×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кланът Борисови удари баровското село Лъка, полицай е с разбита глава


Кланът Борисови удари баровското село Лъка,  полицай е с разбита глава
Къщата на Киро Лалев и съпругата му Кремена е била нападната от 8 озверели цигани, ударили го в главата с лопата, задигнали му мобилните телефони и автомобила
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Ноември 2013, Сряда, 15:05 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимка Иван КОЛЕВ

Крадците нахлули в къщата на Киро Лалев докато семейството му гледа телевизия, ударили го с лопата

Кланът Борисови, от който пропищяха жителите на Градец, община Котел, удари и баровското поморийско село Лъка, разположено на пътя Бургас-Слънчев бряг. Мургавата сган, състояща се от 8 цигани - роднини на популярната в Котел фамилия, нахлула в селото около 22 часа, нахълтала в две къщи, в които нищо неподозиращите собственици гледали телевизия. На прицел е бил взет дома на пенсионирания в системата на МВР Киро Лалев и съпругата му. Семейството има красива къща с поддържан двор.

 
Никола Деликостов е съсед на нападнатото семейство, той вече заключва двора си с верига и катинар дори през деня. Страхът вече се е насадил в селото, в което къщи имат влиятелни бургазлии, сред които прокурори, капитани и т.н.

Хората чули шума в къщата си и се изправили очи в очи с наглите цигани. Разиграл се екшън, при който за да си защити имуществото и да прогони нашествениците собственикът стрелял във въздуха със законно притежаваната си ловна пушка. Вместо да избягат обаче, единият от разбойниците грабнал лопата от двора на съседа и ударил с нея в главата Киро Лалчев. „Човекът е ранен сериозно. Крадците са били толкова безскрупулни, че са се качили на колата на човека и са избягали с нея”, казаха възмутени местни жители. В червеното „Пежо Партнер” на потърпевшото семейство се натоварили 8-те нападатели и офейкали.

Хората в Лъка от страх вече се заключват по домовете си с катинари и тежки резета дори и през деня. Днес домът на Лалев беше здраво залостен. Съседите пък са залепили надпис, че в района има видеонаблюдение.

В селото за първи път стават свидетели на подобно безочливо нападение. Там живеят постоянно около 180 души, но много заможни бургазлии, сред които прокурори, морски агенти, полицаи, капитани и други имат големи къщи и вили. В населеното място няма цигани и ежедневието на хората досега беше спокойно, без цигански набези. „Страх ни е. Всички имаме кучета, но явно това не помага”, каза и съседът Никола Деликостов.

„На 82 години съм и винаги съм живяла тук, но такава напаст досега е нямало. Страшно стана вече”, каза баба Руска днес. Тя се надява в селото да бъде назначена допълнителна охрана.

Очаквайте видео, както и коя е бандата, която помита имуществото на хората от района на Несебър и Поморие


В категории: Поморие


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
16
Коментара по темата
16.
soksali
28.12.2013 18:45:58
0
0
tova v klipa sa ot familiite im gledaite gi mnogo hubavo i
15.
soksali
28.12.2013 18:43:22
0
0
eto gledaite gi hubavo http://www.youtube.com/watch?v=Ry4Jciw4MrI
14.
NAUM
13.11.2013 14:21:56
0
0
BAROVSKO SELO????
13.
Rosen
08.11.2013 23:43:43
0
0
Tapoto prawitelstwo ne se e dopitalo dali iskame w Ewropeiskiq Sauz.Zaradi ebaniq evrosauz nashite mishki w parlamenta ne iskat da wzemat otnoshenie s KUHITE MANGALI ,KOITO DO JIVOT TRQBWA DA SE ZARIQT NA 2 METRA POD ZEMQTA.Tapoto prawitelstwo darji KUHITE mangali zaradi vota po wreme na izborite.Towa trqbwa da se prese4e.

TRQBWA DA SE PRIEME ZAKON ZA GLASUWANETO.
4owek bez obrazuwanie ne trqbwa da dawa VOT.Kuhite sigani daje i ne znaqt za kakwo glasuwat!!!!!!!Tehniq vot ne trqbva da se otrazqwa.
12.
Rosen
08.11.2013 23:35:52
0
0
Maika wi i tapa sistema da eba.TREPETE GI TEZI MANGALI S KAMANI I WILI dokato ne sa ubili mirni i siwilizowani grajdani kato tozi diado!
11.
alto
08.11.2013 11:10:42
0
0
a
10.
Стоянова
06.11.2013 22:07:33
0
4
Не сган,а долна паплач...няма как ще ги търпим и ще ги интегрираме....че за изборите ще ни трябват...нагло племе...
9.
не съм расист
06.11.2013 20:09:50
0
5
Тези Борисовите са наистина за разстрел! От Градец се изнесоха в Котел и там направиха сума зулуми, пропищя градът и даже котленските цигани настръхнаха срещу тях. Целият град се надигна и искаха да ги изселят оттам, но не знам какво стана после. Всички до един са боклуци!
8.
до 1
06.11.2013 19:35:15
0
4
ти да не си някой от организация, финансирана да ИНТЕГРИРА ромите? Какво му е расисткото на мургава сган. Разбира се, че е сган тълпа, нахлуваща в дома ти. А че са мургави - не са скандинавци, определено. Или може би според теб тъпанарите - обирджии са "миролюбива група, дошла да спаси собствениците от собственото им имущество"? Хаха
7.
пешо
06.11.2013 18:58:41
0
0
Апропо били сме съюзници в оста не случайно били сме ксенофоби така е и какво немците не са ли или французите....
6.
Parahod
06.11.2013 18:45:43
0
5
От циганите немогат да опазят хората та от незаконно преминаващите емигранти ли ? Къде хванаха Салахедин Бин Аладин ? Преминал от София - половин България ..., та да ни го върнат гърците !
5.
asdasd
06.11.2013 17:38:22
6
12
Бе Вие българите сте КСЕНОФОБИ и НЕГОСТОПРИЕМНИ. Тези хора са били в крайна нужда. Къде ВИ е човещината и прочутото гостоприемство ГАДОВЕ ТАКИВА. Вместо да гърми и с това да застрашава членството ни в ЕВРОСЪЮЗА, НАТО, ООН, да създава средносрочни и дългосрочни проблеви за държавата ни, чевека трябваше да си даде всички пари, храна, да ги подслони за през ноща, ако си поискат да им даде, а на другия ден да им прехвърли къде що има имущество ако не в собственост, то поне за ползване. Сега Хелзинския комитет ще го даде на прокурора.
4.
...
06.11.2013 16:19:31
1
32
Стрелба и то само на месо ще секне ордите нищо друго...
3.
Murgav
06.11.2013 16:08:48
0
19
Нищо расистко няма в словосъчетанието "Мургава сган" след като отговаря на действителните параметри: че са мургави-това е факт. А що е това сган-моля за справка http://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%81%D0%B3%D0%B0%D0%BD.
И
2.
До гаранта
06.11.2013 16:07:23
2
11
И как точно гарантираш? Измислен паляк!
1.
а
06.11.2013 15:55:26
19
7
не е трябвало да стреля във въздуха дядото а по циганите,никой нямаше да го осъди гарантирам ! Обаче такива расиски изказвания като "мургава сган" са си за съд ! В нормалните държави за подобна статия журналиста автор вече щеше да е в затвора за расова обида или най-малкото щеше да е осъден на парична глоба или сайта щеше да е свален от интернет ! После се чудете защо циганите ви крадат и трепят
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра 
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори