×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • "Прилепът" от Йохан Щраус-син в четвъртък 19 часа в залата на Бургаската опера
  • Заради непочистения сняг в София: Санкции за над 120 000 лева
  • Министерството на туризма представи България на туристическото изложение TTWarsaw във Варшава
  • Задържаха мъж, заканил се с убийство на жена и счупил стъклото на колата ѝ в София
  • Обстановката в Плевен: 15 души са евакуирани, спасени са бедстващи
  • Пътят от Разград към Търговище е отворен за движение за леки коли
  • Йоловски отчете над 6100 киберинцидента от началото на година, през 2022 г. са били 4100
  • Хороскопа си за деня - чети тук
  • Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември
  • 11 души са загубили живота си при злополука в мина за платина в Южна Африка
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Получих инфаркт в Мадрид и разбрах как ти спасяват живота в белите държави


Получих инфаркт в Мадрид и разбрах как ти спасяват живота в белите държави
Нейко Решовски в болничната си стая в Университетската кралска болница в Алкоркон в Мадрид
11 Февруари 2014, Вторник, 23:10 ч.
Автор: Нейко РЕШОВСКИ

Поучително четиво за здравния министър Таня Андреева, която едва ли ще отговори на въпроса кога ще ги стигнем испанците


Нейко Решовски е учител по български език и литература в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас. Той е само на 49 години, но вече можеше да не е между живите, защото точно по Коледа получава инфаркт. Има обаче една малка подробност – по това време Решовски е в Мадрид, на гости на дъщеря си, и в дома му пристига испанската „Бърза помощ”, попада в испанска клиника и за него се грижат испански лекари и медицински сестри. Разликата между техните и нашите болници толкова го шокира, че той решава да опише подробно целия си случай отначало докрай. Публикуваме го с незначителни съкращения и редакция, а изводите всеки може да си направи сам.

Обадихме се на телефон 112. Разговорът продължи около 15 минути. Първо говорихме с оператор, на когото обяснихме случая в общи линии. Той ни свърза с лекар, на когото обяснихме същото, но доста по-подробно. Последва свързване с друг лекар, на когото обяснихме същите подробности. Помолиха ни да затворим и да изчакаме да ни потърсят, след като двамата медици се консултират помежду си. След няколко минути се обадиха, за да кажат, че трябва да чакаме екипа на домашния си адрес. След още 15 минути дойдоха трима души, които изпълниха стаята с различни апарати, необходими за диагностициране и първа помощ при проблеми със сърцето. Може би повече от четиридесет минути ми оказваха първа помощ и ми правиха изследвания на място. Оказа се, че в екипа има един лекар и двама парамедици, специализирали в определени области. Отиват на адреса на пострадалия, оборудвани с всичко необходимо. Процедурата е по-бавна, но по-ефективна.
След като приключиха с всичко, се обадиха да дойде линейка. Вече ми бяха поставили твърда диагноза - инфаркт, и колата трябваше да е оборудвана с нужното за инфаркта. Линейката пристигна. Поставиха ме на инвалиден стол и ме свалиха с асансьора във фоайето на сградата. Долу ме прехвърлиха в количка и ме качиха в линейката, която обаче се оказа повредена и повикаха нова кола. През това време двата екипа бяха около мен и следяха всяка моя реакция. Аз щях да пътувам с линейката, а дъщеря ми с екипа парамедици от спешна помощ. Потеглихме със сирени и след половинчасово пътуване пристигнахме в Университетската кралска болница в Алкоркон. Порази ме големината на сградата - няколкостотин метра дължина, на три-четири етажа, широки коридори с коледна украса във всяко от многобройните фоайета. Още вкъщи ми бяха инжектирали доза морфин, а в интензивното повториха дозата и ритмично и организирано започнаха да си вършат работата.
Помня, че около мен обикаляха около 20 души - четирима лекари и множество медицински сестри. Не знам колко време продължи всичко това, защото бях център на събитията и непрекъснато се налагаше да правя нещо. След около час дойдоха две от лекарките, с изключително самодоволен вид. Носеха един мобилен телефон с включено хендсфри. Оказа се, че са намерили телефонния номер на работещ в Испания български лекар. Позвъниха му, подадоха ми едната слушалка, а другата сложи едната лекарка. И започнаха подробно да ме разпитват за обстоятелствата, при които съм получил инфаркта. Жената задаваше въпросите, българският лекар ми ги превеждаше, аз отговарях и той отново превеждаше, но на испански, на лекарката.
Когато по-късно попитах лекарката защо не използваха дъщеря ми за преводач, при положение, че е тук, в болницата, ми отговориха, че по никакъв повод не би трябвало да притесняват нито мен, нито близките ми. А телефона оставиха над главата ми до края на престоя ми в болницата - инструктираха ме, че мога да звъня на непознатия български лекар по всяко време на денонощието, по всякакъв повод, свързан с лечението на инфаркта ми.
Да си призная честно , това ме впечатли страшно много. Почувствах се наистина уникален и специален и това чувство се затвърждаваше в мен до края на десетдневния ми престой в болницата. Всички много се грижеха за мен.  Преди всяко действие ми обясняваха какво предстои и какво ще почувствам. Пристъпваха към действие чак, когато се уверяваха, че съм разбрал всичко. И това се правеше непрекъснато, по 20-30 пъти на ден, от абсолютно всички - от санитарите, сестрите и лекарите.
Друго събитие, което ме порази, се случи отново през първия ден: старшата сестра на отделението, една перуанка - Лили, дойде до леглото ми и прекара с мен повече от час, записвайки си тридесетина български фрази и техните отговори, за да може да общува с мен на моя език. След два дни ме заговори и на руски. Оказа се, че в отделението са приели руснак. Бях много доволен, че успях да й помогна да си направи поредния разговорник.
За пръв път се налагаше да лежа в болница. Персоналът винаги ни говореше с широки усмивки, шеговито и добронамерено. Това се предаваше и на пациентите и колкото и сериозни да бяха диагнозите ни, всички се усмихвахме и бяхме в настроение. Понеже лежах в болницата след Коледа - преди и по Нова година и след това, настроението си беше празнично. Хората бяха във ваканция и свижданията продължаваха до късно. Коридорите и стаите ехтяха от смехове и говор и след полунощ. И никой не повишаваше тон, не им се караше, не ги притесняваше по никакъв начин.
На всеки половин час в стаите влизаше някой за определена процедура - и по-рядко - само за да ни пита как сме. Първото, за което подробно ни инструктираха, бяха функциите на таблото над всяко легло. Най-важното беше да разберем кое е копчето за викане на персонала и да обещаем, че ще го използваме и по най-незначителния повод. Гледаха ни в очите, очакваха всяко наше желание и го изпълняваха бързо. Поне 3-4 пъти в денонощието ни посещаваха лекари. Отношението на младите към утвърдените медици беше на изключително уважение и огромен респект. Целият болничен персонал познаваше задълженията си и стриктно ги спазваше. Различните дейности изискваха да ги изпълняват различни по ранг медицински длъжностни лица. Нито веднъж не видях някой да изпълнява чуждите задължения.
Всеки ден ни сменяха чаршафите, пижамите и кърпите за баня. Имах и следното куриозно преживяване: след вземане на кръв от вената на ръката, две- три капки изцапаха ръкава на пижамата ми. Видя ме една от сестрите и незабавно ми донесе чиста. Понеже се изцапах втори и трети път, историята се повтори и потрети. За половин час смених три пижами - без някой да ми крещи или да ми се мръщи.
Хранеха ни пет пъти в денонощието - трите основни и две междинни закуски. Всичко, което ни поднасяха за ядене, беше произведено в Испания. Всеки пациент имаше отделно меню - моята храна беше различна от тази на съквартирантите ми. На всяка табла поставяха листче с името на пациента и пълното му индивидуално меню, за да може да се сверява и да се реагира при грешка.
Седмица по-късно ме вкараха за няколко дни в една от модерните болници в Бургас. От всички пациенти в отделението, само аз и един мъж, който беше лежал в софийската „Токуда”, не бяхме в захлас от обстановката и порядките в клиниката. Моят съквартирант изпадна в потрес, когато в продължение на шест часа никой не надзърна в стаята, за да провери дали мърдаме. А го довърши фактът, че една от сестрите ми донесе и ми остави разтвор и памук, с които да почистя следите от лечението по ръцете и тялото си, вместо да го направи самата тя, както би било редно за болнично заведение.

В категории: Животът


386
Коментара по темата
386.
*********
25.10.2023 01:34:06
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
385.
*********
20.10.2023 01:08:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
384.
*********
25.04.2023 17:05:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
383.
*********
08.04.2023 16:58:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
382.
*********
08.04.2023 01:12:54
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
381.
*********
30.11.2022 18:37:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
380.
*********
15.09.2022 22:50:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
379.
*********
05.09.2022 18:24:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
378.
*********
07.07.2022 06:19:43
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
377.
*********
06.07.2022 06:23:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
376.
*********
17.06.2022 22:35:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
375.
*********
09.05.2022 14:17:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
374.
*********
18.04.2022 23:49:31
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
373.
*********
15.04.2022 18:13:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
372.
*********
17.03.2022 12:25:06
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
371.
*********
19.02.2022 17:13:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
370.
*********
08.02.2022 02:36:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
369.
*********
28.12.2021 00:47:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
368.
*********
26.12.2021 01:18:53
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
367.
*********
25.12.2021 02:39:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
366.
*********
22.12.2021 11:17:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
365.
*********
20.12.2021 23:11:40
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
364.
*********
12.12.2021 01:05:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
363.
*********
24.11.2021 19:12:15
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
362.
*********
20.11.2021 14:46:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
361.
*********
20.11.2021 04:52:36
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
360.
*********
25.10.2021 02:14:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
359.
*********
24.10.2021 16:02:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
358.
*********
21.09.2021 13:44:15
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
357.
*********
02.08.2021 18:21:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
356.
*********
17.07.2021 15:50:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
355.
*********
30.06.2021 13:22:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
354.
*********
28.06.2021 18:22:39
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
353.
*********
21.06.2021 23:50:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
352.
*********
17.06.2021 23:50:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
351.
*********
07.05.2021 00:25:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
350.
*********
19.04.2021 13:26:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
349.
*********
26.02.2021 18:19:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
348.
*********
26.02.2021 18:00:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
347.
*********
10.02.2021 03:36:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
346.
*********
23.01.2021 16:19:48
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
345.
*********
23.01.2021 16:18:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
344.
*********
11.01.2021 16:06:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
343.
*********
19.12.2020 19:05:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
342.
*********
25.11.2020 13:31:50
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
341.
*********
04.10.2020 17:00:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
340.
*********
21.09.2020 22:10:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
339.
*********
20.09.2020 10:18:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
338.
*********
19.09.2020 23:14:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
337.
*********
28.08.2020 21:45:50
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
336.
*********
27.08.2020 01:09:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
335.
*********
14.07.2020 16:28:49
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
334.
*********
26.06.2020 01:00:49
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
333.
*********
10.06.2020 04:38:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
332.
*********
05.06.2020 00:00:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
331.
*********
05.06.2020 00:00:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
330.
*********
19.05.2020 18:48:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
329.
*********
06.03.2020 10:16:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
328.
*********
17.02.2020 21:50:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
327.
*********
21.01.2020 22:19:20
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
326.
*********
17.01.2020 01:16:23
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
325.
*********
10.12.2019 11:56:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
324.
*********
08.11.2019 10:08:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
323.
*********
08.11.2019 10:06:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
322.
*********
08.11.2019 10:06:06
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
321.
*********
26.10.2019 02:03:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
320.
*********
24.10.2019 09:39:29
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
319.
*********
23.10.2019 12:13:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
318.
*********
23.10.2019 12:12:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
317.
*********
13.10.2019 09:25:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
316.
*********
09.10.2019 05:04:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
315.
*********
08.09.2019 19:31:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
314.
*********
03.09.2019 15:46:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
313.
*********
03.09.2019 12:15:04
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
312.
*********
31.08.2019 12:03:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
311.
*********
19.08.2019 07:41:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
310.
*********
08.08.2019 10:16:43
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
309.
*********
20.07.2019 01:46:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
308.
*********
20.07.2019 01:46:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
307.
*********
20.07.2019 01:45:59
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
306.
*********
20.07.2019 01:45:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
305.
*********
30.06.2019 23:55:09
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
304.
*********
18.03.2019 19:52:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
303.
*********
06.03.2019 01:54:53
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
302.
*********
05.02.2019 10:37:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
301.
*********
25.01.2019 12:33:58
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
300.
*********
25.01.2019 12:32:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
299.
*********
04.01.2019 13:39:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
298.
*********
07.12.2018 11:37:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
297.
*********
05.12.2018 08:49:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
296.
*********
28.11.2018 17:53:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
295.
*********
28.11.2018 14:43:43
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
294.
*********
28.11.2018 14:43:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
293.
*********
28.11.2018 02:15:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
292.
*********
07.11.2018 01:54:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
291.
*********
07.11.2018 01:53:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
290.
*********
16.10.2018 14:36:40
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
289.
*********
20.08.2018 21:00:08
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
288.
*********
01.08.2018 03:25:10
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
287.
*********
01.08.2018 02:45:36
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
286.
*********
20.07.2018 06:01:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
285.
*********
20.07.2018 05:58:15
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
284.
*********
19.07.2018 09:04:49
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
283.
*********
10.07.2018 19:30:16
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
282.
*********
10.07.2018 19:28:22
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
281.
*********
10.07.2018 10:56:52
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
280.
*********
09.07.2018 22:06:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
279.
*********
02.07.2018 02:47:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
278.
*********
29.06.2018 01:41:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
277.
*********
29.06.2018 01:39:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
276.
*********
27.06.2018 20:44:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
275.
*********
26.06.2018 13:10:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
274.
*********
25.06.2018 14:26:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
273.
*********
11.06.2018 18:01:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
272.
*********
07.06.2018 18:22:20
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
271.
*********
29.05.2018 02:15:04
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
270.
*********
29.05.2018 02:13:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
269.
*********
23.05.2018 10:03:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
268.
*********
21.05.2018 23:28:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
267.
*********
19.05.2018 04:00:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
266.
*********
16.05.2018 20:11:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
265.
*********
16.05.2018 20:11:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
264.
*********
14.05.2018 02:49:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
263.
*********
13.05.2018 19:03:49
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
262.
*********
13.05.2018 13:58:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
261.
*********
11.05.2018 22:45:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
260.
*********
11.05.2018 22:45:44
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
259.
*********
01.05.2018 01:31:15
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
258.
*********
22.04.2018 14:29:40
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
257.
*********
14.04.2018 16:45:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
256.
*********
31.03.2018 20:33:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
255.
*********
30.03.2018 19:22:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
254.
*********
27.03.2018 04:42:43
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
253.
*********
27.03.2018 04:42:43
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
252.
*********
26.03.2018 20:39:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
251.
*********
26.03.2018 16:16:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
250.
*********
23.03.2018 12:45:31
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
249.
*********
21.03.2018 17:01:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
248.
*********
21.03.2018 10:59:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
247.
*********
19.03.2018 19:31:30
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
246.
*********
18.03.2018 22:59:08
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
245.
*********
08.03.2018 03:19:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
244.
*********
07.03.2018 20:57:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
243.
*********
25.02.2018 11:06:54
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
242.
*********
23.02.2018 11:45:07
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
241.
*********
17.02.2018 02:48:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
240.
*********
17.02.2018 02:39:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
239.
*********
17.02.2018 02:36:54
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
238.
*********
17.02.2018 02:33:50
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
237.
*********
17.02.2018 02:31:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
236.
*********
17.02.2018 02:25:49
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
235.
*********
17.02.2018 02:23:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
234.
*********
17.02.2018 02:17:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
233.
*********
17.02.2018 02:12:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
232.
*********
17.02.2018 01:43:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
231.
*********
15.02.2018 11:07:40
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
230.
*********
07.02.2018 20:29:04
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
229.
*********
06.02.2018 15:33:08
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
228.
*********
04.02.2018 10:02:15
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
227.
*********
01.02.2018 08:55:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
226.
*********
01.02.2018 08:54:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
225.
*********
27.01.2018 05:47:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
224.
*********
27.01.2018 05:47:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
223.
*********
27.01.2018 05:46:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
222.
*********
27.01.2018 05:44:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
221.
*********
27.01.2018 05:43:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
220.
*********
23.01.2018 16:03:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
219.
*********
22.01.2018 09:22:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
218.
*********
19.01.2018 16:19:16
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
217.
*********
08.01.2018 01:01:16
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
216.
*********
07.01.2018 21:55:18
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
215.
*********
05.01.2018 21:50:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
214.
*********
22.12.2017 18:59:32
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
213.
*********
01.12.2017 12:19:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
212.
AZRA ISHAQUE
25.11.2017 07:21:14
0
0
We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
of taking up time bound transactions.

FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+1%

FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
PRICE = 32%+1%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

Contact name: Azra Ishaque

Email : [email protected]

Skype : lintel.financialservicesplc
211.
*********
31.10.2017 16:07:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
210.
Mr. Harrison
29.10.2017 22:37:41
0
0
Здравейте, господине / госпожо

Аз съм международен заемодател, давам заеми на лихвен процент 1%, пишете ми на адрес: ([email protected])

Поздрави,
Бързо заемане
Генерален консултант
Главен изпълнителен директор (C.E.O)
БЪРЗА ЗАСТРАХОВАТЕЛНА УСЛУГА PVT LTD
Viale Italia, 83100 Avellino AV, Италия
Телефон: +18064170584
пишете ми на адрес: ([email protected])
209.
Mr. Harrison
29.10.2017 22:35:30
0
0
Здравейте, господине / госпожо

Аз съм международен заемодател, давам заеми на лихвен процент 1%, пишете ми на адрес: ([email protected])

Поздрави,
Бързо заемане
Генерален консултант
Главен изпълнителен директор (C.E.O)
БЪРЗА ЗАСТРАХОВАТЕЛНА УСЛУГА PVT LTD
Viale Italia, 83100 Avellino AV, Италия
Телефон: +18064170584
пишете ми на адрес: ([email protected])
208.
sandra kaniete
13.10.2017 18:40:41
0
0
Как получих желаната от мен сума от надеждна кредитна компания ([email protected])

Здравейте на всички, Казвам се Сандра Канине, аз съм от Алабама, Съединените щати, съм тук, за да свидетелствам за това как получих заем от г-н Chillwell Loans Company {([email protected])} имам предвид това свидетелство, в Южна Америка, защото съм чувал за хората там, че са паднали за лошото дружество за заем и са били дупката там трудно спечелените пари, след като се прилага два пъти от различни заемодатели, които твърдят, че са кредитори точно тук този форум, мислех си заемът беше реален и приложих, но никога не ми дадоха заем, докато един мой приятел не ме запознае с "Джеймс Питърсън Световни заеми", който обеща да ми помогне с заем от желанието ми и наистина направи, както обеща без никаква форма на закъснение , Имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучатели, докато не се срещнах с г-н Чил Ами, който наистина ми помогна с кредита и промени живота си към по-добро. Знам, че все още има много добри кредитори там, но бих ви посъветвал там да търсите надежден заем заемодателят да опитате г-н Chillwell Loans Company, неговата грижа и разбиране. Не знам дали имате нужда от спешен заем също или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г-н Chillwell Company днес. неговият имейл адрес е ([email protected])
207.
sandra kaniete
13.10.2017 00:46:01
0
0
Как получих желаната от мен сума от надеждна кредитна компания ([email protected])

Здравейте на всички, Казвам се Сандра Канине, аз съм от Алабама, Съединените щати, съм тук, за да свидетелствам за това как получих заем от г-н Chillwell Loans Company {([email protected])} имам предвид това свидетелство, в Южна Америка, защото съм чувал за хората там, че са паднали за лошото дружество за заем и са били дупката там трудно спечелените пари, след като се прилага два пъти от различни заемодатели, които твърдят, че са кредитори точно тук този форум, мислех си заемът беше реален и приложих, но никога не ми дадоха заем, докато един мой приятел не ме запознае с "Джеймс Питърсън Световни заеми", който обеща да ми помогне с заем от желанието ми и наистина направи, както обеща без никаква форма на закъснение , Имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучатели, докато не се срещнах с г-н Чил Ами, който наистина ми помогна с кредита и промени живота си към по-добро. Знам, че все още има много добри кредитори там, но бих ви посъветвал там да търсите надежден заем заемодателят да опитате г-н Chillwell Loans Company, неговата грижа и разбиране. Не знам дали имате нужда от спешен заем също или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г-н Chillwell Company днес. неговият имейл адрес е ([email protected])
206.
michael richard
12.10.2017 14:19:10
0
0
Аз съм главен изпълнителен директор на лицензирана реномирана компания за финансови услуги, която предоставя финансова помощ на многобройните ни клиенти по целия свят с лихвен процент от 2% с минимален заем Сума от ($ 5,000.00) и максимален размер на кредита (50,000,000.00 USD) в рамките на период от 1-30 години. С нашите гъвкави пакети за кредитиране кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучателя в най-кратки срокове. Мисията на компанията е да осигури на хората, кооперациите и компаниите, нуждаещи се от финансова помощ, заеми без обезпечение, което ни прави различни Банките и другите финансови институции, като по този начин помагат на бедните, нуждаещите се и всички, които са били отхвърлени от банките,

[email protected]
205.
michael richard
12.10.2017 01:18:13
0
0
Аз съм главен изпълнителен директор на лицензирана реномирана компания за финансови услуги, която предоставя финансова помощ на многобройните ни клиенти по целия свят с лихвен процент от 2% с минимален заем Сума от ($ 5,000.00) и максимален размер на кредита (50,000,000.00 USD) в рамките на период от 1-30 години. С нашите гъвкави пакети за кредитиране кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучателя в най-кратки срокове. Мисията на компанията е да осигури на хората, кооперациите и компаниите, нуждаещи се от финансова помощ, заеми без обезпечение, което ни прави различни Банките и другите финансови институции, като по този начин помагат на бедните, нуждаещите се и всички, които са били отхвърлени от банките,

[email protected]
204.
Дерек Дъглас
08.10.2017 17:03:19
0
0
Здравейте


Търсите спешен заем? Имам добра новина за вас! Предлагаме заеми, вариращи от 1000 до 50 милиона долара при 3% лихвен процент годишно.
Ние предлагаме Кредити за развитие на бизнеса, лични заеми, заем за автомобили и т.н.,

Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични.

  Ако се интересувате, свържете се с нас на имейл; [email protected]

поздрави
Дерек Дъглас
[email protected]

Търсите спешен заем
203.
25.09.2017 21:11:19
0
0
Здравейте!

Имате ли нужда от легална и бърза услуга по заема?

Кандидатствайте сега и спечелете спешно!

* Позиция между 5000 и 50 милиона
* Изберете между 1 и 30 години, за да погасите.
* Гъвкави условия за заем.

Всичко това и повече, моля свържете се с нас.

Пълно име: ..........
Телефонен номер: .......
Месечен доход: .............
Държава ...............................
Цел на заема ...........
Необходимата сума .................
Статус на заема ............
Продължителност: ...........................

Свържете се с нас по имейл: [email protected]
Мениджмънт.
Свържете се с кредит Speedy сега!
202.
Florence
25.09.2017 17:49:24
0
0
Здравейте моето име Андреа Флоренция Бих искал да споделя моето свидетелство за това как получих заем от фирма за заем на Олдън Мур, търсех кредитен кредит, за да мога да създам текстилна компания, притежавам машина с някои инструменти и знания, но аз се нуждаят от други машини повече и място, тъй като ми липсва физическото пространство за управление на компанията, необходими около $ 1000000. така че видях свидетелство на дама за това как тя получи своя заем от кредитна компания "Олдън Мур" в интернет. така че ги изпратих по имейл, който тя предостави на aldenm[email protected]. кредитът ми бе одобрен и прехвърлен на банковата ми сметка в рамките на два дни от молбата ми. аз съм щастлив да информирам широката публика, че съм сега собственик на пълно работно време и аз се радвам, че имам заем от надежден и доверен достоен заем компания и искам някой, който се нуждае от заем, за да се свържете с кредита на Олдън Мур компания на техния имейл адрес на адрес: [email protected]..
201.
HELEN JOYCE
23.09.2017 15:32:09
0
0
НИЕ НУЖДАЙТЕ СПЕЦИАЛЕН КРЕДИТ, КРЕДИТ ЗА ДА ВКЛЮЧИТЕ НОВА ЛИНИЯ ЗА БИЗНЕС ИЛИ ДА ИЗПЛАТЕТЕ ДЪЛГА КОНТАКТИ. Аз съм г-жа Хелън Джойс заеми Service Lender, ние сме легитимна, регистрирана и гарантирана компания за заем и даваме заеми на физически лица, компании, държавни учреждения, църкви и бизнес организации и хора от всякакъв вид. Имате ли нужда от заем за някаква цел? Имате ли финансов проблем? Нуждаете ли се от финансово решение? Кортни Инвестмънтс ограничен е решението на всичките ви финансови проблеми, нашите заеми са лесни и бързи. Свържете се с нас днес за този заем, който желаете, можем да организираме всеки заем, който да отговаря на Вашия бюджет само с 3% лихвен процент. Ако се интересувате, свържете се с нас на имейл: [email protected]
200.
fank maxwell
20.09.2017 18:37:54
0
0
Frank Maxwell Company е компания, която предлага широка гама от услуги, които да отговарят на нуждите на своите клиенти.
Ако имате някакви въпроси? Не се колебайте да се свържете с мен на [email protected] или уебсайт: http://authenticloanfinance.com
199.
David myers
15.09.2017 22:10:24
0
0
ПОСЛЕДНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЛИНИЯ ЗА ЛИЗИНГ?
         
           ПРЕДЛАГАМЕ БИЗНЕС КРЕДИТИ;
           НАШИТЕ КРЕДИТИ
           КРЕДИТНИ КРЕДИТИ
               ЛИЧНИ ЗАЕМИ
               Така че моля свържете се с нас чрез имейл [email protected]
198.
David myers
15.09.2017 22:09:37
0
0
197.
Г-жа Фарида Стивън
27.08.2017 16:42:55
0
0
Добър ден, аз съм регистриран личен кредитор. Ние отпускаме заеми, за да подпомогнем хората, фирмите, които трябва да актуализират финансовото си състояние в целия свят, като много ниски годишни лихвени проценти са с ниски до 2% в рамките на една година до 30 години период на изплащане до която и да е част на света. Предоставяме заеми в диапазона от 5 000 евро до 100 000 000 евро. Нашите заеми са добре застраховани, тъй като максималната сигурност е наш приоритет. Заинтересуваното лице трябва да се свърже с нас чрез имейли: ([email protected])

Бяхте ли отхвърлени от толкова много банки
Имате нужда от финансиране за разширяването на бизнеса ви,
Имате ли нужда от личен заем

Кандидатствайте за заем, изпратете данните по-долу:
1. Пълно име
2. Адрес
3. Сума
4. Продължителност
5.Phone номер
6. Професия

Г-жа Фарида Стивън
196.
20.08.2017 10:04:27
0
0
Affordable Loan Offer ( [email protected])
Do You Need A Loan? ( [email protected] >>>[email protected])
Eintrag
Good Day Sir/Madam: Do you need an urgent loan to finance your business or in any purpose? We are certified,legitimate and international licensed Loan Factory we offer loans to Business firms.interest rate of 1%.

Available loans we offer are,

1. Personal Loan
2. Business Loan
3. Investement Loan

- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:

Contact us today via:
[email protected]
[email protected]>>>[email protected]
Get your instant loan approval

Good Day Sir/Madam: Do you need an urgent loan to finance your business or in any purpose? We are certified,legitimate and international licensed Loan Factory we offer loans to Business firms.interest rate of 1%.

- Complete Name:
- Loan amount needed....$, €, £:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:
Have You Applied Before?...
With Best Regards.
Mr mark kent
Interested Applicants Should Contact Us Via Email: [email protected]( [email protected] >>>[email protected])
We look forward to hear from you.
195.
ROLAND
27.07.2017 19:25:12
0
0
UNITY TECH PLC на имейл адреса. ([email protected]) отново в него! Хубав начин да имате финансова свобода! Уморихте ли се да живеете в беден живот, а след това тук е възможността, която сте очаквали. Получете новата ATM BLANK CARD, която може да пробие всяка банкоматна машина и да изтегли пари от всеки профил. Не изискват номера на сметката на никого, преди да можете да го използвате. Въпреки че ние и аз знаем, че това е незаконно, няма риск да го използвате. Тя има СПЕЦИАЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ, което прави машината неспособна да открие тази карта, и нейната транзакция не може да бъде проследена. Можете да го използвате навсякъде по света. С тази карта можете да изтеглите нищо по-малко от 50 000 долара за един ден. Така че, за да получите картата, стигнете до хакерите по имейл адрес: [email protected]

Ето ценовата листа за празните карти:
БАЛАНСНА ЦЕНА
$ 2500 -------------- $ 150
$ 5000 -------------- $ 300
$ 10 000 ------------- $ 650
$ 20,000 ------------- $ 1,200
$ 35,000 ------------ $ 1,900
$ 50,000 ----------- $ 2,000
$ 100,000 ----------- $ 2,500
194.
MARCIA RETNAWATI
08.07.2017 11:19:56
0
0
Здравейте,
Моето име е Марсия Ретавати от Батам Мирото Семаранг в Индонезия, искам да използвам този носител, за да посъветвам всички да внимават да получат заем тук, тъй като много заемодатели тук са всички измамници и те са само тук, за да ви измамят Вашите пари, аз кандидатствах за заем от около 100 милиона от жена в Малайзия и загубих около 6 милиона без да вземам заеми, попитаха отново и отново за цената, плащам почти 6 милиона все още не получих заем,

Бог да бъде слава, срещнах приятел, който току-що се е кандидатирал за заема, и той получи заем без никакъв стрес, така че той ме запозна с г-жа Алисия Раду, и аз кандидатствах за 500 милиона, мисля, че това е шега и Измама, но получих заем за по-малко от 24 часа само 2% без обезпечение. Аз съм много щастлив, защото бях спасен от това да стана беден.

Така че аз съвет всички хора тук, които се нуждаят от заеми да се свържете
Г-жа Алисия Раду, по електронна поща: [email protected]

Все още можете да се свържете с мен, ако имате нужда от допълнителна информация по имейл: [email protected]

Още веднъж ви благодаря, че прочетохте моето свидетелство и Бог може да ни благослови и да ни даде дълъг живот и просперитет
193.
Ben
23.06.2017 15:48:45
0
0
Здравейте,
Аз съм доктор Бен Питърсън, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес ([email protected])
192.
Robert
19.06.2017 13:57:19
0
0
Здравей Уважаеми кредитополучател,
 
Аз съм частен, надежден и надежден кредитор; Предоставям заеми на фирми и физически лица при нисък и достъпен лихвен процент от 3%.
 
Търсите ли бизнес заем, личен заем, жилищен кредит, кредит за кола, студентски кредит, заем за консолидиране на дълга, необезпечен заем и рисков капитал?
 
Ако ви е отказан кредит от банка или финансова институция По една или повече причини. Вие сте на точното място за вашия кредит решения, Ние даваме заеми в диапазона от $ 2,000 до $ 100,000,000 в рамките на 1 година до 20 години период на изплащане продължителност, за всяка част на света Email: [email protected]
Контакт: Зелен Робърт Майкъл
191.
Mr Lanlazar owen
13.06.2017 22:00:08
0
0
Имате ли нужда от заем между отделни лица за справяне с финансови затруднения

И за съжаление от обсебените от банките за отхвърляне на кредитните им записи? Контакт: ([email protected])

Предлагаме истински заем от 1000 до 100 милиона заем без банкова гаранция и на достъпен 3% лихвен процент.
Можем да Ви помогнем да направите конкретна сума, която искате.

Свържете се с мен, ако се интересувате.

Електронна поща: [email protected]
190.
Mrs Elizabeth Zamfir
13.06.2017 21:58:11
0
0
Имате ли нужда от бърз, дълъг или краткосрочен план
Заем със сравнително нисък лихвен процент
Малко от 3%?

Предлагаме бизнес заем,

Личен заем

Домашен заем

Автоматичен заем

Студентски заем

Кредит за консолидиране на дълга e.t.c.

Независимо от вашия кредитен рейтинг
Финансови услуги на нашите многобройни клиенти по целия свят.
С нашите гъвкави пакети за кредитиране,
Кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучателя в рамките на
Възможно най-краткото време.

Ако имате нужда от бърз заем, свържете се с нас по имейл:

[email protected]
189.
GEORGE WILLIAM
03.06.2017 08:40:03
0
0
ДОБРЕ ДОШЛИ В РИБОЛОВНОТО КРЕДИТНИ КРЕДИТИ.
ДОБЪР ДЕН,
АЗ СЪМ Г-Н ГЕОРГИ УИЛЯМ, главен изпълнителен директор на ФИРМА "РОТАРИ ЛИЙН", нашето задължение е да помогнем на нуждаещите се да получат финансова стабилност, за да се справят с изискванията за живот и да помагат на тези, които са във финансова криза. Тяхната банка не губи надежда да погледне нагоре; [email protected]
Понякога всички ние се нуждаем от средства понякога много спешно, дори когато получаваме хубава заплата или се справяме добре в бизнеса поради някои неочаквани разходи, като
=== сметки за домакинствата,
=== сватба,
=== заболяване или
=== Разходите за ремонт на колата идват така,
Ако изпитвате тежък удар от лош късмет или неудовлетвореност поради липса на финансиране, дойдете получавате надеждна кредитна фирма чрез
[email protected]
ДОСТЪПНИ ЗАЕМИ
1. Лични заеми
2. Бизнес кредити
3. Комбиниран заем
4. Къща заем
5. Студентски кредит e.t.c
СПЕЦИАЛНИ ФУНКЦИИ
=== мега заеми до $ 1,000,000,000.00
=== Наличност на заеми до $ 1,000,000.00
=== Без гаранция, Не се изисква обезпечение С изключение на предлагането на мега заеми
=== Гъвкави опции за изплащане с продължителност до 60 месеца
=== Процес на кандидатстване без насилие
=== Лесна документация
=== Бърза обработка и отпускане, ако се интересувате, свържете се с нас чрез: [email protected]
пожелания
C.E.O на ФИРМА ЗА ОБЛЕТНИ КРЕДИТИ
Джордж Уилям.
188.
magret james
01.06.2017 16:37:30
0
0
Здравейте,
Имате ли нужда от спешен заем ??? Има ли в дълг? Имате ли лош кредит? сте били отхвърлени от банки, имате ли нужда от заем за започване на собствен бизнес? Ние даваме заеми на хора, въпреки че са бедни / лоши кредитни оценки. Ние даваме заеми двете бизнес и персонала с дългосрочните и краткосрочните продължителност по ваш избор с нисък лихвен процент с 2% за да се отмени за физически лица и фирми .. Нашият заем програмист е бърза и надеждна, се прилагат днес и да получите незабавен reply.Our заемите са добре осигурени, 100% гарантиран и клиенти могат да бъдат сигурни максимална сигурност. За допълнителни запитвания се свържете с нас чрез нашия имейл адрес: ([email protected]) и да получите вашия кредит днес.
Г-жа Magret Джеймс MD / главен изпълнителен директор
Email: ([email protected])
187.
Martin Laura
30.05.2017 03:01:22
0
0
Добър ден,

Аз съм Мартин Лора, основател / главен изпълнителен директор на "МАРТИН ЛАУРА ФИНАНС ФИРМ". Искам да ви съобщя, че понастоящем даваме дълготрайни заеми от всякакъв вид, вариращи от 5 000 долара. До $ 500,000,000 на достъпна цена от 3%. Размерът на кредита е по договаряне, важи сега като оферта. Правила и условия се прилагат, Нашият заем е гъвкав. Изпратете имейл сега чрез ([email protected]) !!!

БЛАГОДАРЯ!!!
186.
Граждански търговски кредит
03.05.2017 13:10:30
0
0
Внимание!

Имате ли нужда от финансиране?
Имате ли нужда от бизнес или личен заем?
Искате ли да рефинансирате фирмата си?

Ние сме директна ангелска инвестиционна и кредитна институция, която предоставя достъпни заеми / инвестиционни пакети на лица, групи и компании по целия свят.

Вашето заявление никога няма да бъде насочено към други кредитори / инвеститори. Нашата цел е да предоставим вноски, за да покрие бюджета ви. Търговските кредитни пакети на заемодателите на гражданите имат срокове от 12 до 120 месеца без наказания за предсрочно изплащане.

Те се съобщават на TransUnion, което може да ви помогне да подобрите кредита си и сте направени, за да предотвратите скъпоструващите преобръщания. Вашият кредитен рейтинг или предишен банкрут няма да повлияе на одобрението на заем, тъй като ние обръщаме внимание само на вашата кредитна история.

Поддържаме професионална компетентност, нашата дефиниция за високи постижения се крие в; Изключително обслужване на клиентите, достъпни планове и планове за погасяване, бърз и лесен процес.

Ако се интересувате да се възползвате от тази голяма възможност любезно да ни даде отговор чрез нашия имейл citizenscommerciall[email protected], ние ще надлежно предоставят повече информация.

Твоето име:...........
СЕКС: ...........
ВЪЗРАСТ: ...........
Държава:...........
Заета сума:...........
Продължителност на кредита: ...........
ЦЕЛ НА КРЕДИТА: ...........
МЕСЕЧНИТЕ ДОХОДИ: ...........
Валиден номер на мобилен телефон: ...........

Относно
Граждански търговски кредит
185.
Nathalia
01.05.2017 00:04:07
0
0
Аз съм Наталия от Испания аз просто искам да използвам тази среда, за да оценявам bhavin орган специалист болница Индия, които са закупили един от моите бъбреци в резултат на финансови затруднения бях тогава аз съм майка на 3 деца ми приятел г-жа Рита ми даде За да се свържете с тази болница в Индия, че те са истински купувач на бъбреци чрез електронната си поща: [email protected] и за да свикнат показанията си, че са си купили бъбреците и ми са платили 150 000 долара, а сега съм богата бизнес жена и Децата живеят щастливо добре и имаме достатъчно, за да живеем благодаря на Бога, че продадо бъбрека си в божинската болница, тук е моят номер в полза на съмнението 393746202 и моят съвет към заинтересувания донор не трябва да продава бъбреците си на неопитни болнични поздрави
Г-жо Наталия
от Испания
184.
microzaHog
17.04.2017 17:03:12
0
0
Каждый из нас всех стремится к экономической стабильности, однако без исключения у любого из нас с вами иной раз могут произойти совершенно внезапные происшествия, требующие от нас принятия безотлагательных решений и еще некоторых денежных капиталовложений. При всем этом, данная ситуация сможет сформироваться как у успешного бизнесмена, так и у среднестатистического инженера, проживающего на заработную плату. Но самый приемлемый выход из описанной выше ситуации – безусловно, взять займ. Обретя требуемые деньги в нужный период лично вы сможете урегулировать появившиеся денежные трудности, а отдать деньги – в благоприятный для вас самих период.

Но, для большинства, целый процесс выдачи кредита извечно ассоциируется с несколькими отталкивающими моментами – громадными временными тратами, надобностью посещения организации, в коем будет взят заем а также собирания целого ряда бумаг. Еще некоторое время тому назад целый процесс не был способным обходиться без сих аспектов. Быстрое совершенствованье технологий привело к происхождению этой услуги как займ он-лайн, какая помогает заполучить надобные денежные средства по простой процедуре, сэкономив при сём много времени и сил.<br/>
Не хватает денег на покупку продукции или оплату сервисных услуг, а до заработной платы осталось несколько рабочих дней - помогут микрозаймы на карту - срочно он-лайн, без отказов с минимальными требованиями к клиентам.


<a href=http://микрозаймы-на-карту.su>микрозаймы на карту срочно онлайн без отказов</a>
183.
MARIA
11.04.2017 23:45:39
0
0
Ние даваме заеми до всяка част на света, ние предлагаме всички видове и типове
кредити с лесен погасяване, нашата лихвен процент е 2% върху Clear безсмъртен работа,
независимо от местоположението или кредит, за да се получи кредит Email: [email protected]
Заинтересованите кандидати кредитополучателя, попълнете формуляра по-долу

На кредитора ИНФОРМАЦИЯ *
* Пълно име: ...................... *
* * SEX .............................
* Възраст ............................. *
* Заглавие * ..................
* За контакти: ................ *
* Държава ......................... *
* Телефон: * ..........................
* Сумата, необходима като заем: .......... *
* Срок на кредита: .................. *
* Годишен доход: .................. *
* Професия: ..................... *
* Гаранция: ..................... *
* Плащания: месечни или годишни

Благодаря ви и Бог да ви благослови

ОБМИСЛЯМ
Хосе Мария.
182.
MARIA
11.04.2017 23:45:35
0
0
Ние даваме заеми до всяка част на света, ние предлагаме всички видове и типове
кредити с лесен погасяване, нашата лихвен процент е 2% върху Clear безсмъртен работа,
независимо от местоположението или кредит, за да се получи кредит Email: [email protected]
Заинтересованите кандидати кредитополучателя, попълнете формуляра по-долу

На кредитора ИНФОРМАЦИЯ *
* Пълно име: ...................... *
* * SEX .............................
* Възраст ............................. *
* Заглавие * ..................
* За контакти: ................ *
* Държава ......................... *
* Телефон: * ..........................
* Сумата, необходима като заем: .......... *
* Срок на кредита: .................. *
* Годишен доход: .................. *
* Професия: ..................... *
* Гаранция: ..................... *
* Плащания: месечни или годишни

Благодаря ви и Бог да ви благослови

ОБМИСЛЯМ
Хосе Мария.
181.
Philip Mark...
05.04.2017 18:14:34
0
0
Имате ли лошо финансово положение? Трябва
Credit? Услугите, предлагани включват:

лични заеми
Студентски заеми
търговски заеми
Жилищните кредити
погасяване на дългове
медицински заеми

Нашата услуга е бърза и много надежден, защото имате гаранция
Вземете своя заем, ако кандидатствате за кредит за 30 минути
След одобрение на лечението. Моля, свържете се с нас сега
[email protected] и да получите заем днес

Благодаря ти много

Филип Марк ...
180.
Ryan Knn
04.04.2017 01:06:40
0
0
Здравствуйте !

Вам нужно законное и быстрое обслуживание кредита?
В настоящее время мы предлагаем 3% займов всех видов, бизнес-кредиты, личные займы, автокредиты, сельскохозяйственные кредиты или финансирование проекта? Мы предлагаем кредиты для компаний и частных лиц во всем мире, консолидацию долгов, даже если у вас есть
Низкие кредитные баллы, и вам сложно получить кредиты от местных банков или каких-либо финансовых учреждений? , И теперь вам нелегко иметь дело с вашим банком или другими финансовыми учреждениями? Вам нужен срочный кредит, если да. Напишите нам по электронной почте (ryanl[email protected]). Мы предоставляем все виды займов.

Подать заявку и срочно получить свои деньги!

* Займите от 50 000 до 50 000 000
* Выберите от 1 до 30 лет, чтобы погасить.
* Гибкие условия кредитования.

Все эти планы и многое другое, свяжитесь с нами сейчас.

Свяжитесь с нами по электронной почте: для кредитной компании, которая помогла мне здесь, является их контактная информация ([email protected])


С уважением
Управление.
Номер звонка: +27 (0603170517)
Свяжитесь со своим скотским кредитом прямо сейчас!
179.
Ryan Knn
04.04.2017 01:05:53
0
0
Здравствуйте !

Вам нужно законное и быстрое обслуживание кредита?
В настоящее время мы предлагаем 3% займов всех видов, бизнес-кредиты, личные займы, автокредиты, сельскохозяйственные кредиты или финансирование проекта? Мы предлагаем кредиты для компаний и частных лиц во всем мире, консолидацию долгов, даже если у вас есть
Низкие кредитные баллы, и вам сложно получить кредиты от местных банков или каких-либо финансовых учреждений? , И теперь вам нелегко иметь дело с вашим банком или другими финансовыми учреждениями? Вам нужен срочный кредит, если да. Напишите нам по электронной почте (ryanl[email protected]). Мы предоставляем все виды займов.

Подать заявку и срочно получить свои деньги!

* Займите от 50 000 до 50 000 000
* Выберите от 1 до 30 лет, чтобы погасить.
* Гибкие условия кредитования.

Все эти планы и многое другое, свяжитесь с нами сейчас.

Свяжитесь с нами по электронной почте: для кредитной компании, которая помогла мне здесь, является их контактная информация ([email protected])


С уважением
Управление.
Номер звонка: +27 (0603170517)
Свяжитесь со своим скотским кредитом прямо сейчас!
178.
Ryan Knn
04.04.2017 01:05:06
0
0
Здравствуйте !

Вам нужно законное и быстрое обслуживание кредита?
В настоящее время мы предлагаем 3% займов всех видов, бизнес-кредиты, личные займы, автокредиты, сельскохозяйственные кредиты или финансирование проекта? Мы предлагаем кредиты для компаний и частных лиц во всем мире, консолидацию долгов, даже если у вас есть
Низкие кредитные баллы, и вам сложно получить кредиты от местных банков или каких-либо финансовых учреждений? , И теперь вам нелегко иметь дело с вашим банком или другими финансовыми учреждениями? Вам нужен срочный кредит, если да. Напишите нам по электронной почте (ryanl[email protected]). Мы предоставляем все виды займов.

Подать заявку и срочно получить свои деньги!

* Займите от 50 000 до 50 000 000
* Выберите от 1 до 30 лет, чтобы погасить.
* Гибкие условия кредитования.

Все эти планы и многое другое, свяжитесь с нами сейчас.

Свяжитесь с нами по электронной почте: для кредитной компании, которая помогла мне здесь, является их контактная информация ([email protected])


С уважением
Управление.
Номер звонка: +27 (0603170517)
Свяжитесь со своим скотским кредитом прямо сейчас!
177.
Ryan Knn
04.04.2017 01:03:35
0
0
Здравствуйте !

Вам нужно законное и быстрое обслуживание кредита?
В настоящее время мы предлагаем 3% займов всех видов, бизнес-кредиты, личные займы, автокредиты, сельскохозяйственные кредиты или финансирование проекта? Мы предлагаем кредиты для компаний и частных лиц во всем мире, консолидацию долгов, даже если у вас есть
Низкие кредитные баллы, и вам сложно получить кредиты от местных банков или каких-либо финансовых учреждений? , И теперь вам нелегко иметь дело с вашим банком или другими финансовыми учреждениями? Вам нужен срочный кредит, если да. Напишите нам по электронной почте (ryanl[email protected]). Мы предоставляем все виды займов.

Подать заявку и срочно получить свои деньги!

* Займите от 50 000 до 50 000 000
* Выберите от 1 до 30 лет, чтобы погасить.
* Гибкие условия кредитования.

Все эти планы и многое другое, свяжитесь с нами сейчас.

Свяжитесь с нами по электронной почте: для кредитной компании, которая помогла мне здесь, является их контактная информация ([email protected])


С уважением
Управление.
Номер звонка: +27 (0603170517)
Свяжитесь со своим скотским кредитом прямо сейчас!
176.
HELEN WILSON
30.03.2017 12:34:29
0
0
Искам да информира широката общественост, че г-жа Хелън Уилсън, частен заем заемодателя, който придава възможност време живот. Имате ли нужда от спешен заем, за да плати дълга си, или имате нужда от заем, за да се подобри вашия бизнес? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Нашата кредитиране на физически лица, които се нуждаят от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние осигуряваме надеждна помощ и получател и ще бъдат готови да предложат кредити. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес:
([email protected]) Така че, ако искате да получите заем от моята компания, можете да се свържете с нас днес.

Максималната сума, която заемаш е 600,000,000.00 по-долу
валута: долари САЩ-членка, евро и Големите британски лири

на подаване на заявката

1) Пълно име: ...... .............
2) Държава: ........................
3) Адрес: ......... ............
4) Състояние: ................ ...........
5) Пол: ............. ...........
6) Семейно положение: ..............
7) Професия: ............. ......
8) Телефон: ................
9) позиция В момента на мястото на работа: .... ..........
10) Месечен доход: ........................ ....................
11) Размер на кредита е необходимо: ............ ....
12) Заем Продължителност: ....................
13) Цел на кредита: ....................
14) Религия: ....................................
15) Кандидатствали ли сте преди: .................
16) Дата на раждане: ................
Благодаря
175.
Helena Fourie
23.03.2017 18:57:31
0
0
ВНИМАНИЕ:

Ние сме сертифицирани заем заемодателя базирани worldwide.We изключва всички видове заем както лични, така и ипотечен кредит за хората по целия свят, Интересува човек трябва да се свържете с мен чрез: [email protected]

поздрави
Финансирането Manager.
174.
SERGEY YAKUBOVA
25.02.2017 00:49:14
0
0
ДОСТЪПЕН ЗАЕМ ОФЕРТА БЕЗ авансови такси

Здравейте,

Какви са вашите финансови нужди?
Ние даваме заеми от минимум $ 2,000.00 до максимум $ 100,000,000.00 с удобен продължителност, която варира от 1 до 30 години в много намален лихвен процент от 3%.

Имате ли нужда от бизнес кредит?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансира?
Имате ли нужда от ипотечен кредит?

Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете вашия бизнес предложение или разширяване? Загубили ли сте надежда и си мислиш, че няма изход, и вашите финансови тежести все още съществува?
Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

Свържете се с нас чрез имейл: [email protected]
173.
Mrs Farida Stephen
09.02.2017 10:11:53
1
0
Добър ден, аз съм регистриран частен пари заемодателя. Ние даваме заеми за подпомагане на хора, фирми, които се нуждаят от актуализиране на финансовото състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% в рамките на една година до 30 години срок на изплащане продължителност до всяка част на света. Ние даваме заеми в рамките на обхвата на 50,000 бах да 100,000,000 бах. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас чрез имейл: ([email protected])
172.
Shook John
05.01.2017 15:49:20
1
2
Приятен ден и на теб,

Какво някога вашите нужди заеми са, дългосрочни или краткосрочни заеми, лични или ипотека, ние сме готови да говорим с вас за това как можем да отговорим на вашите нужди, и как можете да получите този кредит по линия трансфер и достъп до профила на линия нас Нека да ви помогне да подредите финансиране и също получи много легитимни заем при 2% годишно и 0,5% monthly.we сме единствената регистрирана и призната финансова корпуса, че дава кредит за всеки сериозен човек при ниски лихвени проценти {2% годишно и 0,5% месечно} и да ви даде много законен заем, който ще отговаря на нуждите ви, или попълнете формуляр онлайн, за да: [email protected]


кредитополучателите ИНФОРМАЦИЯ

Вашите имена ................................
Стараната ти................................
Вашият адрес ..............................
Вашата професия ..........................
Вашето семейно положение ......................
Текущ статус на работното място .........
Телефонен номер..............................
Месечен приход...............................
Заем Продължителност ........................
Заета сума.........................
Как разбрахте за нас?..............

Благодаря

Сърдечни поздрави
Е-мейл: [email protected]
MD / CEO
171.
Shook John
05.01.2017 15:46:03
0
0
Приятен ден и на теб,

Какво някога вашите нужди заеми са, дългосрочни или краткосрочни заеми, лични или ипотека, ние сме готови да говорим с вас за това как можем да отговорим на вашите нужди, и как можете да получите този кредит по линия трансфер и достъп до профила на линия нас Нека да ви помогне да подредите финансиране и също получи много легитимни заем при 2% годишно и 0,5% monthly.we сме единствената регистрирана и призната финансова корпуса, че дава кредит за всеки сериозен човек при ниски лихвени проценти {2% годишно и 0,5% месечно} и да ви даде много законен заем, който ще отговаря на нуждите ви, или попълнете формуляр онлайн, за да: [email protected]


кредитополучателите ИНФОРМАЦИЯ

Вашите имена ................................
Стараната ти................................
Вашият адрес ..............................
Вашата професия ..........................
Вашето семейно положение ......................
Текущ статус на работното място .........
Телефонен номер..............................
Месечен приход...............................
Заем Продължителност ........................
Заета сума.........................
Как разбрахте за нас?..............

Благодаря

Сърдечни поздрави
Е-мейл: [email protected]
MD / CEO
170.
Shook John
05.01.2017 15:45:30
0
0
Приятен ден и на теб,

Какво някога вашите нужди заеми са, дългосрочни или краткосрочни заеми, лични или ипотека, ние сме готови да говорим с вас за това как можем да отговорим на вашите нужди, и как можете да получите този кредит по линия трансфер и достъп до профила на линия нас Нека да ви помогне да подредите финансиране и също получи много легитимни заем при 2% годишно и 0,5% monthly.we сме единствената регистрирана и призната финансова корпуса, че дава кредит за всеки сериозен човек при ниски лихвени проценти {2% годишно и 0,5% месечно} и да ви даде много законен заем, който ще отговаря на нуждите ви, или попълнете формуляр онлайн, за да: [email protected]


кредитополучателите ИНФОРМАЦИЯ

Вашите имена ................................
Стараната ти................................
Вашият адрес ..............................
Вашата професия ..........................
Вашето семейно положение ......................
Текущ статус на работното място .........
Телефонен номер..............................
Месечен приход...............................
Заем Продължителност ........................
Заета сума.........................
Как разбрахте за нас?..............

Благодаря

Сърдечни поздрави
Е-мейл: [email protected]
MD / CEO
169.
ADAM FRED LOAN FIRM
04.01.2017 20:54:46
1
0
Имате ли нужда от спешен заем за подкрепа на бизнеса си или в който и да е цел? ние сме сертифицирани и легитимна и международно лицензирана заем заемодателя Ние предлагаме кредити на бизнес кантори, фирми и физически лица, на достъпна лихвен процент от 3%, то може да бъде краткосрочен или дългосрочен план заем или дори и ако имате лош кредит, ние ще обработим заем, веднага след като получим вашата заявка. Ние сме независима финансова институция. Ние имаме изградена отлична репутация през годините в предоставянето на различни видове кредити на нашите клиенти Хиляди. Ние предлагаме гарантирани услуги за заем от всякакъв размер да Гражданите и не-граждани ние предлагаме лесно

Лични заеми,
Търговия / бизнес кредит,
Car заем
Лизинг финанси / оборудване,
Дълг консолидация заем,
Начало на кредита,

за всички граждани и чуждестранни граждани или с добра или лоша кредитна история. Ако сте в нужда от нашата компания имейл (Adam[email protected]) можете да ни пишете вашата информация С.
пишете ни: [email protected] или текст или ни се обадете на +15017229938 +18144768385 OR
отговор
168.
Mrs Farida Stephen
22.12.2016 08:03:28
0
0
Здравейте, Имате ли нужда от спешен заем? или нуждаещи се от финансова помощ ?, Ние предлагаме заеми в рамките на диапазона от € 5000 до € 100 милиона за частни лица, фирми, и си сътрудничат органи, нуждаещи се от финансова помощ на по-ниска и достъпна лихвен процент от 2% годишно. са на разположение за кандидати над 18 години Application само, свържете се с нас, ако се интересуват от бърз и лесен заем чрез имейл: ([email protected]).
167.
miller condy
21.12.2016 07:12:36
0
0
¡NECESITA PRÉSTAMO ООН!
Hola, мили Nombre ове старши Flores Алваро. Соята ООН prestamista Privado Que Дар préstamos на individuos Particulares у corporativos. ¿Se хан convertido POR muchos bancos? ¿Necesita financiación ал establecer су negocio? ¿Necesita financiación ал ла експанзия де Negocios usted? O ¿necesita ООН préstamo лично? Mis gamas де préstamo де лична préstamo де Negocios. Mi Tasa де Интерес ове Muy asequible у Nuestro proceso де préstamo ове Muy Рапидо Tambien. Estoy Muy dispuesto на Хаджер Todos SUS problemas Financieros Una Cosa дел pasado. Si usted está realmente dispuesto на conseguir SUS problemas Financieros resueltos, не Buscar у solicitar ООН préstamo Hoy. Si ТЕ interesa ми Dirección де Correo Electronico себе инд а continuación: Esperamos Хаджер Negocios против usted.
=============================
Gracias
Старши Flores Алваро
Correo Electronico: [email protected]
166.
г-н Paul Брена
16.12.2016 03:02:14
0
0
За да се представя добре, аз съм г-н Paul Брена частен кредитор дам на заем при 3% лихва. Това е финансова възможност на вратата ви стъпка, се прилагат днес и да си бърз кредит. Има много там търси финансова възможност или помощ по цял местата и все още все още не са в състояние да се получи един. Но това е финансовата възможност на вратата ви стъпка и като такъв не може да си позволи да пропусне тази възможност. Тази услуга е да въздаде на двете лица, фирми, бизнес мъже и жени. Сумата на кредита налични варира от всяка сума по ваш избор За повече информация се свържете с нас чрез имейл: [email protected]

ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ попълнете и RETURN.

Пълно име....................................
Лична телефонен номер ............................
Държава...........................................
Адрес ......................................
Членка ..............................
Възраст .............................................
Семейно положение.................................
Размер на кредита е необходимо като заем .....................................
Заем Продължителност .................................
Месечен приход.............................
Професия ....................................
Кандидатствали ли сте преди? .......................

В потвърждение на тези данни, ние ще ви изпратим нашите условия, заедно с погасителен план и ако сте съгласни с условията и реда, стоиш, за да получите вашия кредит в рамките на 24 часа. Това зависи от вашата сериозност и неотложност при получаването на кредита. Аз с удоволствие очакваме вашите бърз отговор, уважение, г-н Paul Брена
165.
Martin Laura
07.12.2016 03:32:32
0
0
ЗДРАВЕЙТЕ!!!

Първи законен кредит винаги са били голям проблем за клиентите, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение за това. Въпросът за кредит и обезпечение са нещо, което клиентите са винаги загрижени за когато търсят заем от легитимен кредитор. Но ние направихме, че разлика в кредитиране индустрия. Ние предлагаме заем от диапазона от $ 2.500. до $ 500,000.000

Нашите услуги включват следното:
Консолидиране на дълг
втора ипотека
Бизнес кредити
Лични заеми
Международни Кредити
Кредит за всички видове
Частен заем
E.T.C

Не социалната сигурност, и не кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите е да споделите с нас какво точно искате и ние със сигурност ще направят Вашата сбъдната мечта. На последно място, посредническа и дребномащабни финансови институции за повече подробности, за да отида за набавяне на заем любезно се свържете с нас, ([email protected])
Много поздрави!!!
164.
eric financee
02.12.2016 21:30:16
0
0
Имате ли нужда от заеми Търсите ли бизнес кредит? личен заем, къща заем, заем автомобил, студентски кредит, заем консолидиране на дълг, необезпечени кредити, рисков капитал и др .. Или сте бил отказан кредит от банка или финансова институция, за каквито и да било причини. Аз съм г-н Ерик финанси, един кредитор, кредитиране на фирми и физически лица в ниска и достъпна лихвен процент на 3% лихва. ако Интересува? Свържете се с нас днес ( [email protected] или [email protected]) и да получите вашия кредит
днес.
163.
Louis Bonny
24.11.2016 03:51:00
0
0
ВАЖНО ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!
Ние даваме кредит на частна фирма и частни лица. Можете да намерите някои жизненоважна информация за кредита, ние предлагаме по-долу. В получаване на заем от нашата компания, има някаква информация, ние трябва да мине през с вас, преди да можем да се пристъпи към процеса на кандидатстване. Лихвен процент: В кредита ние предлагаме, ние правим начислява 2% Лихвен процент. Сума, дадена: Ние даваме на минимален размер на 1,000.00 до максимум 100,000,000.00 необходимата информация: Що се отнася до информацията, необходима, ще трябва да попълнят заявление, което съдържа Вашата лична информация, а също и информация за кредит, това ще ни помогне да ви даде пълна документация на договора за условията на заема и споразумение, което ще се очаква да подпише и изпрати обратно на компанията за одобрение, ако са удовлетворени. Email нас: ([email protected])

КАК ДА СЕ ОТНАСЯ? Моля попълнете правилно:

ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ:
Пълно име:....................
Държава:.....................
Състояние: ..............
Град: ..............
Секс: .........................
Рождена дата.................
Телефонен номер:...........
Заета сума :...........
Месечен приход:..........
Професия:................... ....
Период на кредита: ....................... ................
Цел на кредита: ......................... ...........
Имейл адрес:...................... ................
Кандидатствали ли сте преди? ....................

Вашето удовлетворение е наш приоритет. e.mail [email protected]

С Най-Добри Пожелания.
162.
John Mclondon
14.11.2016 03:45:45
0
0
Добър ден,

Имате ли нужда от бизнес кредит? или личен заем? Възнамерявате ли заемане на заем? така се свържете с нас сега с повече информация. Не се колебайте да предаде на вашата кандидатура сега чрез електронна поща. ([email protected])

формуляр за кандидатстване на кредита:

пълно име:
заета сума:
Адрес за контакт:
държава:
телефонен номер:
продължителност на кредита:
целта на кредита "

Чакам ви спешно отговор.
161.
ROBERT NIEMOELLER
08.11.2016 23:14:35
0
0
Добре дошли в Робърт Niemoeller заем за инвестиционни услуги, ние предлагаме заем в размер на 2% за клиенти inneed на всякакъв вид заем, било то личен заем, бизнес кредит, студентски заеми и т.н., ако се интересуват от заем, моля свържете се с нас за повече информация ... свържете се с нас на адрес: [email protected]
160.
BELLA ALBERT
07.11.2016 07:34:46
0
0
Здравейте,
Аз съм г-жа Bella Алберт, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес:
([email protected])
159.
Mr. Cliff David
03.11.2016 20:08:21
0
0
Имате ли нужда от финансиране?
Имате ли нужда от заем за бизнес или лични нужди и финансиране на проекти?
Искате ли да рефинансира вашия бизнес?
Ние предлагаме заем за всеки човек или фирма, които имат интерес от 2% годишно.
За повече информация, моля свържете се с нас чрез електронна поща: [email protected]
158.
Robert David
01.11.2016 22:33:44
0
0
Здравейте, аз съм Робърт Дейвид частен кредитор, който даде заем с лихва в размер на толкова ниска, колкото 2%. Това е финансова възможност на вратата ви стъпка днес и да получите мигновени заем. Има много от тях са там търсят финансови възможности или помощ около мястото и все още не може да се получи един. Но това е финансовата възможност на вратата ви стъпка и по този начин не може да се пропусне тази възможност. Този услуги е отворена за лица, фирми, бизнес мъже и жени.

• Кредити за всички
• многофамилни жилищни сгради /
• Тегля кредит върху всички видове недвижими имота
• Кредити за Инвестиционно
• Bridge Кредити / Мецанин финансиране
• Кредити за чуждестранните купувача
• търговски заеми
• Land / Строителство

И размера на заемите на разположение, вариращи от 2,000.00 евро - 500,000,000.00 евро, или всяка сума по ваш избор за повече информация се свържете с нас на адрес: ([email protected])
157.
David White
30.10.2016 15:30:41
0
0
David WhiteЗдравейте, Имате ли нужда от спешен заем за финансиране на вашия бизнес или за друга цел? Ние сме сертифицирани лиценз заем заемодателя Ние предлагаме международни заеми на търговските предприятия, фирми и физически лица на достъпна лихвен процент. То може да бъде заем краткосрочен или дългосрочен план, и дори ако имате лоша кредитна история, която ще се обработва вашия кредит веднага, след като получим Вашата заявка. Ние сме независима финансова институция, се свържете с нас днес Email; [email protected]
156.
MR LAKE COOK
28.10.2016 11:17:24
0
0
Xmas Xmas кредит?

Когато аз не можах да се изправи моя дълг повече, синът ми беше на болнично легло за операция, която включва огромни пари и аз също имаше нужда от пари, за да рефинансира и се получи добър дом след това аз трябва да се търси помощ от приятели и когато не е имало надежда повече реша да отидете онлайн, за да потърси заем и да намеря LAKE COOK Trust кредит Firm ([email protected]) с 2% лихва и приложени веднага с моите данни, както е указано. В рамките на седем дни на моята молба той жични количество ми кредит без скрити такси и мога да се грижа за моя Син медицински сметки, Renew сметката ми за наем и изплати дълга си. Ще съвети всеки заем търсещ да се свържете LAKE COOK ЗАЕМ Company лесно и безопасно транзакция

Xmas Xmas кредит?
155.
Martin Laura
26.10.2016 14:49:21
0
0
ЗДРАВЕЙТЕ!!!

Първи законен кредит винаги са били голям проблем за клиентите, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение за това. Въпросът за кредит и обезпечение са нещо, което клиентите са винаги загрижени за когато търсят заем от легитимен кредитор. Но ние направихме, че разлика в кредитиране индустрия. Ние предлагаме заем от диапазона от $ 2.500. до $ 500,000.000

Нашите услуги включват следното:
Консолидиране на дълг
втора ипотека
Бизнес кредити
Лични заеми
Международни Кредити
Кредит за всички видове
Частен заем
E.T.C

Не социалната сигурност, и не кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите е да споделите с нас какво точно искате и ние със сигурност ще направят Вашата сбъдната мечта. На последно място, посредническа и дребномащабни финансови институции за повече подробности, за да отида за набавяне на заем любезно се свържете с нас, ([email protected])
БЛАГОДАРЯ...
154.
RUTH EDWIN
21.10.2016 03:26:08
0
0
Здравейте, моето име е г-жа Рут Edwin, жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори. аз са загубили около 23 000 €, защото имах нужда от голям капитал от 55,000 €. Аз почти умря, аз не са имали къде да отиде. моят бизнес е бил разрушен, а в процеса аз загубих сина ми. Аз не можех да понасям това да се случи отново. през август 2015 г., се запознах с един добър приятел, който ме запозна с добра майка, г-жа Мери Уилям, който в крайна сметка ми помогна да си осигури заем в една компания. Добра майка аз искам да използвам тази възможност, за да ви благодаря, и нека Бог да продължи да ви благослови. аз също искал да използвам тази възможност, за да съвети сънародници, че има много измамници там, така че ако имате нужда от заем, и искат да си осигури заем бързо, само да се регистрирате чрез г-жа Мери Уилям чрез имейл: mar[email protected]. можете да се свържете с мен чрез този имейл: [email protected]. ако имате някакви съмнения. моля тя е единственият човек, надеждна и достоверна.
Благодаря.
153.
Louis Bonny16173
10.10.2016 06:28:30
0
0
ВАЖНО ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ
Ние даваме кредит на частна фирма и частни лица. Можете да намерите някои жизненоважна информация за кредита, ние предлагаме по-долу. В получаване на заем от нашата компания, има някаква информация, ние трябва да мине през с вас, преди да можем да се пристъпи към процеса на кандидатстване. Лихвен процент: В кредита ние предлагаме, ние правим начислява 2% Лихвен процент. Сума, дадена: Ние даваме на минимален размер на 1,000.00 до максимум 100,000,000.00 необходимата информация: Що се отнася до информацията, необходима, ще трябва да попълнят заявление, което съдържа Вашата лична информация, а също и информация за кредит, това ще ни помогне да ви даде пълна документация на договора за условията на заема и споразумение, което ще се очаква да подпише и изпрати обратно на компанията за одобрение, ако са удовлетворени. Email нас: ([email protected])

КАК ДА СЕ ОТНАСЯ? Моля попълнете правилно:

ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ:
Пълно име:....................
Държава:.....................
Състояние: ..............
Град: ..............
Секс: .........................
Рождена дата.................
Телефонен номер:...........
Заета сума :...........
Месечен приход:..........
Професия:................... ....
Период на кредита: ....................... ................
Цел на кредита: ......................... ...........
Имейл адрес:...................... ................
Кандидатствали ли сте преди? ....................

Вашето удовлетворение е наш приоритет. e.mail [email protected]
152.
augusta ibramhim
09.10.2016 00:13:34
0
0
Търсите ли за заем? вие сте на точното място за вашите решения заем точно тук! Global Finance Limited дават кредити на физически лица и фирми при ниска и достъпна лихвен процент от 3,2%. моля свържете се с нас чрез електронна поща чрез
([email protected])

  Application Data
1) Пълно име:
2) Държава:
3) Адрес:
4) Състояние:
5) Пол:
6) Семейно положение:
7) Професия:
8) Телефон:
9) Текуща позиция на мястото на работа:
10) Месечен доход:
11) необходима сума на кредита:
12) продължителността на кредита:
13) Цел на кредита:
14) Религия:
15) Кандидатствали ли сте преди:
16) Дата на раждане:
Благодаря,
151.
julia simon
09.10.2016 00:06:12
0
0
Здравейте, казвам се Юлия Саймън, жертва на измама в ръцете на кредиторите фалшиви. Аз загубих около 55,000.00.Euro, защото имам нужда от голям капитал на 120,000.00.Euro. Аз почти умря, аз нямах къде да отиде. Моят бизнес е бил разрушен, а в процеса загубих сина ми. Не мога да понасям това да се случи отново. през декември 2014 г., се запознах с един приятел, който ме запозна с добра майка, госпожа Августа Ibramhim, което в крайна сметка ми помогна обезпечаване на заем в една компания. добра майка бих искал да се възползвам от възможността да кажа, благодаря ви, и нека Бог да продължи да ви благослови. Аз също обичам да използвам тази възможност, за да се посъветва сънародници, че има много измамници там, така че ако имате нужда от заем, и искат да си осигури заем бързо, просто влезте в профила си с г-жа Augusta Ibramhim чрез имейл: augustaibramhim11 @ Gmail .com. Можете също така да се свържете с мен чрез този имейл: [email protected]. ако имате някакви съмнения. моля той е единственият, който е надеждна и достоверна.
Благодаря.
150.
Jackson Mark
08.10.2016 05:05:41
0
0
Здравейте,

Уморени ли сте от искания за заеми и ипотеки,вие сте били отхвърлени постоянно на вашите банки и други финансови институции,ние предлагаме всяка форма на кредит за физически лица и фирми при ниска лихва от 3% .Ако сте заинтересовани в получаване на заем,не се колебайте да се свържете с нас днес,ние ви обещаваме да Ви предложим най-добрите услуги всякога.Просто ни даде да пробвам, защото един съдебен процес ще бъде да ви убедя. Какви са вашите финансови нужди?

Имате ли нужда от бизнес кредит?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате да си купите кола?
Искате рефинансиране?
Имате ли нужда от ипотечен кредит?

Ви трябва огромен капитал, за да започнете вашия бизнес предложение или разширяване? Вие сте загубили надежда, и на вас ви се струва, че няма изход, и финансовата тежест все още остава?

Моля, не се колебайте да се свържете с нас за евентуални бизнес сътрудничество, свържете се с нас по електронната поща: ([email protected])
149.
Louis Bonny
05.10.2016 22:56:50
0
1
Прави ли ви се нуждаят от спешен заем? Ние сме Certified финансова институция
за одобряване на средства за всички видове проекти. Нашият кредит / финансова оферта е
постановено на по-нисък лихвен процент от 2% и това е продължителността на погасяване е много
приятелски и клиентите удобно.
Срок за изплащане е в рамките на 12 до 120 месеца с първоначална 6-12
месеца гратисен период, без повторна финансова санкция.
Ние одобри финансиране за до $ 100 милиона, а по-горе, в зависимост от
Характер на дейността. Свържете се с нас днес чрез
([email protected])
Ние също така да даде средства за съществуващи предприятия с съществуващото управление
отбор, с голяма работа по енергетика, Договор за изпълнение, Търговски недвижими
Estate Покупка, разширяване на бизнеса, технологиите, здравеопазването, плащат наем,
данъци, купуват коли и т.н.
Ние сме готови и отворени да има добри бизнес отношения с вас, като
нашата финансова схема е много гъвкава и клиентите удобно.
За възможно бизнес сътрудничество и идея на вземане на добра печалба в
всяко предприятие, моля свържете се с нас, защото ние ефективност и висока степен на надеждност
защото Бог е нашата сила
ние гарантираме за да облекчи вашите финансови ограничения за тях, което прави
мечтите се сам.
Още веднъж за проявения интерес ние сме отворени за вас чрез ([email protected]) с правила и условия се прилагат.
Благодаря
148.
REMY.CREDIT
05.10.2016 02:09:34
0
0
Възможно ли уморени от търсене на заеми и ипотеки, сте били отказали постоянно Чрез вашите банки и други финансови институции, ние предлагаме всяка форма на заем за физически и юридически лица при ниска лихва в размер на 2% Ако сте заинтересувани да вземат заем , не се колебайте да се свържете с нас днес, ние обещаваме да ви предложим най-добрите услуги ever.Just ни дават пробвам, защото изпитание ще ви убеди. Какви са вашите финансови нужди?

Свържете се с нас чрез имейл: [[email protected]]


Имате ли нужда от бизнес кредит?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансира?
Имате ли нужда от ипотечен кредит?

Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете вашия бизнес предложение или разширяване?
Загубили ли сте надежда и си мислиш, че няма изход, и вашите финансови тежести все още съществува?

Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

Свържете се с нас чрез имейл: [[email protected]]
147.
fred
03.10.2016 04:39:51
0
0
3% услуга спешно заем

Ние сме регистрирана, гарантирано и правителствени сертифицирани, международна
компания кредит и ние даваме кредити на физически лица, фирми, предприятия, бизнес организации и хора от най-различни по цялото земно кълбо.

Вие сте в нужда от заем за всякакви цели? Вие сте във финансова
проблем, Имате ли нужда от финансиране, Fred Лари Loan Company е решение
на всичките си финансови проблеми, нашите кредити са лесни, евтини и бързи.
Свържете се с нас днес, за този заем имате нужда,

ние можем да организираме всеки заем, за да отговарят на вашите бюджет от едва 3% лихва.
Изпратете ни сега най-([email protected])
146.
G Titcomb Brown
01.10.2016 18:42:59
0
0
Добър ден, аз съм регистриран частен пари заемодателя. Ние даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите трябва да се актуализира СЗО Тяхното финансово състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% В рамките на една година, за да период от 30 години погасяване продължителност до всяка част на света. Ние даваме заеми В рамките на 5000 евро до 100 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Ако човек се интересуват се свържете с нас чрез имейл: ([email protected])

Били ли сте били отказали от толкова много банки
ви е необходимо финансиране за разширяване на вашия бизнес,
имате нужда от личен заем

Кандидатствайте за кредит, изпрати определи подробности по-долу:
1. Пълно име
2. Адрес
3. Размер
4. Продължителност Период
Брой 5.Phone
6. Професия

Г-жа Фарида Стивън
145.
victoria alberto
26.09.2016 17:55:17
0
0
Здравейте, моето име е Виктория Алберто, жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори. аз са загубили около 45000.00 евро, защото имах нужда от голям капитал на 200,000.00.euro аз почти умря, аз не са имали къде да отиде. моят бизнес е бил разрушен, а в процеса аз загубих сина ми. Аз не можех да понасям това да се случи отново. Март 2016, срещнах един приятел, който ме запозна с добра майка, г-жа Оливия Daniel, че в крайна сметка ми помогна да си осигури заем в една компания. добра майка аз искам да използвам тази възможност, за да ви благодаря, и нека Бог да продължи да ви благослови. аз също искал да използвам тази възможност, за да съвети колега български, че има много измамници там, така че ако имате нужда от заем, и искат да си осигури заем бързо, само да се регистрирате чрез г-жа Оливия Daniel чрез имейл: ([email protected] ). можете да се свържете с мен чрез този имейл: ([email protected]). ако имате някакви съмнения. моля тя е единственият човек, надеждна и достоверна.
Благодаря.
144.
sir joel williams
26.09.2016 07:51:17
0
0
Здрасти
Аз Korejs Филип, маркетинг мениджър, Global Trade Int.
Ние предлагаме услуги на финансовите заеми за всички в света на много ниска лихва в размер на 2%

Е-мейл: [email protected]
Благодарности и Поздрави,
Korejs Филип

+60183723787
Бизнес маркетинг мениджър.
143.
henry mark
23.09.2016 10:20:16
0
0
Имате ли нужда от заем, за да си плащат сметките, или имате нужда от пари, за да започнат свой собствен бизнес се с нас, тъй като ние даваме заем толкова ниска, колкото 2% лихва ние също даде дълго и кратко време заем за повече информация се свържете с нас чрез имейл: hmark8648 @ gmail.com
142.
Bishop
16.09.2016 12:11:54
0
0
Здравейте,
Аз съм епископ T.D Jakes, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Има ли в някакъв вид на финансови затруднения? Има нужда от заем за консолидиране на дълг, в размер на 2% строителство, недвижими имоти заем, рефинансира, лична, търговска цел или за спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които се мисли за разширяване на бизнеса си жертва кредитиране на всички видове. Ако проявявате интерес, свържете се с нас днес, чрез ([email protected])
141.
ADRIANA JAVIER
16.09.2016 00:48:54
0
0
Здравейте, моето име е Адриана Javier, жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори. аз са загубили около 45,000 €, защото имах нужда от голям капитал от 200,000 €. Аз почти умря, аз не са имали къде да отиде. моят бизнес е бил разрушен, а в процеса аз загубих сина ми. Аз не можех да понасям това да се случи отново. през декември 2014 г., се запознах с един приятел, който ме запозна с добра майка, г-жа Камила Педро, който в крайна сметка ми помогна обезпечаване на заем в една компания. добра майка аз искам да използвам тази възможност, за да ви благодаря, и нека Бог да продължи да ви благослови. аз също искал да използвам тази възможност, за да съвети сънародници, че има много измамници там, така че ако имате нужда от заем, и искат да си осигури заем бързо, само да се регистрирате чрез г-жа Камила Педро чрез имейл: [email protected]. можете да се свържете с мен чрез този имейл: [email protected]. ако имате някакви съмнения. моля тя е единственият човек, надеждна и достоверна.
Благодаря.
140.
region beko
10.09.2016 16:57:57
0
0
РЕГИОН BEKO компания е добре позната за него качеството на кредитите на услугите и има изградена солидна репутация в заемането на пари на физически лица, давам заеми на хора, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, и да инвестират в бизнеса. Смятам себе си за щастлив, че имам възможността да бъда в този бранш с голям ентусиазъм, аз очаквам с нетърпение да се опита да доставят Моите най-добри услуги за заем, за да можете при нисък лихвен процент от 2% с минимални формалности
Ако някоя Въпрос? Дон 'т се колебайте да се свържете с мен на моя имейл [email protected]
139.
Senecaut Peter
10.09.2016 15:23:18
0
0
Добре дошли в Автентични Fiancial домове. Най-добрият кредит за осигуряване на вашия кредит и пълна гаранция. Ние предлагаме заем при скорост на достъпни цени за индивидуални, фирми и частния сектор, личен заем. свържете се с вашия кредит сега в [email protected]
138.
`Zuma Loans
07.09.2016 10:53:54
0
0
Good Day, Are you in need of financial assistance? Have you thought of obtaining a loan? Probably you have been turned down by your local banks in quest of getting a loan. Search no further, we are currently offering long and short term loans to the public at large. We can help you with a loan at a very low interest rate.Email us Now zuma[email protected] or [email protected]
137.
region beko
04.09.2016 15:53:37
0
0
РЕГИОН BEKO компания е добре позната за него качеството на кредитите на услугите и има изградена солидна репутация в заемането на пари на физически лица, давам заеми на хора, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, и да инвестират в бизнеса. Смятам себе си за щастлив, че имам възможността да бъда в този бранш с голям ентусиазъм, аз очаквам с нетърпение да се опита да доставят Моите най-добри услуги за заем, за да можете при нисък лихвен процент от 2% с минимални формалности
Ако някоя Въпрос? Дон 'т се колебайте да се свържете с мен на моя имейл [email protected]
136.
Maria Jorge
29.08.2016 00:55:30
0
0
Търсите ли за инвестиция и лични заеми? Търсене по не повече, защото вие сте на точното място за вашите решения заем точно тук! Global Finance Limited дават кредити на физически лица и фирми при ниска и достъпна лихвен процент, моля свържете се с нас чрез електронна поща чрез: ([email protected])

Application Data

1) Пълно име:
2) Държава:
3) Адрес:
4) Състояние:
5) Пол:
6) Семейно положение:
7) Професия:
8) Телефон:
9) Текуща позиция на мястото на работа:
10) Месечен доход:
11) необходима сума на кредита:
12) продължителността на кредита:
13) Цел на кредита:
14) Религия:
15) Кандидатствали ли сте преди:
16) Дата на раждане:
Благодаря,
135.
23.08.2016 03:48:06
0
0
Добро утро. Аз съм френски и бих искал да предложа услугите си.
Аз съм конкретен предлагат кредити в международен план. С капитал
който ще бъде използван за предоставяне на заеми между краткосрочен и дългосрочен план, вариращи от частни лица
€ 4000 до € 500 000 за всички сериозни хора са в реална нужда. скорост
Интересът е 2% годишно. Аз предоставя финансова заеми, жилищен кредит, инвестиционен заем, заем автомобил, личен заем. Аз съм на разположение да отговаря на моите клиенти в максимален срок от 3 дни след получаване на молбата Ви.
С уважение.
134.
Mr Ryan
20.08.2016 20:26:00
0
0
Добър ден,

Аз съм регистрирана частна пари заемодателя. Ние даваме заеми за подпомагане на хора, фирми, които се нуждаят от актуализиране на финансовото състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 3% в рамките на една година до 30 години срок на изплащане продължителност до всяка част на света. Ние даваме заеми в рамките на обхвата на € 5000 до 100 000 000 евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас чрез имейл: ([email protected])

Оферта за заем.
133.
christiana
08.08.2016 03:18:44
0
0
Търсите ли личен заем, или са били ви отказва заем от банка. Аз дават кредити на физически лица и фирми при ниска и достъпна лихвен процент от 2% лихва. Моля, свържете се с нас чрез имейл: [email protected]
132.
MORRISON FINANCE COMPANY
30.07.2016 23:56:04
0
0
Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем, заем автомобил, студентски кредит, консолидиране на дълг кредити, необезпечени кредити, рисков
капитал и др .. Или са ви отказва заем от банка или финансова институция за една или повече причини.

Вие в точното място за вашите решения за заем! Аз съм частен кредитор, давам заеми на фирми и физически лица при ниска и достъпна лихвен процент от 2%. Интерес. Моля, свържете се с нас чрез имейл

[email protected]

+1 (205) 2877481

Благодаря,
Г-н Morrison Aniems.
131.
Freeman Finance
27.07.2016 07:44:25
0
0
Вие сте в търсене на истински заем ?? Имате ли нужда от заем от всякакъв вид и по някаква причина ?? Вие търсите да купите нов дом и имате нужда от заем ?? Ние сме най-накрая тук, за да помогне, тъй като ние предлагаме надеждни заеми при само 2% лихва. Заинтересованите кредитополучатели са да се свържете с нас сега най-([email protected]), Freemanfinance.webs.com и стигнем до там заеми днес.

Благодаря.
Джейми Freeman
Email: [email protected], [email protected]
уебсайт: Freemanfinance.webs.com
Телефон: +13234024181
130.
mark smith
27.07.2016 01:50:53
0
0
Внимание,
Кандидатствайте за бърз и удобен заем, за да изплати сметките, Xmas заем,
Ипотечен кредит, заем консолидация и да започнете нов бизнес или
ре-финансиране на проектите си на по-евтиният лихвен процент от 3%. правя
свържете се с нас днес чрез: [email protected] с
размер на кредита е необходимо.
Ние сме сертифицирани, регистриран и законен кредитор.
Можете да се свържете с нас днес, ако се интересувате от този заем,
свържете се с нас за повече информация относно процеса на заем, процес като
условията на заема и условията и начина на заема ще бъдат прехвърлени към
Вие. Трябва ви спешно реагиране, ако се интересувате.

Първа информация, необходима от вас:

Трите имена: ............
Държава:…………...
Щат / Провинция: ...............
Телефонен номер:…………
Продължителност: ............
Нужна сума като кредит: ......... ..
Къща Адрес Адрес / офис: ..........
Професия:............
Месечен приход:……….
Семейно положение:………..
Възраст / Пол: ............ ..
Цел на кредита: ............ ..
Кандидатствали ли сте за заем преди? (Да или не):...


Забележка: Всички Отговорите следва да се изпращат на:
 [email protected]
за бързо
обработка.
Благодаря.
129.
merit hope
24.07.2016 11:25:22
0
0
([email protected])

Здравейте съм г-жа, Merit. заемодател легитимен и надежден заем за заемодателя, ъъъ предлагат ипотечни кредити, заеми автомобил, хотелски заеми, търговски оферта, която трябва да се актуализират всички на финансовата ситуация в света / компанията да помогне на тези, които са се регистрирали лихвари лични заеми, ипотеки, строителни заеми , нисък лихвен процент от 2% и т.н. капитал, бизнес кредити и лоши кредити кредит работи, стартиране. Ние финансира проекта под ръка, а фирмата / партньори и бих искал да предлагаме лични заеми на своите клиенти от USD $ 12,000 до $ 8.000.000, само евро и лири. Давам бизнес кредити,
Лични заеми, студентски заеми, кола заеми и кредити, за да плащат сметките. ако ти
се нуждаят от заем, което трябва да направите, е да можете да се свържете с мен директно
В: ([email protected])
Бог да те благослови.
С уважение,
Г-жа: заслуги Hope
Email: ([email protected])

Забележка: Всички отговор трябва да бъдат изпратени на: ([email protected]). свържете се с нас чрез електронна поща за повече информация
128.
Mrs Farida Stephen
10.07.2016 12:09:10
0
0
Добър ден, аз съм регистриран частен пари заемодателя. Ние даваме заеми за подпомагане на хора, фирми, които се нуждаят от актуализиране на финансовото състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% в рамките на една година до 30 години срок на изплащане продължителност до всяка част на света. Ние даваме заеми в рамките на обхвата на € 5000 до 100 000 000 евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас чрез имейл: ([email protected])
127.
Miss Juan Rochers
26.06.2016 00:37:28
0
0
Това е онлайн обява от частна пари / фондове кредитиране фирма. Имате ли нужда от заем, за да плати сметките си, закупуване на жилище, заем, за да разширите бизнеса си, заем за инвестиции? Ние предлагаме лични заеми на физически лица, фирми, бизнесмени и жените.

За да кандидатствате и да получите заем от нас днес, любезно се свържете с нас сега чрез нашия официален имейл
адрес по-долу за повече информация. Благодаря.

Свържи се с Email: [email protected]
Website: http://premierlendingagents.webs.com/

Miss Juan Rochers
(Рекламен агент)
126.
rose anna
23.06.2016 01:14:33
0
0
Здравей,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Роуз Anna, частен кредитор заем има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес по електронната поща на адрес: ([email protected])
125.
Juliana Michael
22.06.2016 06:26:15
0
0
Здравейте, казвам се Юлиана Майкъл, жертва на измама в ръцете на фалшиви кредитори, аз съм бил измама всичко най-29,000,000 Euro, защото имам нужда от голям капитал 80,000,000 хиляди, аз почти умря, аз нямах къде да отиде, моя бизнес унищожени в процеса загубих сина ми .. не мога да понасям това да се случи отново. през юни 2014 г., се запознах с един приятел, който ме запозна с добра майка г-жа Елина, че в крайна сметка ми помогна да си осигури заем в компанията, добра майка, че искам да използвам възможността Това да кажа, благодаря ви, Бог да продължи да ви благослови, аз също искал да използвам тази възможност, за да съветва колегите български е, че има много измами там, ако имате нужда от заем и защитена заем бързо се регистрирате само чрез г-жа Елина чрез имейл: [email protected]. можете да се свържете с мен чрез този имейл; [email protected] ако имате някакви съмнения. моля тя беше единственият човек, надеждна и достоверна.
Благодаря.
124.
Bishop
16.06.2016 21:59:10
0
0
Здравей,
Аз съм епископ T.D Jakes, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес:
([email protected])
123.
BRUN JEAN PIERRE
13.06.2016 20:27:18
0
0
Аз BRUN Жан Пиер финансова, между специално кредитор в духа на помагайки цяло банка забранено или не да има полза на банките за искания за кредит, аз позволи парите ми сериозни и честни хора, който може да изплати заема в редовното време така че те искат в този случай моля посочете колко ще ви бъде готов, както и срока на заема, защото съм ограничен до заеми в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен Терминът зависимост от вашата сума да бъде отпусната от 5000 € до € 6.350.000 с лихвен процент от 2% от дължината на вашата погасяване.
за кредитните си приложения между частни лица, моля свържете се с мен: [email protected]

[email protected]

С уважение.

Жан Пиер Брун
122.
jane
11.06.2016 14:09:54
0
0
Здравей,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Джейн Алисън, частен кредитор заем има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се днес с нас по електронна поща, така че можем да ви дадем нашите правила и условия за заем при: ([email protected])
121.
David
05.06.2016 06:47:15
0
0
Имате ли нужда от заем, за да се установят своя дълг или изплати сметките си или да започнете
бизнес, оферта за кредит при 3% лихва, Ние предлагаме всички видове на заем,
като започване на бизнес заем, личен заем, Инвестиционен кредит и т.н. запълни
до следната информация

Името на:
Националност:
Държава:
членка:
Град:
Пълен дома Адрес
Дата на раждане:
Пол:
Семейно положение:
Професия:
Заета сума:
В думи:
Цел за кредит:
Заем Term / Продължителност:
Мобилен номер

Чрез имейл: [email protected]


Имате ли нужда от спешна бизнес или личен заем? Ние се заемат с процент от 3% до сериозни и заинтересовани кредитополучателите сега се прилага, ако се интересувате от: Email [email protected]

попълнят и изпратят формуляра за кандидатстване за кредит


Пълно име: ...........................
Държава: ...........................
Адрес: ...........................
Състояние: ...........................
Пол: ...........................
Семейно положение: ...........................
Професия: ...........................
Телефонен номер: ...........................
Текуща позиция на мястото на работа: .....................
Месечен приход: ...........................
Размер на кредита е необходимо: ...........................
Заем Продължителност: ...........................
целта на кредита: ...........................
Религия: ...........................
Кандидатствали ли сте преди ..........
сканиране копие на вашия I.D карта .......

Ако сте заинтересовани да се върнем към нас.
чрез ([email protected])


Добър ден,
Имате ли нужда от спешен заем, за да реши финансовите си нужди, ние предлагаме заем, вариращи от $ 5,000.00 до $ 1000,000.00 Max, ние сме надежден, ефективен, бърз и динамичен, със 100% гарантиран заем също го дава (евро, лири и долари .) лихвения процент, приложим за всички заеми е (3%), ако се интересувате се върнем към нас.
чрез (info[email protected]): Услуги предоставени включват:
* Подобрение на дома
* Кредити Inventor
* Консолидиране на дълг заем
* бизнес кредити
* Лични заеми.
свържете се с нас днес и ние се радваме прави бизнес с нас
имейл: [email protected]

Уважаеми ценен клиент,

Имате ли нужда от финансова помощ?
Смятате ли, търсят средства, за да изплати кредити и дългове?
Ние даваме заем с процент лихви от 1,00%

Моля, свържете се с нас за повече информация: [email protected]

Моля да ни пишете с информация за кредит;
- Пълно име:
- Размер на кредита е необходимо ... $, €, £:
- Заем Продължителност:
- Цел на кредита:
- Град държава:
- Телефон:
- Името на сайта:

Моля, свържете се с нас за повече информация: [email protected]


Бързо и лесно нанасяне

Кандидатствайте онлайн само за няколко минути, без влияние на своя кредитен рейтинг. Можете незабавно да преразгледа кредита предлага, че отговаряте на изискванията за, и никога няма да е необходимо да посетите клон, за да завършите вашата кандидатура. Ние предлагаме на нашите заем при ниска скорост на нашите заеми са дадени при лихвен процент от 3% Кандидатствайте сега това може да увеличи бизнеса си в по-голяма висока.

Е-мейл с нас сега: [email protected]


Всичко, което трябва да направите, за да се прилага, е да изпратите информация е необходимо по-долу на тази електронна поща. [email protected]

(1) Вашето име:
(2) Страна / държава:
(3) Тел:
(4) Страна Код:
(5) Сума, необходима:
(6) Продължителност:
(7) месечен доход:
(8) Вашата възраст:
(9) мъжки или женски:

С Най-Добри Пожелания

Е-мейл с нас сега: [email protected]
Имате ли нужда от спешен заем, за да започнат бизнес, заем дълг? купите кола или къща? Ако отговорът е да се тревожи не повече, защото ние предлагаме всички видове кредит при по-ниска и достъпна лихвен процент от 3%, без обезпечение и без кредитна проверка. Върнете се към нас, ако имате нужда от заем с информацията по-долу. Свържи се с Email: [email protected] (1) Име: (2) Размер на кредита е необходимо: (3) Кредитен Продължителност: (4) Телефон: (5) Country: (6) Състояние: (7) Пол: ( 8) цел на кредита:

Имате ли нужда от заем, за да плати сметките си или да започнете собствен бизнес? ние даваме на всички видове кредит при лихва от 3%, от минимума от 10,000.00 ранда 100,000.00 долара, евро, ако заинтересованите, свържете се с нас чрез имейл: [email protected]

Трите имена:

Пол:

Държава:

Адрес на улица:

Дата на раждане:

Професия:

Цел на кредита:

Телефонен номер:

Заета сума:

Заем Продължителност:

Месечен годишен доход:

Очакваме Вашия отговор.

поздрави

Вие сте в нужда от заем? Искате ли да бъде финансово стабилна? Или искаш да разширите бизнеса си? Предлагаме компания заем, заем автомобил, бизнес кредит, и личен заем при много намален лихвен процент от 3%, с удобен продължителност, която е по договаряне. Тази оферта е отворен за всички, че ще бъде в състояние да изплати в срок.

Нашите услуги включват следното:

* Лични заеми
* Дълг консолидация заеми
* Способност
* бизнес кредити
* Обучение Кредити
* Ипотека

Свържете се с нас чрез нашата електронна поща: [email protected]

Имате ли нужда от спешна финансова кредит при 3%? Ако отговорът е да, Свържете се с нас с: Име: Сума: Телефон: Държава: Продължителност: Начало Адрес: Свържете се с нас чрез нашата електронна поща: [email protected]интересуват от получаване на изходна заем при 3% лихва ли сте? Каквито и да са вашите нужди заеми са; Бизнес кредити, потребителски кредити, инвестиции, рефинансиране, стартиране на нов бизнес? Ние можем да ви помогнем с гъвкав план за повторно плащане. Вашата кредитна история независимо; ние с удоволствие ще разгледа искането си заем. Предоставяне на данните по-долу за преглед на: [email protected] 1. Трите имена 2. Размер на кредита Нужда? 3. Заем Продължителност: 4. Цел на кредита 5. Телефон: 6. Пол: 7. Държава: Отговор чрез имейл, ако проявявате интерес, [email protected]


Имате ли нужда от заем ?? Имате ли нужда от финансова помощ ?? Имате ли нужда от заем, за който и да е причина ?? ние предлагаме евтини и достъпни кредити на физически лица, така и фирми от цял ​​свят в евтини лихвен процент от 3%. Свържете се с нас днес на: [email protected]


Добър ден

Имате ли нужда от спешен заем, за да реши финансовите си нужди, ние предлагаме заем, вариращи от $ 5,000.00 до $ 10,000,000.00 Max, ние сме надежден, ефективен, бърз и динамичен, с 100% гарантиран Ние също дава заем в (евро, лири и долари .) скоростта на лихви, приложима за всички заеми е (3%,), ако се интересувате се върнем към нас чрез ([email protected]):

Оказани услуги включват:

*Подобрение на дома
Изобретател Кредити
* кола заеми
* Консолидиране на дълг заем
* Линията на кредит
* Втори кредит
* бизнес кредити
* Лични заеми
* Международни заеми.

Благодаря.

Възможно ли е да търсите за личните / Бизнес кредит или жилищен кредит? Ние предлагаме заем без караница или факс. За да получите желания от вас размер на кредита, свържете се с нашия мейл чрез: [email protected] и да получите вашия кредит санкционирани в рамките на 24 часа.
Просто попълнете този изстрел форма за да ни дадат възможност да се най-бързо в пристъпи на транзакциите си ОК

1. трите имена ............................
2. Контакт Адрес: ..................... ..
3. Размер на кредита е необходимо: .................. ..
4. срока на заема ...................
5. Директен телефонен номер: ............... ..

С Най-Добри Пожелания,

Имате ли нужда от заем, за да консолидира своя дълг? Вие сте в нужда от заем
за финансиране, или да разширят бизнеса си? или за покупка автомобил, закупуване на
къща и други лични заеми ETC даваме дългосрочен заем за един, за да
петдесет години максимум с 3% лихва. Вие сте 100% гарантиран.
свържете се с нас чрез имейл адрес: [email protected]
Кредитополучателите Детайли по полагането:

Пълно име:___________________
Държава:____________________ _
Състояние: ______________________ __
Секс: ________________________ _
Дата на раждане:__________________
Домашен адрес:_________________
Нужна сума: ________________
Заем Продължителност: __________________
Мобилен телефон:_____________________
Месечен приход:__________________
Цел на кредита: _________________
Професия:_________________ _____
Сайтът сте намерили нашия обява: ________

Благодаря и с нетърпение очакваме да си бърз отговор.
С уважение,

Уважаеми господине / госпожо, Ние даваме кредит на всички видове в един много бърз и лесен начин, личен заем, кола заем, Home Loan, Студентски кредит, бизнес кредит, Inventor кредит, консолидиране на дълг.

Се одобрява за лични заеми или всякакъв вид днес заем и се финансира в рамките на 24 часа. [email protected]

С Най-Добри Пожелания,


Това е онлайн реклама от Регистрирани, правителството одобри и Лицензиран кредитор, който дава заеми на различни видове, като Pay ден, Personal, ипотека, бизнес, кола заеми до сериозни и заинтересовани страни срещу много ниска цена достъпна лихвен процент от 3% .Apply за заем сега. Ние даваме заем с нисък лихвен процент от 3% на annual.If се интересувате контакт Via: info.davidinvesto[email protected] и попълнете под формата на искане за кредит.
ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ:
Пълно име:
Държава:
Адрес:
Телефонен номер:
Заета сума:
Заем Продължителност:
Месечен приход:
Пол:
Възраст:
Свържи се с Email: [email protected]
Благодаря

Имате ли нужда от финансова помощ? Ние можем да ви помогне
Ние даваме заем с процент лихви от 3,0%
Моля, отговорете на електронната поща: [email protected]

Ние предлагаме всички ВИД НА ЗАЕМИ - ОТНАСЯ ЗА достъпни суми.

* инвеститорите Кредити -
* Mortgage Loans-
* Бизнес кредити -
* лични заеми -
* Консолидиране на дълг -

Моля да ни пишете с информация за кредит;
- Пълно име:
- Необходима сума на кредита:
- Заем Продължителност:
- Цел на кредита:
- Град държава:
- Телефон:
- Името на сайта:

Ние Ви препоръчваме да се свържете с нас и да научат повече за услугата заеми ние предложихме. Ако имате някакви въпроси или искате повече информация за нашата компания, моля не се колебайте да пишете на [email protected]

Искрено Ваш,

Възможност за вас, да се прилага, за да получите заем за
ние сме си сътрудничат фирма заем, ние предлагаме краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план заем за капиталови проекти в индустрията, търговията, селското стопанство и други основни проекти, които са необходими за икономическото и развитието на личността и на много ниска лихва. Ако проявявате интерес прилага сега чрез [email protected]

попълнете формуляра за кандидатстване за кредит по-долу и го връща към нас, за да продължи с процеса на вашия кредит.

ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ НА ДАННИ

1) ВАШЕТО ИМЕ ..........
2) ВАШАТА СТРАНА ..........
3) ПРОФЕСИЯ ..........
4) СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ ..........
5) ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР ..........
6) месечен доход ..........
7) АДРЕС ..........
8) Цел на кредита .........
9) сумата, необходима ..........
10) PHONE ..........
11) ЗАЕМ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ .........
12) близък роднина ...............

EMAIL: [email protected]

Аз съм частен кредитор и инвеститорите, Имате ли нужда от легитимни, честен, почтен и бърз заем ?? Мога да ти помогна с 100% гаранция, заем, аз предлагам бизнес и отделен кредит, Повече също имаме финансиране на всички видове проекти. За повече информация се свържете с нас на [email protected]

Имате ли нужда от спешен заем за консолидиране на дълг или плати сметките или да започнете нов бизнес? Ако отговорът е да предаде молбата на долу заем на този имейл ([email protected])

Пълно име:
Държава:
Заета сума:
Заем Продължителност:
Пълен адрес:
телефонен номер :

Отговор само чрез: ([email protected])

Здравей,
Вие сте бизнес мъж или жена? Има ли във всяка финансова стрес или правите
нужда от средства, за да започнат свой собствен бизнес?
Имате ли нужда от заем или за всяко финансиране причина, като например, а) личен заем,
Бизнес Expansion.b) Бизнес Старт-нагоре и Education.c) дълг
Консолидация.?
Мога да ти помогна с неотложната кредита ни need.contact на: [email protected]

с посочените по-долу информации, за да продължите
допълнително.
Информации Нужда
име
адрес
състояние
Държава
Нужна сума като заем
Заем Продължителност / Term.
Отговаряйте: [email protected]

Търсите бизнес кредит, личен заем, заеми, авто кредити,
студентски кредит, консолидиране на дълг кредити, необезпечени кредити,
рисков капитал и др .. Или отказан заем от банка или финансова
институция за една или повече reasons.You са на точното място, за да вземе
Вашите решения заем! Аз съм частен кредитор, давам
кредити на фирми и физически лица при ниски и достъпни лихвени проценти
от 3%. Свържете се с нас по електронна поща: [email protected]

формуляр за кандидатстване за кредит.

Твоето име:
адрес:
Държава:
Заглавие:
Заета сума:
пол:
Дължина на кредита:
Телефон:
факс:
Месечен приходи от реклами:
Конкретни дати се нуждаят от заем:
Брой хора:
Месечен приходи от реклами:

ЗАБЕЛЕЖКА: Това е необходимо, преди да продължите с кредит
сделка е добра.

С уважение,

Внимание: Всеки,

Сериозно ли нужда от заем, за да консолидира своя дълг или да разширят бизнеса си проект или за покупка автомобил, закупуване на къща и други лични заеми неща ETC ?. Тук ние даваме заем с максимален размер на 3% лихва. Не номера на социални осигуровки, необходими, и Вие сте 100% гарантиран. свържете се с нас чрез имейл: [email protected]

Нашите услуги са:

* Лични заеми
* Консолидиране на дълг заем
* бизнес кредити
* Кредити за Образованието
* Ипотека

Екип връзка

Имате ли нужда от финансова помощ от всякакъв вид? Лични заеми? Коледа
Кредит? Бизнес кредити? Ипотечните кредити? Ние даваме заеми при 3% лихва
скорост! Ако отговорът е да се върнем към нас с тази форма на искане за кредит и изпращане
то в нашия пощенски кутия: [email protected]

Име:
Размер на кредита е необходимо:
Продължителност:
държава:
членка:
телефонен номер:
Възраст:

Свържете се с нас днес на имейл: [email protected]

Ние можем да ви помогнем с истински заем, за да отговарят на вашите нужди.
Имате ли нужда от личен или бизнес кредит без стрес и бързо одобрение?
Имате ли нужда от спешен заем днес? Не кредитни Проверки

* ЗАЕМ одобрение в 60 минути !!
* ГАРАНТИРАН СЪЩИЯ ДЕН ЗА ТРАНСФЕР !!
* 100% ОДОБРЕНИЕ RATE !!
* Нисък лихвен процент !!

Email: [email protected]

Свържете се с нас за повече информация за оферта заем и ние ще решим
финансов проблем.

Лицензиран заем заемодателя, ние предлагаме достъпни кредит при 3% лихва за местни и международни кредитополучатели, Възможно ли е сериозно се интересуват от получаване на истински кредит без стрес? Имате ли нужда от този кредит за бизнес и да изчисти сметките си? След това ни изпратете имейл сега за повече информация чрез: [email protected]

ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ.

(1) Пълно име:
(2) Държава:
(3) Държавната:
(4) Адрес:
(5) Пол:
(6) Професия:
(7) Сума, необходима:
(8) продължителност на кредита:
(9) Цел на кредита:
(10) Телефон

Email нас: [email protected]

Има ли в каквато и да е финансов проблем и се нуждаете от заем, за да изплати дълговете си, ние предлагаме всички видове и типове кредити с лесен за погасяване на най-ниската ставка от 3%. Ние предлагаме кредити във всички валути и Ние даваме заеми от най-ниския размер на $ 1000 до максималния размер на $ 50,000,000usd за нашите първи таймери. Съветваме ви да попълните формуляра за кандидатстване, така че можем да продължим по-нататък с вашите кредитоискатели proceedings.Interested трябва да попълните формата по-долу.

{{{Кредитополучателите ИНФОРМАЦИЯ}}}

ИМЕ ..........
SEX ..........
AGE ..........
КОНТАКТ ..........
ДЪРЖАВА……….
ТЕЛЕФОН ..........
Необходимата сума ..........
ЗАЕМ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: .........
ЦЕЛ НА ЗАЕМ ..........
ПРОФЕСИЯ……….
ПОЛ ..........
ВАШАТА месечен доход ..........
MODE за погасяване: ..........

Свържете се с нас по електронната поща: [email protected]

Имате ли нужда от финансова помощ от всякакъв вид? Лични заеми? Бизнес кредити? Ипотечните кредити? Ние даваме заеми при 3% лихва
скорост! , Ако да се върнем към нас с тази форма на искане за кредит и изпращане
то в нашия пощенски кутия: [email protected]

Име:
Размер на кредита е необходимо:
Продължителност:
държава:
членка:
телефонен номер
възраст

Свържете се с нас днес на имейл: [email protected]

Кандидатствайте за достъпни заем в размер на 3% лихва rate.if интересуват, Вие сте длъжни да попълните и да ни изпратите следните данни, така че да можем да продължим с кредитната операция. [email protected]
Име:
Адрес:
членка:
Държава:
Секс:
Възраст:
Заета сума:
продължителност:
месечен приход:
Телефонен номер:
целта на кредита:

Свържете се с нас с този [email protected]

Вие сте в необходимостта от частни или бизнес заеми при 2% процент за различни цели? Ако отговорът е да; Свържете се с нас с тази информация по-долу, да вземат предвид ние даваме от, 000.00USD до 10 милиона щатски долара, ако се интересуват свържете с нас чрез имейл ,, [email protected]

Пълно име:
Нужна сума:
Продължителност:
Държава:
членка:
Мобилен No:
Секс:
Възраст:
Били ли сте се прилага преди ?:

С Най-Добри Пожелания


Имате ли нужда от финансова помощ? Ние можем да ви помогне
Ние даваме заем с процент лихви от 3,0%
Моля, отговорете на електронната поща: [email protected]
Моля да ни пишете с информация за кредит;
- Пълно име:
- Необходима сума на кредита:
- Заем Продължителност:
- Цел на кредита:
- Град държава:
- Телефон:
- Името на сайта:
Моля, свържете се с нас за повече информация:
[email protected]
Искрено Ваш,

Добър ден...

Ние предлагаме заеми като част от пакета си благосъстояние предлага плаващ кредит при 3% лихва без никакво обезпечение, това е да се помогне на лица и компании да достигнат своите финансови цели.

* Личен заем (необезпечени)
* Бизнес кредит (необезпечени)
* Консолидиране на дълг заем
* Подобряване на вашия дом

Моля, да ни предоставите следното:
Пълно име.......
Подвижен..........
Държава...........
Нужна сума ........
Заем Продължителност: .........
Need For Искане за кредит ......

Всички отговори трябва да бъдат изпратени на имейл: [email protected]

Имате ли нужда от спешен заем, за да започнат бизнес, или сте творческа честен човек и имате нужда от заем за творчество? Имате ли нужда от заем, за да си купите кола или къща? Ако отговорът е да, се притеснявайте, не повече, ние може да помогне !!! свържете се с кредит у дома чрез електронна поща за вашите спешни заеми. Можете да се прилага от като минимум от $ 5000 до $ 50 000 000 00
Е-мейл: [email protected]

Попълнете тази форма на кредита:

ИСКАНЕ ЗА КРЕДИТ

*Пълно име:_____________
* Възраст: ___________________
* Пол: ___________________
* Адрес: _______________
* Държава: _________________
*Държава:_______________
* Име на фирмата (ако има такива): _
* Размер на кредита е необходимо: ____
* Цел на кредита: _______
* Заем Продължителност: _________
*Дата на раждане:_________
* Пол: ________________
*Семейно положение:________
* Близките роднини: ___________
*Месечен приход:________
* Телефон: _________________
* Факс: ___________________
*пощенски код:___________
* Mobile / клетъчна: _______
* Интернет у дома: ______
*Електронна поща:________________

[email protected]
120.
global
09.05.2016 12:30:11
0
0
Нашата мисия е да открие печеливша решение за всички ваши финансови
проблеми. Ние даваме заеми за тези с лоша кредитна или нужда от пари, за да плати
сметки, да инвестират
в бизнеса. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние сме
осигуряване на надеждна помощ на бенефициента, ще се радваме да
В сайта са публикувани на заем.
Имате нужда от бизнес кредит? ... Искате ли да разширите хоризонтите на вашето
бизнес? ... Трябва проектно финансиране ....? Ти си
ориентирана към бизнеса, но нямат средства да започнат свой собствен бизнес?
Ако сте в нужда всеки вид заем, да се върнем към нас веднага след като
възможен. Welfare финансите институт е решение на вашия финансов
problems.We може да ви помогне да получите по-качествено заем с бърз трансфер.
Искане за кредит е приложимо за навършили всички тези 18 години.
Услугите, предоставяни включват:
* рефинансира
* Подобрение на дома
* Инвестиционен кредит
* Консолидиране на дълг
* бизнес кредити
* Лични заеми
* Международни заеми.
свържете се с нас чрез: [email protected]
119.
Dr mark
07.03.2016 10:18:19
0
1
Здравейте, Казвам се д-р Марк Хънтър, ST JAMES болница. Аз съм Нефролог. Аз съм контакт с вас, за да ви позволи да знаете, че един 50-годишен мъж от Delta състояние, Нигерия е в отчаяно се нуждаят от бъбрек донор. Дарението на огромна сума пари е била направена за него, за да се получи бъбречна трансплантация. А донор е необходима и семейството му е готова да даде всеки донор 500,000 паунда до сериозен донор да оценят такъв донор, а не за продажба на бъбреците поради финансови проблеми. Моля, спаси живота на този човек, като един от бъбреците му да бъде добре отново, ако е възможно. За повече информация се свържете с имейл по-долу чрез: [email protected]
118.
Dr mark
07.03.2016 10:17:23
0
0
Hello, My name is Dr. MARK HUNTER, ST JAMES HOSPITAL. I am a Nephrologist. I am contacting you to let you know that a 50 years old man from Delta state, Nigeria is in desperate need of a kidney donor. The donation of a huge sum of money has been made for him to get a kidney transplant. A donor is needed and his family is ready to give any donor 500,000 pounds to a serious donor to appreciate such a donor and not for selling a kidney due to financial problem. Please save the life of this man by giving one of your kidneys for him to be well again if possible. For more information, contact the email below via:[email protected]
117.
MR.GARY DANIEL
21.02.2016 01:08:35
0
0
На вниманието на:

На разположение заем в Русия и Малайзия с 2% лихва. Ние оферта от $ 50 000 до $ 500 милиона САЩ Dollars.Email нас чрез: [email protected]

Връзка за повече информация:
С Най-Добри Пожелания
Mr.Gary Daniel
CEO / Президент
Email: [email protected]
116.
Мина Гривова
16.02.2016 18:57:16
0
1
Работя от 2003 година в Италия за възрастни хора като (баданте)и не веднаж съм била с тях по болници,това,което прочетох ми е познато,точно така както го описвате- всичките хора са на уважение,медицинските служители без никакво самочувствие за разлика от нашите си гледат съвестно работата,а за изключителното внимание което полагат един българин който не е запознат с реда там може да остане учуден от това отношение,както сте останали приятно изненадан ВИЕ!!!
115.
Petia
15.02.2016 21:54:11
2
0
И в Германия спешната помощ е на такова ниво. Даже е за предпочитане,ако не можеш да си вземеш навреме час при специалист,да идеш направо в спешното и да 'пресилиш' малко оплакванията си-оставят те за поне 3 дни за изследвания! Но и на мен ми се е налагало да викам Бърза помощ заради мъжа ми, вдигна много високо кръвно-освен двама доктори, за 10 мин дойдоха общо 7 човека!!! 1 час само в къщи направиха куп неща,после го взеха в болницата. Все още съм оптимистка,че и в България нещата ще се развият по този хубав начин!
114.
Милена Тилева
27.01.2016 23:23:16
0
7
Боже, Боже, докъде ни докараха - да сме благодарни, че получаваме инфаркт по чуждите държави. И моят случай е аналогичен, с тази разлика, че инфаркт направи съпругът ми в Чехия. Не мога да опиша с думи за какво обслужване става въпрос. Буквално го върнаха от оня свят. Тъй като имаше доста усложнения след това, които не се повлияха от лекарствата /безплатни/, за около два месеца му направиха две операции - поставиха му пейсмейкър и после му намалиха сърцето, тъй като лявата камера не работеше - всичко това абсолютно безплатно, без да ни търсят здравни осигуровки години назад. Само държа да отбележа, че след втората операция, ми се обадиха от болницата да ме попитат какво предпочита моят мъж да си хапва - дали свинско или телешко, дали предпочита рохлики /вид чешка франзелка/ или хляб, дали обича повече ориза от картофите. На мен ми трябваха 3 минути да асимилирам какво ме питат... Благодаря на Господ, че всичко това се случи тук, в Чехия, както и на всички лекари, медицински сестри и санитари от болницата NA HOMOLCE в Прага, за това, че мъжът ми е жив и здрав!
113.
Tsetso
27.01.2016 01:04:05
0
5
Zdraveite!Jiveia v España i su6to polu4ih infarkt.Lejah v bolnitsa ,v Albacete,i tam su6to se grijeja za vsi4ki súper dobre.
112.
success
24.01.2016 03:33:35
12
4
Hello съм г-жа, успех lfeoma, заемодател легитимен и надежден заем за заеми
в рамките на срокове и условия ясни и разбираеми, при 2% лихвен процент. от
USD $ 12,000 за $ 8.0 милиона, само евро и лири. Давам бизнес кредити,
Лични заеми, студентски заеми, кола заеми и кредити, за да плащат сметките. ако ти
нужда от loana което трябва да направите е да можете да се свържете с мен директно
В: (успех [email protected])
Бог да те благослови.
Поздрави,
Г-жа: успех
Email: ([email protected])
Забележка: Всички отговор трябва да бъдат изпратени на: ([email protected])
DATA кредитополучателя
1) Пълно име: .......................................................
2) Държава: ......................................................... ..
3) Адрес: ..........................................................
4) Държава: ............................................................ ..
5) Пол: ................................................................
6) Семейно положение: .................................................
7) Професия: ................................................... ..
8) Телефон: ................................................
9) В момента в позиция на работното място: .....................
10) Месечен доход: .............................................
11) Размер на кредита Нужда: .....................................
12) Заем Продължителност: ................................................
13) Цел на кредита: .......................................... ..
14) Религия: ...................................................... ..
15) Кандидатствали ли сте преди .................................
благодаря, ([email protected])
111.
merit hope
24.01.2016 03:32:20
9
2
Hello съм г-жа, Merit Hope, заемодател легитимен и надежден заем за заеми
в рамките на срокове и условия ясни и разбираеми, при 2% лихвен процент. от
USD $ 12,000 за $ 8.0 милиона, само евро и лири. Давам бизнес кредити,
Лични заеми, студентски заеми, кола заеми и кредити, за да плащат сметките. ако ти
нужда от loana
което трябва да направите е да можете да се свържете с мен директно
В: ([email protected])
Бог да те благослови.
Поздрави,
Г-жа: заслуги Hope
Email: ([email protected])

Забележка: Всички отговор трябва да бъдат изпратени на: ([email protected])
110.
Mr Steven Jones
22.01.2016 03:43:21
8
1
Аз г-н Stephen Jones законен и признат заем заемодателя, ние предлагаме всички видове на добра кредитна е много бърз и лесен начин за кредит лична студентски заем бизнес заем заеми, коли инвеститор консолидация кредити дълг заем с нисък лихвен процент от 3%, за нас, Ако сте заинтересовани за следната информация: за контакти: г-н Stephen Jones каза. E-m I л: [email protected]

Пълно име:
Нужна сума:
Година:
Телефон:
Държава:
Окупация:
Месечен доход:
Пол:
thanka

Г-н Stephen Jones
Пишете ни директно в спешното електронна поща до одобрението на кредита: [email protected]
109.
okowa
13.01.2016 15:26:32
6
0
Здравей,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Grace Okowa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: ([email protected])
108.
phil Howardson
22.11.2015 16:56:33
7
1
Добър ден, търсещи убежище, и заем

Аз съм тук, за да ви позволи да знаете, че аз давам заеми от 500 долара до 45 милиона долара, а най-нисък лихвен процент от 3%.

Аз съм добре държал човек, така че само сериозни кандидати следва да се прилагат за този заем.

За кредита, аз давам на всички видове заем може някога искате, така че се прилагат днес и да опитате един добър живот. Също така, ние нямаме време да се измъкнат от клиенти, защото ние сме добре подготвени хора, а ние нищо против нашия бизнес много добре.

Нанесете от нас днес на електронната ни поща, така че да можем да присъстват, за да можете бързо.
Свържете се с нас сега в [email protected] за много по-добри данни за вашия кредит.

Надявам се, че вашата бърза реакция
Phil Howardson
107.
lina
29.09.2015 00:18:57
6
1
Внимание:

Ние сме сертифицирани и регистрирани Loan Company Кредити, който дава на
най-доброто решение за вашия финансов проблем, имате ли нужда от пари за вашия
проект, бизнес, данъци, сметки, както и много други причини, нашите кредити са лесни
и евтини, свържете се с нас днес, за този заем, който ви трябва, ние можем да организираме всеки
заем, за да отговарят на вашите бюджет от едва 2% лихва. Връщай се веднага чрез
Email: [email protected] за повече информация.

Размер на кредита:
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:
ДЪРЖАВА:
ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР.

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, че всички входящата поща, трябва да се изпращат на
[email protected]

поздрави
УПРАВЛЕНИЕ
106.
james
04.02.2015 11:00:08
5
0
Имате нужда от заем ?? Ако е така, връщайки се към Е-мейл с данните по-долу: [email protected]

Трите имена:
Държава:
държава:
Размер на кредита:
Продължителност:
Телефон:

благодаря
105.
Valley loan corporations
11.01.2015 21:40:38
4
0
Hello, I-жа Лора Rodriguez, частен кредитор заем, който дава заеми., Търговско и лично с много минимална
годишни такси в най-ниската 2% в рамките на 1 година, за да 20година Периодът за изплащане на част от света интерес.
И ние даваме заеми в рамките на сумата гама от € 2000 до € 100,000,000.00 заем.

Нашата подходяща застраховка и максимална сигурност е наш приоритет, аз използвам тази среда да ви, че ние предоставяме информира
надеждна помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща [email protected]
104.
Valley loan corporations
11.01.2015 21:40:04
3
0
Hello, I-жа Лора Rodriguez, частен кредитор заем, който дава заеми., Търговско и лично с много минимална
годишни такси в най-ниската 2% в рамките на 1 година, за да 20година Периодът за изплащане на част от света интерес.
И ние даваме заеми в рамките на сумата гама от € 2000 до € 100,000,000.00 заем.

Нашата подходяща застраховка и максимална сигурност е наш приоритет, аз използвам тази среда да ви, че ние предоставяме информира
надеждна помощ и ще бъде готов да ви предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща [email protected]
103.
ХАМАЛИ -72 ЕООД СОФИЯ. 0893480394.
08.01.2015 15:45:49
0
3
ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е НА ПЪРВО МЯСТО И ДА Е БЕЗПЛАТНО....
102.
sir joel williams
06.01.2015 16:39:04
8
0
Имате ли нужда от спешен заем?
* Много бърза и неотложна трансфер към банковата си сметка
* Възстановяване започва осем месеца, след като получи парите във вашия
банкова сметка
* Нисък лихвен процент от 2%
* Дългосрочна погасяване (1-30 години) продължителност
* Гъвкави условията на заема и месечна вноска
*. Колко време отнема да се финансира? След подаване на искането за кредит,
можете да очаквате, че на предварителния отговор по-малко от 24 часа и
финансиране в рамките на 72-96 часа след получаване на информацията, ние се нуждаем
от теб.

Свържете се с легитимна и лицензиран заем дружество, получило разрешение
че финансовата помощ за други страни.
За повече информация и кандидатстване за кредит форма Свържи се с предприятието чрез

имейл: [email protected]

SIR EVA Деметра
Генералният директор
CASHFIRMARENA FIRM
LONDON
101.
Meryl
01.12.2014 10:28:10
5
1
Имате ли нужда от заем? Вие сте във всяка финансова криза или ви е необходимо средствата да започнат свой собствен бизнес? Имате ли нужда от заем, за да уреди дълга си или да изплати сметките си или да започнете хубав бизнес? Имате ли ниска кредитен рейтинг и вие сте констатацията, че е трудно да си набавят капитали заем от местни банки и други финансови институции? Тук е вашият шанс да получи заем от нашата компания. ние предлагаме кредити на физически лица за следните цели и повече. Личен заем, бизнес експанзия, стартиране на бизнес, образование, консолидиране на дълг, Hard парични заеми. Ние предлагаме заем при ниска лихва в размер на 2%. Свържете се с нас днес, чрез имейл [email protected]
100.
rose
13.11.2014 08:19:26
5
0
Здравейте, аз съм г-жа Роуз Badmus, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчисти дълговете си или имате нужда от капитал заем за подобряване на вашия бизнес? сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Търсене не повече, тъй като ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние заем средства, за да лицата, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние прави надежден и бенефициент помощ и ще бъдат готови да ви предложим заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: ([email protected])
99.
First Alliances Loan Firm
23.10.2014 13:20:31
6
0
Първо съюзи кредит Firm е една от водещите независими компании за заеми в света. Ние сме добре установена и през годините се е развила добро разбиране на вашите нужди и индивидуални изисквания. Ние се ангажираме да лечение на нашите клиенти справедливо и предлагат услуга, която е професионален, приятелски и сговорчива. Нашите процедури са проектирани да ви е удобно, за да се гарантира, че ние предлагаме продукт, който отговаря на вашите обстоятелства, формалностите са сведени до минимум, а заедно с нашия гъвкав подход към всяка програма, да гарантират, че своевременното завършване на вашата заявка за заем.

Ние помагаме на клиентите се променят и подобрят живота си за повече от 47 години и ние сме наистина независима, ние сме в уникална позиция да предложим пълна гама от заеми за всички видове предприятия и физически лица.

Нашата цел е да отговарят на вашите финансови нужди и вашето удовлетворение е много важно за нас. Ето защо ние даваме заем при 2% лихва, така че, моля попълнете информацията по-долу, ако се интересувате от нашите услуги
Email: [email protected]
98.
Mr peterson
17.10.2014 06:13:20
7
0
Здравейте, Възможно ли е да търсите за бизнес кредит, личен заем, начало заем,
и т.н. ..? В момента се предлага на личните и бизнес кредит и да е
Интересува индивидуална при 2% лихвен процент от 1 до 30 години.
Име:
Дата на раждане:
Пол:
Семейно положение:
Адрес:
Град:
Държава:
Телефон:
Размер на кредита:
Заем Продължителност:
Net месечен доход.
Свържете се с нас: [email protected]
97.
Mrs Anita
10.08.2014 19:17:09
7
0
Здравейте, аз съм г-жа Анита Грава, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да подобри вашия бизнес? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират върху бизнеса в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние осигуряваме надежден и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес:
([email protected])
96.
anita jones
25.06.2014 09:32:16
5
0
Здравейте вие сте в нужда от заем, ако да се свържете с нас днес по електронната поща anitaj[email protected] за повече информация
95.
Ценева
15.03.2014 15:16:56
3
7
Много интересно четиво. И прекрасна идея, наистина. Поздравления и за автора, и за журналиста! От толкова години чакам точно това да започне да се случва и у нас... Не изглежда толкова трудно и непостижимо.
94.
abv.bg
01.03.2014 22:32:40
2
8
Чудесно е хрумването да опишеш болничния си престой. Харесва ми
93.
abv.bg
01.03.2014 22:32:20
0
3
Чудесно е хрумването да опишеш болничния си престой. Харесва ми
92.
Десп
28.02.2014 16:29:46
0
2
Човекът ,азказва за униве,ситетска бо.ница
91.
И.К.
27.02.2014 19:13:14
1
5
Интересно е да го четеш. Не знам какво е да го преживееш. Късмет! И дано и у нас скоро да лекуват с усмивка и повече уважение!
90.
Виолеткая
26.02.2014 12:05:27
1
4
В този материал само заглавието е бомбастично. Другото е споделяне на нормални впечатления. У нас нещата също вървят в тази посока, но кога ще се получи същото като резултат... Иначе за мен това са едни полезни наблюдения, за да знаем какво се случва другаде и какво трябва да изискваме и тук.
89.
Mikey
26.02.2014 11:47:02
0
11
Българското здравеопазване е хуманно като субект, ветеринарно като подход, държавно като собственост, частно като печалби и олигархично като управление.
88.
Duggin
26.02.2014 11:45:10
8
18
Всички българи в чужбина знаем истината, а тя е, че масовото здравеопазване е много по-достъпно в България, отколкото в повечето страни на запад. За пример: в България не съм имал случай, в който личния ми лекар да не ме приеме веднага или след няколко минути чакане, докато във Великобритания редовно ти записват час за след 1-2 седмици. Това и доста по-ниската цена са причините дори и за елементарни операции и процедури българите в чужбина масово да се връщат в България
87.
treazVik
26.02.2014 11:40:29
4
16
Като българин в англия съм дълбоко несъгласен. Английското здравеопазване може и да е с по-високо качество например, но елате да видите хората как ходят месеци наред с пробити зъби и чакат седмици за преглед. Ако имам проблем, веднага си хващам самолета при моето Джи Пи в България.

По последни проучвания това правят и мнозинството имигранти от източна европа: (моите познати от Германия също предпочитат българския си доктор)
86.
Pen
26.02.2014 11:35:17
3
8
има нещо, което не им разбирам на тези тъпи статистики дето ги правят, за корупцията е вярно, в БГ лекарите си искат пари, но пък иначе и аз като българин в чужбина и то в предполагаема елитна в здравеопазването чужбина, където плащам огромни здравни осигуровки, редовно се ползвам от услугите на нашето родно здравеопазване, в БГ също си плащам осигуровките, но в сравнение с другите нашите са символички, направо ми е криво, как изобщо успяват да се справят с такива приходи, но лекарите са ни на световно ниво, обаче в системата има много бакии за оправяне, които спешно трябва да се поставят на дневен ред, обаче като цяло имаме много свестни лекари, стига да ги улучиш.
85.
angel eyes
26.02.2014 11:27:05
0
9
България заема 31-во място от 35 европейски държави по качество на здравеопазването" - отново сме много назад но защо ли това изобщо не ме учудва
84.
до 81 от vgm
26.02.2014 09:15:19
0
1
Сигурно съдите по себе си за другите, понеже сте се подписали като ученик, а коментарът прилича повече на някоя негова колежка. В по-предни коментари пък някой неграмотен ученик се е подписал като учител хе-хе, интрига да има! Едва ли авторът на тази статия пребивава в нета нон-стоп, защото отдавна му писах във Фейсбук, а отговор няма... Оставете човека на мира, държите се точно като кокошки, които безпощадно кълват по главата болно пиле в курника!
Ето ми профила, за да престанете да приписвате на г-н Решовски, че се прави на "Нея" https://www.facebook.com/viktoriya.zhoro
83.
Divna
26.02.2014 08:41:12
0
2
Ispanskata zdravna sistema su6to ne e nay-dobrata vuzmojna. No tam prioritet e otno6enieto kum 4oveka i tova li4i vednaga. Ina4e si imat i problemite i nere6enite vuprosi. Tam nemoje6 naprimer da si vzeme6 4as za specialist vednaga. Za tova ponqkoga se 4aka cql mesec.
82.
УЧЕНИЧКА
25.02.2014 15:37:31
3
3
Г-н Решовски, зная, че причина за Вашите вълнения е новият любовник на г-жа Каръмчева, но бъдете сигурен - тя не Ви заслужава! Желая Ви здараве!
81.
ученик
23.02.2014 19:11:43
5
1
Заблудена овца е vgm.Тъпият даскал Нейко по БЕЛ,не може да хване,че учениците му го взеха за мезе.Колкото да се прави на"НЕЯ",му личи ,че непрекъснато дреме в нета и полага сетни сили да отговаря на маврите(учениците му).Ама за да се усети и спре се иска АКЪЛ,който на него му е в дефицит-учител по БЕЛ.
80.
"алтруист"
23.02.2014 18:57:36
3
1
Ей,маври оставете я на мира бедната, зряла, женица.На нея близането само и стига.Ще вземе да се повреди като Нейко,че тогава и близане няма да има.Ах,съжалете я нея,нея горката
79.
vgm
23.02.2014 10:27:47
3
1
Маврите, мъжът ми е мъж отвсякъде, не си губи времето в празни приказки из нета :) Нали знаете, че куче дето много лае не хапе, та и вие така, бля бля бля
И като зряла жена мога да ви кажа, че на никоя жена не е драго само да я ръгат с големия- твърде болезнено е, за да си мечтаят за подобно нещо! Прочетете разказа "Мерак" на Николай Хайтов, ограмотете се малко! Не е важен инструмента, а майсторлъка! И не сме в Андалусия, а в Мадрид :)
78.
маврите
23.02.2014 07:48:29
3
2
№77 изпрати мъжа си със сините очи на анадолския мост там,ще му го намаврим,както на тебе в Андалусия.Освен и той,ако не ни е контингент.Сини очи,с френско име ближете се и с меки китчици ли е? vgm тая работа само с близане не става нали от нас знаеш?
77.
vgm
22.02.2014 09:30:57
3
1
Ей, маврите 75 и 76, да ви го намаврят манафите на анадолския мост, че там ви е мястото с тия задни мераци!
В Испания съм при мъжа си, който е породист бял българин със сини очи и френско име, затова всеки ден ме ближе, като новородено теле майка му ;)А вие продължавайте да осирате коментарите и да пърдите вкъщи под юргана с тъпите си грозни селянки, че за друго не ставате!!!
На заблудената овца от коментар 74 да напомня, че който се смее последен, най-добре се смее!То не е важно колко имаш в главата, а навреме да ти идва, патко недоклатена!
76.
друг мавър
20.02.2014 18:54:21
3
2
Ей мавър,дай тая от № 73 насам.Харесала ни е виждам.ЧЕРЕН е ......
75.
мавър
20.02.2014 18:50:18
3
2
О-о-о №73 Ние маврите бая се облажваме с такива като тебе.Знаеш,че освен за е...е българките за друго не идвате при нас.Как е халката? Държи ли,държи ли?Спасението е в памперса,защото знаеш,решиш ли да пръднеш и оста ви,остави....
74.
ХА ХА ХА
20.02.2014 18:02:59
3
1
С толкова багаж в главата,чудя се кой ти написа всичко това.Добри са помощниците, които от съжаление заради твоето малоумие са написали коментар №73.
73.
до № 72 от №70
20.02.2014 13:08:55
3
1
Истината е, че не познавам нито Ришовска, нито Решовски, а най-малко пък съм клела някого...
Първият ми коментар, който е изживяна истина е под №63, написала съм там инициалите на трите си имена.
А Вие да не сте една от любовниците, замъкнати в тайна квартира на г-н Решовски, че сте запозната така детайлно с интимния му живот, г-жа Истина, хм? Я си кажете цялата истина без увъртане- надявали сте се на нещо повече, но не Ви е огряло, нали?
72.
истината
20.02.2014 07:40:42
3
1
До№70 Г-жо Ришовска,мисля,че клетвите ви дойдоха в повече тук във форума.Питам ви с какво г-н Решовски е допринесъл младите да не се отправят към терминал 2.Може би с шестиците,които пише на учениците си залъгвайки ги,че знаят или с личния пример за морал,който дава мъкнейки любовниците си по тайни квартири.
71.
обективен
20.02.2014 07:32:46
1
3
Преживял съм същия инцидент и съм жив и здрав въпреки,че ме лекуваха български лекари в българска болница.Мисля си ,че толкова сериозно болен човек не би се изявявал,като киноартист(направил снимки на тялото си,на храната си,на бельото си),а би мислил да спаси живота си.
70.
до №67
19.02.2014 18:43:02
2
10
Защо да е родоотстъпник човека, той не призовава младите към терминал 2, а към професионализъм, към това да бъдат човеци!
Утре може теб да те покоси инфаркт,да опиташ от родното лечение...Родоотстъпници са всички, които окрадоха държавата, които промиха мозъците на няколко поколения, които се гаврят със здравето на хората!!!
69.
Кадията
18.02.2014 14:04:51
6
2
Емилия Решовска да узапти бившите си ученички(сега журналистки),че вместо полза навлякоха беда на Нейко Решовски. "Да би мирно седяло не би чудо видяло."и "Вола като рие пръста пада на гърба му"
68.
личен лекар
18.02.2014 07:32:38
5
3
Г-да,Ришовски е болен,нищо че...
67.
педагог
18.02.2014 07:22:50
7
5
Г-да министри,изгонете този безумен човек от българското образование,защото сме възмутени от бръщолевенията му.Той е болен от това,че не е забелязван.Този комплексиран човек иска внимание. Това е единствената цел и лекомислени журналисти са се хванали на въдицата му и му правят смешен Пи-ар.Не искаме такъв родоотстъпник да възпитава децата на България в родоотстъпничество.Той работи срещу устоите на националното самосъзнание на народа ни.Той е вреден за българското училище.
66.
охрана
16.02.2014 19:14:46
10
2
до №62 Като си се титуловала за учителка,поне да се беше научила на българския правопис.Или и ти като Решовски,само хулиш България и училището,които Ви дават хляб.Ако отидете в Испания да работите,нито тебе с твоята неграмотност,нито Решовски с неговия курваджалък ще ви допуснат даже до прага на някое училище
65.
Марето
15.02.2014 17:12:35
1
7
Оф ...
Аз раждах в най- голямата университетска болница "майчин дом" . След ужасното преживяване и отношение реших никога повече да не раждам деца.
Обаче заминах за Англия и там родих , ами разликата е от земята до небето. Една акушерка ме обслужваше и чакаше само да кажа нещо . Бях в отделна стая и абсолютно внимание докато бе ето се роди и след това.
Българското здравеопазване и отношението към пациентите е трагично. Да пази Господ да не ми се налага да се лекувам в Бг.
64.
radi
15.02.2014 12:57:05
2
5
това е нещо което трябва да го видиш и са сравняваш бг болници или според мен нещо останало от тех на 20 век и с испанските супер болници.а за сестрите в бг ги знаем що за стока са като качество на работно лице или лигли по точно , защото за това и плаща държавата а не да ти остава памука на теб.аз съм от 13 години в Испания и тук ми се родиха двете дъщери и не сме дали и стотинка а са не гледали като писано яйце.а и нещо подобно на това се случи с моята сестра без да е била осигурявана тук и отново не сме плащали нищо. а в България те гледат пъвро в ръцете и после те лекуват за съжсление
63.
vgm
15.02.2014 03:45:40
1
10
Преди 10 години гледах една възрастна жена, на 84г, в болница в Сан Себастиан. Беше с операция на бедрото, за да извадят съсиреците, получени при натъртване, след като е паднала по стълбите у блока, където живее. Всичко, което е описал Решовски е така- смяна на бельото всеки ден, индивидуално меню според заболяването и възрастта, загриженото отношение на лекари и сестри... А аз спях нощем в нейната стая на един малък диван, който се разтягаше и слугувах на капризите на бабката- слагах ѝ полога, когато ѝ се ходеше по нужда, следях капката на системата и виках сестрата да я спре, като свърши, сутрин я хранех и после идваше човек от нейното семейство за през деня. Говорих с една от сестрите на родилно отделение, докато се разхождах една нощ в коридора и зяпах през витрината наредените бебета в подвижните креватчета как спинкат, какви заплати получават- 1200 евро с нощните дежурства ми каза, че получавали сестрите там, като не получават храна, както нашите сестри в болницата. Същите пари си докарваше на месец, че и повече, и моя позната българка, която чистеше на няколко места почасово, така че не са парите в основата на цивилизованото отношение на работещите в здравните заведения в Испания, а манталитета!!! Бабката я изправиха на крака за 15 дни и я изписаха, а аз се разплаках, като си спомних как моята баба през 86-та почина на 77г от същото- беше паднала на двора, сложиха ѝ в поликлиниката гипс на ръката, а тя за седмица почина, като не искаше никой да дойде у нас, когато се обаждахме на Спешна помощ- казваха, че била стара вече, какво сме искали... Дойдоха накрая да напишат смъртния акт, след няколко часовата агония на баба ми, Бог да я прости!Като ѝ свалиха гипса роднините, за да я облекат, отдолу ръката беше тъмно синя от съсиреци. Но нали съм чела по онова време партийните доклади на баща ми, в които дебело се подчертаваше това, че средната продължителност на живота в България е 70г, с това промиваха мозъците и на медиците, че 70г живот стигат- после да скачат в трапа хората... Моят мъж ми разказа как е бил свидетел в Мадрид на следния случай преди две години- един летен ден на нулевата точка в Мадрид на един мъж на средна възраст му прилошало, за няма и 10мин. са дошли 17 линейки, тъй като са се обадили много хора на 112. В София, която вече е набъбнала на 2 милиона души, налице са 18 екипа на Спешна помощ за града и околността!! И не защото няма повече линейки- такива има, но екипи няма!! И човещина няма, а тя с пари не се купува- възпитава се с любов към Бога и ближния, с християнските ценности, на които приучават децата от малки в западноевропейските държави!
62.
учителка
14.02.2014 20:07:34
3
21
Благодарение на дъртата Узова,Решовски се разболя и други колеги разбирасе това е човек с малко гънки и магаришки инат,затова накара колегите да напишат срочни оценки они ден по производствена практика голямата "директорка"и след това зачертват с червено и то в дневниците,днес и празника отмини от понеделник за вторник ,подигравка с колеги гости и деца .Това е тъпата директорка с олигофрените от помощници!!!
61.
лекар
14.02.2014 18:30:37
4
11
Ето картината на едно нормално и адекватно финансирано здравеопазване. Ако някой си направи труда да потърси в статистиките коя страна колко отделя на човек за здравеопазване годишно от бюджета си жестоката истина ще лъсне безпощадно. Да ние сме твърдо на последното място в Европа без шанс скоро да достигнем даже и румънците. На фона на такова мизерно финансиране здравеопазването се крепи благодарение на незаплатения лекарски, сестрински и друг труд защото всички други материали и консумативи са на европейски цени(че и по-високи). Странно защо никой не отбелязва факта че където и да отиде български лекар работи чудесно и спечелва уважението на колегите си. Значи проблема не е в квалификацията, а във финансирането. Не се ли оправи до година две категорично няма да има кой да лекува българите в България. Това е фактът който всички управляващи в момента премълчават и очакват проблема да се стовари върху онези от следващия мандат. Не може най-бедната държава в Европа да отделя едва 4.9% от бюджета си за здравеопазване и да чакаме някакви вълшебства докато белите страни отделят над 10% забележете от техните с пъти по-големи бюджети от нашия. Е който досега не е разбрал значи никога няма да разбере или по-точно не иска да разбере.
60.
Потърпевшата
14.02.2014 12:23:31
0
18
Август 2013 баща ми прави ОМИ в спешен център Бургас, прехвърлят ни с диагнозата в клиника Понтика- най модерната .....от там го изписват на 20час от престоя му..понеже бил вече ОК,с препоръката и задължението да се върне след 20дни за да му направят два байпаса и да му сменят клапата на сърцето, ........... три дни по късно умира в къщи....ей това е лечеието тук! Сега сме в процес на съдебно производство, но ако евентуално спечеля то ще знам, че съм наказала по някакъв начин невежеството и безхаберието на нашите медици...
59.
доброжелател
14.02.2014 12:04:58
15
6
Колега от гилдията. Съветвамте да се раграничиш от тази помия.Жалко чи съществуват български учители с такъв речник.Така ли възпитаваме?
58.
доброжелател
14.02.2014 12:04:58
10
1
Колега от гилдията. Съветвамте да се раграничиш от тази помия.Жалко чи съществуват български учители с такъв речник.Така ли възпитаваме?
57.
Румяна Т.
14.02.2014 11:51:14
1
12
Живея в Испания от 8 години при първото ми посещения при личният лекар му казах че съм с един бъбрекот 17 години,попитаме как ми е здравия бъбрек, кога запоследно съм си правила скенер,цветна снимка.Казах- никога,тои остана като гръмнат,беше ме срам да обяснявам че идвам от държава в която никой му не пука за теб.Назначи ми веднага TAC и то с преоритет,откриха ми камъни и множество кисти,веднага ми дадоха книга с храни ,рецепти за готвене ,начин на приготвяне....да не натоварвам бъбрека,каза че трябва се пазя .Всяка година ходя вече задалжително и безплатно естественно наTAC Бях очарована че на някой му пука за здравето ми.Друго дъщеря ми роди внука в Испания,нямаше здравни осигуровки,но това не е пречка ползва моите защото нямаше навършени 26 години.Зет ми присъства на раждането,и се редувахме с него в стаята до исписването им да правим компания на нея и бебето.Единственният разход на зет ми бе 60 евро за огромен букет червени рози за дъщеря ми.На родители ми им тежи че сме тук ,правнука им,внучката им и аз...но няма как разбират че здравето е над всичко.Не мисля че България когато и да било, в каквото и да е отношение ще достигне другите европейски държави.Тъжно и болно ми е защото съм българка,харесвам страната си.....но правителствата в България ни поставят в положение да избираме чуждото.
56.
николета
14.02.2014 11:02:07
1
18
Узува,наистина трябва да си ходи. Решовски,Генов, Кудева.... От както стана директор всеки ден пишат обяснения за какви ли не тъпотии... Та отгоре на всичкото и децата го отнасят доста често.Приближените преподаватели до Узува нарочно намалят оценките на класовете на Кудева и Решовски...Що за директорка е това ....
55.
до ПАТОКА
14.02.2014 10:37:21
13
2
ПАТОК , ти за началото или за края се смяташ? Явно тези всички непочтени коментари са твои.Направили са ти комплимент като по долу са те сравнили с ОСА. Ти си СТЪРШЕЛ.
54.
patoka
14.02.2014 07:11:32
2
3
Никой не е вечен -всяко начало си има и край ///
53.
до 53
13.02.2014 23:04:42
21
2
Ще Ви отговоря кратко и ясно на вашето недоумяване как Узова оцелява в този колектив на " ОСИ" както го наричате. Ами много спокойно.Повярвайте наистина много спокойно.И това е така защото в гимназията наистина се работи спокойно. Всеки ( с малки изключения) знае задълженията си и ги изпълнява.Узова , е разумен и толерантен ръководител и с малко приказки те кара да си изпълняваш задълженията . А защо е тази помия ли? И от кого е? Това е само от един човек -нереализиран директор . Мечтае си човека , че ако Узова си отиде той ще яхне ПГ по туризъм. Да ама не.Не се получава.
52.
възмутен
13.02.2014 22:44:55
14
3
Не разбирам- това изповед на човек претърпял тежък момент и очарован от лекарска грижа ли е, или линч на директорка от българско училище? Чета и си мисля как тази директорка оцелява в гнездото от ОСИ в това така наречено българско училище.
51.
Атанас Василев
13.02.2014 20:10:44
2
12
Да опиша и аз едно подобно преживяване, но в българска болница и точно срещу нова година.
Получих симптоми на инфаркт. Познавам ги защото съм прекарал два такива, а освен това имам и петорен байпас. Обадих се на 112. От там ме свързаха с една госпожа, която първо ми се накара, че сам си определям диагнозата и след това затвори телефона. След известно време дойдоха двама, които би требвало да се предполага, че са лекари. Направиха ми ЕКГ и казаха, че требва да отида с тях болницата (не казаха, коя). Пред блока, в който живея, чакаше линейка, но не на "Спешна помощ", а линейка на болницата (по-късно прочетох името на болницата: Софиямед). В болницата първо ми казаха, че нямам инфаркт, но трябало да остана (не казаха, че по клинична пътека трябва да стоя пет дни, за да ги платят от Здравната каса. Дойде и Нова година и отмина. На следващия ден ми казаха, че въпреки всичко инфаркт съм имал (как познаха, след като никакви допълнителни изследвания не са ми правили, за мен е дълбока тайна). И понеже съм прекарал инфаркт, требвало да ми се направи Коронарография. Между скоби, по-късно научих, че за една такава коронарография съответната болница получава от Здравната каса около 3 хиляди лева, което обяснява упоритостта, с която настояха на това изследване. На мен са ми правили коронарография и знам това-онова от процеса. Първото нещо, което ми се случи е остра болка на местото, където асистент на лекаря се опитваше да вмъкне сондата във вената. След доста опити, най-сетне успя, в резултат на което получих хематом на целата горна част на крака си. Дойде и главния специалист (бил звездата на заведението), който довърши операцията, като не забрави неколко пъти да ми напомни, че трябва да донеса епикризата от бълницата, в която преди 18 години ми беше направен коронарния байпас.
Реагирах малко нервно, в резултат на което отношението на целия медицински персонал се влоши неимоверно и замалко не получих нервна криза, а съм на 77 години. Няма да описвам, какво ме накараха да преживея. Опитите ми да напусна това кошмарно място се оказаха безуспешни - все едно съм в затвор. Цял месец след това сънувах кошмари, а протината физиономия на гл. специалист (д.р Хасърбасанов - избегвайте старателно този доктор!) ми се явяваше по всеко време.
И така, ако сведението ми е било полезно, запомнете най-важното: болницата се нарича "СофияМед" (частна, с неизвестен капитал, предполага се - турски), а докторът – както казах по-горе. За низшия медицински персонал нема какво да ви говоря: щом разбраха, че пациентът е в немилост, отношението им към мен стана като това в Освиенцим.
50.
Ученичка
13.02.2014 19:03:13
2
7
Скорошно оздравяване, г-н Решовски! Пазя прекрасни спомени от преди 10 години.
49.
аз манталитетът
13.02.2014 16:17:30
8
4
Докато имате българо-цигански манталитет ще мрете и заради това не се оплаквайте
48.
Bulgaricus
13.02.2014 16:16:31
1
3
Да, във всички над 400 западни болници, в които служебно съм влизал е така. Дори сроковете, които той описва са далеч под нормалните, обикновено много по-бързо се действа и при нас.
47.
Костадинка
13.02.2014 15:42:53
1
6
Бързо възстановяване Господин Решовски. Никога няма да забравя вашата доброта и любов към професията. Вие бяхте любимия ми преподавяател.
46.
лекар от бърза помощ в България
13.02.2014 15:31:47
2
30
От този разказ разбирам какви са разликите.Първо -у нас на такъв случай отива сам лекар или екип от лекар и фелдшер или сестра.Много пъти съм ходел сам.Оборудването е около 20 кг и го нося сам.Добре,че съм едър,та мога.Второ-разговор от 15 минути към 112 и повторни обаждания тук не се толерират добре и скандалите в такива случаи са чести.Трето -диагнозата в домашни условия се потврждава с ЕКГ.Медикациите са еднакви и тук и там.Четвърто-транспорт от половин час до болница у нас е непоносим от близките.И тук скандалите са част от ежедневието.Пето и то много важно-там и в болницата и в бърза помощ има 3 пъти повече персонал и се работи спокойно.Шесто-в болницата която пациентът описва са по добри битовите условия.И така в заключение и аз бих работел в чужбина-ще видим така както са ни подбрали с промените може и без време да се разбягаме кой накъдето види.Но едно искам да кажа-там е както за пациента по добре така и за лекаря да работи по лесно!
45.
ww
13.02.2014 14:28:15
6
36
ВЪН , ВЪН , ВЕДНАГА ВЪН узова ОТ ТОВА ЕЛИТНО УЧИЛИЩЕ
РАЗБОЛЯ ВСИЧКИ СЪС ЗЛОБАТА СИ И КОПЛЕКСИРАНОТО СИ ЧУВСТВО ЗА ВЛАСТ И
ФЕОДАЛНА НЕДОСЕГАЕМОСТ - ВЪН ,ЧЕ ЩЕ Я ИЗХВЪРЛИМ НАСИЛА ...
44.
Нина Димитрова
13.02.2014 12:53:02
2
11
Мила моя изстрадала родино,...че кое е като хората у тая наша държава че и това да е на някакво елемеунтарно ниво ако взема да разказвам абсурдни случай то няма дами стигне времето ама то и защо?Няма жив човек в държавата ни който като пациент поне веднъж дане се е есблъсквал с неаписуемото невероятно неприемливо ит.н. отношение чистота порадки професионализъм бързина качество на медицинската помощ у нас.просто да не ти дава Господ да си попаднал там.и наистина Бог да им е на помощ на бъл.болни в бъл.болници.
43.
ЕЛЕНА
13.02.2014 11:30:29
2
17
Защо се се очудвате ,че още г-жа директорката е на работа сигурно лежи на гърба на някоя мутра ,или народен представител който го боли оная работа за теб . няма кой да подкрепи бедния народ овцете.
42.
kolejka
13.02.2014 10:32:40
16
5
Г-н Решовски, "чудесни приятели" имате?! С "чудесен речник" за учител!? Всички знаем колко добри са и в кражбите! Не дай Боже да им дадем тази възможност и с власт. Дали тогава ще бъдем и с най-добри заплати в Бургас? Тежко ни горко!

БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ!! ДА СТЕ ЖИВ И ЗДРАВ!!!
41.
Mariana hansen
13.02.2014 09:14:56
1
20
Към nr.19
Иво, аз работя в мед. Сфера от 9 години, но за мое най- огромно щастие имам честа да практикувам в Норвегия а не в България. Разликата на мед. Обслужване и отношение към пациентът тук и в България е толкова огромно, че просто няма да ми стигнат 10 часа да ви го опиша. Завърших мед.си образование тук в Норвегия, още от първият ден от постъпването ми в университетът те учат за комуникация и отношение към пациентът, а докато това качество липсва изцяло в Българските здравни заведения,....да не говорим за професионализъм. Преди две години ми се наложи да постъпим в болница в България с малката ми дъщеря, която тогава беше на една годинка, ами какво да ви кажа, аз просто бях потресена и възмутена, нито отношение, нито професионализъм, нито хигиената не бяха на лице в това здравно българско заведение. Едва ли някога България ще достигне на нивото на Норвегия, българите просто ще гледат и ще се учат от другите цивилизовани държави, за съжаление.
40.
Georgi
13.02.2014 09:04:46
1
25
Двамата ми сина са родени в Испания-невероятни са доктори и мед персонал.Мого трябва за да се опише.Ако и нашите бяха такива -дано да станат
39.
Ина
13.02.2014 08:49:49
1
15
Няма да описвам подробно подобен случай. Работя като екскурзовод в Испания и туристка, дошла на почивка, получи инфаркт. Звъннах веднага на застрахователите, но се оказа,че те поемат всички други разходи, но не и медицински,тъй като трябвало да има Европейска здравна карта. Въпреки всичко за отрицателно време я транспортираха до болницата, където установиха,че е инфаркт и веднага повикаха екип от специализирана клиника. Споделих на лекаря, че имаме проблем със застраховката, а той ми каза "ПЪРВО СПАСЯВАМЕ ЖИВОТА, ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ ЗА ДОКУМЕНТИ!!!" Преведоха я в клиника в Барселона и след три часа и половина ми се обадиха, че е направена коронарография, сложен е стент и можем да отидем в болницата да я видим. Скоро се чух с тази жена, жива и здрава, и съм сигурна,че може да разкаже същото, което аз вече чух, когато я изписаха. Нещо много важно - в Барселона в клиниката за нея се грижеше БЪЛГАРСКА ЛЕКАРКА! Оказа се изключително уважаван специалист в една от най-добрите клиники там.
38.
Mariya
13.02.2014 06:59:17
1
18
Brat mi naistina beshe vazhiten ot barzibata, s koyato Sa reagirali vsichki pri negovoto oplakvane , zapochvaiki ot operatora na " barza medicinska pomosht" , koyato priema telefonnoto obazdane ,do momenta, v koito e bil otkaran v bolnicata...
Ostanah vazhitena ot nachina, po koito Sa se otnesli kam brat mi v Madridskata bolnica , zapochvaiki ot doktorite( kato specialisti), preminavaiki prez znaeshite I mozeshi kolezki medicinski sestri(az sasho sam po profesia medicinska sestra), no ne na posledno myasto I polozitelnata rolya na sanitarite, koito prekarvat znachitelno vreme s pacientite !
Kato chovek, koito ima opit v Britanskoto zdraveopazvane moga da kaza, che rabotata v otbor( team) e mnogo vazna za barzoto ovladyavane na kritichnite situacii!
V edin ot komentariite pod statiyata na brat mi beshe spomenato, che Bulgarskite specialisti se realizirat uspeshno Izvan predelite na stranata ni- Da, taka e, zashoto usloviyata na trud Sa razlichni, uvazenieto na zdravnia rabotnik kam pavienta e razlichno I tova na pacienta kam lekuvashite go e na nivo! Kato navsyakade ima I nedostataci v zdraveopazvaneto na Velikobritania, no kato cyalo rezultatite Sa dobri !
Obuchenieto na Nashite zdravni kadri e mnogo dobro I moga da kaza,4e se vpisvame uspeshno v bolnichnite kolektivi na zapad! Za sazalenie, bulgarskoto pravitelstvo nehae za imidza, koito stranata ni ima po sveta I ot tam idva I golyamoto nedoverie kam Bulgarite kato nacia, no vednaz opoznali ni, chuzdencite ni uvazavat!
Bih bila bezkraino shastliva, ako nyakoga vidya Bulgarskoto zdraveopazvane na nivoto na Ispanskoto, zashoto I nashite bolni zasluzavat sashoto specialno otnoshenie kato tam, v dalechnite nam strani!
I kakto se kazva v edna ot chisto nashenskite ni prikazki, " Da ne ti dava Gospod da se razboleesh"...( zvuchi stranno nali ot ustata na zdraven rabotnik)!
Priyaten week end, na vsichki , kadeto I da se namirate po sveta!
Blagodarya na vsichki, koito podkrepyat barzoto vazstanovyavane na brat mi Neyko!
Bezkraino sam shastliva da vidya,4e e obichan ot tolkova mnogo I razlichni po vazrast hora!
37.
Методия Комитова
13.02.2014 01:48:36
0
5
absolutno sushtata istoriq moga da spodelq i az sas malkata razlika che nqmah infarkt no sarceto mi bieshe sas 250 udara v minutA. Londonska bolnica - 5* obslujvane. Bulgariq e na nqkolko miliona svetlinni godini po mantalitet ot EVROPA!!!
36.
Trifonova
13.02.2014 00:30:30
0
6
Uvi za sajalenie dori i zaplatite na lekarite da dostignat tezi v Ispania, pak nishto nyama da se promeni, mantaliteta ni e takav!!! Az znam neshto, che sled kato rabotish neshto tryabva da davash vsichko ot sebe si!!! Da trudno se raboti s bolni hora, no kogato si si podal molbata za rabota ti znaesh kade otivash i kakvo shte pravish. V Ispania v bolnicite e kato v hotel, ako se nalaga specialno izsledvane te karat s legloto ti do opredelen kabinet, v stayata ti idvat da ti vzemat krav, na den po 2 pati ti pravyat kardiogrami ako se nalaga i t.n. usloviyata sa vazmojno nai dobri. I oshte neshto otivas pri lichen lekar preglejdat te bez da plashtash 2 ili 3 leva, lekarstva sas recepta pochti bez pari, ako lichnia lekar te e izpratil na specialist nezavisimo kade ne se plashta nishto a v BG tochno obratnoto, navsyakade se plashta, losho otnoshenie, vazmojno nai skapi lekarstva i sega nyakoi ot tyah shte gi uvelichavat, a pensionerite gorkite s mizernite si pensiiki kak shte se lekuvat. Ako nyakoi ot visokite etaji na pravitelstvoto pri nyakoe ot patuvaniyata si iz Evropa moje da se pointeresuva i pone polovinata ot tazi sistema moje da se vnedri v BG. Pone da se napravi edinna zdravna sistema, kadeto i da otidesh na lekar pri razlichni specialisti nyama da obyasnyavash kakvo ti e, kakvi lekarstva vzemash, cyalata ti historia e zapisana v komputara. Dano se sluchi nyakoga i v nashata strana.......
35.
Дани Малева
12.02.2014 23:48:07
2
11
ОООООООООООО познато ми е.... Там съм оперирана във Валенсиа от жлъчка ...... Най много ,ме впечитлиха грижите на санитарката...... Малко притеснена и благодарях ,а тя се обърна и каза да съм спокойна ,че тяхната цел е да изляза здрава....А до поликлиниката стигнах с кола на полицията....... Вечерта в 24 часа хазайката се обадила и ме отнесоха веднага със патрулка на гврдия цивил.... ЗАЩО НЕ КОПИРАТ ТЯХНАТА СИСТЕМА ???? ВСИЧКО ,КОЕТО Е ОПИСАЛ ПАЦИЕНТА Е ВЯРНО !
34.
Антония Кунчева
12.02.2014 22:59:08
0
15
Скорошно оздравяване г-н Решовски .
33.
Васил Янев випуск 98
12.02.2014 22:58:26
1
6
Г-н Решовски, пожелавам ви бързо оздравяване и много късмет
32.
Romina
12.02.2014 22:55:28
1
5
Taka lekuvat i v Italy.Mama predi da umre v bolniza v Haskovo ya vzemah pri men i sled rengena koito i napraviha na operiranata raka i izsledvaniyata lekarite me gledaha i bezmalvno me pitaha TEZ VA6ITE DOKTORI U4ILI LI SA MEDIZINA.A mama pita6e az na hotel li sam.Gorkata kak da i obyasnya 4e e v bolniza kogato tya takvoz 4udo ne e vigdala.Sled nalogitelnata operaziya za da popravyat grubata gre6ka na svoite kolegi v kavi4ki i ednomese4no le4enie MAMA sega se radva na otli4no zdrave.Derzaite balgarski lekari da stignete nivoto na va6ite kolegi koito ne se karat koi da vzeme RU6VETA ami se nadprevarvat da pomognat s usmivka na usta.
31.
ученик
12.02.2014 22:43:27
1
19
Господин Решовски няма по-добър учител от вас ! В началото ни изплашихте но след това всичко се промени.. скорошно оздравяване и повече се радвайте на внучето !
п.с. УЗОВА не заслужава да е директорка в ТОХ-а
30.
patoka
12.02.2014 22:10:30
0
11
Eeee , нема , па нема
такова животно - то животно да е ще се разчувства , а то не може и човек да се нарече ...
Че и филма "Усещане" въобще не го е гледала ...
29.
ПНМ
12.02.2014 22:05:35
1
20
ВЪН , ВЪН , ВЕДНАГА ВЪН узова ОТ ТОВА ЕЛИТНО УЧИЛИЩЕ
РАЗБОЛЯ ВСИЧКИ СЪС ЗЛОБАТА СИ И КОПЛЕКСИРАНОТО СИ ЧУВСТВО ЗА ВЛАСТ И
ФЕОДАЛНА НЕДОСЕГАЕМОСТ - ВЪН ,ЧЕ ЩЕ Я ИЗХВЪРЛИМ НАСИЛА ...
28.
до г-н Даутев
12.02.2014 21:58:55
2
13
Господин Даутев ,
Вие сте бил поне на над 15 проверки в гимназията по туризъм - установил сте десетки нарушения ...
Сега към този момент нарушенията и своеволията на директора там продължават - наказана е вече със ЗАБЕЛЕЖКА ,което само по себе си ни кара да смятаме , че в училището има извършени редица нарушения , предизвикани от некомпетентността на директора, които са достатъчни направо за УВОЛНЕНИЕ и то дисциплинарно - и Вие г-н Даутев сте твърдо убеден в това , но знаем ,че трудно ще наберете нужната смелост и хъс , за да пратите неуважаемата директорка в режим на уволнение!
Не се притеснявайте - тя е в пенсионна възраст и няма как да Ви съди - така че действайте СМЕЛО - всички ще Ви подкрепят, и ГЕРБ , и БСП , а най-вече - ДПС-квотата за това училище !!!
27.
колега
12.02.2014 21:47:45
1
13
Думите на бившите ученици говорят красноречиво какъв човек е г-н Решовски. Пожелавам му по-малко нерви и бързо възстановяване!
26.
do 26 i do 22
12.02.2014 21:45:15
7
11
НЕ ИНФАРКТ , А РАК ДА ХВАНЕ ДАНО , В МЪКИ ДА СЕ ГЪРЧИ , БАВНО ДА УМИРА , АЛА СМЪРТТА НИКОГА ДА НЕ ИДВА , КОВЧЕГ ДА СЪНУВА , НО НАЙ-МИЛОТО И Е ДА В НЕГО , СВЕЩИ ДА И ПАЛЯТ И ТЯ БАВНО ДА ГОРИ , КАТО ТЯХ ДА ДОГАРЯ И ХАИР, И СВЕТЛО ДА НЕ ВИЖДА , И ЛЕК ДА НЯМА -
БАВНО ДА ГАСНЕ ,КАТО МЪЖДУКАЩ ВЪГЛЕН ....

ТОВА СА КЛЕТВИТЕ И "ПОЖЕЛАНИЯТА" СРЕЩУ МЕГА-ЗЛОБАТА СТАНКА УЗОВА - ТОВА ТЯ , РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПЛАТИ -
ВСИЧКО СИ ИМА ЦЕНА - ДАЖЕ И ТАМ , НЯКЪДЕ БЛИЗО ДО НАС , ОТКЪДЕТО НИКОЙ НЕ СЕ Е ВЪРНАЛ ...
25.
сониа
12.02.2014 21:26:40
3
15
Хора четете ли,какъв ненормален директор имаме в ТОХ,а да не говорим за заместниците същети ненормалници,как може човек който е в болнични да дава писмени обяснения?та тя от както сеи плати да стане директор на П.Танев,съсипа цялото училище и колектива.Няма ли чума да я убий-колко хора поболя.
24.
Христина Стаматова
12.02.2014 21:16:03
0
7
Пожелавам Ви напълно възстановяване!
Много здраве и късмет!
23.
Живка Димитрова, випуск 98
12.02.2014 20:56:57
0
6
Скорошно оздравяване желая г-н Решовски и по - малко тревоги!
Поздрави
22.
Добрин,випуск 98
12.02.2014 19:28:53
0
4
Много здраве ви желая г-н Решовски,пазете се!
21.
kolega
12.02.2014 19:20:48
0
21
Наистина напрежението и тъпотиите в работата му се е отразило и на здравето му.
А най-голямата гавра му се е случила след като се е върнал. Получава известие за препоръчано писмо и отива да си го вземе от пощата. Оказва се, че Узова му иска писменни обеснения защо не се е обадил лично, че ще отсъства от работа. А той е помолил една колежка да го направи и тя е информирала една от замесничките, защото директорката /ако изобщо се появи на работа/ я е нямало по това време. Всичко е изпълнено точно, но Узовица пак му е искала писменни обеснения. Писмото като текст и тон е било крайно обидно. И Решовски нее първия, който дава обеснения защо се е разболял. Обаче на тези неща никой не обръща внимание. Узова и такива като нея се държат като феодали и смятат, че и училищата, и учителите са им собственост.
20.
таке
12.02.2014 18:02:10
0
20
Това е един прекрасен човек и преподавател,но за съжаление здравето му е влошено от дъртата луда Узооова.Която е с болна психика,мекотело което не разбира от нищо,ивсеки е неин конкурент.До кога ще се търпи тая ненормалница която съсипа училището защото е НЕКАДЪРНА незнае нищо....не разбира от документация от нищо,само пресвоявания.
19.
Иво
12.02.2014 16:47:34
0
6
Ще ви дам пример. Моя приятелка и предстоеше раждане. Тя е от малък град в който е силно казано, че имат болница. Та тя дойде да ражда в София. Обаче тук от майчин дом и казаха а бе спокойно може да си родиш и там и всичко ще е наред. Обаче те не го послушаха и си избраха негов колега за екип и си платиха нужната сума. И този нахалник им се развикал как може да не го послушат. И познайте какво става... при раждането се появява проблем и майката може да загуби живота си или да не може да има повече деца и да се премахне матката. Дори доктора каза, че тази животоспасяваща операция е била предизвикателство за него. Сега хем е жива и здрава хем може да има деца отново. А и детето беше 10 дена в кувьоз. Ако беше послушала онзи тъпак да не му цитирам името сега не се знаеше какъв щеше да е изхода от ситуацията. Така, че има лекари пълни простаци и са касапи, но има и такива които ще те посъветват най-рационално за дадена ситуация. А лекарите търгаши на човешки животи( ако си платиш ще те лекуваме, ако не умирай) ще си платят за стореното все някога.
18.
Иво
12.02.2014 16:36:16
1
29
Напротив драги коментатори. Ако заплатите на едни лекари са малки то на други са космически за държавата ни. Има колеги със заплати по 2000 лв. Това според вас малка заплата ли е ?? И макар, че взимат тези пари пак се отнасят с пациентите със същото неуважение като тези със заплата 800 лв. Тук обстановката е такава, че и 5000 лв. заплата да взимат ще са същите мизерници и със същото отношение. Нашите специалисти са добри в другите държави, защото а си направил грешка или се държиш по начин непристоен за ренюмето на болницата и веднага ще си понесеш последиците. Тук в България и по лекарска грешка да умре човек все тая. Все едно нищо не се е случило. Така, че това със заплатите е комунистическо оправдание за МЪРЗЕЛ.
17.
Niki Kolarova
12.02.2014 16:26:43
1
29
Господин Решовски, пожелавам Ви бързо възстановяване!
16.
Кирил Илиев
12.02.2014 14:24:10
5
5
Бъдете сигурни, че и испанските болници точат техните здравни каси. За ситуацията в България са си виновни българите.
15.
Lili
12.02.2014 14:17:52
4
10
taka e i v Germany, tuk 4oveka e vajen i vseki se griji ot grajdanski dalg i uvajenie. V BG mrazyt horata i pacientite !Nacionalna politika i mantalitet ! Mnogo zle ! izvinete za latineca ..
14.
mari
12.02.2014 14:14:56
2
8
Като не ти харесва как ти се плаща си търсиш друга работа а не се натискаш на тази и вместо да спасяваш човешки живот го погубваш. На това не-знам какво му се вика.Трябва да си голям катил.
13.
R
12.02.2014 13:03:30
1
9
izvinqvam se za latinicata, no nqmam kirilica na tozi lap top, vsichki govorite za zaplashtaneto na lekarite, no kogato stavash lekar ti polagash hipokratova kletva purvo i nai - vajno da pravish vsichko neobhodimo da spasish i pomognesh na bolen chovek! nezavisimo kolko ti PLASHTAT! uvi dnes vsichko opira do pari...radvam se che choveka e popadnal v Ispanska bolnica, a ne v bulgarska!
12.
elena
12.02.2014 12:59:56
1
17
болницата в която е лежал в България пациента съм сигурна ,че е Дева Мария във Ветрен-там е български" лукс",в който търчат едни санитарки-лекар няма,грижата за човека се свежда до това как да ти измъкнат повече пари,изписват пациента и ако не ритне камбаната до 3 дни ,се налага спешно бягане до софийска болница,защото се оказва ,че в тази в Бургас ,просто не са знаели какво да лекуват.Ужасно е да попаднеш в болница "Дева Мария"
11.
петя
12.02.2014 10:04:32
11
25
Нашите доктори също са толкова можещи и знаещи като испанските, но не се стараят като тях, защото нямат техните заплати! Само когато се касае за техен близък или за чужденци дават всичко от себе си. В нашата държава 80% от населението не получава испански заплати и затова сме на това положение.
10.
Petar
12.02.2014 09:51:16
5
27
Не лекарите, а системата е виновна за положението в България. Много наши лекари работят навън и се реализират перфектно, включително и в Испания. И все повече лекари ще напускат България за жалост.
9.
слави
12.02.2014 09:44:56
1
26
така се прави а не като депутата семир абумелих който е собственик на болница мачка служителите си с мизерни заплати принуждава лакеите си да се регистрират с фалшиви профили в разни форуми и да пишат колко е хубаво здравното му заведение а то всъщност е поредния канал за точене на здравната каса ....
8.
Петко
12.02.2014 09:37:52
9
13
Когато и заплащането на лекарите стане като в ИСПАНИЯ ще се оправят нещата тук няма кой да работи .Добре давате примери но преди да пишете ТРЯБВА ДЪЛБОКО ДА ВНИКНЕТЕ В ПРОБЛЕМА!
7.
Дарина
12.02.2014 08:38:06
4
21
Бързо възстановяване г-н Решовски !
6.
todor
12.02.2014 07:54:31
5
10
mo toi 4akal 30 min da doidat tuka ako se zabaviat tolkos 6te gi ubiat
5.
Benzema
12.02.2014 07:53:50
2
15
Да се учи директорката ,как се полагат грижи в Испания за хората -и тя така да полага грижи и за подчинените си - да, АМА НЕ !!!
4.
охохо
12.02.2014 07:51:25
1
18
Хаоса и неразбориите в това школо ще си останат,докато не бъде "ОТРЯЗАНА" главата на звяра...
Иначе тежко на целия личен състав,ще се разболеят като две и две четири
3.
пациент
12.02.2014 07:47:23
3
30
Наложи ми се преди 2г.да лежа два дни в кардиологично интензивно отделение ОРБ Бургас.отвратен сам от обслужването,хигиена нулева отношението към пациентите също.Пациента го имат за банкомат и гледат да те абонират за частните си кабинети,дори ми начерта схема къде точно се намира кабинета да не се объркам.За мен 80% от БГ лекарите са некадърници изнудвачи и мошенници.
2.
mnb
12.02.2014 07:45:24
4
42
За това състояние , в което се намира учителя Решовски -вината изцяло носи неговата директорка Ст.Узова.Още като "взе властта" счете,че и е "враг" и го подгони така здраво , че читав и чувствителен човек,като него не може да не се разболее .Същото се случи и с П.Генов,който два пъти лежа в кардиологията , а на всичкото отгоре го уволни дисциплинарно и на човека му се лепна и диагноза диабет.
Това и са потенциалните "въображаеми врагове" на Узова , на която също препоръчваме да отиде на лекар и да се прегледа обстойно.
Жалко за реномето на училището , спаднало неимоверно много в последните 3-4 години , а още по-жалко за здравето на педагогическите кадри , топящо се ,като пролетен сняг под управлението на това ръководство!
1.
късмет
12.02.2014 00:12:09
4
40
Това не е зобър повод, дано да не му се налага, да е здрав и усмихнат. Докато четох всичко това, мислех, че е приказка. Но това е само в България, доктор се става с платени предварително изпити. Лекарите в Испания, обичат работата си. Те изпълняват дълга си, да помагат на хората. Това е един чудесен пример, за тези нашите " лекари" , не парите, а здравето е важно и преди всичко да бъдем хора
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Едно от най-очакваните музикални събития тази зима в Бургас е „THE MAIN EVENT“ Едно от най-очакваните музикални събития тази зима в Бургас е „THE MAIN EVENT“ Висококачествен звук, огромни екрани и зашеметяващи светлинни ефекти ще са допълненията, които ще създадат взривяваща атмосфера Всяка жена носи стария си, но любим сутиен, защото... Всяка жена носи стария си, но любим сутиен, защото... Вижте 7 смешни и смущаващи неща, за които няма обяснение 4 сигнала, че връзката ви е заседнала в мъртва точка 4 сигнала, че връзката ви е заседнала в мъртва точка По-добре поговорете с партньора си и обсъдете заедно какво можете да направите, за да освежите чувствата си Зодиакални знаци, които се превръщат в любимци на всички Зодиакални знаци, които се превръщат в любимци на всички Ето кои са те  Мъжете припадат по нея, а тя се стяга за баба Мъжете припадат по нея, а тя се стяга за баба Макар и само на 44 години, фолк дивата Деси Слава очаква внучка Рецепта за инстантни нудли с кайма и забулено яйце Рецепта за инстантни нудли с кайма и забулено яйце Преди консумация на инстантни нудли с кайма и забулено яйце всичко се разбърква добре със соса Паметникът на Шипка е затворен до 1 декември Паметникът на Шипка е затворен до 1 декември Причината - силният вятър, снегонавяванията "БУКЦИ" - книжката с кауза и историята на една млада учителка, която помага на деца в нужда "БУКЦИ" - книжката с кауза и историята на една млада учителка, която помага на деца в нужда Огромната ѝ любов към музиката и театъра прави Елени Петкова един необикновен учител, когото децата обожават 376 военни с 80 автомобила пазят границата с Турция срещу 14 млн. лв. 376 военни с 80 автомобила пазят границата с Турция срещу 14 млн. лв. Това са извънредни средства, гласувани от Министерския съвет, които се очаква да се изразходват в рамките на шест месеца Най-хубавото в бюджета е, че ще има пари за инвестиции в градовете, смята Жечо Станков Най-хубавото в бюджета е, че ще има пари за инвестиции в градовете, смята Жечо Станков За Бургас ще се отделят средства за детската болница, водопроводи, пътища, кръстовища и други, даде пример депутатът
Как се приема шокиращото завръщане на Дейвид Камерън в политиката Как се приема шокиращото завръщане на Дейвид Камерън в политиката Премиерът Руши Сунак го назначи за министър на външните работа  Този българин застреля и зарови жена си, но възмездието го застигна Този българин застреля и зарови жена си, но възмездието го застигна Получи 16 години затвор Как учениците на Ламбо ще почетат паметта му Как учениците на Ламбо ще почетат паметта му На 9 декември всичките му ученици ще се съберат и ще отбележат годишнина от рождението му Гришо, ти ли си? Гришо, ти ли си? Тенис звездата е с променена визия  На кого показа среден пръст тази фолкпевица На кого показа среден пръст тази фолкпевица Преди броени дни Емануела буквално попиля бившия си – Мартин Елвиса, който в момента цяла България гледа в „Игри на волята“ и въобще не е в изгодна спрямо другите позиция Тя е световна звезда, но защо изглежда толкова уморена и тъжна Тя е световна звезда, но защо изглежда толкова уморена и тъжна Щракнаха Моника Белучи в Милано  Есхумират трупа на Денди Есхумират трупа на Денди Близките му смятат, че е убит Те са най-големите звезди в турското кино, но идва ли краят на брака им Те са най-големите звезди в турското кино, но идва ли краят на брака им Според клюките, разпространили се вирусно се заговори, че съпругата му Башар Дизер била бясна заради неговата заигравка с колежката му Серенай Саръкая Цензурират тази велика песен на Продиджи, защото... Цензурират тази велика песен на Продиджи, защото... Възхвалявала домашното насилие Внезапно почина вицепрезидент на голяма банка - едва на 42 години Внезапно почина вицепрезидент на голяма банка - едва на 42 години Поредната мистериозна смърт в руския елит
Татяна Дончева Татяна Дончева Най-активно правителството на ГЕРБ използваше футболните агитки Виц на деня Виц на деня Началник, това е безобразие? Едва влакът потегли, а на мен вече ми откраднаха куфара!
- Господине - това е бърз влак!
Виц на деня Виц на деня Клиент пита адвокат:
- Вярно ли е, че за два въпроса взимате 500 евро?
Адвокатът отговорил:
- Да, вярно е. Какъв е вторият въпрос?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нито една социална мрежа не може да замени кръчмата...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори