×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Лагун” – хотелът на ужасите, откъдето Северина заплашва: Злобни поморийски мутри, ще ме гледате още дългооо


„Лагун” – хотелът на ужасите, откъдето Северина заплашва: Злобни поморийски мутри, ще ме гледате още дългооо
Северина Димитрова - сестра на обвинената в убийството на малката Алекс Атанаска Георгиева, бълва шизофренни послания, плаши, забулва в тайнственост разследването, но не печели одобрение
20 Юни 2014, Петък, 21:09 ч.
Автор: Флагман.бг

Не мога да ви гледам, но ще ви изтърпя още 60 години, в пристъп на ярост пише русокосата сестра на Атанаска Георгиева

Сестрата на Атанаска - обвинена в жестокото убийство на малката Александра Тодорова от Поморие – Северина Димитрова, залива стената си във Фейсбук с шизофренни постове. В тях тя прави гневни обръщения към поморийци, опитва се да всява тайнственост, сякаш е наясно кой е истинският убиец на момиченцето, но излиянията  й изглеждат по-скоро трагикомични, отколкото да привличат одобрението на хората.  Активността й в интернет пространството е впечатляваща, тя дори използва трагедията, за да бълва ужасяващи реклами на хотела на мъжа си Веселин Тошев – "Лагун",  който в деня, когато беше намерен трупът на малката Алекс, бе претърсен от полиция. Именно в него беше засечен телефонът на момиченцето, дъщеря на бизнесмена Веселин Тодоров-Германеца.

Вижте как Северина, демонстрирайки пълен непукизъм, рекламира хотел „Лагун”, в който основно тя прекарва времето си, докато не прави демонстративни разходки в центъра на Поморие, за да дразни с поведението си хората, потресени от трагедията с Алекс:

ХОТЕЛА НА УЖАСИТЕ
"ЛАГУН" ПОМОРИЕ
УЖАСЯВАЩА ПРОМОЦИЯ 2014
Само да края на юни нощувка с включена закуска за двама - 50 лв.
Студио - 80 лв.

Ресторант с ужасно вкусна кухня с професионални майстори готвачи.
Ние Ви предлагаме ужасяващо вкусна пилешка, телешка и калканска супа.
Прясна морска риба , приготвена във ужасно горещо олио.
ЗАПОВЯДАЙТЕ ВЪВ ХОТЕЛА НА УЖАСИТЕ.
Тук ще Ви посрещнат:
Ужасно приветлив персонал в хотела.
Ужасно добри готвачи в ресторанта.
Ужасно професионален сервитъор.
Не се колебайте , не пропускайте.
Ще останете ужасно доволни.


Ето и още от излиянията на Северина Димитрова в социалните мрежи, публикуваме ги като запазваме напълно правописа и начина на изразяване, за да добият читателите ясна представа за интелектуалното й ниво и опитите й да внуши, че сестра й е невинна и тя знае кой е истинският убиец:

НЯМА ДА МРЪДНА И НА СМ. ОТ ПОМОРИЕ.НА ПУК НА ВАС ПОМОРИЙЦИ.ЩЕ МЕ ГЛЕДАТЕ ОЩЕ ДЪЛГООООООО ВРЕМЕ.МАКАР ЧЕ НЕ МОГА ДА ВИ ГЛЕДАМ ПОМОРИЙСКИТЕ МУТРИ - ЗЛОБНИ И НАИВНИ.ЩЕ ВИ ИЗТЪРПЯ ОЩЕ 60 ГОДИНИ.СРЕЩУ МЕН СТЕ , САМО ЗАЩОТО НЕ СЪМ РОДЕНА В ПОМОРИЕ.АКО ТОВА СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО НА НЯКОЙ ОТ ВАШТЕ ПАК ЛИ ТАКА ЩЯХТЕ ДА ГЛЕДАТЕ И ДА ШУШУКАТЕ АААА???? ЩЯЛИ ДА НИ ГОНЯТ, ЩООО? ЗАЩОТО ЩЕ ИЗКАРАМЕ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ВАШТЕ ХОРА?И ДРУГО ДА ВИ КАЖА ПРЕДИ ТОЗИ СЛУЧАЙ ИМАХ 0 ПРИЯТЕЛИ В ПОМОРИЕ, А СЕГА БРОЯТ ИМ РАСТЕ ВСЕКИ ДЕН.ЗАЩО ЛИ?

"Няма да казваш на никой , че съм бил тук.На никой нито дума.Ще ви изтрепя всички да 9 то коляно.Ще подпаля хотеля.Ще почна от най-малкото , ще ги изкормя." - безмозъчно същество.

Аууууу много се оплаших.Изнасилвач.Хубаво ли те беше ааа? Защо го направи до детенцето бе ?А март месец как беше? Ще намеря жертвата.Тя може и да мълчи кои сте Вие двамата , но не и аз.На мен не ми пука.Не ме е страх.Заменям си живота за истината.Не сте познали кой плашите.Хванахте се с неправилния човек.Всички до един замесени в убийството на Алекс , изнасилството - 2 броя и оскверняването на авторитета ми ,ще заминете в затвора.Нищо не е в състояние да ми затвори устата.Майната и на сестра ми , майната ми и на мен.Детенцето го заслужава , заради него ще си платите.Няма да останете скрити и на свобода.

ЛЯСКОВЕЦ НОМЕР 2.
ВЕЧЕ ВИ ИДЪНИХ В СОФИЯ, МИЛИ БУРГАЗЛИИ.СЕГА ИМ ДАВАЙТЕ ОБЯСНЕНИЕ ,ЗАЩО УБИЕЦА ОЩЕ Е НА СВОБОДА.ПЪК МИЛОТО ПОМОРИЕ - НЯМАМ ДУМИ. КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ, НЯМАМЕ СИГУРНОСТ.ЛЪЖИТЕ ИЗРЕЧЕНИ НА СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ- МОТИВА БИЛ БИТОВ, АТАНАСКА БИЛА ИЗВЕДЕНА ОПЕРАТИВНО В 9 И ЗО И ДРУГИ ПОДОБНИ - ВЕЧЕ ЦЯЛА СОФИЯ ЗНАЕ.И ПРЕЗИДЕНТА СЪЩО.НАВСЯКЪДЕ СЪМ ВХОДИРАЛА , И ПРОДЪЛЖАВАМ.ИСКАМ ИСТИНАТА.МЕН ЗАЩО МЕ АРЕСТУВАХТЕ С ДЕЦАТА - ЗА ДА РЕВАТ И ДА ДРАЗНЯТ ПСИХИКАТА НА АТАНАСКА НАЛИ?ЗАЩО МЕ ДЪРЖАХТЕ 3 ЧАСА В ПОЛИЦИЯТА БЕЗ ДОРИ ДА МЕ ПИТАТЕ КАКВОТО И ДА Е.ЗАЩО? АКО НЕ СЕ ПРЕЧУПИ АТАНАСКА ДА ПРОБВАТЕ С МЕН ЛИ? ЕХ , ЗАЩО НЕ ПОЧНАХТЕ С МЕН?

В категории: Поморие


17
Коментара
Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 1
17
Коментара по темата
17.
Гочо
23.07.2014 17:46:48
0
0
Северинке,тебе требе да те бучат само с чуло,че да не плашиш!Дано комшиите да нямят кокошки,че ще спрат да носят яйца!!
16.
Каката
23.07.2014 17:39:55
0
1
ПАЧА!!ТЪПА И ПРОСТА,НАГЛА,НАХАЛНА ,ЛЪЖЛИВА СЪУЧАСТНИЦА В УБИЙСТВО
15.
tc tc tc
23.06.2014 11:43:17
3
5
То поне да имаше основание за това самочувствие, пък то грозно, тъпо и неграмотно същество ... само до папата не е "ВХОДИРАЛА" какво не е ясно :D ...
14.
ZLOBNA POMORIISKA MUTRA
22.06.2014 14:30:48
7
5
HAHAHAH MOJE I DA NE E MNOGO DALGO GADNA KOVRO SHTE VI DOIDE KATO GRAM OT QSNO NEBE NQMATE MQSTO V POMORIE....
13.
Дядо Йоцо
21.06.2014 13:46:37
0
6
Само баламите вярват на МВР-пикчърс. Който е следил случая ще върже две и две, който не ще се кефи на пикливата журнастика и ще пише хейт и блянове за линч.
За последното обаче се искат топки, а сте вековни, потомствени роби.
Тъй че драскайте, сега ви е паднало.
12.
светла
21.06.2014 13:24:16
0
3
браво КАТЕ МИСЛЕХТЕ за сериозен и умен журналист.................
11.
Севито
21.06.2014 12:48:31
5
5
Да може и да приличам на луд , шизофреничен ,злобен черен дявол, но моята цел се постига.Тези които трябваше да се хванат на провокацията от моя страна се хванаха.Това което целя го постигам.Не мислете ,че съм тъпачка.Всичко до момента е постигнато благодарение на мен.Вие си пишете.Благодаря ви.Правите ми услуга.
10.
до Северина
21.06.2014 10:30:46
3
13
Jи, мойто момиче трябва да умреш в адски мъки. Сестра ти и майка ти също. Поморийци и цяла България трябва да ви убият с камъни в центъра на Поморие. Вие сте вещици. Този мъж, който е с теб, не може ли да проумее с какви гадове си има работа. Ама първо той трябва да ви дръпне един як бой с колове, после да ви остави на нас човеците, да да ви разкажем играта. поморийци тябва да ви изгонят. Вие семейство Адамс не заслужавате и една капка въздхух. УБИЙЦИ! ГОРЕТЕ В КЛАДА
9.
Надежда
21.06.2014 10:27:49
3
3
С тези странни драсканици, снимки и телевизионни изяви няма да помогнеш на сестра си, ако наистина е несправедливо обвинена в убийството на детето. Погрижи се за собственото си психично здраве, грижи се за децата си с ОБИЧ , отделяй време и внимание за тях и спри да мразиш и нападаш хората.
8.
сателит
21.06.2014 09:07:19
1
6
Каква е тази психопаткааааа?????
7.
az
21.06.2014 06:39:56
2
14
tazi be6e prostitutka v hotela be za 50 leva prave6e pilna programa
6.
киро
21.06.2014 01:59:29
2
9
откачалка
5.
АЗ!
20.06.2014 23:34:06
1
19
Тази жена е от СЕЛО тази жена е СЕЛЯНКА тази жена трябва да се върне обратно на СЕЛО !!!
4.
?
20.06.2014 22:36:14
3
14
Майки, пазете децата си
Дали тази не е убийцата???????????????????
3.
koleto75
20.06.2014 22:35:10
12
1
MNOGO BOLI ISTINATA MNOGO
2.
@
20.06.2014 22:21:04
1
19
Тази жена е опасна и трябва да бъде затворена
1.
ани
20.06.2014 22:10:08
2
29
малеееее, пълно хахо, тая не стига че е грозна, ами и откровено луда. Направо вярвам, че тя и самата ще убие. Баси и гадната мутра
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури
Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик 
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори