно) свика събрание, но от РЗИ-Бургас не благоволиха да дойдат

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
5
Коментара по темата
5.
Четете !
01.07.2014 01:52:56
0
1
Статията и особено коментарите под статията "Паника в РЗИ заради проверка от инспектората, бомбардират министър Андреева с подписки"
Доста е интересно !!!!
4.
Кольо
01.07.2014 01:47:56
0
1
Изпечете едно агънце и поканете Паздеров. непременно ще дойде, та и Цанова ще доведе, естествено ако не е пак в първични болнични (пардон, той вече е освидетелстван от ТЕЛК).
Какво искате от РЗИ-Бургас дето е и с психически болен и самонадеен шеф.
3.
Вярно!
01.07.2014 01:02:58
0
9
Задника на д-р В.Цанова е наистина като планина, как ще отиде при хората?
Къде ще се помести - та тя не може да мине през вратата на залата дето я чакате, бе хора.
Затова не е дошла на срещата с Вас.
Простено й е.
2.
Луксор
01.07.2014 00:58:35
0
3
Този курвар Паздеров да не се е пенсионирал, че скоро не ни е навестявал.
1.
Жорката
01.07.2014 00:55:53
0
5
Абе, Българи от Маринка !
Какво си мислите?
Цял Министър не успя да се справи с мафията в РЗИ-Бургас, та Вие ли?
Съмнително назначената и управляващата Здравната инспекция в Бургас д-р Вергиния Цанова не и пука за нищо, и от никого.
Цялата държавна машина не успя да събори назначилия я д-р Паздеров, който окончателно се "насра" като вече дори се и трудоустрои напълно здрав.
Прочетете някои от коментарите в раздела "Здраве" на този сайт и ще се разочаровате, че живеете в България. Преди около два месеца някои запознати с далаверите на кликата д-р Паздеров - д-р Цанова прогнозираха всичките им действия. Държавата чрез бездействието си доказа, че е абдикирала от задълженвията си към обикновените граждани в полза на тази клика. в този сайт бяха предсказани дни преди здравичкия паша Паздеров да вземе фалшивите си болничните и здравните заведения от където ги вземаше, както и диагнозите.
Чудно ми е как на Вас ще обърнат внимание Прокуратура, Полиция, РЗИ, държавните органи и институции след като вече веднъж доказаха, че са безсилни пред РЗИ-Бургас.
Дебеличката д-р В. Цанова може да накарате да действа единствено и само ако й пуснете някое цигане. Все от някъде ще намерите 5 лева за това.
Тогава тя в кърпа Ви е вързана, естествено ако кариерната фирма не се епокрижила да й внесе такса обслужване РЗИ-Бургас, т.е. пет цифрена сума.
Сполай на мечтите Ви, но пътя Ви чрез РЗИ-Бургас е напълно грешен.
По корумпирана държавна институция в Бургас нема!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори