×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Възмутен бургазлия: Вижте как купчини скрап посрещат богатите туристи на Морска гара


Възмутен бургазлия: Вижте как купчини скрап посрещат богатите туристи на Морска гара
„На фона на лъскавия лайнер грозните купчини изпъкват още по-ясно и се набиват на очи. Не мисля, че това е изгледът, с който можем да се гордеем”, ядосват се бургазлии
22 Май 2014, Четвъртък, 14:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Срамота е това да е първото впечатление на туристите от града ни

Купчини скрап посрещат богатите туристи на Пристанище-Бургас и съм възмутен, че ръждясалите железа са първото впечатление, което те придобиват от града ни като слязат на Морска гара, пише възмутен читател на Флагман.бг. Той ни изпрати снимка от посрещането на един от круизните кораби, които акостираха пред иначе красивата сграда, потресен от контраста между кораба и района.

„На фона на лъскавия лайнер грозните купчини изпъкват още по-ясно и се набиват на очи. Не мисля, че това е изгледът, с който можем да се гордеем”, пише Огнян Петров по повод твърденията на изпълнителния директор на Пристанище-Бургас Николай Тишев пред журналисти, че от 4 години в порта не се обработва сяра, а от година и половина не работи със скрап. Според хората е време районът да бъде изчистен и да има вид, който да очарова дошлите в Бургас чужденци.

В категории: Бургас


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Monaco
22.05.2014 20:45:53
3
6
Червените боклуци нямат срам от нищо, щом е да изпълнят партийните повели от Посрано са готови да разкажат играта на цял град.
Боклуци! #ОСТАВКА!!!
13.
БС
22.05.2014 20:24:19
7
1
Абре Огняне,първо че това не е обособено пасажерско пристанище за да няма забележки, второ че тая скраб никой не я вижда освен тен.Най малкото защото е от другата страна на "лайнера" и на никой не му пука за нея.Трето аз въобще се чудя кво правят тези пасажери тука, в Бургас???
12.
жони деп
22.05.2014 19:34:36
2
2
на ,,богатите туристи,, ИСКАТ ЛИ ИМ ЛИЧНИ КАРТИ КАТО ВЛИЗАТ ИЛИ ИЗЛИЗАТ ОТ ПРИСТАНИЩЕТО НА БУРГАС или кукерските номера са само за остров БОЛШЕВИК
11.
герб
22.05.2014 18:29:15
4
5
Как да си признаем, че нарочно дадохме останалата част на концесия...с идеята напълно да закрием държавното пристанище, за да може паричките да идват в нашите дълбоооки джобчета, а не в държавата. Е щяхме да е**м мамата на незнам си колко служители, ама ко ти пука. Държавата няма да има пристанище, а една морска гара...гот, а?
10.
БСП
22.05.2014 17:30:13
4
2
Пенчо гей-вълшебник
9.
платен
22.05.2014 17:13:33
7
7
Платен репортаж?? Сефте. Герб са добри платци.Добре се харчат парите, задигнати от европроектите.
8.
hm
22.05.2014 17:07:32
3
10
Очевидно далаверката със скрап върви добре щом не я спират, въпреки че огромни лайнери акостират на Морската гара. Ей, тва са комунистите!
7.
123
22.05.2014 17:05:39
2
2
hubava rabota no balgarska rabota he he he
6.
ПЕНЧО
22.05.2014 16:33:30
10
8
За срам стават ГЕРБ,защото само много умен човек може да направи морска гара в товарно пристанище.И сега ако искате може да закрием пристанището и да оставим само морската гара.
5.
Mila
22.05.2014 16:27:10
3
5
УЖАС, КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО! СТАВАМЕ ЗА СРАМ. ПРЕДСТАВЯМ СИ ПОГЛЕДИТЕ НА ТУРИСТИТЕ КАТО ВИДЯТ КЪДЕ ЩЕ СЛИЗАТ
4.
ГЕРБАДЖИЙЧЕ
22.05.2014 16:12:38
6
7
АБЕ ОТВОРЕНИЯ ТИ ВИЖДАЛ ЛИ СИ КАКВО БЕШЕ КОГАТО НАИСТИНА ТВАРЕХА СКРАБ ЗА АМУДЖИТЕ БЕ, СКРАБА БЕШЕ НАТРУПАН ТОЛКОВА ВИСОКО КОЛКОТО Е НА СНИМКАТА КОРАБА НА ТЕЯ ЗАПАДНИ БАБИШКЕЛИ РЕПТИЛИ НА СНИМКАТА , ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ НЕ ЗНАМ КОЙ ТЪПАК НАЙ ВЕРОЯТНО СЕЛЯНДУР ИЛИ ШОП Е РЕШИЛ ЧЕ КЕЯ И МОРСКАТА ГАРА ЗА ПЪТНИЧЕСКИ КОРАБИ ТРЯБВА ДА Е НА МАЙНАТА СИ НАКРАЯ НА ПРИСТАНИЩЕТО И ОТ ТАМ КАТО ТРЪГНАТ БАБИШКЕЛИТЕ ЗАПАДНЯЦИ ИМАТ 3 ДЕНА ПЪТ С КАМИЛИ ДОКАТО ИЗЛЯЗАТ ПРЕЗ ПОРТАЛ И НАЙ ПОСЛЕ ВЛЯЗАТ В БУРГАС , ЗА МЕН МОРСКАТА ГАРА КРАСИВА НЕ МНОГО ВИСОКА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ СРЕЩУ ПОРТАЛА НА ПРИСТАНИЩЕТО , ПОНЕ АЗ КЪДЕТО СЪМ БИЛ ПО СВЕТА Е ГОРЕ ДОЛУ ТАКА ИЛИ ПРОСТО Е СЪВСЕВ ОТДЕЛЕН КЕЙ ОТДЕЛЕН ВЪОБЩЕ ОТ РАЗТОВАРНО ПРИСТАНИЩЕ , ПРИМЕР ЛАС ПАЛМАС , ЛИСАБОН И ДРУГИ, ЯВНО НЕКОЕ СЕЛЯНЧЕ ОТ НА МАЙНАТА СИ Е БЪРЗАЛО ДА СИ ПРАВИ ПИАР, АМА ЕДНО Е КАТО МАЛЪК ДА СИ ПАСАЛ КРАВИ И БИВОЛИ , НЯМА ЛОШО , ДРУГО Е ДА СИ РОДЕН ТУКА И ДА ТИ СА ЖЪЛТИ ЗЪБИТЕ И В ЗАДНИКАТИ ДА ИМА ПЯСЪК .
3.
вяра
22.05.2014 15:58:14
2
15
на пристанището постоянно се товари и разтоварва скрап. и не само това виждат туристите пристигащи на Морска гара- порутени сгради,разбит път... "прекрасна картина" за добре дошли
2.
Въх!
22.05.2014 15:57:41
4
15
Е, трябва да си много прост да се вържеш на плоските лъжи на плешивия БСП олигофрен, временно изпълняващ длъжността шеф на пристанище. С толкова акъл ако не беше бесепар, надали някой щеше да му повери и стадо, с повече от 10-тина глави добитък.
1.
Tishev
22.05.2014 15:55:28
4
12
Нееееееееее, това изобщо не е скрап. Привижда ви се! Казвам ви - не разтоварваме скрап. и не забравяйте да гласувате за БСП и за мен лично!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Корнелия Нинова Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори