×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Провален Рожден ден убил ученика от Търговската гимназия, другите трима от БМВ-то носят ковчега му


Провален Рожден ден убил ученика от Търговската гимназия, другите трима от БМВ-то носят ковчега му
Смазани от мъка, приятелите на Георги (на снимката) излезли от болницата, за да го изпратят в последния му земен път. Тримата носели ковчега на своя авер и ридаели безутешно
02 Март 2014, Неделя, 13:47 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА Снимка Радостина ГЕОРГИЕВА

Момчетата произхождат от почтени семейства – ударът на колата бил причинен от аквапланинг


Аквапланинг – огромна локва на асфалтовия път, е причината за жестокия удар в стълб,  при който загина 18-годишният Георги Танев Вълчев от бургаската Търговска гимназия. Той навършил пълнолетие на 10 февруари. БМВ-то, с което са се придвижвали четиримата младежи, е било управлявано с не повече от 40 км/ч, твърдят близките им. Преди това обаче е валял силен дъжд и платното е било мокро.
Водачът на БМВ-то  се казва Вичо и не е ученик в Бургас, бил е по-рано в математическата гимназия, а сега учи в колеж в Германия, той е на 19 години. Другото момче, което е било на задната седалка, но е останало напълно невредимо, се казва Георги и е на 18 години. То също учи в Германия. Двамата са се прибрали при родителите си на 28 февруари, заради ваканцията. Четиримата са близки приятели, произхождат от почтени родители, добре възпитани, нямат никакви противообществени прояви.
Вечерта преди фаталния сблъсък в стълба, загиналият Георги Танев е бил на гости у най-големия си авер – Християн, с когото са съученици в Търговската гимназия и близки от детинство.

„Бяха в стаята на сина ми докъм 20,30 часа, след което казаха, че излизат – имали покана за рожден ден, но се двоумяха дали да отидат там, или да се разходят. В крайна сметка решили да седнат в бистрото до Младежкия дом, където са пили само кафе”, разказва майката на Християн. Тя е известна в Бургас като един от най-добрите специалисти по аеробни спортове, популярна е и като най-сериозния фитнесинструктор в града.
Точно до бистрото на Младежкия дом, на ул.”Гладстон”34, живее и загиналото момче Георги Вълчев. Вероятно двамата са имали намерение да се прибират, когато се свързват с другите двама, дошли от Германия приятели. Не са събирали пари за бензин, за да си правят гонки, просто решили да направят една обиколка из града.
Ударът е станал около 1 часа след полунощ. Няма употреба на алкохол или наркотици  у четиримата, кълнат се родителите. Официална информация за резултати от взетите проби обаче още не са оповестени.
Предните въздушни възглавници се отварят, но задните – не. До водача Вичо е седял Християн. И двамата са били с колани. Имат леки наранявания по главите, настанени в неврохирургия. До идването на „Бърза помощ” Георги умира в ръцете им. Георги не е усетил екстремалната обстановка, при която Вичо опитвал да овладее колата, за разлика от съименника си, който успял да се стегне и здраво се хванал за ръкохватката на вратата, докато колата се въртяла. Това е и причината за смъртта на Георги.
Днес Вичо и Християн са напуснали болницата, за да носят, заедно с другия Георги, ковчега с тялото на загиналия им авер. След това двамата пострадали отново са се прибрали в неврохирургия за смяна на превръзките по главите им. Около 17 часа те бяха освободени от болницата.

В категории: Бургас


53
Коментара по темата
53.
до мир
05.03.2014 11:59:35
1
2
,,Случилото се е - мал шанс.. Когато един ден това се случи с друг осемнадесет годишен младеж ,тогава пак това ли ще казваме мал шанс. Експертизата да си я чакат близките и да успокояват гузната си съвест.Всеки нормален човек минал покрай мястото на трагедията ,вижда траекторията на завоя и му става ясно какво се е случило .Няма как да стане с 40 км, какъв аквапланинг при тон и половина кола.Някъде четохме ,че колата е била 290 коня.Питаме се с приятелите кому е нужна толкова мощна кола ,на състезателя или на младият неопитен шофьор ,шофирал в един часа посреднощ.
52.
Мир
05.03.2014 09:04:28
0
0
Нямах предвид Санко, а след Вашето мнение има едно, което като коментатор е отбелязан "До Санко", там е написано това.
51.
Sanko
05.03.2014 02:09:13
0
0
Относно коментара на ,,Мир,, - мисля че сте в грешка - никаде в моят комантар не съм споменавал че някои е употребявал каквито и да било психотропни вещества , наи малкото не съм тиражирал подобен род невярна информация както доста други , включително и този саит целящ сензация с помоща на невярна информация. Чета коментари за затягане на закона , за по строги санкции - хаиде бъдете едно гражданско общество и решете какво искате и направете нещо но не само по тъпи саитове и форуми . Но наи вече не бършете ръцете си с трагедии като тази защото е много удобно да има виновен и тои да е черен . Убеден съм че на това момче не му е лесно впредвид какво е преживял.
50.
Не разбирам
04.03.2014 19:03:37
0
0
Научавам днес и съм потресена.Не оставих цвете Минавайки покрай мястото не спрях , не оставих цвете ,но запалих свещ за момчето.Трагедията е огромна ,предполагам и за живите .Питам се ,защо млад и неопитен шофьор шофира сам ,без надзор на опитен водач в този късен час.От друга страна ,не ми се и мисли ако това се беше случило посред бял ден и в отсрещното платно имаше и други мпс-та. Мощен автомобил+ недостатъчно добре обработените реакции и опит
= ФАТАЛЕН КРАЙ .Определено е нужен нов закон за движение по пътищата .Младите няма как да си спомнят ,но преди много години ,слагаха знак внимание и имаше двегодишни ограничения за младите водачи !
49.
v.
04.03.2014 16:32:57
1
3
ave eiii shmatkiii mnogo znaete vsichkii , vmesto mn da govorite koi e vinoven i koi ne otidete i ostavete po edno cvete na groba na tova prekrasno momchee , ne ste vie horata koito shte razdavate pravosadie , postavete se na mqstoto na Vicho , ytre i vie shte karate i shte vozite priqteli i rodnini i kvo praim kato stane sashtoto koeto se sluchi s Gosho , aaa ko praitee shte gledate kato teletaaa . Zatova ne komentiraite mnogo shtoto oniq gore gleda , zabavq ama ne zabravqq ;) Pochivai v mir Goshe ;(
48.
Мир
04.03.2014 14:06:49
0
2
Кога е големият шанс никой не знае, както и кога идва края. Цялата болка е смазваща и повярвайте тази болка изживяват и другите три момчета. Млад живот си е отишъл и това е жестоко, защото младостта има нужда от шанс и криле, за да сбъдне мечтите си, а не да затвори очи и да не смее никога повече заедно със своето семейство и приятели. Защо обаче така нападате, като още няма експертиза? Кой на кого, какво е купил е въпрос на избор. Кой, как и защо е постъпил е въпрос на отговорност и опит. Но ние не сме толерантно общество, ние държим да сме съдници.
47.
Пръст
04.03.2014 12:33:33
0
2
Засрамете се !Случилото се било мал шанс .А кога беше големият му шанс на водача Вичо ,когато му купиха бмв 280 конски сили ли ?!? Най-жалкото е ,че още една майка е почернена . Още едни млади и пълни с мечти очи са затворени завинаги !
46.
Мир
04.03.2014 11:32:49
0
2
До Санко - престанете с това, че децата са били надрусани. Познавам и четиримата и това е невъзможно. Като казвам познавам означава, лично и поименно. И четиримата са спортисти и отлични ученици. Случило се е - мал шанс.
45.
до Санко
04.03.2014 10:50:45
0
3
На колко години си моето момче ? Ученик си определено, но явно не залягаш над учебниците -''шофиорът''. Другото, което което бъркаш , щом са се задействали предните възглавници би трябвало да се отворят и задните , ако има! Бургас е малък град ,шири се мълвата че и четиримата са били надрусани. Как да помогне обществото ,ако те действително са били надрусани,как да предотвратят гражданите тези безумия ,когато родителите позволят сина им да шофира толкова мощен автомобил и да вози безхаберно други деца!
44.
..
04.03.2014 10:37:36
0
0
Браво много вярно, Санко:) Елава на момчрто му е достъчно тежко и без да го нападате
43.
Sanko
04.03.2014 05:19:27
1
4
Господа многоразсъждаващи аквапланинга или водната възглавница е явление което може да бъде и с 20 и с 200 км в час в зависимост от водният стълб на асфалта - при така нареченото явление колата става тотално неуправляема и шофиорът се превръща в пасажер. Некомпетентните изказвания относно високата скорост и ,, дрифт ,, са безпочвени поради
1во - в конкретният завои при навлизане с по висока скорост автомобил със задно предаване щеше да получи ,,недозавиване,, и да получи челен сблъсък
2. При дрифтинг с такъв автомобил БМВ серия 7 -Автоматичната система за контрол се задеиства отнемаики газта И връщаилки колата в първоначална траектория .
Задните въздушни възглавници тип ,,завеса,, не са се отворили поради ниската скорост на удар ( всеки по заинтересован ще прочете изискванията долните граници за задеистване въздушни възглавници) . За жалост в разигралата се трагедия простият народ веднага се нахвърля преди да проучи нещата в детаили и преди да се замисли че такава трагедия може да се случи на всеки. Момчето е неупоъребило алкохол и според мен жертва На нещо непредвидимо. Всеки е свикнал да напада и да сипе закани а нищо никои не прави - къде бяхте много знаещите и много будните когато Един пиян шофьор уби Наталия и още едно момиче , къде бяхте когато Друг пияндурник уби Сашо? Някои излезе ли на протест - или само четем саитове и лаем в коментари пишеики глупости , знаеики всеки от нас какви глупости прави зад волана
42.
Потресена също
03.03.2014 23:50:52
0
0
Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи !А когато за това допринасят родителите и ти купуват мощен автомобил е безотговорно! О,да те твърдят ,че с не повече от 40 е шофирал ,а наркотици и алкохол ням кълнат се.Е, не с 42 км. е шофирал определено са категорични ,така както и за наркотиците ..Тъжно ,но явно това успокоява гузната им съвест .Жалко почернената майката ще прекара животът си в ходене до гробищата.Замислете се над това и бъдете разумни !!!!!
41.
до АДИДАСА
03.03.2014 22:39:36
0
5
ей келешче с адидасче и с БМВ
недей да караш бързо по-улиците , че почвам акция срещу вас
ще ви снимам на видеоклипове и ше пращам
по телевизиите и в полицията да вземат мерки срещу вас
не ни казвай да се изнасяме от Бургас , да не изнесем теб
аман от такива -лайнярчета !!!
40.
qdosan
03.03.2014 22:31:19
0
3
Номер 38 няма как ако караш с 40 км
да се случи това
завоя се с 40 км , а с над 70 километра неможе
така , че не ни говори глупости
виж профила на тоз Вичо
ей такива които си слагат колите на профилите са екстремни типове и карат бързо , лошото е че други страдат заради такива леко мислени хора
аз също съм се возил при такъв шофьор който кара бързо и въпреки , че му направихме забележка той продължи и се смееше
шофьори които карат на-ръба са много
въпроса е да им се вземат книжките и по-строги правила за такива безрасъдни лапета
колата при 40 км , може да се увладее,но при 80-100 км абсурд да вземеш завоя и колата излиза от контрола на шофьора , така че не защитавайте шофиьора
39.
Бургазлия
03.03.2014 21:56:54
0
2
В последно време непрекъснато в Търговската гимназия се случва нещо негативно!? Директорът и учителите да се замислят...но може би рибата мирише от главата.
38.
Потресена от коментарите ви..
03.03.2014 20:42:07
2
6
Възмутена съм от начина, по който мислите.. Как може да сте толкова ограничени и злонамерени, бе хора?! Как може да пожелавате смъртта на друго дете?! Кой къде го е видял, как бил карал, как се правил на гъзар и какво ли още не прочетох по адрес на шофьора. Лично познавам момчето и не мога нищо лошо за него като личност и като шофьорски умения. Станалото-станало, едно прекрасно момче и страхотен приятел си отиде, а живота на едно друго дете е съсипан, връщане назад няма.. Какво са виновни родителите му, че той е решил да се разходи с колата вечерта, след като дори държавата по право му е разрешила? Такива са времената сега, напълно нормално е и няма нищо нередно. По същия начин ли щяхте да мислите ако вашето дете беше на негово място? Аз също шофирах из града по това време, имам книжка от няколко месеца и съм момиче, но това значи ли, че родителите ми са безотговорни и не са ме възпитали? Стига глупости.. Спрете да се правите на много знаещи и разбиращи, след като за повечето от вас единственият източник на информация са тези статии, в които грешната информация е доста повече от вярната. Вместо да съдите за вече станалото и да търсите кого да обвините, по-добре се старайте да предотвратите бъдещи инциденти и можете да бъдете сигурни, че това ще бъде обеца на ухото за много младежи, включително и за мен! Спестете си злобните коментари и запазете минута мълчание пред паметта на Гошо..
Почивай в мир, приятелю! :(
37.
До Адидас
03.03.2014 18:32:14
0
5
Бива ли да си толкова неграмотен? Аман от такава паплач като теб в това общество! Почивай в Мир, момче!
36.
Adidas
03.03.2014 16:21:37
15
2
Кво сте се злобите тука ве? Мои сме прости, мои сме бедни, мои карамета БМВта 3ки от по 2000 лв, ама сме МАНЯЦИ. ЧУВАТЕ ЛИ ВЕ, М А Н Я Ц И!!! Пазете се, докато имаме по 5 лева за газ, така ще е. Който не му харесва, да са маха от Бургас. В правилника за движение тря се приеме, че БМВ 3ка ( от старите ) винаги е с предимство! КАЗАХ!!!
35.
запознат
03.03.2014 13:35:23
7
3
до 26 името не трябваше да се пишеш един а трябваше да си един смешник ....
как може да говориш така .. има и господ за вас споко
34.
hk
03.03.2014 13:04:15
0
8
Каква злоба,бе човек. Това е реалноста. И на мен ми писна от лайненца дето слагат газчица за 5 лева и почват да гледат лошо, да карат все едно всички са длъжни да се съобразяват с тях, а не със закона за движението. Жалко, че в повечето случаи виновците остават живи.
33.
Мир
03.03.2014 11:54:06
4
8
Мъката е голяма и едва ли някога ще бъде утешена, но аз чета и не вярвам, че написаното например от 26 е истина. Каква злоба, каква ярост, какъв гняв. ............... Как лесно се лепват етикети и как още по-лесно се раздава правосъдие, как разтоварването на душевни отпадъци в подобни коментари е безкрайно. Нима някой е защитен??? Нима позволилите си да съдят и ругаят могат да сложат ръка на сърце и да кажат " Аз съм безгрешен". Мир На Душата на това прекрасно момче! Избора на децата да бъдат в тази кола е техен, всички са пълнолетни и ние не можем да бъдем съдници на този избор. Последствията също няма да ги носим ние, а те и родителите им.
32.
Възмутен бургазлия
03.03.2014 10:16:55
0
4
Мъка за родителите, загубили това хубаво дете!Но всяко безразсъдство се плаща. В петък към 16.30 ч. на пешеходна пътека на ул. Сан Стефано пред БСУ при светофар зелено, щеше да ме отнесе една кола караща с несъобразена скорост. Вътре стояха две момчета. Те просто се забавляваха.
31.
xXx
03.03.2014 10:16:46
0
3
drugo sashto mi stana interesno kak za niam i mesec izliazoha avtotehnicheskite ekspertizi ,a himichnia analiz na kravta ne e gotov oshte.
Ili ima neshto gnilo,ili avtora na statiqta si gi izmukva ot prastite.
30.
Един
03.03.2014 09:40:18
0
6
С 40 км гъзъ си да съдереш не можеш да се пречукаш това е сигурно !!! Тука има няква схема ама де да видим , не забравяйте че всичко рано или късне ще стане ясно !
29.
klklllkl
03.03.2014 08:52:14
10
2
Коментар 26, да чуя името ти, палячо, интернет смелчага
28.
Мхм
03.03.2014 07:01:33
1
6
Кметът е виновен за локвите и дупките, а шофьорът е бил заслепен от Северното сияние...
27.
Шофер
03.03.2014 01:09:49
0
8
Не е Аквапланинг, а АкваГлупинг според мен!
26.
Един
03.03.2014 00:50:03
12
15
Съболезновалия ли? Затвор и присъди, не съболезнования. Тези келеши родители нямали ли са? Кой нормален родител ще позволи на 17-18- годишното си дете да събира пари за бензин и да дрифти с колата из града? Кой? Да си ги погребват сега, жалко, че шоферчето е оцеляло. Не стига че хвърчат като луди с колите си за по 2000лв., не стига че мачкат нормалните деца щото са големи гъзари, ами сега трябва и да ги съболезноваваме. Ко? Не.
25.
...
02.03.2014 23:21:36
0
2
Мойте съболезнования на близките на момчето, това е голяма трагедия, дано отново не отшуми и виновните да си тръгнат. Макар, че каквото и да стане има само един който съди, горе на небето. И интересно ми е дори и да отиде и зад Германия да отиде, ще спи ли спокойно, по - добре достойно да поеми вината си.
24.
qdosan
02.03.2014 22:35:10
2
13
Само искам да ви кажа ,че според мен шофиора има вина за това,защото във фейсбука му на профилна снимка си е сложил прословутото БМВ
Ей такива келеши с БМВ има много и се мислят за номер 1 , точно днеска докато чаках на спирката още един засилен келеш ,профуча с над 100 км
аман от такива лапета , коите се тежкарят с мощните си коли
Лятото още един с едно БМВ уби себе си и още четире човека в град Елин Пелин сигурно си спомняте този случай
докато не се забрани на млади клеши да карат БМВ ,тона ще продължава , оправия няма
ей този Вичо ,сега да лежи в пандлета това заслужава !!!
23.
17
02.03.2014 21:43:26
2
14
Причината за катастрофата не е аквапланинг с 40км/ч

Изглежда началника на полицията-Милен Димитров е получил пари за да бавят и манипулират официалната информация.

Сводката ще излезе, когато схмата е сглобена, така че на шофьора да не му се търси сметка.
22.
тома неверни
02.03.2014 20:42:40
0
22
Лека му пръст на детето,но аз също видях бмв със същия цвят и модел да кара лудо из център а в събота вечерта.Говоря за каране в стил газ,спирачки и въртене на гуми,всички пешеходци се обръщаха и се изнасяха максимално навътре по тротоара,а въпросните дрифтъри явно се забавляваха от това.В този момент разхождах кучето и се замислих какво би могло да се случи, ако не беше на повод и им беше изскочило между колите.А ако беше играещо дете?! Въпросните келеши вдигнаха 70-80км от 0 за секунди,това става на улица Възраждане(църквата Кирил и Методи в посока "Малибу" и "Света София"),който е от Бс знае за какво говоря,мястото е такова,че се кара с 20ина км.Така че тези приказки,дето момците с дъртата тройка и най-вероятно гуми втора употреба(а може дори и с летни такива?), си карали кротко и мирно с 60 и имало водна възглавница са пълни щуротии
21.
Ivan Hristov Ivanov
02.03.2014 20:34:42
3
2
tos e za ubivane
20.
Христина Стаматова-родител
02.03.2014 20:24:54
0
7
Бих искала да изкажа най-искрени и съкровени съболезнования на близки и роднини на това прекрасно дете!
19.
жоро
02.03.2014 19:45:45
1
13
БМВ са със здрави купета и задно предаване! Аквапланигът зависи от тежестта на колата,състоянието на гумите ,скоростта, положението на предните гуми в момента когато гумите на колата са на настилка с различно сцепление. Задницата е по-лека заради предното разположение на двигателя. Едно рязко подаване на газ,мощен двигател , задно предаване , разпределение на тежежеста напред са причината за завъртане на автомобила и удар със задната част ? При опитен шофьор, който се съобразява с променящата се обстановка , автомобила който управлява и своите възможности, подобни ПТП -та е малко вероятно да се случат!
18.
Суеверен
02.03.2014 19:44:15
14
5
Откакто Г-жа Савова стана директор на Търговската гимназия починаха много хора и от персонала и само за два месеца 2 деца...!? Направете нещо...църквата е до вас или сменете директора.
17.
жоро
02.03.2014 19:33:09
1
9
Разбирам нетърпението на младите хора да карат мощни коли и мотоциклети, но има Европейска Директива, която налага постепенност при категориите.Тя налага възрастови граници за получаване на категориите и задължително кат."В" за да се учат за "С", а после и "Д". Не са случайни въведените ограничения в чужбина за нови и млади водачи на МПС, пробационен период,управление с придружител,да не возят пътници,да карат само в светлата част на денонощието,ограничения за мощност и лукс!Има възможност за намаление размера на наказанието или принудителната мярка след посещение на групи за психологическа подкрепа/идиот-тест/! Размера на глобите зависи от декларирания годишен доход на нарушителя!Хайде да станем европейци!Едно момче загина, а друго си провали живота?
16.
родител
02.03.2014 19:28:42
0
6
Отиде си едно прекрасно дете. лично го познавах.Мъка, много мъка. Никога няма да го забравим. не съм на себе си
15.
неясна
02.03.2014 19:14:19
6
15
Да ни забранили да караме кола над еди си колко коня!!! Или да ни направели застраховките 2000 лв!!!! Толкова глупаво,такова безумие! Ти ако си идиот и безотговорен с кола 200 коня ще си такъв и с кола 25 коня няма разлика! Трябва да има проверки за алкохол,наркотици,шофиране без книжка,тежки глоби за превишена скорост ,ама това Н-Е-П-Р-Е-К-Ъ-С-Н-А-Т-О това трябва да махнем и всички по-старши шофьори да бъдат за пример не да карат като каруцари - секат път,отнемат предимство,изпреварват като луди на кво прилича тва!? Един 18 годишен като види ,че баща му така се движи безпроблемно като селянин качвайки се да шофира и той почва да го прави! Култура,култура,строг ред,глоби и жестоки санкции важащи за всички не само за дребните рибки и тогава ще влезем в пътя ще шофираме цивилизовано,бавно и безопасно!
14.
Шофьорче
02.03.2014 19:13:27
4
25
С тва BMW с 40км/ч и с 4 човека вътре няма аквапланинг. тва са пълни глупости и въобще цялата статия е написана сякаш няма виновни. Шофьорът е виновен!
13.
неясна
02.03.2014 19:07:42
8
6
Сега младите шофьори са ви виновни така ли? В България все търсим виновни,сега ще направят закон до 25 години да имаме жестоки застраховки,или ще ни забранят със закон да шофираме няма да се изненадам.И всичко това няма да помогне просто ще налива пари отново в нечий джоб и всички ще карат коли нелегално,ще стане и по -зле!Вместо да се стремим да си възпитаваме децата докато е време и да следим какво къде се случва с тях,ние търсим виновни.Ами като търсиш ще намериш много ясно! Ще си измием ръцете отново и ще потулим случая.Жалко за загубените живото всеки ден все повече. Хора възпитавайте си децата! Да спред да бълваме луди,неграмотни и безотговорни хора!
12.
майка
02.03.2014 19:05:20
1
13
Жоро беше едно прекрасно младо момче! Другите тинейджъри в колата са също прекрасни деца. Не съдете никой. Едва ли някой е искал да стане това, което се случи с Жоро. Дано си на по-добро и хубаво място мило дете. Ще ни липсваш ужасно много! Винаги ти и песните ти ще бъдат с нас. ПОКЛОН!
11.
родител
02.03.2014 19:01:49
0
9
Трета жертва-миналата година почина при катастрофа дететето на класната по история. Класната на Георги
10.
ГЛАРУС
02.03.2014 18:47:06
1
12
ДО ДИРЕКТОРА ДИАНА САВОВА
ВТОРА ЖЕРТВА ОТ ГИМНАЗИАТА ЗА 2014 г. НАПРАВЕТЕ КУРБАН ЗА ЗДРАВЕ В УЧИЛИЩЕ. ВЕДНАГА.
9.
ГЛАРУС
02.03.2014 18:47:06
0
9
ДО ДИРЕКТОРА ДИАНА САВОВА
ВТОРА ЖЕРТВА ОТ ГИМНАЗИАТА ЗА 2014 г. НАПРАВЕТЕ КУРБАН ЗА ЗДРАВЕ В УЧИЛИЩЕ. ВЕДНАГА.
8.
Хоко
02.03.2014 18:40:53
2
20
Абе оф ли си боф ли си и ние сме карали коли не на 18 а на 14 ама такива олигофрени не сме били.Опичайте си акъла младежи иначе жалко за вас. И помнете че като шофирате сте отговорни за всички
7.
оффффф
02.03.2014 18:29:32
9
10
Всички дрънкачи които са писали под всяка от статиите съм убеден,че не спазват правилника за дввижение,ама тук много силни.В крайна сметка си е отишло едно младо момче от този свят и това е плачевно,а не за плюене.Колкото до аква планинга и аз не съмсъгласен но това е друга тема.Светла му памет на момчето.И спрете да кълнете ,че утре ще е на вашите глави БЕЗГРЕШНИЦИ.
6.
Герго
02.03.2014 18:29:05
2
27
Нека да ви разкажа нещо.
Във вторник вечерта около 18 ч. чаках един приятел да ме вземе пред интерната.като тръгнах да пресичам от към кафе city's това БМВ мина сигурно с 70 80 от новата поща надолу. Едвам спря на пеш. пътека до
матем.гимназия и аз побеснях.Видях лайното да спира до входа и да паркира на заден.И докато се двоумя дали да отида да му направя забележка моя приятел дойде и си заминах.Сега разбрах,че ако го бях понабил леко или малко повече,щеше да е живо другарчето му.Яд ме е много много.
Има и една приказка: дявола като си нямал работа и си ебял децата.
5.
Аква- алабала
02.03.2014 18:28:50
3
23
И Вичо ще си грабне парцалките и ще иде да си живее живота в Германия, а поредната жертва от задната седалка ще остане завинаги на 18. Колко още ненаказани шофьори ще има... А ако се беше случили в Германия, а, Вичо?
4.
тинтириминтири
02.03.2014 18:20:50
2
33
Аквапланингът зависи много от качествата на гумите, но дори и при най-калпавите китайски боклуци под 80 км/ч е абсурд да се случи! Трогателни са оправданията на родителите, разбирам ги, но истината е, че ако бяха упражнили малко повече контрол и старание при възпитанието на децата си, едно от тях в момента щеше да е живо...
3.
Joss
02.03.2014 18:15:08
2
47
Ако някой е прел тезата, че при 40 км. в час, БМВ с 4 души вътре ще направи АКВАПЛАНИНГ, то той е прост и малоумен. Аквапланингът е често срещан по магистрали, със скорост над 90 км/ч и то при автомобили с износени гуми. НЯМА аквапланинг при 40 км/ч. Едното автоматично изключва другото. Ако така пише в протокола от катастрофата - АКВАПЛАНИНГ - някой трябва много да се срамува. Или да бъде задълбочено проверен.
2.
az
02.03.2014 18:06:09
0
49
40 км/ч ли?
Ако бяха 40 , Гошо щеше да е жив !!! Щеше да е още сред нас..40 друг път
1.
цецо
02.03.2014 18:04:23
2
58
аквапланинг със 40 км/ч АБСУРД
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична
Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори